toxic79 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Και επιτέλους μπήκα κι εγώ στον κόσμο των πιστωτικών καρτών... Μετά το ξενέρωμα μου από την απόρριψη της εθνικής στο να μου εκδώσει πιστωτική κάρτα (είχα γράψει παλιότερα για αυτό) αποφάσισα να πάω στην Alpha Bank. Παρασκευή άνοιξα λογαριασμό,έκανα αίτηση πιστωτικής και την Τρίτη ενημερώθηκα ότι η κάρτα μου είχε ΕΓΚΡΙΘΕΙ!Μετά από λίγες μέρες ήρθε η Bonus Mastercard στο σπίτι και μετά απο λίγες μέρες το PIN της.Σήμερα έκανα την πρώτη μου αγορά και απόρρησα με τον εαυτό μου γιατί δεν είχα βγάλει κάρτα νωριτερα!Απίστευτα βολική χωρίς να κουβαλάς μετρητά και με περιθώριο 1 μήνα να πληρώσεις... Μέσα σε 2,5 εβδομάδες είχα την κάρτα μου έτοιμη για χρήση και πλήρως ικανοποιημένος για αρχή με 5000 πόντους δώρο! Μόλις εχθές (μετά απο 2,5 εβδομάδες επίσης) με ενημέρωσαν από την εθνική ότι και η 2η αίτηση μου για πιστωτική είχε απορριφθεί!Απλά τραγικοί!Ας τις κρατήσουν για τον εαυτό τους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Και επιτέλους μπήκα κι εγώ στον κόσμο των πιστωτικών καρτών... Μετά το ξενέρωμα μου από την απόρριψη της εθνικής στο να μου εκδώσει πιστωτική κάρτα (είχα γράψει παλιότερα για αυτό) αποφάσισα να πάω στην Alpha Bank. Παρασκευή άνοιξα λογαριασμό,έκανα αίτηση πιστωτικής και την Τρίτη ενημερώθηκα ότι η κάρτα μου είχε ΕΓΚΡΙΘΕΙ!Μετά από λίγες μέρες ήρθε η Bonus Mastercard στο σπίτι και μετά απο λίγες μέρες το PIN της.Σήμερα έκανα την πρώτη μου αγορά και απόρρησα με τον εαυτό μου γιατί δεν είχα βγάλει κάρτα νωριτερα!Απίστευτα βολική χωρίς να κουβαλάς μετρητά και με περιθώριο 1 μήνα να πληρώσεις... Μέσα σε 2,5 εβδομάδες είχα την κάρτα μου έτοιμη για χρήση και πλήρως ικανοποιημένος για αρχή με 5000 πόντους δώρο! Μόλις εχθές (μετά απο 2,5 εβδομάδες επίσης) με ενημέρωσαν από την εθνική ότι και η 2η αίτηση μου για πιστωτική είχε απορριφθεί!Απλά τραγικοί!Ας τις κρατήσουν για τον εαυτό τους.... βγαλε και μια προσθετη καρτα σε μανα η πατερα η γυναικα και θα παρεις αλλους 5000 ποντους δωρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Και επιτέλους μπήκα κι εγώ στον κόσμο των πιστωτικών καρτών... Μετά το ξενέρωμα μου από την απόρριψη της εθνικής στο να μου εκδώσει πιστωτική κάρτα (είχα γράψει παλιότερα για αυτό) αποφάσισα να πάω στην Alpha Bank. Παρασκευή άνοιξα λογαριασμό,έκανα αίτηση πιστωτικής και την Τρίτη ενημερώθηκα ότι η κάρτα μου είχε ΕΓΚΡΙΘΕΙ!Μετά από λίγες μέρες ήρθε η Bonus Mastercard στο σπίτι και μετά απο λίγες μέρες το PIN της.Σήμερα έκανα την πρώτη μου αγορά και απόρρησα με τον εαυτό μου γιατί δεν είχα βγάλει κάρτα νωριτερα!Απίστευτα βολική χωρίς να κουβαλάς μετρητά και με περιθώριο 1 μήνα να πληρώσεις... Μέσα σε 2,5 εβδομάδες είχα την κάρτα μου έτοιμη για χρήση και πλήρως ικανοποιημένος για αρχή με 5000 πόντους δώρο! Μόλις εχθές (μετά απο 2,5 εβδομάδες επίσης) με ενημέρωσαν από την εθνική ότι και η 2η αίτηση μου για πιστωτική είχε απορριφθεί!Απλά τραγικοί!Ας τις κρατήσουν για τον εαυτό τους.... Σωστος ο παιχτης. Αν επιτρεπεται με τι εισοδημα και τι οριο στην εβγαλαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Σωστος ο παιχτης. Αν επιτρεπεται με τι εισοδημα και τι οριο στην εβγαλαν; Εμενα παντως με 8000 ευρω εισοδημα περιπου η alpha bank 2 φορες μου την ειχε απορριψει. Χωρις να εχω δανεια, ουτε να χρωσταω τειρεσια. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Εμενα παντως με 8000 ευρω εισοδημα περιπου η alpha bank 2 φορες μου την ειχε απορριψει. Χωρις να εχω δανεια, ουτε να χρωσταω τειρεσια. 8000 για τις τραπεζες με τα τωρινα δεδομενα θεωρειται μικρο εισοδημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Καλησπέρα, μπορείτε να εξηγήσετε γιατί η alpha bank δεν εγκρίνει πιστωτική κάρτα; σε πελάτη που έχει άριστη σχέση με την τράπεζα, δεν είναι τειρεσία, δεν έχει δάνεια η άλλη πιστωτική. Ενώ ο πελάτης ότι έχει πάρει με δανειοδότηση κωτσόβολου μέσω alpha bank δεν έχει κανένα πρόβλημα και πληρωμένα στο ακέραιο. Edited February 22, 2015 by pantierakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Καλησπέρα, μπορείτε να εξηγήσετε γιατί η alpha bank δεν εγκρίνει πιστωτική κάρτα; σε πελάτη που έχει άριστη σχέση με την τράπεζα, δεν είναι τειρεσία, δεν έχει δάνεια η άλλη πιστωτική. Ενώ ο πελάτης ότι έχει πάρει με δανειοδότηση κωτσόβολου μέσω alpha bank δεν έχει κανένα πρόβλημα και πληρωμένα στο ακέραιο. Ο απλούστερος λόγος είναι να μην υπάρχει αρκετό εισόδημα ( δηλωμένο στην εφορία) σε σχέση με την οικογένεια του πελάτη και το αν μένει σε δικό του ή όχι σπίτι. Edited February 22, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Καλησπέρα, μπορείτε να εξηγήσετε γιατί η alpha bank δεν εγκρίνει πιστωτική κάρτα; σε πελάτη που έχει άριστη σχέση με την τράπεζα, δεν είναι τειρεσία, δεν έχει δάνεια η άλλη πιστωτική. Ενώ ο πελάτης ότι έχει πάρει με δανειοδότηση κωτσόβολου μέσω alpha bank δεν έχει κανένα πρόβλημα και πληρωμένα στο ακέραιο. Εισόδημα; δόση σε Κότσο ; Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Εισόδημα; δόση σε Κότσο ; Είσοδημα 10,500. Δόση 55€ σύνολο. 2 δάνεια που τελειώνουν Ιούνιος 2015. Και τώρα να κάνω αίτηση για δανειοδότηση για τον Κωτσόβολο θα εγκριθεί. Σπίτι δικό του ο πελάτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Καλησπέρα, μπορείτε να εξηγήσετε γιατί η alpha bank δεν εγκρίνει πιστωτική κάρτα; σε πελάτη που έχει άριστη σχέση με την τράπεζα, δεν είναι τειρεσία, δεν έχει δάνεια η άλλη πιστωτική. Ενώ ο πελάτης ότι έχει πάρει με δανειοδότηση κωτσόβολου μέσω alpha bank δεν έχει κανένα πρόβλημα και πληρωμένα στο ακέραιο. Εχεις και τη μισθοδοσια εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Εχεις και τη μισθοδοσια εκει; όχι η μισθοδοσία έιναι Eurobank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triadaffy Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Καλησπέρα, μπορείτε να εξηγήσετε γιατί η alpha bank δεν εγκρίνει πιστωτική κάρτα; σε πελάτη που έχει άριστη σχέση με την τράπεζα, δεν είναι τειρεσία, δεν έχει δάνεια η άλλη πιστωτική. Ενώ ο πελάτης ότι έχει πάρει με δανειοδότηση κωτσόβολου μέσω alpha bank δεν έχει κανένα πρόβλημα και πληρωμένα στο ακέραιο. Παίζει να είχες "κακό" ιστορικό Τειρεσία; Το οτι σου εγκρίνανε του Κωτσόβολου μην το μπλέκεις με έκδοση κάρτας. Επίσης μήπως είχες πιστωτική της Alpha πιο παλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Παίζει να είχες "κακό" ιστορικό Τειρεσία; Το οτι σου εγκρίνανε του Κωτσόβολου μην το μπλέκεις με έκδοση κάρτας. Επίσης μήπως είχες πιστωτική της Alpha πιο παλια; Όχι τίποτα τέτοιο, πρόκειτε για συγγενικό πρόσωπο που το πρώτο δάνειο το πήρε από κωτσόβολο, ουδέποτέ είχε δάνεια, πιστωτικές. Δεν χρωστάει κάπου. Ενα σταθερό τηλέφωνο και ένα αμάξι έχει στο όνομα του. Παλαιότερα ναι η μισθοδοσία ήταν στην Alpha bank αλλά μετά η εταιρία που εργάζεται τους πήγε Eurobank. Το γνωρίζω καθώς διαχειρίζομαι τα οικονομικά εγώ. Είναι απο τα άτομα που δεν θέλει χρέη και νταλαβέρια με τις τράπεζες πέρα από τα αναγκαία λόγω κωτσόβολου. Και επειδή ο κωτσόβολος βάζει πολύ καλές προσφορές στις δόσεις αλλά μόνο μέσω πιστωτικής, τον έπεισα να βγάλει μία. Δεν περίμενα "πόρτα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Και γιατι δεν εκανε αιτηση στη Eurobank? Ενας υπαλληλος της, πριν περιπου 1 χρονο, μου ειχε πει οτι εχουν σαν πολιτικη να εγκρινουν καρτες μονο σε οσους εχουν λογαριασμο εκει. Τωρα δεν γνωριζω αν ειναι αληθεια ή οχι, απλα αυτο μου ειχε πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Και γιατι δεν εκανε αιτηση στη Eurobank? Ενας υπαλληλος της, πριν περιπου 1 χρονο, μου ειχε πει οτι εχουν σαν πολιτικη να εγκρινουν καρτες μονο σε οσους εχουν λογαριασμο εκει. Τωρα δεν γνωριζω αν ειναι αληθεια ή οχι, απλα αυτο μου ειχε πει. Λόγω το Πρόγραμμα Bonus και επειδή να σου πω την αλήθεια από προσωπική πείρα την Eurobank την αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι. Ας κλείσουμε τα δάνεια του Κωτσόβολου που τελειώνουν τον Ιούνιο του 15 και θα ξανα κάνει αίτηση μη πως φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Λόγω το Πρόγραμμα Bonus και επειδή να σου πω την αλήθεια από προσωπική πείρα την Eurobank την αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι. Ας κλείσουμε τα δάνεια του Κωτσόβολου που τελειώνουν τον Ιούνιο του 15 και θα ξανα κάνει αίτηση μη πως φταίει αυτό. γιατί τι κακό έχει η eurobank; ίσα ίσα θα έλεγα alpha και πειραιώς σε πρήζουν... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Δεν σου έχει τύχη αμφισβήτηση συναλλαγής σε Eurobank γι αυτό το λες ίσως. Σε πειραιώς σε πληροφορώ άργησα αλλά μου επέστρεψαν τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ναι όντως και ελπίζω να μη μου τύχει Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triadaffy Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 γιατί τι κακό έχει η eurobank; ίσα ίσα θα έλεγα alpha και πειραιώς σε πρήζουν... Γούστα είναι αυτά. Απλά απο περιέργεια, τι εννοείς σε πρήζουν;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Γούστα είναι αυτά. Απλά απο περιέργεια, τι εννοείς σε πρήζουν;;; γενικά όταν πας για εξυπηρέτηση στη τράπεζα για να εγκρίνουν κάτι σε πειραιώς και ειδικά σε alpha είναι πολύ σφιχτοχέριδες η eurobank έχει πολύ καλύτερο Internet banking και γενικά μου έχει εγκρίνει άμεσα ότι και αν έχω ζητήσει επίσης μου αρεσει το πρόγραμμα επιστροφή. το πρόγραμμα bonus το βλέπω μούφα και στην πειραιώς δεν αξίζει να έχει πιστωτική αυτά από εμένα... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 (edited) γενικά όταν πας για εξυπηρέτηση στη τράπεζα για να εγκρίνουν κάτι σε πειραιώς και ειδικά σε alpha είναι πολύ σφιχτοχέριδες η eurobank έχει πολύ καλύτερο Internet banking και γενικά μου έχει εγκρίνει άμεσα ότι και αν έχω ζητήσει επίσης μου αρεσει το πρόγραμμα επιστροφή. το πρόγραμμα bonus το βλέπω μούφα και στην πειραιώς δεν αξίζει να έχει πιστωτική αυτά από εμένα... Ανάλογα την περίπτωση και παραμένει η κάθε περίπτωση να είναι διαφορετική. Edited February 23, 2015 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Και γιατι δεν εκανε αιτηση στη Eurobank? Ενας υπαλληλος της, πριν περιπου 1 χρονο, μου ειχε πει οτι εχουν σαν πολιτικη να εγκρινουν καρτες μονο σε οσους εχουν λογαριασμο εκει. Τωρα δεν γνωριζω αν ειναι αληθεια ή οχι, απλα αυτο μου ειχε πει. αν εχεις λογαριασμο με 200.000 ευρω ισως. κατα τα αλλα αυτο που σου ανεφερε ο υπαλληλος ηταν κουβεντα καφενειου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 γενικά όταν πας για εξυπηρέτηση στη τράπεζα για να εγκρίνουν κάτι σε πειραιώς και ειδικά σε alpha είναι πολύ σφιχτοχέριδες η eurobank έχει πολύ καλύτερο Internet banking και γενικά μου έχει εγκρίνει άμεσα ότι και αν έχω ζητήσει επίσης μου αρεσει το πρόγραμμα επιστροφή. το πρόγραμμα bonus το βλέπω μούφα και στην πειραιώς δεν αξίζει να έχει πιστωτική αυτά από εμένα... Το πρόγραμμα μπόνους ιδιαίτερα αν ενδιαφέρεσαι για αεροπορικά είναι πολύ καλό και μαζεύεις πολύ πιο γρήγορα από το miles and more. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν εχεις λογαριασμο με 200.000 ευρω ισως. κατα τα αλλα αυτο που σου ανεφερε ο υπαλληλος ηταν κουβεντα καφενειου Βασικά εννοούσε μάλλον να έχεις μισθοδοσία στην τράπεζα or sth. Και είπε ότι μετράνε κάποιους δείκτες στο λογαριασμό και από εκεί κρίνουν αν θα εγκρινουν κάρτα σε κάποιον. Βέβαια οι υπάλληλοι στο συγκεκριμένο κατάστημα Eurobank είναι να το πω κομψά δυσκοιλιοι. Είναι στο ίδιο κατάστημα όπου δεν δεχοντουσαν με τίποτα να αντικαταστησουν την debit μου με τη δικαιολογία ότι κοστίζει και ότι κι η δικιά μου έχει τσιπακι κι είναι πιο ασφαλής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Το πρόγραμμα μπόνους ιδιαίτερα αν ενδιαφέρεσαι για αεροπορικά είναι πολύ καλό και μαζεύεις πολύ πιο γρήγορα από το miles and more. ναι μόνο για τα αεροπορικά πάω πάσο ειδικά αν σκεφτείς ότι bonus μαζεύεις από παντού σε αντίθεση με την επιστροφή που είναι μόνο σε επιλεγμένες επιχειρήσεις. Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 ναι μόνο για τα αεροπορικά πάω πάσο ειδικά αν σκεφτείς ότι bonus μαζεύεις από παντού σε αντίθεση με την επιστροφή που είναι μόνο σε επιλεγμένες επιχειρήσεις. Χρησιμοποιω την bonus χρονια, εχω βγαλει αρκετα αεροπορικα εισιτηρια και εχω νοικιασει αρκετες φορες αυτοκινητο, κατι το οποιο μεχρι προτινος, ηταν το πλεον συμφερον, κατι που δεν ισχυει πια. θελω να πω οτι δεν μαζευονται και ευκολα οι ποντοι. Θελει σχεδιο και προσοχη απο που και πως θα αγορασεις. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts