dimitris15 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 παιδια και με αυτους που εχουν μπει στον Τειραισια τι γινεται? γιατι ουτε μπλοκ επιταγων μπορουν να παρουν αλλα ουτε και πιστωτικη καρτα μπορουν να εκδοσουν Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 παιδια και με αυτους που εχουν μπει στον Τειραισια τι γινεται? γιατι ουτε μπλοκ επιταγων μπορουν να παρουν αλλα ουτε και πιστωτικη καρτα μπορουν να εκδοσουν Μου φαίνεται απόλυτα λογικό να μην σου δίνουν την δυνατότητα να δημιουργείς νέο χρέος όταν αποδεδειγμένα η οικονομική σου συμπεριφορά είναι άσχημη. Πρώτα λοιπόν εξοφλείς τα χρέη σου, και μετά δημιουργείς καινούργιο χρέος. Κατά τα άλλα σου δίνουν προπληρωμένη, αν θέλεις να κάνεις συναλλαγές στο Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 παιδια και με αυτους που εχουν μπει στον Τειραισια τι γινεται? γιατι ουτε μπλοκ επιταγων μπορουν να παρουν αλλα ουτε και πιστωτικη καρτα μπορουν να εκδοσουν δεν μιλησε κανεις για πιστωτικη καρτα.ειδες καπου να αναφερεται σαν τροπος πληρωμης η πιστωτικη καρτα?γικ χρεωστικη καρτα γινεται λογος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 ωραία η "ιδέα" να αυξηθούν τα όρια σε χρεωστικές κάρτες... αλλά με την ασφάλεια τι γίνεται; σας αρέσει η ιδέα να κυκλοφορείται με μία χρεωστική κάρτα με όριο 5000 ευρώ μόνο και μόνο για να κάνετε μια στις τόσες συναλλαγή που εμπίπτει στα ορισμένα όρια; και άντε κάποιοι ξέρουν από ιντερνετ banking και θα φτιάξουν ένα λογαριασμό, θα μεταφέρουν λεφτά, θα κάνουν συναλλαγή και μετά δεν θα υπάρχει υπόλοιπο... το 95% του πληθυσμού που δεν το κάνει αυτό; νομίζω για άλλη μια φορά έχουμε να κάνουμε με ελλιπή ενημέρωση και πιθανώς ελλιπέστατο σχεδιασμό... Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Μπορείς να έχεις χαμηλό όριο στη κάρτα σου, και μια στις τόσες που θα κάνεις μεγάλη συναλλαγή να το αυξήσεις ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, για μια μέρα. Από το να κουβαλάς 5000€ πάνω σου για να κάνεις την αγορά, πιο ασφαλές είναι να κάνεις ένα τηλεφώνημα παραπάνω στην τράπεζα για αλλαγή του ορίου. Αξίζει τον κόπο. Αντί απλά να γκρινιάζουμε για ελλιπέστατο σχεδιασμό, για κάτι που δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα και δεν ξέρουμε πως θα κυλίσει, και μάλιστα σε σύγκριση με το ισχύων σύστημα, ίσως να ήταν φρόνιμο να κάνουμε προτάσεις αντ' αυτού, αν δεν μας αρέσει και έχουμε κάτι άλλο να προτείνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Μπορείς να έχεις χαμηλό όριο στη κάρτα σου, και μια στις τόσες που θα κάνεις μεγάλη συναλλαγή να το αυξήσεις ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, για μια μέρα. εγώ ναι, η κυρία Τασία όμως; Από το να κουβαλάς 5000€ πάνω σου για να κάνεις την αγορά, πιο ασφαλές είναι να κάνεις ένα τηλεφώνημα παραπάνω στην τράπεζα για αλλαγή του ορίου. Αξίζει τον κόπο. σωστό, αλλά αυτό δεν ήταν το κίνητρο της αλλαγής αυτής. Αντί απλά να γκρινιάζουμε για ελλιπέστατο σχεδιασμό, για κάτι που δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα και δεν ξέρουμε πως θα κυλίσει, και μάλιστα σε σύγκριση με το ισχύων σύστημα, ίσως να ήταν φρόνιμο να κάνουμε προτάσεις αντ' αυτού, αν δεν μας αρέσει και έχουμε κάτι άλλο να προτείνουμε. ισχύει ήδη... καλά κάνω λοιπόν και γκρινιάζω για ελλιπέστατη-ανύπαρκτη ενημέρωση τόσο από την πολιτεία όσο και από τα ΜΜΕ. εσύ προφανώς ενοχλείσαι περισσότερο από τη δική μου κριτική και ξεχνάς ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή τη κατάσταση. και φαντάσου αν εγώ νιώθω ότι υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης τι νιώθουν αρκετοί άλλοι. αλλά ξέρω τη λύση.. θα ψωνίζουμε τα Σάββατα που δεν θα ισχύει το μέτρο Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 (edited) εγώ ναι, η κυρία Τασία όμως; Οι καιροί προχωράνε, η τεχνολογία προχωράει, τα δεδομένα αλλάζουν, και η Κα Τασία θα προσαρμοστεί. Όπως έμαθε να χρησιμοποιεί ΑΤΜ, όπως έμαθε να χρησιμοποιεί κάρτες πιστότητας στα super market, όπως έμαθε να χρησιμοποιεί ασύρματο τηλέφωνο, πανάθεμα την, θα μάθει να χρησιμοποιεί και χρεωστικές κάρτες. Όλα θα γίνουν. Στο χέρι σου είναι να της δείξεις πως. σωστό, αλλά αυτό δεν ήταν το κίνητρο της αλλαγής αυτής. Με ένα σμπάρο δύο τριγώνια... άλλωστε, εσύ έθιξες το θέμα της ασφάλειας πρώτος ;) ισχύει ήδη... καλά κάνω λοιπόν και γκρινιάζω για ελλιπέστατη-ανύπαρκτη ενημέρωση τόσο από την πολιτεία όσο και από τα ΜΜΕ. εσύ προφανώς ενοχλείσαι περισσότερο από τη δική μου κριτική και ξεχνάς ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή τη κατάσταση. και φαντάσου αν εγώ νιώθω ότι υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης τι νιώθουν αρκετοί άλλοι. αλλά ξέρω τη λύση.. θα ψωνίζουμε τα Σάββατα που δεν θα ισχύει το μέτρο Εξακολουθείς να γκρινιάζεις ότι δεν υπάρχει ενημέρωση, αλλά εξακολουθείς να μην προτείνεις τίποτα. Πες μας, λοιπόν, τι ενημέρωση θες? Η πολιτεία για τι ακριβώς να ενημερώσει, και με ποιό τρόπο? Να βγάλει διάγγελμα ο πρωθυπουργός? Πως θα χρησιμοποιείς χρεωστικές κάρτες? Μπορεί να σε ενημερώσει η τράπεζα σου. Τι ακριβώς ορίζει ο νόμος? Διάβασε το ΦΕΚ. Δεν υφίσταται "άγνοια νόμου". Πως θα ενημερωθούν οι γνωστοί σου που δεν είναι εξοικιωμένοι με τις κάρτες? ΕΣΥ θα τους ενημερώσεις. Γι αυτό ζούμε σε κοινωνία. Τα ΜΜΕ ενημερώνουν κατά το δοκούν και ότι πουλάει. Δεν είναι λειτούργημα, είναι επιχείρηση. Και κυρίως τα τηλεοπτικά κανάλια, στα οποία υποθέτω ότι αναφέρεσαι λέγοντας "ΜΜΕ", γιατί υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ενημερωθείς... Αν δε σ' αρέσει το μέτρο, αντιπρότεινε κάτι. Ή πρόσθεσε κάτι. Ή πες πρέπει να υπάρξει ενημέρωση για το τάδε θέμα με τον τάδε τρόπο. Όχι πως θα αλλάξει κάτι, αλλά σαν forum θα έχουμε κάτι να συζητήσουμε. Το να λέμε ένα γενικό "δεν μου αρέσει το μέτρο γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση" δε λέει απολύτως τίποτα. Edited April 4, 2011 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 H χρεωστική κάρτα της Πειραιώς που έχει το σηματάκι visa μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά για αγορές στο internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 H χρεωστική κάρτα της Πειραιώς που έχει το σηματάκι visa μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά για αγορές στο internet; Ναι μπορει να χρησιμοποιηθει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 H χρεωστική κάρτα της Πειραιώς που έχει το σηματάκι visa μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά για αγορές στο internet; Ναι, είναι από τις πλέον αποδεκτές κάρτες στο internet τόσο με Paypal όσο και με απευθείας αγορές. Την έχω δοκιμάσει τόσο σε Ελληνικά όσο και σε ξένα eshops χωρίς κανένα πρόβλημα. :) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ΔΟΣΕΙΣ η χρεωστική κάρτα της Πειραιώς;; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Να ρωτήσω κάτι? Έχω χρεωστική κάρτα και προπληρωμένη. Αφού μπορώ να χρησιμοποιήσω την χρεωστική στο intrernet για αγορές χωρίς να χρεωθώ κάτι (δεν είμαι και σίγουρη) γιατί να χρησιμοποιώ την προπληρωμένη που χρεώνομαι σε κάθε συναλλαγή? Και κάνει και μια μέρα να ενημερωθεί το σύστημα αν της βάλω μέσα χρήματα? Υπάρχει καμμία διαφορά σε αυτές τις 2? Αφού έτσι κι αλλιώς και να γίνει καμμιά στραβή με συναλλαγή θα μου πάρουν όσα χρήματα έχω μέσα εκείνη τη στιγμή...εννοώντας οτι δεν σκοπεύω να έχω πολλά μέσα? Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ΔΟΣΕΙΣ η χρεωστική κάρτα της Πειραιώς;; Δεν έχω ακούσει ποτέ για χρεωστική κάρτα που να κάνει και για δόσεις... είναι μια από τις βασικές διαφορές της με την πιστωτική. Αν θεωρητικά γινόταν κάτι τέτοιο, και εσύ αγόραζες κάτι με δόσεις και αμέσως μετά άδειαζες το λογαριασμό σου, η εταιρεία δεν θα είχε τρόπο να πάρει τα χρήματά της από τις επόμενες δόσεις. Εξαίρεση είναι ίσως εκείνη η χρεωστική της Eurobank που μετατρέπεται σε πιστωτική χωρίς να το καταλάβεις, και μετά ίσως τρέχεις και δε φτάνεις για να πληρώνεις τα πανωτόκια... :mad: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ΔΟΣΕΙΣ η χρεωστική κάρτα της Πειραιώς;; Καμια χρεωστικη καρτα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για δοσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Σήμερα μου ήρθε η φοιτητική πιστωτική E-shop Visa της Marfin Egnatia Bank. Μετα απο συνεχείς απορρίψεις απο Πειραιώς, Eurobank, Citibank ήταν η μόνη που μου έδωσε... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Να ρωτήσω κάτι? Έχω χρεωστική κάρτα και προπληρωμένη. Αφού μπορώ να χρησιμοποιήσω την χρεωστική στο intrernet για αγορές χωρίς να χρεωθώ κάτι (δεν είμαι και σίγουρη) γιατί να χρησιμοποιώ την προπληρωμένη που χρεώνομαι σε κάθε συναλλαγή? Και κάνει και μια μέρα να ενημερωθεί το σύστημα αν της βάλω μέσα χρήματα? Υπάρχει καμμία διαφορά σε αυτές τις 2? Αφού έτσι κι αλλιώς και να γίνει καμμιά στραβή με συναλλαγή θα μου πάρουν όσα χρήματα έχω μέσα εκείνη τη στιγμή...εννοώντας οτι δεν σκοπεύω να έχω πολλά μέσα? ουσιαστικα δεν υπαρχει μεταξυ των δυο.αλλα μην ξεχνας οτι υπαρχουν και ατομα που θα εχουν πολυ περισσοτερα χρηματα στην χρεωστικη και υψηλοτερο οριο αναληψης μετρητων απο οτι στην προπληρωμενη.ο λογος υπαρξης της προπληρωμενης ειναι για δινει ενα αισθημα ασφαλειας στους χρηστες για συναλλαγες μεσω internet και επισης ενα μεσο μεταφορας χρηματων για ταξιδια χωρις να εχεις μετρητα πανω σου αντιστοιχα με τα παλαιοτερα traveller's cheque της american express.oi προπληρωμενες χρεωστικες ειναι η εξελιξη των traveller's cheque κατα καποιο τροπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Γνωρίζει κανείς για να βάλουμε συνδικαιούχο σε λογαριασμό τι δικαιολογητικά χρειάζονται; Πρέπει να ειναι παρόντες και οι 2 συνδικαιούχοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Γνωρίζει κανείς για να βάλουμε συνδικαιούχο σε λογαριασμό τι δικαιολογητικά χρειάζονται; Πρέπει να ειναι παρόντες και οι 2 συνδικαιούχοι; Πρέπει να είναι ο κύριος δικαιούχος + το νεο και θέλει ταυτότητες και απο τους δυο και εκκαθαριστικό απο τον Νεο! Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Σήμερα μου ήρθε η φοιτητική πιστωτική E-shop Visa της Marfin Egnatia Bank. Μετα απο συνεχείς απορρίψεις απο Πειραιώς, Eurobank, Citibank ήταν η μόνη που μου έδωσε... οταν λες σε απερριψαν σε πηραν τηλ; γιατι εκανα μια αιτηση μεσω Internet στην Πειραιως και δεν με εχουν καλεσει ακομα.... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Πρέπει να είναι ο κύριος δικαιούχος + το νεο και θέλει ταυτότητες και απο τους δυο και εκκαθαριστικό απο τον Νεο! Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Ακριβως οπως το λες.αφου μπει και το δευτερο ονομα δεν υπαρχουν κυριοι δικαιουχοι κτλ.ειναι και οι δυο συνδικαιουχοι με τα ιδια ακριβως δικαιωματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 οταν λες σε απερριψαν σε πηραν τηλ; γιατι εκανα μια αιτηση μεσω Internet στην Πειραιως και δεν με εχουν καλεσει ακομα.... Οχι απ'το τηλ, μέσω κανονικού ταχυδρομείου μου έστειλαν επιστολή απο citibank kai Πειραιώς. Εκτός απ τη eurobank που μου έστειλε sms μετά απο λίγα λεπτά στο κινητό :lol: Η οποία Eurobank παρεπιπτόντως μου εστειλε μετα απο λίγες μέρες μήνυμα στο ebanking μου οτι εκαναν ελεγχο στα στοιχιεια μου και τα βρήκαν ελλιπη και θα πρεπει να παω απο καποιο καταστημα Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Δεν έχω ακούσει ποτέ για χρεωστική κάρτα που να κάνει και για δόσεις... είναι μια από τις βασικές διαφορές της με την πιστωτική. Αν θεωρητικά γινόταν κάτι τέτοιο, και εσύ αγόραζες κάτι με δόσεις και αμέσως μετά άδειαζες το λογαριασμό σου, η εταιρεία δεν θα είχε τρόπο να πάρει τα χρήματά της από τις επόμενες δόσεις. Εξαίρεση είναι ίσως εκείνη η χρεωστική της Eurobank που μετατρέπεται σε πιστωτική χωρίς να το καταλάβεις, και μετά ίσως τρέχεις και δε φτάνεις για να πληρώνεις τα πανωτόκια... :mad: Καμια χρεωστικη καρτα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για δοσεις. Άρα το προϊόν που σε "καλύπτει" σε όλες τις περιπτώσεις και σε όλα τα πιθανά σενάρια είναι η πιστωτική κάρτα, όχι η χρεωστική. Άρα η λύση της eurobank για dual debit - credit κάρτα (διπλή χρεωστική και πιστωτική στην ΙΔΙΑ κάρτα) είναι μάλλον το πιο πρακτικό και ολοκληρωμένο προϊόν. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις προπληρωμενες καρτες viza για αγορες μεσω ιντερνετ... αυτες εκδιδονται αυθημερον απο τα καταστηματα? Και τι χαρτια χρειαζονται?? σιγουρα ταυτοτητα λογικα... κατι αλλο?? ολες οι τραπεζες εχουν προπληρωμενη καρτα βιζα? αν θελετε προτινετε μου.. τραπεζες Ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια.. Edited April 12, 2011 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις προπληρωμενες καρτες viza για αγορες μεσω ιντερνετ... αυτες εκδιδονται αυθημερον απο τα καταστηματα? Και τι χαρτια χρειαζονται?? σιγουρα ταυτοτητα λογικα... κατι αλλο?? ολες οι τραπεζες εχουν προπληρωμενη καρτα βιζα? αν θελετε προτινετε μου.. τραπεζες Ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια.. κοιτα εχουν αρκετες τραπεζες.. κυπρου, eurobank, εμπορικη σιγουρα που ξερω.. τουλαχιστον για κυπρου που εχω, βγαινει επιτοπου στο καταστημα, νομιζω θελει ταυτοτητα, λογαριασμο δεη-οτε (για πιστοποιηση διευθυνσης) και εκαθαριστικο η βεβαιωση μισθοδοσιας (ετσι πρεπει να λεγεται) μπες καλυτερα σε καθε τραπεζα, δες τις χρεωσεις και τα δικαιολογητικα που χρειαζονται και αποφασιζεις στη συνεχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 κοιτα εχουν αρκετες τραπεζες.. κυπρου, eurobank, εμπορικη σιγουρα που ξερω.. Μπορείς να δώσεις ένα λινκ? Γιατι εγώ τελευταία φορά που ρώτησα δεν είχαν προπληρωμένη στην Εμπορική Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts