vagpan Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Μήπως η κάρτα σου δεν ακυρώθηκε κατά λάθος αλλά ήταν...γραμμή της τράπεζας να "φεύγουν" οι παλιές κάρτες που δεν εκδίδονται πλέον; Να σου πω την αληθεια,δεν ξερω!!! Στην αρχη νομισα οτι ηταν κατα λαθος,υστερα βλεποντας την επιμονη της Τραπεζας να μην καταλαβαινει το παραπονο μου,αρχισα να λεω μηπως δεν ηταν και τοσο λαθος. Οπως και να εχει ομως,το αποτελεσμα μετραει και το αποτελεσμα ειναι οτι δικαιωθηκα. Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 εχω μια visa electron της alpha bank....της βαζω σημερα χρηματα για 2 ιντερνετικες αγορες και μου τραβηξε +15% του κοστους των παραγγελιων.....Πηρα τηλ και μου παν οτι εδω και 3 εβδομαδες το κανουμε αυτο...Κραταμε ενα 15-20 % σε καθε συναλλαγη και το επιστρεφουμε μολις επιβεβαιωθει απο τον επιχειρηματια η συναλλαγη,συνηθως σε 3 εργασιμες...Τι ειναι αυτα τα πραγματα???Δλδ αν θελω να αγορασω κατι στα 1000 ευρω,θα πρεπει να καταθεσω 1200 ευρω.....Ημαρτον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 εχω μια visa electron της alpha bank....της βαζω σημερα χρηματα για 2 ιντερνετικες αγορες και μου τραβηξε +15% του κοστους των παραγγελιων.....Πηρα τηλ και μου παν οτι εδω και 3 εβδομαδες το κανουμε αυτο...Κραταμε ενα 15-20 % σε καθε συναλλαγη και το επιστρεφουμε μολις επιβεβαιωθει απο τον επιχειρηματια η συναλλαγη,συνηθως σε 3 εργασιμες...Τι ειναι αυτα τα πραγματα???Δλδ αν θελω να αγορασω κατι στα 1000 ευρω,θα πρεπει να καταθεσω 1200 ευρω.....Ημαρτον!!! Πειραιώς WebBuy! Τραβάει τόσα λεφτά όσα ορίζεις εσύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ευχαριστω @sparky αλλα δεν θα παρω.....Με προπληρωμενη ξεκινησα και καταλαβα γρηγορα το λαθος...Δεν εχω διαθεση να πληρωνω νταβατζιλ1κ1α charges...Toυλ με τις χρεωστικες ειναι δωρεαν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ευχαριστω @sparky αλλα δεν θα παρω.....Με προπληρωμενη ξεκινησα και καταλαβα γρηγορα το λαθος...Δεν εχω διαθεση να πληρωνω νταβατζιλ1κ1α charges...Toυλ με τις χρεωστικες ειναι δωρεαν!!! Δες και τη χρεωστική της hsbc. Δουλεύει για συναλλαγές μεσω internet και έχει πολύ καλή αποδοχή Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Μου ενέκριναν αίτηση για φοιτητική πιστωτική απο τη Marfin (e-shop visa) τυχαίνει κανείς απο εδώ να ξέρει πόσο είναι το πιστωτικό όριο της συγκεκριμένης κάρτας? Στο phone banking δεν ήξεραν να μου πουν επειδή δεν έχει τυπωθεί ακόμη το πλαστικό Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 εχω μια visa electron της alpha bank....της βαζω σημερα χρηματα για 2 ιντερνετικες αγορες και μου τραβηξε +15% του κοστους των παραγγελιων.....Πηρα τηλ και μου παν οτι εδω και 3 εβδομαδες το κανουμε αυτο...Κραταμε ενα 15-20 % σε καθε συναλλαγη και το επιστρεφουμε μολις επιβεβαιωθει απο τον επιχειρηματια η συναλλαγη,συνηθως σε 3 εργασιμες...Τι ειναι αυτα τα πραγματα???Δλδ αν θελω να αγορασω κατι στα 1000 ευρω,θα πρεπει να καταθεσω 1200 ευρω.....Ημαρτον!!! Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ.Δε μπορώ να κάνω συναλλαγές πλέον. Τρέχω που τρέχω 20κμ μακριά για κατάθεση στην τράπεζα και όταν επιστρέφω τρώω άκυρο ότι δε μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Μου ενέκριναν αίτηση για φοιτητική πιστωτική απο τη Marfin (e-shop visa) τυχαίνει κανείς απο εδώ να ξέρει πόσο είναι το πιστωτικό όριο της συγκεκριμένης κάρτας? Στο phone banking δεν ήξεραν να μου πουν επειδή δεν έχει τυπωθεί ακόμη το πλαστικό To πιστωτικό όριο της φοιτητικής κάρτας είναι €600 και η δυνατότητα ανάληψης μετρητών ειναι έως €300 το μήνα, ανάλογα με το διαθέσιμο πιστωτικό όριο. Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 για ασφαλη χρηση χρηματων στο εξωτερικο( μπρατισλαβα ) για να μην τα εχω πανω μου τι προτεινετε? κανεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 κανεις???? για ποσα λεφτα μιλας? εγω οσες φορες εχω παει εξωτερικο εχω παρει και μετρητα και καρτες. αν τα φυλας καλα τι προβλημα να εχεις? στα ξενοδοχεια εχουν θυριδες στα δωματια τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 μπορεις να παρεις προπληρωμενη καρτα δηλ. να φορτωσεις μετρητα σε μια καρτα και να βγαζεις κανονικα απο atm ή να πληρωνεις ως πιστωτικη.δεν κουβαλας μετρητα μαζι σου αλλα τα εχεις διαθεσιμα στην καρτα σου και αν χαθει ή κλαπει την ακυρωνεις με ενα τηλεφωνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 παιδια βοηθεια με την Alpha Bonus Visa που εχω συμβαινει κατι πολυ περιεργο μου δεσμευει μια εταιρεια απο την καρτα καθε μηνα 2-3 ευρω το θεμα ειναι οτι δεν τα εισπρατει και ετσι ξαναγυριζουν στην καρτα μου η τραπεζα μου λεει μονο το ειδος την επιχειρησης ηλεκτρονικα παιχνιδια εξοπλισμος και απο την στιγμη που δεν λογιστηκοποιηται το ποσο δεν μπορω να δω επωνυμια επιχειρησης πολυ περιεργο το ολο σκηνικο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 παιδια βοηθεια με την Alpha Bonus Visa που εχω συμβαινει κατι πολυ περιεργο μου δεσμευει μια εταιρεια απο την καρτα καθε μηνα 2-3 ευρω το θεμα ειναι οτι δεν τα εισπρατει και ετσι ξαναγυριζουν στην καρτα μου η τραπεζα μου λεει μονο το ειδος την επιχειρησης ηλεκτρονικα παιχνιδια εξοπλισμος και απο την στιγμη που δεν λογιστηκοποιηται το ποσο δεν μπορω να δω επωνυμια επιχειρησης πολυ περιεργο το ολο σκηνικο Ζήτησε από την τράπεζα να σου αλλάξει την κάρτα , αφού έχει γίνει κακή χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Στην hsbc δεν ξέρω πως την έχουνε δει, πήγε σήμερα φίλος μου σε 2 καταστήματα για να ανοίξει απλό ταμιευτήριο και χρεωστική κάρτα και αυτοί προσπαθούσαν ντε και καλά να του πουλήσουν την υπηρεσία advance (για οσους ξέρουν έχει χρέωση 6 Ε το μήνα) με αποτέλεσμα το παιδί να μη κανει τίποτα και να φύγει. Και μαλιστα ο ενας του είπε και με τουπέ πως είναι prive τράπεζα και τέτοιες μπούρδες! Κατ αρχάς είναι καν νόμιμο αυτό που κάνουν? Επιτρέπεται να αρνηθούν να σου ανοίξουν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου σε ευρώ? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Στην hsbc δεν ξέρω πως την έχουνε δει, πήγε σήμερα φίλος μου σε 2 καταστήματα για να ανοίξει απλό ταμιευτήριο και χρεωστική κάρτα και αυτοί προσπαθούσαν ντε και καλά να του πουλήσουν την υπηρεσία advance (για οσους ξέρουν έχει χρέωση 6 Ε το μήνα) με αποτέλεσμα το παιδί να μη κανει τίποτα και να φύγει. Και μαλιστα ο ενας του είπε και με τουπέ πως είναι prive τράπεζα και τέτοιες μπούρδες! Κατ αρχάς είναι καν νόμιμο αυτό που κάνουν? Επιτρέπεται να αρνηθούν να σου ανοίξουν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου σε ευρώ? Παράξενο μου φαίνεται, γιατί στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν ένα σωρό καταθετικούς λογαριασμούς... όσο για το "prive", δικαίωμά τους είναι να το κάνουν (παρότι δεν είναι τώρα) εάν πιστεύουν ότι δεν κερδίζουν από τους μικροκαταθέτες. Δικαίωμά μας είναι από την άλλη πλευρά να τους "μαυρίσουμε" και να κόψουμε τις συνεργασίες με τέτοιες τράπεζες. Αυτή η συμπεριφορά μου θυμίζει την περίπτωση της συζύγου μου: Αναγκάστηκε να ανοίξει λογαριασμό στη Eurobank για τη μισθοδοσία της και προσπαθούσαν να της πασάρουν την υβριδική χρεωστική/πιστωτική κάρτα τους, λέγοντας πως είναι η μοναδική λύση για να μπορεί να κάνει συναλλαγές από τα ΑΤΜ. Όταν άρχισε φωνές και απειλές, "θυμήθηκε" ο υπεύθυνος εκεί και την κάρτα Euroline, που είναι αποκλειστικά για χρήση σε ΑΤΜ. Έλεος πια με τα τσαλιμάκια τους... τους έκοψαν όλες αυτές τις καταχρηστικές χρεώσεις που συντηρούσαν τόσα χρόνια και τώρα πάνε να βγάλουν τα σπασμένα από αλλού... :mad: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 παιδια βοηθεια με την Alpha Bonus Visa που εχω συμβαινει κατι πολυ περιεργο μου δεσμευει μια εταιρεια απο την καρτα καθε μηνα 2-3 ευρω το θεμα ειναι οτι δεν τα εισπρατει και ετσι ξαναγυριζουν στην καρτα μου η τραπεζα μου λεει μονο το ειδος την επιχειρησης ηλεκτρονικα παιχνιδια εξοπλισμος και απο την στιγμη που δεν λογιστηκοποιηται το ποσο δεν μπορω να δω επωνυμια επιχειρησης πολυ περιεργο το ολο σκηνικο ζητα ακυρωση και επανεκδοση της καρτας. σε 10 μερες θα εχεις το καινουριο πλαστικο στα χερια σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 για ασφαλη χρηση χρηματων στο εξωτερικο( μπρατισλαβα ) για να μην τα εχω πανω μου τι προτεινετε? Όπως έγραψαν και άλλοι μια προπληρωμένη κάρτα θα σε καλύψει απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 μπορεις να παρεις προπληρωμενη καρτα δηλ. να φορτωσεις μετρητα σε μια καρτα και να βγαζεις κανονικα απο atm ή να πληρωνεις ως πιστωτικη.δεν κουβαλας μετρητα μαζι σου αλλα τα εχεις διαθεσιμα στην καρτα σου και αν χαθει ή κλαπει την ακυρωνεις με ενα τηλεφωνημα εχω την alphabank 1|2|3 ..θα με καλυψει? σε περιπτωση που παρω προπληρωμενη καρτα και μεινουν χρηματα μεσα μπορω να τα τραβηξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Σχετικά με το δεύτερο ερώτημά σου. Ναι μπορείς να κάνεις ανάληψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ.Δε μπορώ να κάνω συναλλαγές πλέον. Τρέχω που τρέχω 20κμ μακριά για κατάθεση στην τράπεζα και όταν επιστρέφω τρώω άκυρο ότι δε μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. ναι ημαρτον....απαραδεκτο..Δευτερα εκανα τις αγορες,τεταρτη μπηκαν τα λεφτα πισω και επρεπε να παω παλι σε atm να βγαλω τα λεφτα...Σιγα να τους τα αφηνω να κανουν "επενδυσεις" κτλ.Αυτο το προβλημα με τις χρεωστικες το εχουν και αλλες εταιριες εκτος απο αλφα μπανκ αραγε?Παντως στο τηλεφωνικο κεντρο μου ειπαν πως με πιστωτικη δε θα ειχα προβλημα(μας αναγκαζουν να κινηθουμε σε αυτη την κατευθυνση :wacko::( ) Και παρεμπιπτοντως διαβασα μολις εδω κατι παρομοιο αλλα εκεινον τον παραμυθιασαν στην τραπεζα και δημιουργει λαθος εντυπωσεις http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_4937.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 παιδια μιλησα με την τραπεζα και υπαλληλος στο cc μου ειπε οτι μαλλον ειναι απο το paypal γιατι το ειδος της επιχειρησης που δεσμευει το ποσο διαφερει δηλαδη την μια αναφερεται ως γενικο εμποριο και την αλλη ως ηλεκτρονικα παιχνιδια εξοπλισμοι εγω εχω αγορασει και πραγματα γενικου εμποριου απο το paypal και διαφορα ηλεκτρονικα παιχνιδια παντως δεν εχουν χρεωθει απλα δεσμευονται και αποδεσμευονται Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 εχω την alphabank 1|2|3 ..θα με καλυψει? Ναι, αν εννοείς τη χρεωστική 1-2-3 (υπάρχει και πιστωτική). Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Η πιστωτικη alpha 123 εχει καταργηθει. Δεν εκδιδεται πλεον και οσοι την ειχαν δεν θα λαβουν νεο πλαστικο στη ληξη της. Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Ναι, αν εννοείς τη χρεωστική 1-2-3 (υπάρχει και πιστωτική). για χρεωστικη μιλαω..οποτε ολα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) Προσοχη σε οσους εχουν πιστωτικες καρτες της eurobank. Η τραπεζα εχει μειωσει τα ορια αναληψης μετρητων στο 65% του πιστωτικου οριου της καρτας. π.χ. εαν εχει καποιος οριο στην καρτα του 7500 ευρω,το οριο αναληψεων δεν ειναι πλεον 7500 αλλα 4875 ευρω Νεα μειωση (η δευτερη μεσα σε εξι μηνες) στα ορια αναληψεων καρτων της eurobank Mειωνονται απο 9/5/2011,τα ορια αναληψης μετρητων στο 55% του πιστωτικου οριου της καρτας. π.χ. εαν εχει καποιος οριο στην καρτα του 7500 ευρω,το οριο αναληψεων δεν θα ειναι πλεον 7500 αλλα 4125 ευρω Edited March 27, 2011 by vagpan Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts