toxic79 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Απλά στέλνω για να ενημερώσω ότι όλα ΟΚ με την HERTZ! Μου επέστρεψαν τα χρήματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Απλά στέλνω για να ενημερώσω ότι όλα ΟΚ με την HERTZ! Μου επέστρεψαν τα χρήματα :) αργούνε λίγο αλλά τα επιστρέφουν. Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 http://www.kathimerini.gr/494118/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/f8hnoterh-h-xrhsh-pistwtikwn-kai-xrewstikwn-kartwn-sthn-ee Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 ευχαριστο νεο αλλα μεχρι να εφαρμοστει εχει πολυ δρομο ακομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 στις 2/3 εκανα μια αγορα μεσω internet και πληρωσα με την πρωπληρωμενη της εθνικης. Την επομενη με πηραν τηλεφωνο απο το καταστημα και μου ειπαν πως το προιον δεν ειναι πλεων διαθεσιμο θα κανουν ακυρωση της παραγγελιας μου χωρις να χρεωθει η καρτα μου. Εκεινη την ημερα το ειχα τσεκαρει οντος και τα λευτα ηταν μεσα δεν ειχε γινει καμια χρεωση. Παω σημερα το πρωι βλεπω μεσω internet baking οτι η καρτα ειχνα χρεωμενη με το ποσο των 105 ευρω απο το καταστημα που εκανα την παραγγελια και το υπολοιπο διαθεσιμο ειναι -60. Πριν αρχισω τα τηλεφωνα θελω να ρωτησω αν ειναι λογικο που εγινε η χρεωση και τα λευτα δεν εχουν επιστραφει στην καρτα. Αν η παραγγελία ακυρώθηκε δεν είναι λογικό, αλλά αν είναι να ξεκινήσεις τα τηλέφωνα νομίζω πρέπει πρώτα να πάρεις πρώτα το κατάστημα και μετά την τράπεζα. Επίσης, παίζει και το ενδεχόμενο να μην έχει ενημερωθεί ακόμα το υπόλοιπό σου, αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 στις 2/3 εκανα μια αγορα μεσω internet και πληρωσα με την πρωπληρωμενη της εθνικης. Την επομενη με πηραν τηλεφωνο απο το καταστημα και μου ειπαν πως το προιον δεν ειναι πλεων διαθεσιμο θα κανουν ακυρωση της παραγγελιας μου χωρις να χρεωθει η καρτα μου. Εκεινη την ημερα το ειχα τσεκαρει οντος και τα λευτα ηταν μεσα δεν ειχε γινει καμια χρεωση. Παω σημερα το πρωι βλεπω μεσω internet baking οτι η καρτα ειχνα χρεωμενη με το ποσο των 105 ευρω απο το καταστημα που εκανα την παραγγελια και το υπολοιπο διαθεσιμο ειναι -60. Πριν αρχισω τα τηλεφωνα θελω να ρωτησω αν ειναι λογικο που εγινε η χρεωση και τα λευτα δεν εχουν επιστραφει στην καρτα. Την virtual prepaid έχεις; Εφόσον έκανες την παραγγελία σου με την προπληρωμένη είναι λογικό να σου έχουν χρεωθεί τα χρήματα στην κάρτα. Έχει συμβεί και σε εμένα , εφόσον όμως ακυρώθηκε λογικά σε μερικές μέρες θα πιστωθούν τα χρήματα πάλι στον λογαριασμό. Μπορείς βέβαια να πάρεις και τηλέφωνο να ρωτήσεις εάν όντως έγινε η ακύρωση, αλλά λογικά τα χρήματα θα επιστραφούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Θέλω να κάνω αγορά εισητηρίων για village cinemas μέσω internet. Με χρεωστική κάρτα visa το έχει δοκιμάσει κανείς ή θέλει μόνο πιστωτική; Ρωτάω για να μην κάνω καμία λάθος κίνηση και χάσω τα χρήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Θέλω να κάνω αγορά εισητηρίων για village cinemas μέσω internet. Με χρεωστική κάρτα visa το έχει δοκιμάσει κανείς ή θέλει μόνο πιστωτική; Ρωτάω για να μην κάνω καμία λάθος κίνηση και χάσω τα χρήματα! και με χρεωστικη καρτα γινεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Είναι πολύ πιο βολική από την Ethnocash, γιατί είναι mastercard και την δέχονται παντού, και σε φυσικά καταστήματα και σε ηλεκτρονικά! Προσωπικά γι' αυτό την έβγαλα, γιατί πολλές φορές που προσπαθούσα να κλείσω εισιτήρια και να ψωνίσω online μου απέρριπτε την ethnocash και τσαντιζόμουν. Παιδια η δικη μου Ethnocash Ληγει το 2017. Θελω να παρω την καινουργια χρεωστικη καρτα Debit Mastercard . Αυτη εκδιδεται αμεσως σε καταστημα η αποστελεται στο σπιτι ταχυδρομικως? Την εχει παρει κανεις απο εδω? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Παιδια η δικη μου Ethnocash Ληγει το 2017. Θελω να παρω την καινουργια χρεωστικη καρτα Debit Mastercard . Αυτη εκδιδεται αμεσως σε καταστημα η αποστελεται στο σπιτι ταχυδρομικως? Την εχει παρει κανεις απο εδω? Το θέμα το συζητήσαμε 2 σελίδες πρίν. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και κάνε αίτηση για νέα. Όταν ενεργοποιήσεις την καινουργία, η παλιά θα ακυρωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 http://www.kathimerini.gr/494118/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/f8hnoterh-h-xrhsh-pistwtikwn-kai-xrewstikwn-kartwn-sthn-ee Εφόσον δεν ισχύει και για τις κάρτες Amex και Diners λόγω του τρόπου λειτουργίας τους σε σχέση με Visa / MasterCard νομίζω δεν πρέπει να έχει τότε αισθητή διαφορά ή θα είναι πολύ μικρή.Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Παιδια η δικη μου Ethnocash Ληγει το 2017. Θελω να παρω την καινουργια χρεωστικη καρτα Debit Mastercard . Αυτη εκδιδεται αμεσως σε καταστημα η αποστελεται στο σπιτι ταχυδρομικως? Την εχει παρει κανεις απο εδω? εγω εκανα αιτηση μεσω web banking και μου ηρθε ταχυδρομικως μετα απο δεκα μερες περιπου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Το θέμα το συζητήσαμε 2 σελίδες πρίν. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και κάνε αίτηση για νέα. Όταν ενεργοποιήσεις την καινουργία, η παλιά θα ακυρωθεί. Oκ ευχαριστω.Εφοσον θα παω στο καταστημα θα κανω και αιτηση για το WebBanking γιατι στην Εθνικη δεν ειχα ετσι και αλλιως. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Oκ ευχαριστω.Εφοσον θα παω στο καταστημα θα κανω και αιτηση για το WebBanking γιατι στην Εθνικη δεν ειχα ετσι και αλλιως. Με ταυτότητα και τελευταίο εκκαθαριστικό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλημέρα, η κάρτα debit mastercard της Eurobank Εργασίας είναι χρεωστική?Μιλάω για την καινούργια κάρτα της συγκεκριμένης τράπεζας συνδεδεμένη με λογαριασμό ταμιευτηρίου και μισθοδοσίας.Μπορώ να κάνω αγορές από το ίντερνετ? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλημέρα, η κάρτα debit mastercard της Eurobank Εργασίας είναι χρεωστική?Μιλάω για την καινούργια κάρτα της συγκεκριμένης τράπεζας συνδεδεμένη με λογαριασμό ταμιευτηρίου και μισθοδοσίας.Μπορώ να κάνω αγορές από το ίντερνετ? εγω εχω κανει αρκει βεβαια να εχεις διαθεσιμο υπολοιπο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 εγω εχω κανει αρκει βεβαια να εχεις διαθεσιμο υπολοιπο Ποιος λογαριασμος θα χρεωθει απο τους δυο που είναι συνδεδεμένοι (ταμιευτηρίου και μισθοδοσίας) ?Ο πρώτος? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ποιος λογαριασμος θα χρεωθει απο τους δυο που είναι συνδεδεμένοι (ταμιευτηρίου και μισθοδοσίας) ?Ο πρώτος? παντα ο πρωτος χρεωνεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Καλημέρα, η κάρτα debit mastercard της Eurobank Εργασίας είναι χρεωστική?Μιλάω για την καινούργια κάρτα της συγκεκριμένης τράπεζας συνδεδεμένη με λογαριασμό ταμιευτηρίου και μισθοδοσίας.Μπορώ να κάνω αγορές από το ίντερνετ? Φίλε εγώ την έχω όπως και συ. Έκανα αγορές κανονικά και την έκοψα. Αγορές από Κίνα μου χρεώνουν 2.5 ευρώ έξοδα συνάλλαγμα τος οι *******. Πρώτα δεν το έκαναν. Τώρα θα πάω στην εθνικη.. Edited March 11, 2015 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Οπότε μπορώ να μεταφέρω χρήματα από τον δεύτερο λογαριασμό μου στον πρώτο και να κάνω τις αγορές μέσω ίντερνετ..Σε ευχαριστώ για την απάντηση :) @prioxxx εγώ για εξωτερικό έχω της Αλφα χρεωστική.Με της Eurobank την κάρτα εσωτερικές αγορές σκοπεύω να κάνω... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Οπότε μπορώ να μεταφέρω χρήματα από τον δεύτερο λογαριασμό μου στον πρώτο και να κάνω τις αγορές μέσω ίντερνετ..Σε ευχαριστώ για την απάντηση :) @prioxxx εγώ για εξωτερικό έχω της Αλφα χρεωστική.Με της Eurobank την κάρτα εσωτερικές αγορές σκοπεύω να κάνω... αυτο θα κανεις παντα και για λογους ασφαλειας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Φίλε εγώ την έχω όπως και συ. Έκανα αγορές κανονικά και την έκοψα. Αγορές από Κίνα μου χρεώνουν 2.5 ευρώ έξοδα συνάλλαγμα τος οι *******. Πρώτα δεν το έκαναν. Τώρα θα πάω στην εθνικη.. Αν θέλεις,μπορείς να μιλήσεις και στο τμήμα παραπόνων της τράπεζας που έχεις ήδη συνεργασία,να το αναφέρεις όπως το ανέφερες εδώ,ώστε να έχεις μια επιπλέον/πλήρη εικόνα και βεβαίως να δεις το ενδεχόμενο αν θα επανέλθει όπως ήταν παλιότερα ο τρόπος λειτουργίας της συγκεκριμένης συναλλαγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kristian68 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλησπερα παιδια.Θελω να κανω μια ερωτηση.Θα παω ολλανδια και θελω να τραβαω λεφτα απο τα ATM τους.Εκει χρησιμοποιουν πολυ την Maestro.1)Οσο εψαξα στο ιντερνετ την πιο μικρη προμηθεια την κραταει η εθνικη:οριο 12.000ε-1ε προμηθεια.Οι αλλες τραπεζες Eurobank και ΤΤ το οποιο το πηρε η Eurobank εχουν χρεωση ανα ποσο δηλαδη >200-1.35e προμηθεια κλπ κλπ.2)Ποιες ειναι οι χρεωσεις για μεταφορα χρηματων απο Eurobank σε Εθνικη μεσω e-banking?(μιλαμε για εμβασμα εσωτερικου).Δωστε μου τα φωτα σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) 2,15 ευρώ με όλα τα έξοδα πληρωμένα ( Our) 1,15 αν έχεις τις δωρεάν συναλλαγές. Να γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωσεις 12.000 ευρώ σε μία συναλλαγή. Κανένα ΑΤΜ δεν δίνει τέτοιο ποσό. Θα ψάξεις να δεις ποια τράπεζα δίνει τα περισσότερα . Κάποιες μπορει να δίνουν μόνο 300 ευρώ π.χ. Edited March 15, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλησπερα παιδια.Θελω να κανω μια ερωτηση.Θα παω ολλανδια και θελω να τραβαω λεφτα απο τα ATM τους.Εκει χρησιμοποιουν πολυ την Maestro.1)Οσο εψαξα στο ιντερνετ την πιο μικρη προμηθεια την κραταει η εθνικη:οριο 12.000ε-1ε προμηθεια.Οι αλλες τραπεζες Eurobank και ΤΤ το οποιο το πηρε η Eurobank εχουν χρεωση ανα ποσο δηλαδη >200-1.35e προμηθεια κλπ κλπ.2)Ποιες ειναι οι χρεωσεις για μεταφορα χρηματων απο Eurobank σε Εθνικη μεσω e-banking?(μιλαμε για εμβασμα εσωτερικου).Δωστε μου τα φωτα σας! Πράγματι Ολλανδία και εγώ προσωπικά χρησιμοποιούσα παντού την Maestro της Εθνικής.Σχετικά με την χρέωση που ρωτάς,δοκίμασε να προβείς στα βήματα της συναλλαγής,χωρίς να την ολοκληρώσεις και θα σου εμφανίσει το ποσό της προμήθειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts