pexths Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Προσοχη στις πιστωτικες.Aν δεν τις πληρωνετε δεν αυξανονται μονο τοκοι κλπ,καποια στιγμη σας κανουν καταγγελια συμβασης και ζητανε OΛO το ποσο(συνολικα της καρτας οχι της δοσης)δικαστικα και τοτε..καλο πασχα:) Εχουν καθε δικαιωμα να το κανουν.το γραφει ξεκαθαρα στους ορους της συμβασης της καρτας.εχεις υπογραψει αλλωστε οτι τους δεχεσε. Σε καθε περιπτωση,αν πληρωνεις παντα την ελαχιστη καταβολη δεν εχεις να φοβασε τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Προσοχη στις πιστωτικες.Aν δεν τις πληρωνετε δεν αυξανονται μονο τοκοι κλπ,καποια στιγμη σας κανουν καταγγελια συμβασης και ζητανε OΛO το ποσο(συνολικα της καρτας οχι της δοσης)δικαστικα και τοτε..καλο πασχα:) το καθε στιγμη μηπως ειναι μετα απο 3 απληρωτες δοσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Mετα απο 3 μηνες καθυστερηση η τραπεζα καταγγελει τη συμβαση και η καρτα κλεινει οποτε ολο το ποσο ειναι αμεσα απαιτητο. Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Καλησπέρα σας & Χρόνια Πολλά, λογικά πρέπει να έχει γίνει η ερώτηση αλλά μέσα στις τόσες σελιδες δεν καταφερα να την εντοπίσω ... οπότε θα το ξαναρωτήσω... Αν κάποιος έχει μια κάρτα με πιστωτικό ορίο 700 και θέλει να κάνει μια αγορά με δόσεις (100€ το μήνα) πχ. 1000€ η τράπεζα θα το επιτρέψει ή θα απορριψει την συνναλαγή; Να σας πω το εξής ότι το οριο είναι όλο ελεύθερο δεν έχω άλλες αγορές που να έχουν καλύψει μέρος του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Όχι δεν θα εγκριθεί αγορά πάνω από 700 ευρώ . Ίσως κάποιες τράπεζες επιτρέψουν 10 %παραπάνω .(770 ευρώ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am_xmen Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. :) Οπότε λογικά πρέπει να μιλήσω πρώτα με τη τράπεζα για αύξηση πιστωτικού ορίου (αν γίνεται) και μετά να προβώ σε αγορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 Για αύξηση πιστωτικού ορίου απαιτειται εκκαθαριστικο Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Θέλω να μετετρέψω μερικά ευρώ σε δολάρια (ας πούμε 1000€). Πώς μπορώ να μάθω ποιος (είτε τράπεζα είτε ανταλλακτήριο) έχει την πιο συμφερουσα τελική τιμή (εννοώ μαζί με την πιθανή προμήθεια) σε μια δεδομένη στιγμή; Υπάρχει κάποιο συγκριτικο σάιτ ή πρέπει να τα ψάχνω ένα-ένα ή και να παίρνω τηλέφωνα οπως για τις προθεσμιακές καταθέσεις; Μέχρι στιγμής πήγαινα στο καπα στην Ομονοια αλλά ίσως να υπάρχει ακομα πιο συμφέρον. Ξέρετε εσείς κάποιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Θέλω να μετετρέψω μερικά ευρώ σε δολάρια (ας πούμε 1000€). Πώς μπορώ να μάθω ποιος (είτε τράπεζα είτε ανταλλακτήριο) έχει την πιο συμφερουσα τελική τιμή (εννοώ μαζί με την πιθανή προμήθεια) σε μια δεδομένη στιγμή; Υπάρχει κάποιο συγκριτικο σάιτ ή πρέπει να τα ψάχνω ένα-ένα ή και να παίρνω τηλέφωνα οπως για τις προθεσμιακές καταθέσεις; Μέχρι στιγμής πήγαινα στο καπα στην Ομονοια αλλά ίσως να υπάρχει ακομα πιο συμφέρον. Ξέρετε εσείς κάποιο; Αν έχεις ανοίξει δολλαριακό λογαριασμό σε κάποια τράπεζα (ελληνική), δεν μπορείς να στείλεις έμβασμα (σε ευρώ) ΠΡΟΣ αυτόν τον λογαριασμό και η ανταποκρίτρια τράπεζα να κάνει τη μετατροπή βάσει ισοτιμίας, χωρίς κάποια ειδική διαδικασία; Μήπως σε συμφέρει αυτό; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) ^Νομίζω ότι δεν ρώτησα αυτό... Δεν είναι θέμα διαδικασίας, είναι θέμα κόστους. Με το έμβασμα και τον δολαριακό λογαριασμό θα γλιτώσω την προμήθεια; Εγώ ρώτησα: πώς θα μάθω ποια τράπεζα ή ανταλλακτήριο δίνει την καλύτερη τιμή σε κάθε δεδομένη στιγμή. Και εννοώ ότι ψάχνω την απολύτως καλύτερη τιμή, στο 1 ευρώ, για να μετατρέψω 1000€ σε $ και αναρωτιέμαι αν μπορώ να την βρω με σχετική ευκολία, χωρίς να επισκεφτώ τράπεζες ή να παίρνω τηλέφωνα. Από ό,τι ξέρω δεν δίνουν όλες οι τράπεζες ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια τιμή, ούτε έχουν την ίδια προμήθεια, και θέλω να ξέρω από το σπίτι μου αν η Χ τράπεζα θα μου δώσει $5 παραπάνω στα 1000 και να πάω κατευθείαν σε αυτήν και όχι στην Ψ που θα μου δώσει $5 λιγότερα. Αφού εδώ κοντά μου στους Αμπελόκηπους έχω υποκαταστήματα από 15 διαφορετικές τράπεζες, γιατί να μην το κάνω; Και στο Κέντρο θα κατέβω για 5€ διαφορά, αν είναι! [Αν έχω χρόνο, βέβαια.] Πριν μερικά χρόνια που το είχα ψάξει, είχα πάρει τους δρόμους και είχα πάει σε τράπεζες και ανταλλακτήρια στην περιοχή μου και στο Κέντρο και είχα καταλήξει ότι το απόλυτα καλύτερο για τότε ήταν αυτό που ανέφερα, το Κάπα της Ομόνοιας για συναλλαγή που θα γίνει εργάσιμη μέρα. Οπότε μέχρι τώρα εκεί πήγαινα πάντα. Αλλά στη εποχή του ιντερνετ σκέφτηκα μήπως μπορώ να το τσεκάρω on line και έτσι να πηγαίνω κατευθείαν στο συμφερότερο "μαγαζί" κάθε φορά. πχ δειγματοληπτικά, πριν λίγες μέρες, Ελληνική Τράπεζα για 1000€-->$1454 και 6€ προμήθεια επιπλέον και την ίδια μέρα Κάπα στην Ομόνοια $1457 και χωρίς προμήθεια. $10 τελική διαφορά, γιατί να μην τα κερδίσω; :) Edited May 4, 2011 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 ^Νομίζω ότι δεν ρώτησα αυτό... Δεν είναι θέμα διαδικασίας, είναι θέμα κόστους. Με το έμβασμα και τον δολαριακό λογαριασμό θα γλιτώσω την προμήθεια; Μα κι εγώ για το κόστος μιλάω. Σκέψου να έχεις ένα λογαριασμό σε euro (eurobank) και να στέλνεις δωρεάν έμβασμα (δωρεάν συναλλαγές) σε λογαριασμό ΆΛΛΗΣ τράπεζας (σε USD). Θα σου βγει δωρεάν. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) Μα κι εγώ για το κόστος μιλάω. Σκέψου να έχεις ένα λογαριασμό σε euro (eurobank) και να στέλνεις δωρεάν έμβασμα (δωρεάν συναλλαγές) σε λογαριασμό ΆΛΛΗΣ τράπεζας (σε USD). Θα σου βγει δωρεάν. φιλε μου, δεν ρωτάω αυτο. Με αυτο που μου λες οκ, αν κατάλαβα, γλιτωνω την προμηθεια (;). Την καλύτερη ισοτιμια ομως, πώς θα μάθω ποια τραπεζα την έχει;Γνωρίζεις ονομα τράπεζας ή ανταλλακτηρίου συγκεκριμενο που να έχει κάθε μέρα την καλυτερη ισοτιμία; Αν ναι, πες το μου. Αν οχι, ευχαριστω για την μεχρι τώρα προταση σου και θα το έχω υποψιν μου. Edited May 5, 2011 by tseapis αλλαγή διατύπωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Για την εξυπηρέτηση πελατών της εθνικής τράπεζας υπάρχει κανένα σταθερό τηλέφωνο εκτός από το 181818; και για την πειραιώς επίσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Για την εξυπηρέτηση πελατών της εθνικής τράπεζας υπάρχει κανένα σταθερό τηλέφωνο εκτός από το 181818; και για την πειραιώς επίσης; Εθνική: 210 4848484 Πειραιώς: 210 3288000 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirpap Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος με πιο τρόπο η eurobank υπολογίζει τους τόκους στις πιστωτικές κάρτες.Για ένα υπόλοιπο της τάξεως των 18,00 ευρώ μου έβαλαν τόκο 13,50 ευρώ.Σε τηλεφώνημα μου είπαν να στείλω fax, τρέχα γύρευε δηλαδή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον απαντήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος με πιο τρόπο η eurobank υπολογίζει τους τόκους στις πιστωτικές κάρτες.Για ένα υπόλοιπο της τάξεως των 18,00 ευρώ μου έβαλαν τόκο 13,50 ευρώ.Σε τηλεφώνημα μου είπαν να στείλω fax, τρέχα γύρευε δηλαδή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον απαντήση. υπαρχουν 2 περιπτωσεις 1) να σου εβαλαν τοκο σε ολο το ποσο που ειχες αφησει μεχρι που το εξοφλησες. 2) να υπολογισαν ποτε βγαινει ο λογαριασμος και μεχρι τοτε να εβαλαν τοκο. δηλ αν βγαινει ο λογαριασμος πχ στις 2 του μηνα και πρεπει να τον πληρωσεις μεχρι 20 μηνα τοτε για το υπολοιπο που ειχες αφησει απο τον προηγουμενο λογαριασμο μπαινουν τοκοι μεχρι την 2 του μηνα που βγηκε ο νεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirpap Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 την πρωτη περιπτωση δεν την καταλαβα.δεν ειχα αφησει ποσο το πληρωσα την μερα που εληγε δηλ.επρεπε μεχρι τις 19/4 να δώσω 668 ευρώ και εβαλα στις 19/4 650 ευρώ και τώρα μου ηρθε ο νεος λογαριαμος και για τα 18 που αφησα μου εβαλαν 13,50.δεν ειναι υπερβολικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 την πρωτη περιπτωση δεν την καταλαβα.δεν ειχα αφησει ποσο το πληρωσα την μερα που εληγε δηλ.επρεπε μεχρι τις 19/4 να δώσω 668 ευρώ και εβαλα στις 19/4 650 ευρώ και τώρα μου ηρθε ο νεος λογαριαμος και για τα 18 που αφησα μου εβαλαν 13,50.δεν ειναι υπερβολικο? ειναι κανονικη κλεψια αλλα ειναι λογικο. σε τοκισαν για ολο το ποσο και για τα 668 ευρω. ετσι γινεται. αν χρωστας 1000 ευρω και πληρωσεις τα 999 σε τοκιζουν και για τα χιλια οχι μονο για το 1 ευρω που αφησες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 τα έβαλες 19/4 πρωι? αν ναι σε ταμείο ή ΑΤΜ? ή μήπως απόγευμα σε ΑΤΜ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 την πρωτη περιπτωση δεν την καταλαβα.δεν ειχα αφησει ποσο το πληρωσα την μερα που εληγε δηλ.επρεπε μεχρι τις 19/4 να δώσω 668 ευρώ και εβαλα στις 19/4 650 ευρώ και τώρα μου ηρθε ο νεος λογαριαμος και για τα 18 που αφησα μου εβαλαν 13,50.δεν ειναι υπερβολικο? το ιδιο εκαναν στον αδελφο μου. του εβαλαν τοκο για ολο το ποσο δηλ σε εσενα για τα 668Ε αφου δεν ειχε εξοφληθει. ο αδελφος μου τσακωθηκε μαζι τους για το λογο αυτο. μαλιστα ηθελα να ρωτησω και τις δικες μου τραπεζες αν το κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 το ιδιο εκαναν στον αδελφο μου. του εβαλαν τοκο για ολο το ποσο δηλ σε εσενα για τα 668Ε αφου δεν ειχε εξοφληθει. ο αδελφος μου τσακωθηκε μαζι τους για το λογο αυτο. μαλιστα ηθελα να ρωτησω και τις δικες μου τραπεζες αν το κανουν. Ολες το κανουνε.ειναι κοινες οι μεθοδοι της κλεψιας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Αλητεία κανονική πάντως. Σου χρεώνουν τόκο για ανύπαρκτο χρέος που έχεις ΗΔΗ πληρώσει ΕΝΤΟΣ της προθεσμίας!! Προτείνω μια βόλτα από εδώ: http://www.kepka.org Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 ξέρεις κανείς σε ποιά παράγραφο της σύμβασης στηρίζεται η τράπεζα και το κάνουν αυτό; δλδ τι ακριβώς λέει εκεί; Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος με πιο τρόπο η eurobank υπολογίζει τους τόκους στις πιστωτικές κάρτες.Για ένα υπόλοιπο της τάξεως των 18,00 ευρώ μου έβαλαν τόκο 13,50 ευρώ.Σε τηλεφώνημα μου είπαν να στείλω fax, τρέχα γύρευε δηλαδή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον απαντήση. Πόση ήταν η δόση και πόσο πλήρωσες εσύ; Πες μου και θα σου πω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Πόση ήταν η δόση και πόσο πλήρωσες εσύ; Πες μου και θα σου πω...:) 668 η δοση,650 πληρωσε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts