the_abyss Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Σκέφτομαι ότι αν είναι εμπορίου αξίζει...όσο για το unrated θα δείξει!!! :rolleyes:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 "Ταινίες και Bιβλία του Σαββατοκύριακου" ΣΑΒΒΑΤΟ (02/5) Έθνος – Ο Μαγικός Κόσμος των Ζώων (Τα Μυρμήγκια και Οι Μέλλισες) Έθνος – Εξερευνήστε την Ελλάδα: Κρήτη (Α' Τόμος) Χανιά - Ρέθυμνο Ελεύθερος Τύπος – Ελληνομουσείον (συλλογή λευκωμάτων για την Τέχνη) ΚΥΡΙΑΚΗ (03/5) Ελευθεροτυπία – Μέδουσα + Τσίου + Το κακό. Καθημερινή – Ο Σημαδεμένος (Αλ Πατσίνο) Πρώτο Θέμα – Το τέλος της Βίας (Βίγκο Μόρτνενσεν) (διαβάστε και το κόμικ) Πρώτο Θέμα – Ένα αυτοκίνητο Πρώτο Θέμα – CD με τραγούδια των Depeche Mode Real News – CD με τραγούδια της Μαρινέλλας Real News – DOA Real News – Ένα αυτοκίνητο – 100 PSP Βήμα – Miami Vice (Κόλιν Φάρελ, Τζέιμι Φοξ) (του Μάικλ Μαν-τα σέβη μας) Έθνος – Ένα αυτοκίνητο Έθνος – CD με τραγούδια της Μοσχολιού Έθνος – Space Cowboys (Κλιντ Ίστγουντ) Ελεύθερος Τύπος – About a Βoy (Χιου Γκραντ) Ελεύθερος Τύπος – Νέα σειρά με επεισόδια Λούκι Λουκ (4ο DVD) Ελεύθερος Τύπος – 20 σκούτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ο Σημαδεμένος (Αλ Πατσίνο) ξερετε αν εχει ξανα δωθει??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ο Σημαδεμένος (Αλ Πατσίνο) ξερετε αν εχει ξανα δωθει??? Τον είχε δώσει πέρσι το ΒΗΜΑ μαζί με το 2ο μέρος του Λόρενς (από το ντόρο που είχε γίνει τότε το θυμάμαι πολύ καλά :D). Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_abyss Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Και το ΘΕΜΑ φαίνεται ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα:) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Τίποτα δε λέει. Παρά την υπογραφή του Μάικλ Μαν. Παρότι φαν του Μάικλ Μαν, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Μάλλον πρόκειται για τη χειρότερη ταινία που έχει σκηνοθετήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 "Ταινίες και Bιβλία του Σαββατοκύριακου" Ελευθεροτυπία – Μέδουσα + Τσίου + Το κακό. Γνωρίζει κανείς κάτι για τις 3 Ελληνικές ταινίες που δίνει η Ελευθεροτυπία, για να μας διαφωτίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_abyss Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Γνωρίζει κανείς κάτι για τις 3 Ελληνικές ταινίες που δίνει η Ελευθεροτυπία, για να μας διαφωτίσει; Χωρίς να γνωρίζω υποψιάζομαι ότι είναι της πλάκας..."για πολύ ειδικά γούστα" :lol:.Θα ήθελα κ εγώ κάποιος που γνωρίζει να μας δώσει τα φώτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Εχω δει μονο το "τσιου" που μου αρεσε για τα γουστα μου.το "κακο" το θεωρω χαλια :down: και το "μεδουσα" που δεν το ξερω. οι ταινιες αυτες θα της δεις μονο για χαβαλε..και για τιποτα αλλο.δεν αξιζει κατα την γνωμη μου να τις αγορασεις. Τον είχε δώσει πέρσι το ΒΗΜΑ μαζί με το 2ο μέρος του Λόρενς (από το ντόρο που είχε γίνει τότε το θυμάμαι πολύ καλά :D). ευχαριστω για την διευκρινηση :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Real News και Βήμα για μένα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_abyss Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Εχω δει μονο το "τσιου" που μου αρεσε για τα γουστα μου.το "κακο" το θεωρω χαλια :down: και το "μεδουσα" που δεν το ξερω. οι ταινιες αυτες θα της δεις μονο για χαβαλε..και για τιποτα αλλο.δεν αξιζει κατα την γνωμη μου να τις αγορασεις. Thanks! Αυτό πιστεύω κι εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Εχω δει μονο το "τσιου" που μου αρεσε για τα γουστα μου.το "κακο" το θεωρω χαλια :down: και το "μεδουσα" που δεν το ξερω. οι ταινιες αυτες θα της δεις μονο για χαβαλε..και για τιποτα αλλο.δεν αξιζει κατα την γνωμη μου να τις αγορασεις. Thanks! Αυτό πιστεύω κι εγώ! Το «Κακό» είναι μία cult παραγωγή. Καλή προσπάθεια. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Εχω δει μονο το "τσιου" που μου αρεσε για τα γουστα μου.το "κακο" το θεωρω χαλια :down: και το "μεδουσα" που δεν το ξερω. οι ταινιες αυτες θα της δεις μονο για χαβαλε..και για τιποτα αλλο.δεν αξιζει κατα την γνωμη μου να τις αγορασεις. Thanks! Αυτό πιστεύω κι εγώ! το κακο ειναι ισως το πρωτο σπλατερ ελληνικο τρομου, και εχει χαβαλε αν το παρεις στην πλακα! Αλλα αν πιστευεις οτι θα δεις Romero ξεχνα το:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Το «Κακό» είναι μία cult παραγωγή. Καλή προσπάθεια. Θα έλεγα αρκετά καλή προσπάθεια .. ενθουσίασε μάλιστα και ξένους θεατές! Είναι καλό πακετάκι παιδιά , ... Προτείνετε από μένα (δεν έχω δει την "Μέδουσα" μόνο , τα άλλα 2 βλέπονται άνετα)! Αν και τα χάρτινα πακέτα δεν τα συμπαθώ και πολύ , αλλά μπορείτε να πάρετε μια τριπλή πλαστική θήκη και να τα βάλετε μέσα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 το κακο ειναι ισως το πρωτο σπλατερ ελληνικο τρομου, και εχει χαβαλε αν το παρεις στην πλακα! Αλλα αν πιστευεις οτι θα δεις Romero ξεχνα το:lol::lol: ΤΟ ΚΑΚΟ είναι δημοφιλές στην Γερμανία.. ακόμα και steelbook edition του δώσανε εκεί Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 ΤΟ ΚΑΚΟ είναι δημοφιλές στην Γερμανία.. ακόμα και steelbook edition του δώσανε εκεί Όπως πάντα , σωστός .... ;):) Είναι και σε special edition με πολλά extras! (DVD-9 (8,5 GB) http://img.ofdb.de/fassung/212/212214_f.jpghttp://img.ofdb.de/fassung/212/212214_b.jpg Δείτε εδώ περισσότερα .... Και εδώ , από Amazon .... (προσέξτε βαθμολογία και σχόλια) Μου φαίνεται οι ξένοι , σέβονται παραπάνω τις "δικές" μας προσπάθειες ....:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_13 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 tin kiriaki (10-5) to ethnos tha exei tin tainia: Babel (2006) http://www.imdb.com/title/tt0449467/ tin kiriaki (10-5) i kathimerini tha exei tin tainia: As Good as It Gets (1997) http://www.imdb.com/title/tt0119822/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Σε αντίθεση με ο,τι μας έχει συνηθίσει το Έθνος τελευταία, η συγκεκριμένη ταινία (Babel) δίνεται για πρώτη φορά ή μήπως κάτι μου διαφεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Πάντως το As Good As It Gets είναι επανάληψη. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Το περιοδικό NITRO έχει πακέτο με τρία dvd SAW (1,2,3) με κάτω από 5 ευρώ! Για όποιον δεν τα έχει , δεν είναι καθόλου άσχημη προσφορά για περιοδικό + dvd!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Σε αντίθεση με ο,τι μας έχει συνηθίσει το Έθνος τελευταία, η συγκεκριμένη ταινία (Babel) δίνεται για πρώτη φορά ή μήπως κάτι μου διαφεύγει; Δε σου διαφεύγει τίποτα. Πάντως, δε νομίζω να δώσουν εμπορική έκδοση. Το "Τέλος της Βίας" σήμερα με το Θέμα ήταν δικής τους παραγωγής με αναμορφική 1,85:1 εικόνα και 5.1 ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Το περιοδικό NITRO έχει πακέτο με τρία dvd SAW (1,2,3) με κάτω από 5 ευρώ! Για όποιον δεν τα έχει , δεν είναι καθόλου άσχημη προσφορά για περιοδικό + dvd!;) Δίνει και τα τρία μαζί το Nitro; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_13 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Δίνει και τα τρία μαζί το Nitro; nai kai ta tria mazi...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 nai kai ta tria mazi...:) Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έπαιρνα τα Saw, αλλά στην προκειμένη θα τα τσιμπήσω. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έπαιρνα τα Saw, αλλά στην προκειμένη θα τα τσιμπήσω. και τα 3 μαζι ομως σε 1 χαρτινη συσκευασια.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts