Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

...και αυτό γιατί οι αναλήψεις μετρητών είναι "δανεισμός" και επιβαρύνεται με προμήθεια visa ΚΑΙ τόκους οι οποίοι χρεώνονται στον ίδιο λογαριασμό που έχει στην ανάληση κινήσεων την ανάληψη μετρητών. ΠΡΟΣΟΧΗ: αν δεν πληρώσει κανείς εγκαίρως το σύνολο της οφειλής του λογαριασμού του, το απλήρωτο υπόλοιπο τοκίζεται ΟΧΙ από την ημερομηνία πληρωμής(λήξης)του λογαριασμού αλλά από πιο πριν, απο την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού...αυτό είναι μια πολύ μεγάλη μπινιά των τραπεζών στην χώρα μας, πιθανώς μη σύννομη κατά την γνώμη μου...

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Αν εχεις κανει μονο αγορες και οχι αναληψεις μετρητων και αν πληρωσεις ολο το ποσο μεχρι την ημερομηνια ληξης του λογαριασμου τοτε δεν θα επιβαρυνθεις με τοκους.

tnx man gia tin apantisi.

Μαύρη Θύελλα

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν δεν πληρώσει κανείς εγκαίρως το σύνολο της οφειλής του λογαριασμού του, το απλήρωτο υπόλοιπο τοκίζεται ΟΧΙ από την ημερομηνία πληρωμής(λήξης)του λογαριασμού αλλά από πιο πριν, απο την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού...αυτό είναι μια πολύ μεγάλη μπινιά των τραπεζών στην χώρα μας, πιθανώς μη σύννομη κατά την γνώμη μου...

Αν πληρώνεις περίπου μία εβδομάδα μετά την ημερομηνία λήξης, εκτός από τους τόκους υπάρχει περίπτωση να σε βάλουν και στον τειρεσία;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Έχω τη visa της Λαϊκής (βολεύει για internet γιατί έχει πολύ χαμηλό όριο) και έναν απλό λογαριασμό για να πληρώνω την κάρτα. Μαζί με τον λογαριασμό μου έχουν δώσει βέβαια και μια κάρτα αναλήψεων που όμως δεν χρησιμοοιώ ποτέ.

Πριν από 2 μήνες περίπου έλαβα ταχυδρομικά ένα πιν και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχα ζητήσει κάτι. Τελικά πήρα τηλέφωνο στην τηλεξυπηρέτηση της τράπεζας να ρωτήσω τι είναι. Μου είπαν ότι η κάρτα αναλήψεων έληξε και η καινούργια είναι πλέον ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ visa!!!! Ρώτησα αν έχω επιλογή να μη το δεχτώ και εξήγησα ότι τη θεωρώ επικίνδυνη αλλά η μόνη λύση που μου πρότειναν για ασφάλεια ήταν αυτή που ήδη έχω εφαρμόσει και σε άλλη τράπεζα με το ίδιο πρόβλημα: Ανοίγεις άλλο λογαριασμό στον οποίο έχεις τα χρήματα αλλά δεν τον συνδέεις με την κάρτα και όταν θέλεις να σηκώσεις κάνεις μια μεταφορά από τον ένα λογαριασμό στον άλλο από το web... Ετσι η κάρτα δεν βλέπει παρά μόνο λίγα λεφτά και μέχρι να τα σηκώσεις....

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν πήξει τον κόσμο στις debit πιά!

KCB

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν δεν πληρώσει κανείς εγκαίρως το σύνολο της οφειλής του λογαριασμού του, το απλήρωτο υπόλοιπο τοκίζεται ΟΧΙ από την ημερομηνία πληρωμής(λήξης)του λογαριασμού αλλά από πιο πριν, απο την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού...αυτό είναι μια πολύ μεγάλη μπινιά των τραπεζών στην χώρα μας, πιθανώς μη σύννομη κατά την γνώμη μου...

Αυτό φίλε ισχύει σε όλον τον κόσμο και όχι μόνο στην χώρα μας....για να μην τα ισσοπεδόνουμε ολα...

Less is more...

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν πήξει τον κόσμο στις debit πιά!

Επειδή κάποιοι θέλουμε να μην μπλεκόμαστε με λογαριασμούς, ημερομηνίες, χρέη κλπ

Αν πληρώνεις περίπου μία εβδομάδα μετά την ημερομηνία λήξης, εκτός από τους τόκους υπάρχει περίπτωση να σε βάλουν και στον τειρεσία;

Όχι δεν υπάρχει καμμία πέριπτωση να γίνει αυτό.

Επειδή κάποιοι θέλουμε να μην μπλεκόμαστε με λογαριασμούς, ημερομηνίες, χρέη κλπ

Όπως λες κι εσύ: "κάποιοι" μπορεί να την βρίσκετε χρήσιμη. Εγώ που τη βρίσκω άκρως επικίνδυνη :shock; γιατί είμαι υποχρεωμένος να την έχω για να κάνω απλά αναλήψεις από τα ΑΤΜ? Το ίδιο κάνει και η Alpha με τις κάρτες για τα ATM.

KCB

O Kάτοχος έχει την ευχέρεια να εξοφλήσει ολόκληρη την οφειλή του μέσα στην προθεσμία που αναγράφεται στον αποστελλόμενο σε αυτόν Mηνιαίο Λογαριασμό, οπότε στην περίπτωση αυτή δεν καταλογίζεται τόκος. Εάν όμως δεν καταβληθεί εμπρόθεσμα έστω και μέρος της οφειλής, τότε αυτή καθίσταται έντοκη υπό την ημερομηνία καταχώρισης της κάθε συναλλαγής στον Μηνιαίο Λογαριασμό, σύμφωνα με το άρθρο 23, και εξοφλείται σε έντοκες μηνιαίες δόσεις.

dld,an sou er8ei 300 euros o acc me elaxisti katavoli 180 kai doseis 200, tokizontai ta 100. kano la8os? i de tokizontai ka8olou kai pane ston epomeno logariasmo atoka?!

Μαύρη Θύελλα

kati vrika

Aν ο Kάτοχος καθυστερήσει την πληρωμή της ελάχιστης καταβολής ή του ποσού που αναφέρεται ως αμέσως πληρωτέο στον Mηνιαίο Λογαριασμό του, το ανεξόφλητο ποσό επιβαρύνεται με τόκους υπερημερίας, όπως ορίζεται στο άρθρο 24 των παρόντων όρων.

mporei kai na mi tokizetai,afto einai kalo.

Μαύρη Θύελλα

Όπως λες κι εσύ: "κάποιοι" μπορεί να την βρίσκετε χρήσιμη. Εγώ που τη βρίσκω άκρως επικίνδυνη :shock; γιατί είμαι υποχρεωμένος να την έχω για να κάνω απλά αναλήψεις από τα ΑΤΜ? Το ίδιο κάνει και η Alpha με τις κάρτες για τα ATM.

Δεν αντιλέγω, είναι σπαστικό να σου πασάρουν μια κάρτα που δεν θέλεις... όπως και να λέγεται αυτή... Και εμένα μου εβγαλαν μια πιστωτική student της citibank χωρίς να μου το πουν... πριν υπογράψω!

dld,an sou er8ei 300 euros o acc me elaxisti katavoli 180 kai doseis 200, tokizontai ta 100. kano la8os?

Δεν κανεις λαθος, ετσι ακριβως γινεται...

Έχω μια απορία.

Αν σηκώσω λεφτά από ΑΤΜ πώς ακριβώς μπαίνουν οι τόκοι;

Οι όροι της κάρτας μου λένε απλά ότι το ποσό τοκίζεται από τη στιγμή της κατάθεσης.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον να που σας ξαναχρειαζομαι ;)

Σκεφτομαι σοβαρα το να αποκτησω μια Visa (κανονικη) το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να προσκομισω εκκαθαριστικο διοτι πολυ απλα δεν ειχα εισοδηματα ;)

Υπαρχει καμια καρτα Visa (κατα προτιμηση Alpha Bank) που να μην χρειαζεται το εκκαθαριστικο για την εκδοση της;;;

ΥΓ: 1-2-3 δεν με βολευει...δεν θελω να ανοιξω καινουργιο λογαριασμο...θελω να συνδεθει με τον υπαρχοντα :(

Λοιπον να που σας ξαναχρειαζομαι ;)

Σκεφτομαι σοβαρα το να αποκτησω μια Visa (κανονικη) το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να προσκομισω εκκαθαριστικο διοτι πολυ απλα δεν ειχα εισοδηματα ;)

Υπαρχει καμια καρτα Visa (κατα προτιμηση Alpha Bank) που να μην χρειαζεται το εκκαθαριστικο για την εκδοση της;;;

ΥΓ: 1-2-3 δεν με βολευει...δεν θελω να ανοιξω καινουργιο λογαριασμο...θελω να συνδεθει με τον υπαρχοντα :(

Για alpha bank δεν έχω κάτι υπόψη μου... Για citibank μπορείς αν είσαι φοιτητής χωρίς εκκαθαριστικό να βγάλεις μία κάρτα με 800 ευρώ όριο..

jimbit nai einai polu aplo.kaneis mia aitisi kai se kapoio xroniko diastima 8a tin exeis.

oso gia mia alli erotisi de 8umamai poios tin ekane, sxetika ti tokoi uparxoun apo tin analipsi xrimaton apo atm otan exeis cc.

Afto file mou e3artatai apo tin trapeza pou sunergazesai. pigene sto site tis kai 8a ta vreis analutika. i citibank pantos pou 8a sunergasto prosexos ta exei ola mesa.

byez.

Μαύρη Θύελλα

Ι Love Money... :D

Money makes me happy!!! :D

Καλά τα λεφτά από τις τράπεζες αλλά όταν έρχεται ο λογαριασμός καλό θα είναι να έχεις να πληρώσεις!

http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif

Για alpha bank δεν έχω κάτι υπόψη μου... Για citibank μπορείς αν είσαι φοιτητής χωρίς εκκαθαριστικό να βγάλεις μία κάρτα με 800 ευρώ όριο..

Λοιπον απο εναν συντομο ελεγχο που εκανα οι εξης τραπεζες εχουν το εν λογω προιον ;)

citibank

eurobank

τραπεζα πειραιως

Ποια απο τις τρεις τραπεζες θα μου προτεινατε;;; Thx :D

Λοιπον απο εναν συντομο ελεγχο που εκανα οι εξης τραπεζες εχουν το εν λογω προιον ;)

citibank

eurobank

τραπεζα πειραιως

Ποια απο τις τρεις τραπεζες θα μου προτεινατε;;; Thx :D

Μακρυά από Eurobank!!!! Τώρα μεταξύ CITIBANK και Πειραιώς ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα η Πειραιώς λόγω πολύ καλύτερου web banking από όπου μπορείς να παρακολουθείς-πληρώνεις την κάρτα σου!

Μακρυά από Eurobank!!!! Τώρα μεταξύ CITIBANK και Πειραιώς ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα η Πειραιώς λόγω πολύ καλύτερου web banking από όπου μπορείς να παρακολουθείς-πληρώνεις την κάρτα σου!

Με μεγαλη μου χαρα ειδα οτι το συγκεκριμενο το εχει και η Citibank και μαλιστα αρκετα εξελιγμενο. Το μονο που με προβληματιζει στην Citibank ειναι οτι ειναι λιγο "περιεργη" τραπεζα, μη αποδεκτη για δοσεις σε πολλες επιχειρησεις κτλ οποτε μαλλον προς Πειραιως. Θα εχω αποφασισει εως το βραδυ ;)