pexths Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Εγω τό είδα από την πλευρά συγκέντρωσης πόντων και επιβράβευσης. Σίγουρα εσένα που σε ενδιαφέρει η βενζίνη σε συμφέρει το πρόγραμμα. Δεν πρέπει να έχει ανώτατο όριο, μόνο κατώτατο έχει, γιατι αναφέρει ότι κάθε φορά πρέπει να εξαργυρώνεται το λιγότερο 2.000 πόντοι. https://www.nbg.gr/go4more/#/redemption μου φαινεται πολυ περιεργο που δεν εχει πουθενα αναφορα για ανωτατο οριο. το θεωρω αδιανοητο να μην εχει οριο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 μου φαινεται πολυ περιεργο που δεν εχει πουθενα αναφορα για ανωτατο οριο. το θεωρω αδιανοητο να μην εχει οριο. Έχουν βάλει ανώτατο όριο/μήνα για την συγκέντρωση πόντων. https://www.nbg.gr/go4more/#/collection Επομένως δεν μπορείς να κερδίσεις απεριόριστους πόντους άρα και αυτούς που έχεις σου επιτρέπουν να τους εξαργυρώσεις όλους όποτε θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχουν βάλει ανώτατο όριο/μήνα για την συγκέντρωση πόντων. https://www.nbg.gr/go4more/#/collection Επομένως δεν μπορείς να κερδίσεις απεριόριστους πόντους άρα και αυτούς που έχεις σου επιτρέπουν να τους εξαργυρώσεις όλους όποτε θέλεις. λογικη η σκεψη σου αλλα με τις τραπεζες ποτε δεν βγαζεις ακρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έκανες αίτηση online στο site της Eurobank,όπου απορρίφθηκε άμεσα,η υπάλληλος σου είπε οτι την έχουν καταργήσει,άγνωστο γιατί παραμένει στο site ως διαθέσιμο προιόν (Εκεί θα μπορούσες αμέσως να το αιτηθείς στα παράπονα σαν αίτημα και να λάβεις απάντηση)-Γνωρίζεις οτι η μόνη λύση είναι η Πειραιώς όπου και εκεί ακυρώνονται και ταυτόχρονα αναφέρεις ότι σε σένα εκδόθηκε η κάρτα (που απορρίφθηκε στην αίτηση) την ''περίοδο'' που έδιναν κάρτες? Μήπως αναφερόσουν σε 2η κάρτα,σε διαφορετική περίπτωση ή απλά αφορά ενα μήνυμα Τρολ? Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι εφόσον πληρούνται τα κριτήρια/όροι της Τράπεζας,πιστωτικές κάρτες εκδίδονται κανονικά. Παμε παλι απο την αρχη. Κανω αιτηση απο το ιντερνετ. Παω στην τραπεζα να παραδωσω τα δικαιολογητικα. Η υπαλληλος μου λεει οτι εχει καταργηθει το προϊον αλλα αφου απο το ιντερνετ εγινε η αιτηση, θα την συνεχισει. Μετα απο μια ωρα μου ερχεται μηνυμα οτι η αιτηση απορριφθηκε. Την καρτα της Πειραιως την εχω 2 χρονια. Γνωστοι μου που εκαναν αιτηση αργοτερα απο μενα και πανω κατω στην ιδια κατασταση (φοιτητες, χωρις εισοδημα κλπ) εφαγαν πορτα. Δεν ειπα οτι την εχουν καταργησει. Το 2012-3 νομιζω πως οι καρτες εβγαιναν καπως πιο ευκολα. Κι ενας φιλος πιο πανω εγραψε οτι πληρουσε ολες τις προϋποθεσεις κι εφαγε πορτα. Και γνωριζω κι αλλα παραδειγματα. Τωρα βεβαια το τι θεωρειται κριτηριο πλεον για τις τραπεζες δεν το γνωριζω τοσο αναλυτικα και τι μινιμουμ ορια εχουν βαλει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Παμε παλι απο την αρχη. Κανω αιτηση απο το ιντερνετ. Παω στην τραπεζα να παραδωσω τα δικαιολογητικα. Η υπαλληλος μου λεει οτι εχει καταργηθει το προϊον αλλα αφου απο το ιντερνετ εγινε η αιτηση, θα την συνεχισει. Μετα απο μια ωρα μου ερχεται μηνυμα οτι η αιτηση απορριφθηκε. Την καρτα της Πειραιως την εχω 2 χρονια. Γνωστοι μου που εκαναν αιτηση αργοτερα απο μενα και πανω κατω στην ιδια κατασταση (φοιτητες, χωρις εισοδημα κλπ) εφαγαν πορτα. Δεν ειπα οτι την εχουν καταργησει. Το 2012-3 νομιζω πως οι καρτες εβγαιναν καπως πιο ευκολα. Κι ενας φιλος πιο πανω εγραψε οτι πληρουσε ολες τις προϋποθεσεις κι εφαγε πορτα. Και γνωριζω κι αλλα παραδειγματα. Τωρα βεβαια το τι θεωρειται κριτηριο πλεον για τις τραπεζες δεν το γνωριζω τοσο αναλυτικα και τι μινιμουμ ορια εχουν βαλει... Καλώς ,να αναφέρω εκ νέου ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι πιστωτικές κάρτες εκδίδονται κανονικά και βεβαίως οι ισχυρισμοί απο την πλευρά των πελατών μπορουν να είναι άπειροι (χωρίς να δηλώνω ότι είμαι στην πλευρά της τράπεζας,αλλά τόσα χρόνια απο την εργασία μου,εχω πάρα πολλά παραδείγματα και θεωρώ έχω το δικαίωμα να αναφερθώ σε κάτι που γνωρίζω με σιγουριά και εκτός της εργασίας και απο προσωπικές μου συναλλαγές) Θέλω να καταλήξω ας μην υπάρχει αρνητική παραπληροφόρηση.Άλλωστε είναι πολύ απλό το θέμα και κυρίως ξεκάθαρο. Edited February 9, 2015 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχω λογαριασμό στην eurobank και μεταφέρω ένα ποσό στην προπληρωμένη κάρτα που έχω στην ίδια τράπεζα με e-banking ,γιατί χρεώνει δύο ευρω; ίδια τράπεζα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Αυτό συμβαίνει σε όλες τις προπληρωμένες όλων των τραπεζών. Έχουν έξοδα φόρτισης. Για αυτό τον λόγο οι περισσότεροι χρησιμοποιούν πιστωτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλώς ,να αναφέρω εκ νέου ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι πιστωτικές κάρτες εκδίδονται κανονικά και βεβαίως οι ισχυρισμοί απο την πλευρά των πελατών μπορουν να είναι άπειροι (χωρίς να δηλώνω ότι είμαι στην πλευρά της τράπεζας,αλλά τόσα χρόνια απο την εργασία μου,εχω πάρα πολλά παραδείγματα και θεωρώ έχω το δικαίωμα να αναφερθώ σε κάτι που γνωρίζω με σιγουριά και εκτός της εργασίας και απο προσωπικές μου συναλλαγές) Θέλω να καταλήξω ας μην υπάρχει αρνητική παραπληροφόρηση.Άλλωστε είναι πολύ απλό το θέμα και κυρίως ξεκάθαρο. Συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Αυτό συμβαίνει σε όλες τις προπληρωμένες όλων των τραπεζών. Έχουν έξοδα φόρτισης. Για αυτό τον λόγο οι περισσότεροι χρησιμοποιούν πιστωτικές. Η χρεωστική (όλων τον τραπεζών) πιστεύω είναι η καλύτερη λύση για αγορές μέσω ίντερνετ. Αλλά εγώ νομίζω πως της Πειραιώς καθώς έχει προμήθεια 2% επί του ποσού στην μετατροπή συναλλάγματος! Ευχαριστώ παιδιά, για αγορές internet μόνο προπληρωμένη και ας μου κρατάει δύο ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Μόνο αυτό δεν λέμε! Η χρεωστική που ανέφερα εγώ είναι μια απλή κάρτα ανάληψης η οποία συνδέεται με λογαριασμέ ταμιευτηρίου/μισθοδοσίας! μαλιστα , δε φοβασαι μην εχεις κανα απροοπτο ? συνδεδεμενη με μισθοδοσια? εχω τετοια καρτα , να την δηλωσω με paypal? τι προτιματε και τι συμφερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Όχι γιατί έχω φτιάξει μέσω ίντερνετ δεύτερο λογαριασμό στην Πειραιώς και έχω δηλώσει ως πρωτεύον λογαριασμό αυτόν που δημιούργησα μέσω ίντερνετ. Έτσι και απρόοπτο να γίνει (πολύ δύσκολα) δεν θα σου πειράξει κανέναν άλλον λογαριασμό. Γιατί μπορεί να έχεις δύο λογαριασμούς συνδεδεμένους στην κάρτα ανάληψης αλλά για αγορές μέσω ίντερνετ φαίνεται μόνο ο πρωτεύον! ωραιος, σωστη σκεψη ,σ ευχαριστω , θα το εφαρμοσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την έκδοση πιστωτικής κάρτας.Αρχικά ποια είναι τα δικαιολογητικά που χρειάζονται και επίσης από ποιο ποσό εκκαθαριστικού εγκρίνεται η αίτησή μου.?Δεν έχω κάποια προτίμηση σε τράπεζα καθώς δεν γνωρίζω περί του θέματος και γι αυτό και ζητώ την βοήθεια σας. Αυτό που θέλω από την πιστωτική είναι η αγορές ηλεκτρονικές και μη με άτοκες δόσεις.Τι θα μου προτείνατε? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrInsomniac Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Είχα κάνει αγορά με Paypal το οποίο έχω συνδέσει με Mastercard Prepaid (της Πειραιώς). Αν κάνω Claim για μια αγορά, τα λεφτά επιστρέφουν κανονικά στην Prepaid; Ρωτάω γιατί έχει και το 2ευρω που σου τρώει για να τη γεμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ναι θα σου επιστρέψει όλο το ποσό ακόμα και αν είχε προμήθεια συναλλάγματος λόγω συναλλαγής σε νόμισμα διαφορετικό του ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Χτες παρέλαβα την καινούργια κάρτα της Πειραιώς, μιας και η μέχρι πρότινος λήγει τέλος του μήνα. Είχε αυτοκόλλητο κ οδηγίες για την ενεργοποίησή της.. Τις ακολούθησα κανονικά, κάνοντας μια "κίνηση λογαριασμού" για να ενεργοποιηθεί. Μετά σαν δεύτερη συναλλαγή, θέλησα να κάνω online πληρωμή κ εκεί, μου την απέρριψε ολοκληρωτικά, κάμποσες φορές. Αναγκαστικά, χρησιμοποίησα την "παλιά". Παίζει να υπάρχει θέμα, και καλά 24ωρου, λόγω της φρέσκιας ενεργοποίησής της; Δε μου'χει ξανασυμβεί.. Κ θα περάσει καιρός για να το ξαναδοκιμάσω.. Υ.Γ. Είπα να μην καλέσω κ πληρώνω κερατιάτικα στο κέντρο εξυπηρέτησης ήταν κ περασμένη η ώρα όταν έκανα τη συναλλαγή για να πάω σε κατάστημα.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την έκδοση πιστωτικής κάρτας.Αρχικά ποια είναι τα δικαιολογητικά που χρειάζονται και επίσης από ποιο ποσό εκκαθαριστικού εγκρίνεται η αίτησή μου.?Δεν έχω κάποια προτίμηση σε τράπεζα καθώς δεν γνωρίζω περί του θέματος και γι αυτό και ζητώ την βοήθεια σας. Αυτό που θέλω από την πιστωτική είναι η αγορές ηλεκτρονικές και μη με άτοκες δόσεις.Τι θα μου προτείνατε? Εμενα μου αρέσουν τα ταξίδια οπότε αν είχα τη δυνατότητα να διαλέξω κάρτα, θα διάλεγα της Alpha την Aegean Bonus. Καλύτερα να διαλέξεις κάποια κάρτα που να έχει πρόγραμμα επιβραβευσης, όπως μπόνους πόντους, μίλια ή επιστροφή. Επίσης της Εθνικής δεν συμμετέχουν σε αρκετά προγράμματα δόσεων οπότε δεν είναι αυτό που ψάχνεις. Για κριτήρια αυτή την περίοδο να μας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Οι πιστωτικές της Εθνικής συμμετέχουν κανονικά στα προγράμματα άτοκων δόσεων αλλά για συναλλαγή με την κάρτα στο κατάστημα και όχι online. Edited February 14, 2015 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Μερικά την δέχονται και online, όπως το e Shop. Η Media όμως ή το u όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Μερικά την δέχονται και online, όπως το e Shop. Η Media όμως ή το u όχι. Έχεις αγοράσει απο το e-shop με άτοκες ηλεκτρονικα? .Σε media,κωτσόβολο κλπ δεν ειναι δεκτες online για ατοκες και βεβαιως είναι απο τα καταστήματα.Σε κάθε περίπτωση η μη αποδοχή των καρτών της Εθνικής στις άτοκες αφορά μόνο τις online συναλλαγες. Edited February 15, 2015 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Έχεις αγοράσει απο το e-shop με άτοκες ηλεκτρονικα? .Σε media,κωτσόβολο κλπ δεν ειναι δεκτες online για ατοκες και βεβαιως είναι απο τα καταστήματα.Σε κάθε περίπτωση η μη αποδοχή των καρτών της Εθνικής στις άτοκες αφορά μόνο τις online συναλλαγες. Θα το κοιτάξω αν ήταν άτοκες ή εντοκες. Πάντως σίγουρα ήταν με κάρτα της Εθνικής από το σαιτ του eshop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εμενα μου αρέσουν τα ταξίδια οπότε αν είχα τη δυνατότητα να διαλέξω κάρτα, θα διάλεγα της Alpha την Aegean Bonus. Καλύτερα να διαλέξεις κάποια κάρτα που να έχει πρόγραμμα επιβραβευσης, όπως μπόνους πόντους, μίλια ή επιστροφή. Επίσης της Εθνικής δεν συμμετέχουν σε αρκετά προγράμματα δόσεων οπότε δεν είναι αυτό που ψάχνεις. Για κριτήρια αυτή την περίοδο να μας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα από μένα. Αυτό που θέλω κυρίως είναι οι αγορές από διάφορα καταστήματα (υπολογιστές, ηλεκτρικά είδη κτλ) αυτό και μόνο.Και επειδή δεν έχω την άμεση οικονομική δυνατότητα να τα πληρώνω κατευθείαν με βολέυουν οι δόσεις οι οποίες θα πληρώνονται στην ώρα τους. Για όριο το μήνα 1500 δεν έχω θέμα. Τι χρεώσεις θα έχω εκτός από την ετήσια συνδρομή αν οι δόσεις είναι άτοκες και θα πληρώνονται στην ώρα τους? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Σε μια χρεωστικη που εχω (Visa της Alpha), εκτος απο τον αρχικο λογαριασμο, την εχω συνδεσει και με 2 ακομα λογαριασμους. Οταν δλδ παω να κανω αναληψη πρεπει να επιλεξω απο ποιον λογαριασμο θελω να τραβηξω χρηματα. Η απορια μου ειναι, αν πχ τη δηλωσω στο paypal, τοτε φαινονται και εκει ολοι οι λογαριασμοι ή μονο ο αρχικος; Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Σε μια χρεωστικη που εχω (Visa της Alpha), εκτος απο τον αρχικο λογαριασμο, την εχω συνδεσει και με 2 ακομα λογαριασμους. Οταν δλδ παω να κανω αναληψη πρεπει να επιλεξω απο ποιον λογαριασμο θελω να τραβηξω χρηματα. Η απορια μου ειναι, αν πχ τη δηλωσω στο paypal, τοτε φαινονται και εκει ολοι οι λογαριασμοι ή μονο ο αρχικος; Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος!:) μονο ο πρωτος λογαριασμος φαινεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Έβγαλα την ακινούρια χρεωστική που έβγαλε η Εθνική με τι ανέπαφες συναλλαγές! Επειδή δεν έχω πλήρη αντίληψη της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται, τις θεωρείτε ασφαλείς τις ανέπαφες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts