haris_led Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Wirelessly posted (Nokia6100/1.0 (05.16) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από l3ft3r1s Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led (14 Δεκ. 2004 , 13:31) Εγώ μιλάω για υπερ-χρεώσεις της κάρτας όπως γίνεται(??) στις κανονικές visa. Οι πιθανότητες (όποιες και αν είναι αυτές, μικρές ή μεγαλές) κάποιος κακόβουλος να υποκλέψει ή/και χρησιμοποιήσει τα στοιχεία της χρεωστικής σου κάρτας είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές του να γίνει κάτι τέτοιο στην πιστωτική. Ο αλλός δεν θα καταλάβει αν χρησιμοποιείς χρεωστική ή πιστωτική. Απλώς στην πρώτη περίπτωση η "ζημιά" περιορίζεται στο ύψος του τραπεζικού σου λογαριασμού... E kai ego se rotao! Ginetai aftos pou tha thelisei na mou parei p.x. 1000 euro apo tin karta, eno exo ston logariasmo 20? To poly poly na mou parei ta 20, sosta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led (14 Δεκ. 2004 , 17:17) Wirelessly posted (Nokia6100/1.0 (05.16) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Οι πιθανότητες (όποιες και αν είναι αυτές, μικρές ή μεγαλές) κάποιος κακόβουλος να υποκλέψει ή/και χρησιμοποιήσει τα στοιχεία της χρεωστικής σου κάρτας είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές του να γίνει κάτι τέτοιο στην πιστωτική. Ο αλλός δεν θα καταλάβει αν χρησιμοποιείς χρεωστική ή πιστωτική. Απλώς στην πρώτη περίπτωση η "ζημιά" περιορίζεται στο ύψος του τραπεζικού σου λογαριασμού...[/b] E kai ego se rotao! Ginetai aftos pou tha thelisei na mou parei p.x. 1000 euro apo tin karta, eno exo ston logariasmo 20? To poly poly na mou parei ta 20, sosta? ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΑ!!!! Προσοχή όμως! Άκουσα ότι η Εθνική έχει βγάλει electron visa που δεν είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό και λειτουργεί όπως η πιστωτική!!! :!: :!: :!: Προσωπικά μπορώ να σε διαβεβαιώσω για την η alpha bank που δίνει electron visa με κάθε άνοιγμα λογαριασμού. Την έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal (14 Δεκ. 2004 , 17:27) ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΑ!!!! Προσοχή όμως! Άκουσα ότι η Εθνική έχει βγάλει electron visa που δεν είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό και λειτουργεί όπως η πιστωτική!!! :!: :!: :!: Προσωπικά μπορώ να σε διαβεβαιώσω για την η alpha bank που δίνει electron visa με κάθε άνοιγμα λογαριασμού. Την έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές χωρίς πρόβλημα. Σωστά! visa electron δεν σημαίνει κατ' ανάγκη visa χρεωστική. Ακόμα ένα παράδειγμα σε αυτό που είπε ο harryal, η ΛΑΙΚΗ τράπεζα έχει visa electron και χρεωστκή και πιστωτική! Σε κάθε περίπτωση το ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ θα ήταν καλό να τους το τονίσεις εκεί που θα την βγάλεις... Καλές αγορές! ps harryal εσένα σου έρχεται statement στο σπίτι για την κάρτα? Γτ εμένα μου έστειλαν χώρις να το περιμένω... :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αυτό που ξεχωρίζει την πιστωτική από την χρεωστική δεν είναι το ανάγλυφο των γραμμάτων του κατόχου? (sorry για το off topic) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος l3ft3r1s (14 Δεκ. 2004 , 23:26) Σωστά! visa electron δεν σημαίνει κατ' ανάγκη visa χρεωστική. Ακόμα ένα παράδειγμα σε αυτό που είπε ο harryal, η ΛΑΙΚΗ τράπεζα έχει visa electron και χρεωστκή και πιστωτική! Σε κάθε περίπτωση το ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ θα ήταν καλό να τους το τονίσεις εκεί που θα την βγάλεις... Καλές αγορές! ps harryal εσένα σου έρχεται statement στο σπίτι για την κάρτα? Γτ εμένα μου έστειλαν χώρις να το περιμένω... :eek: nai otan tin xrisimpoieis sou stelnoun miniaio statement. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (14 Δεκ. 2004 , 23:30) Αυτό που ξεχωρίζει την πιστωτική από την χρεωστική δεν είναι το ανάγλυφο των γραμμάτων του κατόχου? (sorry για το off topic) den prepei na exei sxesi an einai anaglifi i oxi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (14 Δεκ. 2004 , 23:30) Αυτό που ξεχωρίζει την πιστωτική από την χρεωστική δεν είναι το ανάγλυφο των γραμμάτων του κατόχου? (sorry για το off topic) Όχι. Ανάγλυφη = Non-Electron Υποτίθεται ότι η electron δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από off-line συστήματα κι έτσι δεν χρειάζεται να είναι ανάγλυφη. Υπάρχουν όμως Electron πιστωτικές & Electron χρεωστικές. Δεν ξέρω ποιες είναι ποιες, αυτό το καθορίζει η τράπεζα. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αυτά που μου είπατε δεν ισχύουν σχετικά με την alphabank! Πήγα σήμερα και ρώτησα, και για την Alphabank electron visa, για να κάνεις λογαριασμό ταμιευτηρίου θέλουν 300 Ευρώ να κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό σου. Επίσης για να είναι δωρεάν πρέπει να έχει κίνηση ο λογαριασμός σου 300 ευρώ το εξάμηνο, αλλιώς σε χρεώνουν 9 ευρώ! Άκου πράγματα! Μα καλά πως είχα την εντύπωση ότι θα πήγαινα και θα έβγαζα τόσο έυκολα και χωρίς κόστος, όπως μου είπατε? :whistle: Και κάτι άλλο, ρώτησα την κοπέλα στην τράπεζα σχετικά με το 123 για έφηβους ( 17 είμαι ) και πάλι πρέπει να φτιάξει η μητέρα μου έναν λογαριασμό στην alphabank ώστε να μπορεί να φτιαχτεί και ο δικός μου λογαριασμός... Δεν είναι όλα όπως φαίνονται στο site της εταιρείας, μην παρασύρεστε! Με λίγα λόγια και η alphabank με απογοήτευσε! Τελικά ξαναπήγα στην τράπεζα αττικής και έβγαλα μια attica gift card! Να πάνε να πνιγούνε όλες οι άλλες κωλοτράπεζες! Και από τα ταμιευτήρια προσπαθούν να βγάλουν λευτά? ΕΛΕΟΣ Είναι για φτύσιμο τελείως :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led (15 Δεκ. 2004 , 15:48) Αυτά που μου είπατε δεν ισχύουν σχετικά με την alphabank! Πήγα σήμερα και ρώτησα, και για την Alphabank electron visa, για να κάνεις λογαριασμό ταμιευτηρίου θέλουν 300 Ευρώ να κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό σου. Επίσης για να είναι δωρεάν πρέπει να έχει κίνηση ο λογαριασμός σου 300 ευρώ το εξάμηνο, αλλιώς σε χρεώνουν 9 ευρώ! Άκου πράγματα! Μα καλά πως είχα την εντύπωση ότι θα πήγαινα και θα έβγαζα τόσο έυκολα και χωρίς κόστος, όπως μου είπατε? :whistle: Και κάτι άλλο, ρώτησα την κοπέλα στην τράπεζα σχετικά με το 123 για έφηβους ( 17 είμαι ) και πάλι πρέπει να φτιάξει η μητέρα μου έναν λογαριασμό στην alphabank ώστε να μπορεί να φτιαχτεί και ο δικός μου λογαριασμός... Δεν είναι όλα όπως φαίνονται στο site της εταιρείας, μην παρασύρεστε! Με λίγα λόγια και η alphabank με απογοήτευσε! Τελικά ξαναπήγα στην τράπεζα αττικής και έβγαλα μια attica gift card! Να πάνε να πνιγούνε όλες οι άλλες κωλοτράπεζες! Και από τα ταμιευτήρια προσπαθούν να βγάλουν λευτά? ΕΛΕΟΣ Είναι για φτύσιμο τελείως :mad: Γεια σου! Δεν είναι και οτι καλύτερο να φανατίζεσαι με μια τράπεζα απ τη στιγμή που τους πληρώνεις (Αττικής) ούτε να είσαι προκατελημένος με κάποιες άλλες μόνο κσι μόνο επειδή τα προϊόντα τους δεν σου ταιριάζουν... Και μάλιστα όταν η σχεδίαση αυτών περιορίζεται από νόμους και κανόνες... Πραγματί ήμουν και γω πριν 1-2 χρόνια ανήλικος και σε διαβεβαιώνω πως η καλύτερη λύση είναι αυτή που διάλεξες. Όποιος σου είπε "χωρίς κόστος" εννοούσε χωρίς κόστος για την έκδοση ή χρησιμοποίηση της κάρτας που συζητούσαμε. Αυτό με τα 300 ευρώ ισχύει σε όλες τις τράπεζες και στην Αττικής. Είτε σου λένε βάλε 300 τώρα στον λογαριασμό σου για να τον ανοίξουμε (κανονικός λογαριασμός της άλφα) είτε βάλε 0 τώρα και μέσα στο εξάμηνο βάζεις 300 (άλφα 1-2-3 για νέους, κανονικός λογαριασμός της τρ. Κύπρου). Οι τράπεζες θέλουν να καταθέτεις λεφτά! Απ τα λεφτά σου κερδίζουν. Αν ασχοληθείς κάποτε με χρηματοδοτικά θα καταλάβεις. Δυστυχώς ως ανήλικος βάσει των νόμων δεν έχεις και πολλές επιλογές... Το αντιμετόπισα και γω αυτό... περιμένοντας! 1 χρόνος δεν είναι μακριά... ;) Και πάλι γειά! Φιλικά, Λευτέρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led (15 Δεκ. 2004 , 15:48) Και κάτι άλλο, ρώτησα την κοπέλα στην τράπεζα σχετικά με το 123 για έφηβους ( 17 είμαι ) και πάλι πρέπει να φτιάξει η μητέρα μου έναν λογαριασμό στην alphabank ώστε να μπορεί να φτιαχτεί και ο δικός μου λογαριασμός... Ο 1-2-3 για νέους δεν έχει τέτοια προυπόθεση. Ίσως γιαυτό να υπήρξε παρανόηση με αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 (15 Δεκ. 2004 , 23:49) Ο 1-2-3 για νέους δεν έχει τέτοια προυπόθεση. Ίσως γιαυτό να υπήρξε παρανόηση με αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω. prwti fora akouw kati tetoio.. mipws i kopela den ixere? an xanapas zita tis to filladio me tous akriveis orous anoigmatos tou logariasmou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATI Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αν θελετε Electron Visa πατε στην Πειραιως που θελει καταθεση μολις 50ευρω. ...και μακρυα απο Eurobank! Ειναι απαραδεκτοι. Πριν 10 μερες τους εστειλα μειλ και μου απαντησαν οτι δεν καταλαβαινουν τι γραφω γιατι το pc τους δεν αναγνωριζει ελληνικους χαρακτηρες, και μου ζητησαν να ξαναστειλω το μειλ σε γκρικλις!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CATI (16 Δεκ. 2004 , 15:07) Αν θελετε Electron Visa πατε στην Πειραιως που θελει καταθεση μολις 50ευρω. Η Alphabank δεν ζηταει καθολου καταθεση για να σου δωσει Electron. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (16 Δεκ. 2004 , 17:44) Η Alphabank δεν ζηταει καθολου καταθεση για να σου δωσει Electron. Στο 1-2-3 για νέους εννοείς, όχι στο κανονικό. Να μαστε ακριβείς για να μην γίνει καμιά παρεξήγηση πάλι ε? ;) Και η Κύπρου δεν ζητάει τπτ (και παίρνεις την κάρτα και το PIN στο χέρι, δεν περιμένεις τα ΕΛΤΑ ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal (16 Δεκ. 2004 , 01:29) prwti fora akouw kati tetoio.. mipws i kopela den ixere? an xanapas zita tis to filladio me tous akriveis orous anoigmatos tou logariasmou. Τι εννοείς; Έχω ήδη ανοίξει 1-2-3 για νέους χωρίς να κάνω κατάθεση και χωρίς να απαιτείται να έχει κάποιος από τους γονείς μου άλλο λογαρισμό στην Alpha. :o Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος l3ft3r1s (16 Δεκ. 2004 , 23:17) Στο 1-2-3 για νέους εννοείς, όχι στο κανονικό. Να μαστε ακριβείς για να μην γίνει καμιά παρεξήγηση πάλι ε? ;) Και η Κύπρου δεν ζητάει τπτ (και παίρνεις την κάρτα και το PIN στο χέρι, δεν περιμένεις τα ΕΛΤΑ ;)) Ναι 1-2-3 εχω, αλλα ενας φιλος μου εχει παρει electron και με απλο λογαριασμο χωρις να κανει καταθεση. Φιλος κολλητος, οχι ακουσα απο εναν κλπ :cool: Σημειωση : Ο λογαριασμος μου 1-2-3 ειναι παντα σε πολυ χαμηλα επιπεδα 3-4 Ευρω και γυρω στις 2 φορες το χρονο καταθετω απο 1000 Ευρω για αγορες. Ποτε δεν με εχουν χρεωσει καποιο ποσο επειδη δεν ειχα πολλα χρηματα στο λογαριασμο μου. Ισως βεβαια αυτο να συμβαινει λογο αυτων των 1-2 καταθεσεων που ειπα πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Πάντως εγώ χθες που πήγα στην τράπεζα αττικής, μου είπαν ότι άλλαξαν την gift card, και τώρα θα έχει 1 χρόνο διάρκεια, και ότι θα μπορείς να την ανανεώνεις, και να της βάζεις και λεφτά!!! :D Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ βρήκα αυτό που ήθελα!! :) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Pos akyronoume pistotikes kartes? Exo 2 visa & 1 mastercard apo tin EFG. 8elo tin Deytera na pao na tis akyroso entelos. Prepei na akolou8iso kapoia diadikasia? 8a prepei na tis exo mazi mou kai na tis paradoso? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stixima (17 Δεκ. 2004 , 00:53) Pos akyronoume pistotikes kartes? Exo 2 visa & 1 mastercard apo tin EFG. 8elo tin Deytera na pao na tis akyroso entelos. Prepei na akolou8iso kapoia diadikasia? 8a prepei na tis exo mazi mou kai na tis paradoso? pas se ena katastima i stelneis fax.. den einai tipota suntheto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Elpizo na min mou kanoun istories.. giati tis akyroneis klp klp.. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stixima (18 Δεκ. 2004 , 00:14) Elpizo na min mou kanoun istories.. giati tis akyroneis klp klp.. Kammia sxesi!!! Adika agxwnesai... etuxe tin progoumeni bdomada kai akurwsa kai egw mia .. mpika sto katastima kai se 2 lepta eixa teleiwsei!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Thanks harryal... Deytera proi pigeno :p Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Εξαρτάται και από την τράπεζα έτσι? Στη citibank ήθελαν να τους γράψω μια επιστολή πρώτα και να την πάω σε ένα κατάστημα... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Θέλουν και εξηγήσεις οι τράπεζες που μας τα παίρνουν από παντού, γιατί ακυρώνουμε μια πιστωτική; Τόσο το καλύτερο για μένα. Ευκαιρία να τους τα χώσεις κανονικά. Δικαίωμά μας είναι να κόβουμε όποια κάρτα θέλουμε όποτε θέλουμε, γιατί πληρώνουμε. @haris_led Οι περισσότερες (αν όχι όλες) οι τράπεζες πλέον σε χρεώνουν αν δεν κινείς τον λογαριασμό σου. Εδώ σε χρεώνουν αν κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου (π.χ. κατάθεση ενοικίου!!!!! ) !!!!! Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (18 Δεκ. 2004 , 17:31) @haris_led Οι περισσότερες (αν όχι όλες) οι τράπεζες πλέον σε χρεώνουν αν δεν κινείς τον λογαριασμό σου. Εδώ σε χρεώνουν αν κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου (π.χ. κατάθεση ενοικίου!!!!! ) !!!!! LOL :eek: Άντε ρε δεν το ήξερα! Ε τι άλλο θα ακούσουμε!! :p :p Μήπως να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τον παλιό καλό και σίγουρο τρόπο, δηλαδή να τα δίνουμε χέρι-χέρι τα λεφτά? :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts