aceman Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 tnx man............... Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 παιδιά για τα δάνεια και τις πιστωτικές μετά από χρόνια εργασιακής εμπειρίας ένα μόνο έχω να πω ως συμβουλή και όποιος θέλει ας επωφεληθεί: ΜΑΚΡΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ! ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ!! Μόνο σε μια περίπτωση συμφέρει ο δανεισμός: όταν ο σκοπός είναι αναπτυξιακός(αγορά περιουσιακών στοιχείων όπως ακίνητα και επαγγελματικός εξοπλισμός, χρησιμοποίηση των χρημάτων για κέρδος μεγαλύτερο από το κόστος τους μέσω επαγγέλματος ή επένδυσης κτλ). ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ για ταξίδια εξωτικά, αγορά ηλεκτρικών συσκευών κτλ...σε κάθε περίπτωση είστε πολύ κερδισμένοι με καταβολή μετρητών...αν δεν υπάρχουν, μην κάνετε την αγορά με πίστωση... Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 παιδιά για τα δάνεια και τις πιστωτικές μετά από χρόνια εργασιακής εμπειρίας ένα μόνο έχω να πω ως συμβουλή και όποιος θέλει ας επωφεληθεί: ΜΑΚΡΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ! ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ!! Μόνο σε μια περίπτωση συμφέρει ο δανεισμός: όταν ο σκοπός είναι αναπτυξιακός(αγορά περιουσιακών στοιχείων όπως ακίνητα και επαγγελματικός εξοπλισμός, χρησιμοποίηση των χρημάτων για κέρδος μεγαλύτερο από το κόστος τους μέσω επαγγέλματος ή επένδυσης κτλ). ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ για ταξίδια εξωτικά, αγορά ηλεκτρικών συσκευών κτλ...σε κάθε περίπτωση είστε πολύ κερδισμένοι με καταβολή μετρητών...αν δεν υπάρχουν, μην κάνετε την αγορά με πίστωση... Σωστός 100%, θυμηθείτε, δεν εφευρέθηκαν για να μας διευκολύνουν τη ζωή, αλλά για να μας βάλουν στη λογική του "ξοδεύετε περισσότερο". Ειδικά με τις πιστωτικές, έχει γίνει πιο εύκολο από ποτέ να βρεθείς χρεωμένος. Beware! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Θα διαφωνήσω με τους 2 πιο πάνω κυρίους στο εξής : για μένα όλα είναι να τα έχεις με μέτρο .Έχω 6 πιστωτικές κάρτες και πάνω από 200 ευρώ δεν χρώστάω και για τις 6 .Θα μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω πολύ.Σίγουρα δεν βγήκε για μας αλλά άμα τις χρησιμοποιείς με μέτρο νομίζω ότι συμφέρουν.Επίσης εγώ τους λογαριασμούς τους πληρώνω όλο το ποσόν και δεν πληρώνω καθόλου τόκο για αυτό φροντίζω να μην αγοράζω πολλά για να μπορώ να πληρώνω. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 sostos an kai ego mexri tora exo apofygei na vgalo cc. Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Θα διαφωνήσω με τους 2 πιο πάνω κυρίους στο εξής : για μένα όλα είναι να τα έχεις με μέτρο .Έχω 6 πιστωτικές κάρτες και πάνω από 200 ευρώ δεν χρώστάω και για τις 6 .Θα μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω πολύ.Σίγουρα δεν βγήκε για μας αλλά άμα τις χρησιμοποιείς με μέτρο νομίζω ότι συμφέρουν.Επίσης εγώ τους λογαριασμούς τους πληρώνω όλο το ποσόν και δεν πληρώνω καθόλου τόκο για αυτό φροντίζω να μην αγοράζω πολλά για να μπορώ να πληρώνω. Και γιατί έξι κάρτες; Συλλογή κάνεις; Πέρα από τους τόκους οι κάρτες έχουν και συνδρομή. Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pz3ro Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Παιδια καλημερα. Ειμαι φοιτητης στο 4ο ετος και εκανα πριν μια εβδομαδα αιτηση στην Citibank για εκδοση πιστωτικης καρτας(φοιτητικης). Μονο τη σπουδαστικη ταυτοτητα χρειαστηκα και την αστυνομικη. Ουτε εγγυητες ουτε τιποτα. Το οριο της θα ειναι 800 ευρω, τα οποια με υπερκαλυπτουν γιατι τη θελω μονο για αγορες απο e-shops. Ποια ειναι η γνωμη σας για τη συγκεκριμενη καρτα? Εκανα καλα που εκανα αιτηση? Ρωταω γιατι ειμαι λιγο ασχετος οσον αφορα στις πιστωτικες και καπου εδω μεσα ειδα μερικα αρνητικα σχολια για τη Citibank. Αν μπορει καποιος να το ξεδιαλυνει λιγο το θεμα θα ειμαι ευγνωμων! Ευχαριστώ :) Παράθεση life's the moments that take your breath away... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Παιδια καλημερα. Ειμαι φοιτητης στο 4ο ετος και εκανα πριν μια εβδομαδα αιτηση στην Citibank για εκδοση πιστωτικης καρτας(φοιτητικης). Μονο τη σπουδαστικη ταυτοτητα χρειαστηκα και την αστυνομικη. Ουτε εγγυητες ουτε τιποτα. Το οριο της θα ειναι 800 ευρω, τα οποια με υπερκαλυπτουν γιατι τη θελω μονο για αγορες απο e-shops. Ποια ειναι η γνωμη σας για τη συγκεκριμενη καρτα? Εκανα καλα που εκανα αιτηση? Ρωταω γιατι ειμαι λιγο ασχετος οσον αφορα στις πιστωτικες και καπου εδω μεσα ειδα μερικα αρνητικα σχολια για τη Citibank. Αν μπορει καποιος να το ξεδιαλυνει λιγο το θεμα θα ειμαι ευγνωμων! Ευχαριστώ :) Φιλαράκο επειδή τυχάνει να έχω την citibank vodafone visa είναι καλή τράπεζα με καλή εξυπηρέτηση.Μέχρι εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει όμως υψηλό τόκο σε σχέση με τις άλλες τράπεζες και είναι η μόνη κάρτα που δεν περνάει τουλάχιστον όσο οι άλλες κάρτες στα καταστήματα με άτοκες δόσεις. Κατά τα άλλα εάν την κάνεις vodafone visa και έχεις και κινητό vodafone θα έχεις 2% συν φπα χρόνο ομιλίας στο κινητό σου. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Και γιατί έξι κάρτες; Συλλογή κάνεις; Πέρα από τους τόκους οι κάρτες έχουν και συνδρομή. 6 κάρτες γιατί η καθεμιά έχει τα προνόμια της . Ας πούμε για παράδειγμα την citibank vodafone visa που έχω είναι χωρίς συνδρομή όπως και οι περισσότερες που έχω και έτσι έχω δωρεάν χρόνο ομιλίας στο κινητό μου vodafone. Όπως έγραψα και πιο πάνω φροντίζω να βγάζω πιστωτικές χωρίς συνδρομή και να εκμεταλεύομαι τις ημερομηνίες έκδοσης των λογαριασμών.Όσο αναφορά τον τόκο πληρώνω όλο το ποσόν σε κάθε έκδοση του λογαριασμού και είναι και ένας λόγος που δεν τις χρέωνω υπερβολικά. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 ...Το οριο της θα ειναι 800 ευρω, ... Εμένα πάλι είναι 600 (την έχω βέβαια 3 χρόνια και όταν την έβγαλα είχε όριο 600) αλλά δεν θα έπρεπε όπως οι περισσότερες τράπεζες που ξέρω, μετά από τόσο καιρό να το αυξήσουν; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Εμένα πάλι είναι 600 (την έχω βέβαια 3 χρόνια και όταν την έβγαλα είχε όριο 600) αλλά δεν θα έπρεπε όπως οι περισσότερες τράπεζες που ξέρω, μετά από τόσο καιρό να το αυξήσουν; Εγώ παρακαλάω να μου αφήσουν τόσο χαμηλό το όριο γιατί θέλω την κάρτα για αγορές από site. Μια visa που έχω της Eurobank ξεκίνησε από 2000 ευρώ και έχει φτάσει (αυθαίρετα) τώρα 7000!!!!!:mad: Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Καλημερα σε ολους :) Θελω να βγαλω μια καρτα μονο για αγορες μεσω internet, γινετε αυτο που ζηταω; Δεν θελω να ειναι πιστωτικη ουτε να εχω συνδρομες και τετοια... Μια απλη καρτουλα που να της βαζω καθε φορα το ποσο που χρειαζετε και μετα να μενει (σχεδον) αδεια μεχρι την επομενη αγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Έχει αναφερθεί πολλές φορές (ψάξε μερικές σελίδες πίσω δεν θυμάμαι ακριβώς) η attica gift card που κάνει ακριβώς αυτά. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Εγώ παρακαλάω να μου αφήσουν τόσο χαμηλό το όριο γιατί θέλω την κάρτα για αγορές από site. Μια visa που έχω της Eurobank ξεκίνησε από 2000 ευρώ και έχει φτάσει (αυθαίρετα) τώρα 7000!!!!!:mad: Αν ζητήσεις να σου το μειώσουν δε βρίσκω κάποιο λόγο γιατί να μην το κάνουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Αν ζητήσεις να σου το μειώσουν δε βρίσκω κάποιο λόγο γιατί να μην το κάνουν :) Τη συγκεκριμένη κάρτα μου την προσέφεραν τηλεφωνικά (όπως κάνουν όλες οι τράπεζες πλέον). Δέχτηκα να την πάρω αλλά όταν μου έφεραν τα χαρτιά, έγραψα επάνω στην αίτηση ότι θέλω χαμηλό πιστωτικό όριο. Όταν μου την έστειλαν είδα το εγκεκριμένο όριο των 2000 και αποφάσισα να την αφήσω στην άκρη και να μην την χρησιμοποιήσω. Μάλιστα πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα χωρίς να πάρω ικανοποιητική απάντηση και επικοινώνησα και με τον τραπεζικό μεσολαβητή ο οποίος μου είπε ότι τα ποσά εγκρίνονται από την αρμόδια επιτροπή της τράπεζας και δεν μπορώ να τα ορίσω εγώ... Απόταν άρχισα να την χρησιμοποιώ (ένα χρόνο αφού την πήρα, τελικά μου χρειάστηκε) άρχισε να ανεβαίνει και το όριο χωρίς να το ζητάω (ίσως επειδή είδαν κινήσεις στο εξωτερικό;;; ) και έφτασε μέχρι τώρα τις 7000. Να σημειώσω οτι δεν έχω χρεώσει ποτέ πάνω από 1300 ευρώ σε έναν λογαριασμό (μέσο όρο 70 ευρώ/λογαριασμό! ) και όπως είπε και κάποιος παραπάνω πληρώνω πάντα όλο το ποσό στη λήξη του λογαριασμού κι έτσι ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τόκους κλπ Δεν είμαι δηλαδή κατά των πιστωτικών που νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμες όταν έχεις μέτρο και αυτοσυγκράτηση για να μην αγοράζεις κάτι που δεν θα μπορείς να πληρώσεις όταν έρθει ο λογαριασμός. Η συμπεριφορά της Eurobank όμως είναι έτσι κι αλλιώς άθλια και σε στυλ αποφασίζουμε και διατάσσουμε, όχι μόνο στις πιστωτικές... Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 ο οποίος μου είπε ότι τα ποσά εγκρίνονται από την αρμόδια επιτροπή της τράπεζας και δεν μπορώ να τα ορίσω εγώ... Εσύ θα ζητήσεις μείωση του ορίου σε συγκεκριμένο ποσό και οι αρμόδιοι της τράπεζας θα πρέπει να το εγκρίνουν. Έτσι το βλέπω και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να υπάρχει πρόβλημα για αναπροσαρμογή του ορίου προς τα κάτω. Δεν το έχω κάνει ποτέ στην Ελλάδα, πριν 1 βδομάδα πάντως ζήτησα σε μια από τις αγγλικές μου κάρτες να μειωθεί το όριο στο μισό και έγινε την ίδια στιγμή. Ξέρω ότι τα πράγματα μπορεί να λειτουργούν διαφορετικά, αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι πραγματοποιήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Φίλοι στην Ελλάδα όλες οι μεγάλες Τράπεζες το ίδιο :είναι του στυλ αποφασίζουμε κι άμα θες πάρτο έτσι όπως είναι...δεν είναι δηλαδή πελατοκεντρικές όπως στο εξωτερικό να ακούνε πραγματικά τον πελάτη..ιδίως τους "μικρούς".πάντως ή έγκριση πιστωτικού ορίου από την μεριά της τράπεζας θεωρείται "προνόμιο" (που εγκρίνεται από επιτροπή)για τον πελάτη, οπότε είναι πολύ εύκολο με μια επιστολή ή fax email κτλ.να ζητήσει κανείς μείωσή του...Το αντίθετο είναι το δύσκολο,η αύξηση του ορίου αυξάνει και τον πιστωτικό κίνδυνο της τράπεζας Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Εσύ θα ζητήσεις μείωση του ορίου σε συγκεκριμένο ποσό και οι αρμόδιοι της τράπεζας θα πρέπει να το εγκρίνουν. Έτσι το βλέπω και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να υπάρχει πρόβλημα για αναπροσαρμογή του ορίου προς τα κάτω. Δεν το έχω κάνει ποτέ στην Ελλάδα, πριν 1 βδομάδα πάντως ζήτησα σε μια από τις αγγλικές μου κάρτες να μειωθεί το όριο στο μισό και έγινε την ίδια στιγμή. Ξέρω ότι τα πράγματα μπορεί να λειτουργούν διαφορετικά, αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι πραγματοποιήσιμο. Α, μιλάς με βάση τις ξένες τράπεζες; Ετσι πες μου!:) Κοίτα όπως είπε και ο Jopar τα πράγματα στην Ελλάδα με τις μεγάλες τράπεζες είναι ελαφρώς διαφορετικά. Πάρε για παράδειγμα το πόσες φορές έχουν βγει παράνομοι οι όροι στις κάρτες και τα δάνεια. Οι μεγάλες τράπεζες εδώ είναι κράτος εν κράτει και κάνουν ότι γουστάρουν. Θέλουν να βάλουν προμήθεια όποτε περνάς την πόρτα τους; Θα το κάνουν... Ειδικά τη Eurobank τη θεωρώ υπόδειγμα "νταβατζή". Εχω ήδη άλλη κάρτα μικρής τράπεζας με χαμηλό όριο κάποια στιγμή μπορεί να κάνω την κίνηση για μείωση του ορίου και στην άλλη αλλά είμαι εντελώς απαισιόδοξος. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Α, μιλάς με βάση τις ξένες τράπεζες; Ετσι πες μου!:) Κοίτα δεν είπα ότι θα γίνεται κι εδώ σώνει και καλά επειδή γίνεται στις ξένες τράπεζες. Απλά με βάση την τραπεζική πραγματικότητα δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να μη στο κάνουν. Γιατί δε στέλνεις μια επιστολή όπως είπε κι ο τζοπαρ να δούμε τι θα σου απαντήσουν για να μη μιλάμε υποθετικά; Στο τηλεφωνικό κέντρο πιθανώς να μην έχουν τις ανάλογες γνώσεις και αρμοδιότητες. Μη ρωτάς αν γίνεται κτλ, απλά χωρίς περιστροφές ζήτα το όριό σου να μειωθεί και να γίνει χχχ Ευρώ. Φαντάζομαι ότι ίσως υπάρχει και "κατώτατο όριο" στο στυλ ότι δε μπορεί να ζητήσεις κάτι υπερβολικά χαμηλό πχ €100. Ζήτα ένα φυσιολογικό ποσό πχ €1500 ή €2000, δλδ όσο σου είχαν δώσει αρχικά.Επίσης γράψε ότι αν το αίτημά σου δεν ικανοποιηθεί θα αναγκαστείς να ακυρώσεις την κάρτα. Αν θες σε πάω και στοίχημα (αν κάνεις τα παραπάνω) για το αν μειωθεί το όριό σου ή όχι :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Κοίτα δεν είπα ότι θα γίνεται κι εδώ σώνει και καλά επειδή γίνεται στις ξένες τράπεζες. Απλά με βάση την τραπεζική πραγματικότητα δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να μη στο κάνουν. Γιατί δε στέλνεις μια επιστολή όπως είπε κι ο τζοπαρ να δούμε τι θα σου απαντήσουν για να μη μιλάμε υποθετικά; Στο τηλεφωνικό κέντρο πιθανώς να μην έχουν τις ανάλογες γνώσεις και αρμοδιότητες. Μη ρωτάς αν γίνεται κτλ, απλά χωρίς περιστροφές ζήτα το όριό σου να μειωθεί και να γίνει χχχ Ευρώ. Φαντάζομαι ότι ίσως υπάρχει και "κατώτατο όριο" στο στυλ ότι δε μπορεί να ζητήσεις κάτι υπερβολικά χαμηλό πχ €100. Ζήτα ένα φυσιολογικό ποσό πχ €1500 ή €2000, δλδ όσο σου είχαν δώσει αρχικά.Επίσης γράψε ότι αν το αίτημά σου δεν ικανοποιηθεί θα αναγκαστείς να ακυρώσεις την κάρτα. Αν θες σε πάω και στοίχημα (αν κάνεις τα παραπάνω) για το αν μειωθεί το όριό σου ή όχι :D :D Να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνω όταν μου χρειαστεί, προς το παρόν έχω την άλλη με το μικρό όριο (750) που μου χρειάζεται ενώ με τη συγκεκριμένη όπως είπα κάνω πολύ μικρή κίνηση, μόνο όταν η άλλη είναι γεμάτη, και ποτέ δεν τη χρησιμοποιώ στο internet. Επιπλέον η Eurobank μου έστειλε εδώ και δύο χρόνια και μια Mastercard την οποία δεν έχω ακουμπήσει ποτέ... Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Επιπλέον η Eurobank μου έστειλε εδώ και δύο χρόνια και μια Mastercard την οποία δεν έχω ακουμπήσει ποτέ... Έχω κι εγώ 2-3 χρόνια την Mastercard αλλά η μόνη φορά που τη χρησιμοποίησα ήταν όταν της άλλαξα το PIN :p Χρησιμοποιώ μόνο τη VISA της Eurobank. Με παίρνουν λοιπόν προχθές το βράδυ τηλέφωνο: "Καλησπέρα από τη Eurobank. Λόγω της άψογης συνεργασίας μας μέσω της Mastercard θα θέλαμε να σας προσφέρουμε...." :p :D :lol: :X Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Παιδιά αφού χρησιμοποιείτε που χρησιμοποιείτε πιστωτικές, γιατί δεν κοιτάτε να γλιτώσετε τις συνδρομές??? Εγώ έχω βγαλει dynamic visa που και επιστροφές κάνει (1% σε ότι και να αγοράσεις και σε επιλεγμένες επιχειρίσεις κάνει μέχρι και 36%) και αν μέσα στο χρόνο κάνεις αγορές άνω των 1500 (μόνο) ευρώ δεν σε χρεώνει συνδρομή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 "Λόγω της άψογης συνεργασίας μας μέσω της Mastercard θα θέλαμε να σας προσφέρουμε...." ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!! κι ας λένε είμαστε από την ...stupidBANK...είναι υπηρεσίες "εναλλακτικών" ή "εξωτερικών" δικτύων = Telemarketing που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι κομπογιαννίτες και αμοίβονται με προμήθειες ανά κάρτα ή καταναλωτικό που σπρώχνουν σε ανυποψίαστους...και θα χιλιο-ξανα-πω: δεν είναι τζάμπα, μην παίρνετε ότι σαν προσφέρουν οι τηλεφωνούδες, αν έχετε πραγματική ανάγκη χρημάτων πάτε μια γύρα σε τράπεζες και ρωτήστε...κάποιος θα σας πει ποιος είναι ο σωστός τρόπος χρηματοδότησης που σας συμφέρει...δεν γίνονται σοβαρά δουλείες από τα τηλέφωνα γενικώς...Και τώρα για να πω την αλήθεια μου και να χοντρίνει το παιχνίδι θίγοντας ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ-και πάλι όποιος έχει ώττα ας καταλάβει- Μακριά από τα "γραφεία συμβούλων" για δάνεια... Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 "Λόγω της άψογης συνεργασίας μας μέσω της Mastercard θα θέλαμε να σας προσφέρουμε...." ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!! κι ας λένε είμαστε από την ...stupidBANK...είναι υπηρεσίες "εναλλακτικών" ή "εξωτερικών" δικτύων = Telemarketing που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι κομπογιαννίτες και αμοίβονται με προμήθειες ανά κάρτα ή καταναλωτικό που σπρώχνουν σε ανυποψίαστους...και θα χιλιο-ξανα-πω: δεν είναι τζάμπα, μην παίρνετε ότι σαν προσφέρουν οι τηλεφωνούδες, αν έχετε πραγματική ανάγκη χρημάτων πάτε μια γύρα σε τράπεζες και ρωτήστε...κάποιος θα σας πει ποιος είναι ο σωστός τρόπος χρηματοδότησης που σας συμφέρει...δεν γίνονται σοβαρά δουλείες από τα τηλέφωνα γενικώς...Και τώρα για να πω την αλήθεια μου και να χοντρίνει το παιχνίδι θίγοντας ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ-και πάλι όποιος έχει ώττα ας καταλάβει- Μακριά από τα "γραφεία συμβούλων" για δάνεια... Δεν λες μακριά από δάνεια καλύτερα....:) Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Δεν λες μακριά από δάνεια καλύτερα....:) Το είπα λίγα μηνύματα παραπάνω, έχω δει πολλούς να καταστρέφονται...και οικογένειες να πλακώνονται και συζύγους να μαλλιοτραβιούνται, κι έχω φίλους που καταστράφηκαν με δάνεια για χρηματιστήριο κτλ...Γι αυτό τα λέω εδώ, κυριώς για τα νέα παιδιά που διαβάζουν , που δυστυχώς ζουν σε μια νέα εποχή που τα πάντα σε σπρώχνουν να ξοδέψεις αλόγιστα...λίγα χρόνια πίσω για να πάρεις καταναλωτικό δάνειο 300.000 δρχ έπρεπε να δώσεις ένα μάτσο χαρτιά για να εγκριθέι και να φιλήσεις ποδιές...εγώ όταν ήδη δούλευα σε πολυεθνική έχοντας απολυθεί από στρατό, έβαλα...βίσμα για να βγάλω την πρώτη μου πιστωτική, τότε δεν είχε κανείς γνωστός...στα χρόνια μου ως φοιτητής δεν υπήρχαν φοιτητικά δάνεια, δεν είχαμε ηλεκτρικές συσκευές με δόσεις στα ενοικιαζόμενα φοιτητικά μας ισόγεια, δεν χρωστούσαμε πουθενά, ούτε ο καφετζής δεν σου έδινε πίστωση...και σήμερα βλέπω παιδιά που μόλις βγήκαν από το σχολείο και έχουν ...κινητά ,αυτο΄κίνητα, dvd, playstation και δεν συμμαζεύεται...και θα έλεγα μπράβο και καλά κάνουν και τα έχουν αν ήταν τα λεφτάκια του μπαμπα, αλλά δυστυχώς ο μπαμπάκας τα χρωστάει όλα αυτά...έτσι έχει πια το λούκι κι όποιος πιαστεί χάθηκε...γιατί όλοι λένε νταξει μωρε μπορώ να πληρώνω τις δόσεις και ΞΕΧΝΑΝΕ ...τις έκτακτες επιβαρύνσεις της άδικης ζωής...κι όταν έρθει η ώρα της καθυστέρησης στις οφειλές, εκεί πια δεν έχει έλεος...45 φορές τη μέρα θα σε παίρνουνε μέχρι να σου έρθουν και οι ειδικές δυνάμεις... ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ... Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts