pexths Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 τον τελευταιο 1,5 χρονο ανανεωνεται συνεχως η διαρκεια αυτης της προσφορας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μια ερώτηση ρε παιδιά. Πόσο παλιά είναι τα αρχεία λογαριασμών που κρατάνε οι τράπεζες; Θέλω αντίγραφα λογαριασμών στους οποίους ήμουν συνδικαιούχος πριν απο πολλά χρονια και οι οποίοι έχουν κλείσει εδώ και 6-7 χρονια περίπου. Στην τράπεζα μου λένε οτι δεν υπάρχουν αρχεία; Είναι δυνατόν; Μήπως βαριούνται να ψάξουν; Έχει κανείς εμπειρία απο κάτι αντίστοιχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 τον τελευταιο 1,5 χρονο ανανεωνεται συνεχως η διαρκεια αυτης της προσφορας Και τα δινουν τα 10€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 τον τελευταιο 1,5 χρονο ανανεωνεται συνεχως η διαρκεια αυτης της προσφορας Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο σήμερα το Euro-phone banking (2109555000) και μου είπανε η προσφορά τελείωσε στις 31/12. Δεν έχουν ενημέρωση για παράταση οπότε αν κάποιοι λαμβάνουν μηνύματα να το εγκαταστήσουν μέχρι 20/1 και να πάρουν τα 10Ε είναι μάλλον λόγω promotion της τράπεζας για κάποιους πελάτες, δεν αφορά όλους. Επίσης, κατέβασμα της εφαρμογής μπορούν να κάνουν μόνο οι χρήστες Android και ios. Για Windows phone που έχουμε κάποιοι μας έχουν γραμμένους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Και τα δινουν τα 10€; κανονικοτατα. τα εχουν παρει πολλοι γνωστοι μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 H προσφορα 5% επιστροφη στον Μαρινοπουλο με τις καρτες της eurobank θα ισχυει εως 21 Φεβρουαριου. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 H προσφορα 5% επιστροφη στον Μαρινοπουλο με τις καρτες της eurobank θα ισχυει εως 21 Φεβρουαριου. Μετά γίνεται 1%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μια ερώτηση που μπορεί να εχει ξανασυζητηθεί αλλα επειδη δεν εχω παρακολουθήσει συστηματικά το θέμα επιτρέψτε μου να ξαναρωτήσω. Εχω μια πιστωτική στην Πειραιώς εδω και χρόνια και οταν αγοράζω κατι βάζω τα λεφτά απο το ΑΤΜ. Τη χρησιμοποιώ επίσης για να παίζω στοίχημα. Μικροποσά πεντάευρα δεκαευρα κλπ. Όσες φορές εχει τύχει να πιάσω κάποιο ποσό στο στοίχημα το αφήνω στην κάρτα να ειναι συν ετσι ώστε στην επόμενη μου αγορά να χρειαστεί να βάλω λιγότερα. Για να το πουμε με αριθμούς για παράδειγμα ας πουμε οτι πιάνω 50ευρω και τα κανω ανάληψη απο το σάιτ που παίζω και περνιουνται στην κάρτα μου. Αν δεν θελω να τα αφήσω μεσα οπως κανω συνήθως και θέλω να τα τραβήξω στα χέρια μου, μπορώ κανονικά μέσω ΑΤΜ πάλι να κανω ανάληψη τα χρήματα ή υπάρχει καποια αλλη διαδικασία; Κρατάει κάποια προμήθεια η τράπεζα;;; Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 H προσφορα 5% επιστροφη στον Μαρινοπουλο με τις καρτες της eurobank θα ισχυει εως 21 Φεβρουαριου. απο ποτε ειναι σε ισχυ? υπαρχεικαποιο λινκ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triadaffy Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μια ερώτηση ρε παιδιά. Πόσο παλιά είναι τα αρχεία λογαριασμών που κρατάνε οι τράπεζες; Θέλω αντίγραφα λογαριασμών στους οποίους ήμουν συνδικαιούχος πριν απο πολλά χρονια και οι οποίοι έχουν κλείσει εδώ και 6-7 χρονια περίπου. Στην τράπεζα μου λένε οτι δεν υπάρχουν αρχεία; Είναι δυνατόν; Μήπως βαριούνται να ψάξουν; Έχει κανείς εμπειρία απο κάτι αντίστοιχο; Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα σου ζητήσουν λεφτά για την αναζήτηση. Μήπως έμπλεξες με καμία τράπεζα που συγχωνεύτηκε; Δοκίμασε κατευθείαν στο κατάστημα του είχες ανοίξει τον λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Μετά γίνεται 1%; Μετα θα γινει 2%. Αυριο ξεκιναει. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 εκανε καποιος αγορα σε καρφουρ να μας πει αν εχει 5% επιστροφη με καρτες eurobank? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 εκεί που έχουν κρυμμένα τα μηχανήματα καρτών πως να αγοράσεις, μόνο τα LIDL είναι μπροστά στο τομέα αυτό! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 εκεί που έχουν κρυμμένα τα μηχανήματα καρτών πως να αγοράσεις, μόνο τα LIDL είναι μπροστά στο τομέα αυτό! Τι μας νοιάζει αν τα έχουν κρυμμένα; Ζητάς πληρωμή με κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πάντως ούτε στο site του προγράμματος επιστροφή, ούτε στο site του Carrefour γράφει κάτι. Δεν θα έπρεπε να το διαφημίζουν κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Τι μας νοιάζει αν τα έχουν κρυμμένα; Ζητάς πληρωμή με κάρτα. ναι αλλά αν έχεις ψώνια κάτω από 10€ και έχει τεράστια ουρά τολμάς, δε τολμάς... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα σου ζητήσουν λεφτά για την αναζήτηση. Μήπως έμπλεξες με καμία τράπεζα που συγχωνεύτηκε; Δοκίμασε κατευθείαν στο κατάστημα του είχες ανοίξει τον λογαριασμό. Στο κατάστημα που είχα ανοίξει λογαριασμό πήγα και δεν υπάρχουν αρχεία, μου λένε. Αν και υποψιάζομαι οτι βαριούνται να ψάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ναι αλλά αν έχεις ψώνια κάτω από 10€ και έχει τεράστια ουρά τολμάς, δε τολμάς... ας βαλουν 5% επιστροφη και δεν με νοιαζουν ουτε οι ουρες ουτε που εχουν τα μηχανακια τους. την δουλεια μου θα την κανω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 ναι αλλά αν έχεις ψώνια κάτω από 10€ και έχει τεράστια ουρά τολμάς, δε τολμάς... To Carrefour τουλαχιστον στο Μαρουσι εχει μια ουρα για ολα τα ταμεια κι αναλογα ποιο ανοιξει, πηγαινεις. Ασε που αν εχεις λιγα πραγματα πηγαινεις στο αυτοματο και τελειωνεις σε μισο λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Τελικά δεν το πήραμε το 10 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μια ερώτηση που μπορεί να εχει ξανασυζητηθεί αλλα επειδη δεν εχω παρακολουθήσει συστηματικά το θέμα επιτρέψτε μου να ξαναρωτήσω. Εχω μια πιστωτική στην Πειραιώς εδω και χρόνια και οταν αγοράζω κατι βάζω τα λεφτά απο το ΑΤΜ. Τη χρησιμοποιώ επίσης για να παίζω στοίχημα. Μικροποσά πεντάευρα δεκαευρα κλπ. Όσες φορές εχει τύχει να πιάσω κάποιο ποσό στο στοίχημα το αφήνω στην κάρτα να ειναι συν ετσι ώστε στην επόμενη μου αγορά να χρειαστεί να βάλω λιγότερα. Για να το πουμε με αριθμούς για παράδειγμα ας πουμε οτι πιάνω 50ευρω και τα κανω ανάληψη απο το σάιτ που παίζω και περνιουνται στην κάρτα μου. Αν δεν θελω να τα αφήσω μεσα οπως κανω συνήθως και θέλω να τα τραβήξω στα χέρια μου, μπορώ κανονικά μέσω ΑΤΜ πάλι να κανω ανάληψη τα χρήματα ή υπάρχει καποια αλλη διαδικασία; Κρατάει κάποια προμήθεια η τράπεζα;;; Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Ναι φίλε μου τα κάνεις ανάληψη από το ΑΤΜ κανονικά, για προμήθεια πριν κάνα χρόνο που έκανα χρήση κάρτας Πειραιώς μου κρατούσε 2,20 ευρώ ανά ανάληψη, πάντως για πιο ευελικτες και με μικρότερη προμήθεια συναλλαγές σε εταιρείες στοιχημάτων συνιστάται η χρήση με ηλεκτρονικό πορτοφόλι :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 https://www.epistrofi-eurobank.gr/companyprofiles/carrefour-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%83.aspx :) Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μόνο η για ένα μήνα λοιπόν... Κριμα... Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μόνο η για ένα μήνα λοιπόν... Κριμα... Έλα ντε. Δεν μπορούσαν να το κάνουν 4% όπως ο Βερόπουλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπερα. Εχω κανει μια αγορα απο Αγγλια και πληρωσα με την prepaid της Εθνικης. Τωρα απο το καταστημα που εκανα την αγορα για να μου στειλουν την παραγγελια ζητανε να τους δωσω τα παρακτω στοιχεια μεσω τηλεφωνου για να πρχωρισουν στην αποστολη.Αυτο εινα λογικο? Το μαγαζι δειχνει να εινα πολυ της εμπιστοσυνης αλλα δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο και δεν ξερω τι να κανω και θα ηθελα την βοηθεια σας. Credit card number expiry date Security code Billing address (where your card is registered) Telephone Number Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts