Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Χρησιμοποιω την bonus χρονια, εχω βγαλει αρκετα αεροπορικα εισιτηρια και εχω νοικιασει αρκετες φορες αυτοκινητο, κατι το οποιο μεχρι προτινος, ηταν το πλεον συμφερον, κατι που δεν ισχυει πια.

θελω να πω οτι δεν μαζευονται και ευκολα οι ποντοι. Θελει σχεδιο και προσοχη απο που και πως θα αγορασεις.

για bonus βγαλτε τις american εxpress . οι ποντοι ειναι x2.παντως θα συμφωνησω με τον φιλο οτι θελει προγραμματισμο για τις αγορες και λιγο ευελιξια.

για bonus βγαλτε τις american εxpress . οι ποντοι ειναι x2.παντως θα συμφωνησω με τον φιλο οτι θελει προγραμματισμο για τις αγορες και λιγο ευελιξια.

έκανα πρόσφατα μια αγορά 1000€

αν είχα βάλει την amex θα είχα διπλάσιους πόντους...:mad:

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Χρησιμοποιω την bonus χρονια, εχω βγαλει αρκετα αεροπορικα εισιτηρια και εχω νοικιασει αρκετες φορες αυτοκινητο, κατι το οποιο μεχρι προτινος, ηταν το πλεον συμφερον, κατι που δεν ισχυει πια.

θελω να πω οτι δεν μαζευονται και ευκολα οι ποντοι. Θελει σχεδιο και προσοχη απο που και πως θα αγορασεις.

Σε μένα (Δεν την έχω μεγάλο χρονικό διάστημα) με χρήση cc Amex έχω συγκεντρώσει 41.000 πόντους σε διάστημα 6 μηνών,χωρίς να υπολογίζω 6.000 πόντους που εξαργύρωσα,νομίζω είναι ανάλογα τις επιχειρήσεις με επιπλέον ότι είναι American Express...Θωρούσα ότι δεν θα είναι δεκτή η Amex παντού αλλά τελικά την χρησιμοποιώ σχεδόν παντού,πρέπει να είναι πολύ περισσότερο αποδεκτή σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

διπλασσιοι ποντοι ειναι μονο στην premium amex η οποια βγαινει σε ποιο ψηλα εισοδηματα. οποτε δεν ειναι και πολυ ευκολα αυτη την περιοδο να την βγαλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

διπλασσιοι ποντοι ειναι μονο στην premium amex η οποια βγαινει σε ποιο ψηλα εισοδηματα. οποτε δεν ειναι και πολυ ευκολα αυτη την περιοδο να την βγαλεις.

Τους ίδιους διπλάσιους πόντους που δίνει η Bonus Premium American Express®

δίνει ακριβώς και η BLUE από την American Express®

Τους ίδιους διπλάσιους πόντους που δίνει η Bonus Premium American Express®

δίνει ακριβώς και η BLUE από την American Express®

αυτο δεν το γνωριζα

[sIGPIC][/sIGPIC]

βγαλε και μια προσθετη καρτα σε μανα η πατερα η γυναικα και θα παρεις αλλους 5000 ποντους δωρο

Thanks φίλε μου δεν το ήξερα!

Ναι θα το κάνω.. :)

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σωστος ο παιχτης.

Αν επιτρεπεται με τι εισοδημα και τι οριο στην εβγαλαν;

21.000 εισόδημα και όριο 1500 ευρώ

Παιδιά καλησπέρα έχω κανει αίτηση για την πιστωτική του ΟΤΕ που τη δίνει η eurobank.μου έστειλαν μήνυμα οτι προ εγκρίθηκε.Θα μου ζητήσουν και άλλα δικαιολογητικά; Εκκρεμεί διαδικασία μέχρι την οριστική έγκριση;

Παιδιά καλησπέρα έχω κανει αίτηση για την πιστωτική του ΟΤΕ που τη δίνει η eurobank.μου έστειλαν μήνυμα οτι προ εγκρίθηκε.Θα μου ζητήσουν και άλλα δικαιολογητικά; Εκκρεμεί διαδικασία μέχρι την οριστική έγκριση;

Άν η αίτηση έγινε online,προφανώς θα καλέσουν να κλείσεις ραντεβού με Courier ώστε να προσκομίσετε τα έγγραφα

Έχει ηδη γίνει αυτό απο την προηγούμενη εβδομάδα προσκόμισα εκκαθαριστικo, μισθοδοσία και ενα λογαριασμό κινητού

Άψογα, κάνε λίγη υπομονή.

Άψογα, κάνε λίγη υπομονή.

τελικα σημερα μου εστειλαν μηνυμα ότι εγκριθηκε η αιτηση...ξερετε ποσο διαστημα μεσολαβει από την εγκριση μεχρι την αποστολή της καρτας? Εχω δηλωσει ότι θελω να την παραλαβω από υποκατάστημα της Eurobank

τελικα σημερα μου εστειλαν μηνυμα ότι εγκριθηκε η αιτηση...ξερετε ποσο διαστημα μεσολαβει από την εγκριση μεχρι την αποστολή της καρτας? Εχω δηλωσει ότι θελω να την παραλαβω από υποκατάστημα της Eurobank

Εφόσον η προέγκριση πέρασε σε έγκριση,λογικά πολύ άμεσα και θα ειδοποιηθείς εκ νέου για την παραλαβή.Αν δείς ότι περνάνε 5 εργάσιμες,αν και προφανώς δεν θα χρειαστεί,κάνε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα για επιβεβαίωση.

Παιδια στο προγραμμα της Εθνικης go4more οι συναλλαγες με πιστωτικη που γινονται μεσω paypal δεν μετράνε ? Εκανα μια αγορα με paypal δεν ειδα ποντους

Παιδια στο προγραμμα της Εθνικης go4more οι συναλλαγες με πιστωτικη που γινονται μεσω paypal δεν μετράνε ? Εκανα μια αγορα με paypal δεν ειδα ποντους

Προφανώς θα δέις,απλά η ενημέρωση των πόντων δεν είναι την ίδια στιγμή,συνήθως 2 εως και 4 μέρες μετά νομίζω.

ποσους ποντους μπορεις να παρεις μαξιμουμ σε ενα μηνα με χρεωστικη καρτα της εθνικης? για το προγραμμα go4more αναφερομαι
[sIGPIC][/sIGPIC]

ποσους ποντους μπορεις να παρεις μαξιμουμ σε ενα μηνα με χρεωστικη καρτα της εθνικης? για το προγραμμα go4more αναφερομαι

Σύμφωνα με τους σημερινούς όρους,Για χρεωστικές αναφέρει:

Πρώτη συναλλαγή χρεωστικής κάρτας μέσω POS: 250 πόντοι άπαξ, ανεξαρτήτως αξίας συναλλαγής

Συναλλαγή μέσω χρεωστικής κάρτας (περιλαμβάνεται και η αξία της πρώτης συναλλαγής) μέσω POS : 1 πόντος, κατ’ ελάχιστο, ανά €3 αξίας συναλλαγής, με μέγιστο 5.000 πόντους/μήνα

και για πιστωτικές :

Πρώτη συναλλαγή πιστωτικής κάρτας μέσω POS:250 πόντοι άπαξ, ανεξαρτήτως αξίας συναλλαγής,

Συναλλαγή μέσω πιστωτικής κάρτας (περιλαμβάνεται και η αξία της πρώτης συναλλαγής) μέσω POS:1 πόντος, κατ’ ελάχιστο, ανά €1 αξίας συναλλαγής, με μέγιστο 5.000 πόντους/μήνα

Σύμφωνα με τους σημερινούς όρους,Για χρεωστικές αναφέρει:

Πρώτη συναλλαγή χρεωστικής κάρτας μέσω POS: 250 πόντοι άπαξ, ανεξαρτήτως αξίας συναλλαγής

Συναλλαγή μέσω χρεωστικής κάρτας (περιλαμβάνεται και η αξία της πρώτης συναλλαγής) μέσω POS : 1 πόντος, κατ’ ελάχιστο, ανά €3 αξίας συναλλαγής, με μέγιστο 5.000 πόντους/μήνα

και για πιστωτικές :

Πρώτη συναλλαγή πιστωτικής κάρτας μέσω POS:250 πόντοι άπαξ, ανεξαρτήτως αξίας συναλλαγής,

Συναλλαγή μέσω πιστωτικής κάρτας (περιλαμβάνεται και η αξία της πρώτης συναλλαγής) μέσω POS:1 πόντος, κατ’ ελάχιστο, ανά €1 αξίας συναλλαγής, με μέγιστο 5.000 πόντους/μήνα

δηλαδη στην εκο που παιρνεις 8 ποντους για καθε ευρω μεχρι 625 ευρω αγορες ειναι το μηνα? λιγο ξεφτιλα δεν ειναι?

και αν ισχυει το οριο των 5000 ποντων- που και εγω αυτο καταλαβα και το ρωτηα για επιβεβιωση- αυτο τι νονημα εχει τοτε?

Μέγιστος αριθμός πόντων:

Ο μέγιστος αριθμός πόντων που μπορεί να συλλέξει το Μέλος για το

σύνολο των υπαγόμενων συναλλαγών ή δραστηριοτήτων: Στη διάρκεια ενός μήνα ορίζεται σε

250.000πόντουςκαιστηδιάρκειαενόςέτουςσε1.000.000πόντους.

πως μπορει λοιπον καποιος να συλλεξει 250.000 ποντους οταν υπαρχει οριο 5.000?

Edited by pexths
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιας που μιλάμε για το Go4More, ξέρει κανείς αν κερδίζουμε πόντους με συναλλαγές μέσω SimplePay (με χρήση χρεωστικής/λογαριασμού για τις πληρωμές)?
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Καλησπερα,αν μπορει καποιος φιλος ας βοηθησει,θελω να μεταφερω χρηματα απο εθνικη σε πειραιως. Τι χρεωσεις υπαρχουν? τι ενεργειες μπορει να χρειαζονται να κανω για να εχω λιγοτερες χρεωσεις..

Είναι αρκετά νέο πρόγραμμα για να έχει κάποιο αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή,μπορεί να εμπλουτιστεί με περαιτέρω δυνατότητες/επιλογές. Έδωσες σωστό χαρακτηρισμό αν το συγκρίνεις με το πρόγραμμα bonus της Alpha αλλά απο την άλλη με μια γρήγορη ματιά που έριξα, το go4more ορίζει ελάχιστους πόντους για εξαργύρωση 2.000 όπου αν το τσεκάρεις στις επιχειρήσεις 2.000 πόντοι αντιστοιχούν απο 10 εως και 20€ -απο επιχείρηση σε επιχείρηση σ'αυτες που κοίταξα τουλάχιστον- και αυτό,νομίζω,δείχνει καλό ως αποτέλεσμα.

Μιας που μιλάμε για το Go4More, ξέρει κανείς αν κερδίζουμε πόντους με συναλλαγές μέσω SimplePay (με χρήση χρεωστικής/λογαριασμού για τις πληρωμές)?

Έγραφα μια ανάλυση αλλά για να μην σε μπερδέψω,όπως τα αναφέρει στο site της Εθνικής,μπορέι να μην το διευκρινίζει συγκεκριμένα για το simple pay αλλά δείχνει να ισχύει ,με κάποιους περιορισμούς.

Καλησπερα,αν μπορει καποιος φιλος ας βοηθησει,θελω να μεταφερω χρηματα απο εθνικη σε πειραιως. Τι χρεωσεις υπαρχουν? τι ενεργειες μπορει να χρειαζονται να κανω για να εχω λιγοτερες χρεωσεις..

Αυτό έχει να κάνει κυρίως με την τιμολογιακή πολιτική της τράπεζας,όπου μπορεί να αλλάξει κατα διαστήματα και το ύψος της συναλλαγής αλλά ακόμα και αν ο καταθετικός λογαριασμός έχει ειδικό τιμολόγιο.Το σίγουρο είναι ότι η Εθνική έχει τις χαμηλότερες χρεώσεις σ'αυτά και προσωπικά είχα προβέι σ'αυτη την συναλλαγή στις 30-06-2014 όπου με επιλογή όλες τις χρεώσεις να είναι σε μένα, η συνολική προμήθεια ήταν 2€.Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι και βέβαια αν θές δοκίμασε να προβείς στα βήματα της συναλλαγής,δεν είναι απαραίτητο να την ολοκήρώσεις,έτσι θα επιβεβαιώσεις το ποσό της προμήθειας. Λογικά αν επιλέξει όλα τα έξοδα σε σένα,θα είναι 2€

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Αυτό έχει να κάνει κυρίως με την τιμολογιακή πολιτική της τράπεζας,όπου μπορεί να αλλάξει κατα διαστήματα και το ύψος της συναλλαγής αλλά ακόμα και αν ο καταθετικός λογαριασμός έχει ειδικό τιμολόγιο.Το σίγουρο είναι ότι η Εθνική έχει τις χαμηλότερες χρεώσεις σ'αυτά και προσωπικά είχα προβέι σ'αυτη την συναλλαγή στις 30-06-2014 όπου με επιλογή όλες τις χρεώσεις να είναι σε μένα, η συνολική προμήθεια ήταν 2€.Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι και βέβαια αν θές δοκίμασε να προβείς στα βήματα της συναλλαγής,δεν είναι απαραίτητο να την ολοκήρώσεις,έτσι θα επιβεβαιώσεις το ποσό της προμήθειας. Λογικά αν επιλέξει όλα τα έξοδα σε σένα,θα είναι 2€

δλδ αν βαλω ολες οι χρεωσεις εθνικη στην πειραιως δεν θα υπαρξει χρεωση? για 100 ευρω μιλαμε

δλδ αν βαλω ολες οι χρεωσεις εθνικη στην πειραιως δεν θα υπαρξει χρεωση? για 100 ευρω μιλαμε

Όχι διότι θα χρεωθείς εσύ όλα τα έξοδα, τα 2€ δηλαδή, ενώ στην άλλη περίπτωση θα ήταν 1€ σε σένα και 1€ χρέωση στον παραλήπτη

Όχι διότι θα χρεωθείς εσύ όλα τα έξοδα, τα 2€ δηλαδή, ενώ στην άλλη περίπτωση θα ήταν 1€ σε σένα και 1€ χρέωση στον παραλήπτη

ειναι σιγουρο οτι ειναι 2 ευρω? αν προχωρησω την συναλλαγη στο ιντερνετ banking στο τελευταιο βημα λεει ποια ειναι η προμηθεια?

Έγραφα μια ανάλυση αλλά για να μην σε μπερδέψω,όπως τα αναφέρει στο site της Εθνικής,μπορέι να μην το διευκρινίζει συγκεκριμένα για το simple pay αλλά δείχνει να ισχύει ,με κάποιους περιορισμούς.

Σε ευχαριστώ - δοκίμασα σήμερα να κάνω μια μικρή πληρωμή (τελευταία δόση ΕΝΦΙΑ) μέσω SimplePay και θα τσεκάρω σε μερικές μέρες αν πήρα πόντους. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω για να ξέρουν και οι υπόλοιποι που ενδιαφέρονται.

::EDIT:: Οι πόντοι περάστηκαν άμεσα στο Go4More - 25 πόντοι για πληρωμή 57 ευρώ - σαν Πληρωμή Μέσω i-Bank!

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus