vagpan Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Εγω προτιμω να εχω την ασφαλεια του token και ας το πληρωνω παρα να κανω κινησεις χωρις αυτο,παρολαυτα θεωρω το ebanking της eurobank κορυφαιο στο ειδος του. Τωρα οσο για τη citibank,λογικο το βρισκω να μην ασχολουνται και τοσο με τη βελτιωση τους. Ειναι ελαχιστοι οι Ελληνες (σε σχεση με τους υπολοιπους) που εχουν λογαριασμο σε αυτη τη τραπεζα. Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Εγω προτιμω να εχω την ασφαλεια του token και ας το πληρωνω παρα να κανω κινησεις χωρις αυτο,παρολαυτα θεωρω το ebanking της eurobank κορυφαιο στο ειδος του. Τωρα οσο για τη citibank,λογικο το βρισκω να μην ασχολουνται και τοσο με τη βελτιωση τους. Ειναι ελαχιστοι οι Ελληνες (σε σχεση με τους υπολοιπους) που εχουν λογαριασμο σε αυτη τη τραπεζα. Δεν έχεις δίκιο. Πρωτον, οι κωδικοί μιας χρήσης κανουν ακριβώς την ίδια δουλειά με τα token. Μα ακριβώς την ιδια! Και δευτερον, δεν ειμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ειναι ελάχιστοι οι Έλληνες που εχουν λογαριασμό στη citibank. Και η hsbc ξένη τράπεζα είναι, και μαλιστα με πολύ μικρότερο δίκτυο στην Ελλάδα απ'την citibank, αλλά το ebanking της είναι αξιοπρεπέστατο. Όπως και να'χει, εμενα δεν μου φαινεται λογικό να μην ασχολούνται με τη βελτίωση του site τους. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragornleg Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Παιδιά πριν από 1 βδομάδα έκανα αίτηση στην millennium για φοιτητική πιστωτική και σήμερα την έχω στα χέρια μου, μου την βγάλαν με 500 ευρώ πιστωτικό όριο. Όμως έχω μια απορία ρώτησα αυτόν που την έβγαλε όμως θέλω να σιγουρέψω ότι τα λέει καλά. Τον ρώτησα "έστω ότι κάνω μια αγορά 300 ευρώ σε 10 δόσεις μέχρι ποσό θα μπορώ να κάνω αγορές" απάντηση "έστω ότι έχεις πληρώσει μια δόση θα είναι 500-270=230 κτλ". Ερώτηση τώρα θέλω να αγοράσω ένα πράγμα 188 ευρώ σε 6 δόσεις (31,5 δόση) και ένα άλλο 260 ευρώ σε 8 δόσεις (32,5 δόση), τι πόσο μπορώ να βάλω σε δόσεις μετά από αυτές τις αγορές? Π.χ. μπορώ να κάνω αγορά 400 ευρώ σε 12 δόσεις (33,5 δόση)? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) Δεν έχεις δίκιο. Πρωτον, οι κωδικοί μιας χρήσης κανουν ακριβώς την ίδια δουλειά με τα token. Μα ακριβώς την ιδια! Και δευτερον, δεν ειμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ειναι ελάχιστοι οι Έλληνες που εχουν λογαριασμό στη citibank. Και η hsbc ξένη τράπεζα είναι, και μαλιστα με πολύ μικρότερο δίκτυο στην Ελλάδα απ'την citibank, αλλά το ebanking της είναι αξιοπρεπέστατο. Όπως και να'χει, εμενα δεν μου φαινεται λογικό να μην ασχολούνται με τη βελτίωση του site τους. Δεν ειπα οτι ειναι οι ελαχιστοι αυτοι που χρησιμοποιουν τη citibank. Ειπα οτι σε σχεση με τους αλλους Ελληνες που χρησιμοποιουν τις υπολοιπες τραπεζες ειναι ελαχιστοι. Και οι κωδικοί μιας χρήσης κανουν ακριβώς την ίδια δουλειά με τα token αλλα κωδικους μιας χρησης εχει μονο η Πειραιως Παιδιά πριν από 1 βδομάδα έκανα αίτηση στην millennium για φοιτητική πιστωτική και σήμερα την έχω στα χέρια μου, μου την βγάλαν με 500 ευρώ πιστωτικό όριο. Όμως έχω μια απορία ρώτησα αυτόν που την έβγαλε όμως θέλω να σιγουρέψω ότι τα λέει καλά. Τον ρώτησα "έστω ότι κάνω μια αγορά 300 ευρώ σε 10 δόσεις μέχρι ποσό θα μπορώ να κάνω αγορές" απάντηση "έστω ότι έχεις πληρώσει μια δόση θα είναι 500-270=230 κτλ". Ερώτηση τώρα θέλω να αγοράσω ένα πράγμα 188 ευρώ σε 6 δόσεις (31,5 δόση) και ένα άλλο 260 ευρώ σε 8 δόσεις (32,5 δόση), τι πόσο μπορώ να βάλω σε δόσεις μετά από αυτές τις αγορές? Π.χ. μπορώ να κάνω αγορά 400 ευρώ σε 12 δόσεις (33,5 δόση)? Ευχαριστώ πολύ. Αν κανεις τις δυο αγορες 188 ευρω και 260 ευρω,το υπολοιπο σου δεν θα δικαιολογησει νεα αγορα για 400 ευρω (εστω και σε δοσεις). Edited March 30, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Η αποψή μου είναι ότι το πιο εργονομικό site ebanking είναι αυτό της eurobank. Της Εθνικής είναι δύσχρηστο, της Πειραιώς καλό με δυνατότητες αλλά όχι οργανωμένο. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Εγώ με την Alpha πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Γνωριζει κανεις αν μπορεις να κανεις αγορες μεσω ιντερνετ η απο καταστηματα με εθνοcash (maestro) οπως πχ με τις χρεωστικες της alphabank/ eurobank/peiraws? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Γνωριζει κανεις αν μπορεις να κανεις αγορες μεσω ιντερνετ η απο καταστηματα με εθνοcash (maestro) οπως πχ με τις χρεωστικες της alphabank/ eurobank/peiraws? Στο internet οχι. Στα καταστήματα ναι. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Από ότι διάβασα σε διάφορα blogs & forum ότι μπορείς κανονικά να κάνεις αγορές μέσω Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Από ότι διάβασα σε διάφορα blogs & forum ότι μπορείς κανονικά να κάνεις αγορές μέσω Internet. Στο εξωτερικό η Maestro έχει διαφορετική μορφή (π.χ. ημερομηνία λήξης, CCV) και μοιάζει με τις Electron Visa. Στην Ελλάδα η Maestro είναι εντελώς απαξιωμένη και μόνο σε ελάχιστα φυσικά καταστήματα μπορείς να κάνεις αγορές. Φαντάζομαι ότι τα fora & blogs που αναφέρεις δεν είναι Ελληνικά... :confused: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragornleg Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Αν κανεις τις δυο αγορες 188 ευρω και 260 ευρω,το υπολοιπο σου δεν θα δικαιολογησει νεα αγορα για 400 ευρω (εστω και σε δοσεις). Τον επόμενο μήνα όμως γίνεται να κάνω τέτοια αγορά ? Δηλαδή όταν κάνω μια αγορά με δόσεις στο πιστωτικό όριο αφαιρείται όλο το πόσο όλων των δόσεων και παραμένει στον επόμενο μήνα μείον μια δόση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Εστω μια καρτα με οριο 1000 ευρω Κανω αγορες 900 ευρω η μια 240 ευρω με 12 δοσεις των 20 η αλλη 480 ευρω με 48 δοσεις των 10 και η αλλη 180 ευρω με 6 δοσεις των 30 Το διαθεσιμο ποσο για αγορες θα ειναι 100 ευρω και καθε μηνα θα προστιθεται σε αυτο (αν πληρωνω κανονικα τις δοσεις) 60 ευρω Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Όλες οι συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών και επιχειρήσεων που υπερβαίνουν σε αξία τις 3.000 ευρώ θα γίνονται υποχρεωτικά από σήμερα, 1η Απριλίου, με χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών ή τραπεζικών επιταγών, ενώ από 1.1.2012 το όριο αυτό θα είναι 1.500 ευρώ. Στόχος του μέτρου αυτού, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση, είναι η παρακολούθηση και ο έλεγχος των συναλλαγών και των χρηματικών ροών στις συναλλαγές των ιδιωτών, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής. Στην απόφαση διευκρινίζονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: 1. Ως αξία συναλλαγής, θεωρείται το συνολικό ποσό, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. 2. Προκαταβολές που εισπράττονται ή τμηματικές καταβολές, που αφορούν συναλλαγές συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ ( ή άνω των 1.500 ευρώ από 1.1.2012) θα γίνονται με τη χρήση καρτών ή τραπεζικής επιταγής 3. Σε περίπτωση πώλησης αγαθών (όπως οχήματα, κ.λπ.) σε ιδιώτη "με ανταλλαγή", εξοφλείται από τον ιδιώτη - αγοραστή, με τον ίδιο τρόπο, η διαφορά της αξίας που προκύπτει από το συμψηφισμό των ανταλλαγών εφόσον η διαφορά αυτή υπερβαίνει το όριο των 3.000 ευρώ.. 4. Σε περίπτωση αλλαγής λιανικώς πωληθέντων αγαθών, η αξία των οποίων προηγουμένως έχει εξοφληθεί, για τη νέα απόδειξη λιανικής πώλησης που εκδίδεται, εφαρμόζεται η παραπάνω διαδικασία. Εκπρόσωποι των οργανισμών πιστωτικών καρτών στην χώρα μας, έχουν κρίνει το μέτρο θετικό, αλλά όχι επαρκές για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Ειδικότερα, μια αύξηση της χρήσης ηλεκτρονικών πληρωμών στην χώρα μας κατά 10% θα οδηγούσε σε μείωση της παραοικονομίας κατά 5% ή κατά 3 δισ.ευρώ περίπου, έχει αναφέρει o Νίκος Καμπανόπουλος, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Visa Europe, Ελλάδα. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 κατα τη γνώμη μου τα 3 χιλιάρικα είναι και πολλά, θα έπρεπε να ισχύει για 500 Ε και ανω. Επίσης, δεν ξερω αν εχει ηδη γίνει, ωστόσο οι τράπεζες θα πρέπει να αρχίσουν να ανεβάζουν σιγά-σιγά τα όρια των χρεωστικών καρτών των πελατών τους (μιας και τρεχουμενους με καρνε επιταγων απ οσο ξερω εδω χρησιμοποιούν μόνο οι επιχειρηματίες) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragornleg Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Εστω μια καρτα με οριο 1000 ευρω Κανω αγορες 900 ευρω η μια 240 ευρω με 12 δοσεις των 20 η αλλη 480 ευρω με 48 δοσεις των 10 και η αλλη 180 ευρω με 6 δοσεις των 30 Το διαθεσιμο ποσο για αγορες θα ειναι 100 ευρω και καθε μηνα θα προστιθεται σε αυτο (αν πληρωνω κανονικα τις δοσεις) 60 ευρω Αα κατάλαβα είχα διαβάσει πιο πάνω ότι για να αγοράσεις με δόσεις δεν χρειάζεται να έχεις διαθέσιμο υπόλοιπο όσο το συνολικό ποσό των δόσεων-αγοράς, απλά το διαθέσιμο υπόλοιπο να είναι μέσα στο άθροισμα ορισμένου αριθμού δόσεων πχ 4 δόσεις πχ στο προηγούμενο παράδειγμά αν στον επόμενο μήνα έχεις 160 διαθέσιμο τότε μπορείς να αγοράσεις ένα πράγμα των 300 ευρώ σε 10 δόσεις γιατί 4Χ30=120<160. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Αα κατάλαβα είχα διαβάσει πιο πάνω ότι για να αγοράσεις με δόσεις δεν χρειάζεται να έχεις διαθέσιμο υπόλοιπο όσο το συνολικό ποσό των δόσεων-αγοράς, απλά το διαθέσιμο υπόλοιπο να είναι μέσα στο άθροισμα ορισμένου αριθμού δόσεων πχ 4 δόσεις πχ στο προηγούμενο παράδειγμά αν στον επόμενο μήνα έχεις 160 διαθέσιμο τότε μπορείς να αγοράσεις ένα πράγμα των 300 ευρώ σε 10 δόσεις γιατί 4Χ30=120<160. ΟΧΙ. Το 4 που βαζεις ειναι αυθαίρετο Θα σε καθε περιπτωση, πρεπει το διαθεσιμο ποσ,ο να ειναι ισο ή μεγαλυτερο του συνολικου κοστους του προϊοντος. Αν θες να αγορασεις κατι με 150€ με 6x25€ θα πρεπει να εχεις 150€ διαθέσιμο υπόλοιπο για αγορες. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragornleg Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 ΟΧΙ. Το 4 που βαζεις ειναι αυθαίρετο Θα σε καθε περιπτωση, πρεπει το διαθεσιμο ποσ,ο να ειναι ισο ή μεγαλυτερο του συνολικου κοστους του προϊοντος. Αν θες να αγορασεις κατι με 150€ με 6x25€ θα πρεπει να εχεις 150€ διαθέσιμο υπόλοιπο για αγορες. Βασικά είχα διαβάσει παραπάνω το παρακάτω για αυτό το είπα :) εχει λαθος. αν εχεις πιστωτικο οριο 2000 ευρω και εχεις κανει ηδη αγορες 1000 ευρω, μπορεις να αγορασεις οτιδηποτε μεχρι του ποσου των 2000 ευρω, με δοσεις παντα, αρκει το ποσο που προκυπτει αν προσθεσεις το αθροισμα 2 δοσεων να ειναι μικροτερο η ισο του εναπομειναντος οριου. στο συγκεκριμενο παραδειγμα, εχεις κανει αγορες 1000 ευρω αρα εχεις υπολειπομενο πιστωτικο οριο 1000 ευρω. εστω οτι αγοραζεις κατι που εχει 1999 ευρω και το βαζεις σε 10 ατοκες δοσεις των 199 ευρω. αφου 2χ199=398<1000(του εναπομεινοντος οριου) μπορεις να το αγορασεις χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 κατα τη γνώμη μου τα 3 χιλιάρικα είναι και πολλά, θα έπρεπε να ισχύει για 500 Ε και ανω. ... Σεμνάαα :p:lol: Σκέψου ότι πάει η θεία Λουκία ετών 55, που δεν έχει πιστωτική ή επιταγή και δε θέλει να μάθει τι είναι αυτά του διαβόλου τα πράγματα, να πάρει ένα ψυγείο που κοστίζει 650 ευρώ τι θα πρέπει να κάνει να πηγαίνει να κόβει τραπεζική επιταγή μετά να γυρίζει στο κατάστημα να τη δίνει για να ολοκληρωθεί η αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 κατα τη γνώμη μου τα 3 χιλιάρικα είναι και πολλά, θα έπρεπε να ισχύει για 500 Ε και ανω. Επίσης, δεν ξερω αν εχει ηδη γίνει, ωστόσο οι τράπεζες θα πρέπει να αρχίσουν να ανεβάζουν σιγά-σιγά τα όρια των χρεωστικών καρτών των πελατών τους (μιας και τρεχουμενους με καρνε επιταγων απ οσο ξερω εδω χρησιμοποιούν μόνο οι επιχειρηματίες) Ερωτήσεις: 1. Επιτρέπεται να σπας το ποσό σε μικρότερες συναλλαγές (1499 ευρώ + 1499 ευρώ + 1499 ευρώ + 3 ευρώ) ώστε να αποφεύγεις την παγίδα της εφορίας; Νομότυπο δεν είναι; 2. Συμφωνώ με την άποψή σου περί αύξησης των ορίων των ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ (όχι πιστωτικών) καρτών αλλά αυτό καθιστά πιο ευάλωτη τη διακύμανση των αποθεματικών της τράπεζας. Άλλο να μπορεί να αναλήψεις από το λογαριασμό σου 900 ευρώ κάθε ημέρα, άλλα να μπορείς να αναλήψεις 5000 ευρώ, σωστά; Η τράπεζα θέλει το χρήμα σου να μένει σε αυτή όσο το δυνατόν πιο πού γίνεται άρα δεν θεωρώ πολύ πιθανή την αύξηση ορίων των χρεωστικών αν και ΠΡΕΠΕΙ να γίνει. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Ερωτήσεις: 1. Επιτρέπεται να σπας το ποσό σε μικρότερες συναλλαγές (1499 ευρώ + 1499 ευρώ + 1499 ευρώ + 3 ευρώ) ώστε να αποφεύγεις την παγίδα της εφορίας; Νομότυπο δεν είναι; "Προκαταβολές που εισπράττονται ή τμηματικές καταβολές, που αφορούν συναλλαγές συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ ( ή άνω των 1.500 ευρώ από 1.1.2012) θα γίνονται με τη χρήση καρτών ή τραπεζικής επιταγής". 2. Συμφωνώ με την άποψή σου περί αύξησης των ορίων των ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ (όχι πιστωτικών) καρτών αλλά αυτό καθιστά πιο ευάλωτη τη διακύμανση των αποθεματικών της τράπεζας. Άλλο να μπορεί να αναλήψεις από το λογαριασμό σου 900 ευρώ κάθε ημέρα, άλλα να μπορείς να αναλήψεις 5000 ευρώ, σωστά; Η τράπεζα θέλει το χρήμα σου να μένει σε αυτή όσο το δυνατόν πιο πού γίνεται άρα δεν θεωρώ πολύ πιθανή την αύξηση ορίων των χρεωστικών αν και ΠΡΕΠΕΙ να γίνει. Στις σοβαρές τράπεζες τα όρια αυξάνονται με ένα απλό τηλεφώνημα στο phone banking. Επομένως δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 ... Στις σοβαρές τράπεζες τα όρια αυξάνονται με ένα απλό τηλεφώνημα στο phone banking. Επομένως δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση... Γίνεται αλλαγή πιστωτικού ορίου σε χρεωστική κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Γίνεται αλλαγή πιστωτικού ορίου σε χρεωστική κάρτα; Δεν υπαρχει πιστωτικο ορίο σε χρεωστική κάρτα Πιστωτικο ορίο υπαρχει μονο σε πιστωτικες (για αυτο και λεγεται πιστωτικο) Το οριο συναλλαγων της χρεωστικης καρτας μπορει να αλλαξει με αιτηση του κατοχου της Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο λάθος διατύπωση έκανα. Αντί να γράψω σκέτο όριο, έγραψα πιστωτικό όριο. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 "Προκαταβολές που εισπράττονται ή τμηματικές καταβολές, που αφορούν συναλλαγές συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ ( ή άνω των 1.500 ευρώ από 1.1.2012) θα γίνονται με τη χρήση καρτών ή τραπεζικής επιταγής". Καρτών ή τραπεζικής επιταγής μόνο; Το έμβασμα δεν κάνει!!???? Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Ερωτήσεις: 1. Επιτρέπεται να σπας το ποσό σε μικρότερες συναλλαγές (1499 ευρώ + 1499 ευρώ + 1499 ευρώ + 3 ευρώ) ώστε να αποφεύγεις την παγίδα της εφορίας; Νομότυπο δεν είναι; Όχι εκτός αν μπορείς να τα υπολογίσεις χωριστά. Π.χ. έρχεται κάποιος και αγοράζει πλυντήριο, ηλ. σκούπα, ηλ. κουζίνα και ψυγείο. Όλα μαζί 3.000 αν κόψει χωριστές αποδείξεις για το καθένα μπορεί να τα ρίξει κάτω από 1500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts