Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου αν δεν την έχεις την κασετίνα, μην επιμένεις, γιατί όπως έγραψα πιο πάνω ΤΗΝ ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ (είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή που δείχνει το λινκ σου στο amazon και το λινκ που είχε βάλει ο Ντέμης λίγο πιο πριν από σένα).

Όπως έγραψα, η μεταλλική κασετίνα (περισσότερο σε μεταλλικό κιβώτιο φέρνει) έχει το γράφημα "007" στις 19 από τις 20 ταινίες της special edition, γιατί απλούστατα, όταν κυκλοφόρησε, η 20η δεν είχε βγει ακόμη στο εμπόριο.

DVD Description

Contains the following James Bond films:

Doctor No, From Russia With Love, Goldfinger , Thunderball, You Only Live Twice ,On Her Majesty's Secret Service ,Diamonds Are Forever ,Live And Let Die, The Man With The Golden Gun, The Spy Who Loved Me, Moonraker, For Your Eyes Only, Octopussy, A View To A Kill, The Living Daylights, Licence To Kill, Goldeneye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough, Die Another Day

Special Features: Commentaries, Trailers , Featurettes , Music videos and much more

http://www.amazon.co.uk/James-Bond-Collection-Disc-Box/dp/B0000BZND4/ref=pd_ka_6/203-1468789-2211134?ie=UTF8&s=dvd&qid=1173944835&sr=8-6

P.S. Ποιό δεν είχε βγεί στο εμπόριο; Το "Die another day" ;

Die another day DVD Release Date: 3 Nov 2003

http://www.amazon.co.uk/Another-Pierce-Brosnan-Halle-Rosamund/dp/B00006FMGI/ref=pd_ka_1/203-6819484-2049525?ie=UTF8&s=dvd&qid=1174296554&sr=8-1

The James Bond Collection DVD Release Date: 14 Nov 2005

Anyway, είμαστε εντελώς off topic και sorry απ'τους υπόλοιπους.

P.S.2: Και μάλιστα το "Die another Day" που έχει μέσα η κασετίνα είναι διπλό DVD!

Edit: H κασετίνα κυκλοφορούσε και πιο παλιά με διαφορετικά DVD, μήπως ΕΣΥ έχεις την πιο παλιά;

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

DVD Description

Contains the following James Bond films:

Doctor No, From Russia With Love, Goldfinger , Thunderball, You Only Live Twice ,On Her Majesty's Secret Service ,Diamonds Are Forever ,Live And Let Die, The Man With The Golden Gun, The Spy Who Loved Me, Moonraker, For Your Eyes Only, Octopussy, A View To A Kill, The Living Daylights, Licence To Kill, Goldeneye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough, Die Another Day

Special Features: Commentaries, Trailers , Featurettes , Music videos and much more

http://www.amazon.co.uk/James-Bond-Collection-Disc-Box/dp/B0000BZND4/ref=pd_ka_6/203-1468789-2211134?ie=UTF8&s=dvd&qid=1173944835&sr=8-6

P.S. Ποιό δεν είχε βγεί στο εμπόριο; Το "Die another day" ;

Die another day DVD Release Date: 3 Nov 2003

http://www.amazon.co.uk/Another-Pierce-Brosnan-Halle-Rosamund/dp/B00006FMGI/ref=pd_ka_1/203-6819484-2049525?ie=UTF8&s=dvd&qid=1174296554&sr=8-1

The James Bond Collection DVD Release Date: 14 Nov 2005

Anyway, είμαστε εντελώς off topic και sorry απ'τους υπόλοιπους.

P.S.2: Και μάλιστα το "Die another Day" που έχει μέσα η κασετίνα είναι διπλό DVD!

Edit: H κασετίνα κυκλοφορούσε και πιο παλιά με διαφορετικά DVD, μήπως ΕΣΥ έχεις την πιο παλιά;

Aν και δηλώνεις off-topic συνεχίζεις όμως εδώ και πολλά posts, ε ?? .... :rolleyes: :rolleyes:

Θα τα πω πολύ απλά, για να τελειώνουμε εδώ το serial :

Η συλλογή "SPECIAL EDITION" των ταινιών του JAMES BOND κυκλοφόρησε στο εμπόριο από την MGM περίπου την Άνοιξη του 2003, αφενός σε ξεχωριστά DVD και, αφετέρου, όλα μαζί μέσα σε συλλεκτικό μεταλλικό box με το logo 007 (στη χώρα μας βγήκε γύρω στις γιορτές των Χριστουγέννων από την ODEON με επιπλέον ελληνικούς υπότιτλους) και ταχύτατα ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ από την αγορά (μόνο το eBay θυμάμαι πουλούσε μαύρη αγορά τη "μεταλλική συλλογή"). Εγώ ήμουν από τους lucky ones και το τσίμπησα πριν κανα χρόνο ίσως και λίγο περισσότερο (το'ψαχνα με τα ελληνικά) από ένα γνωστό γνωστού που δουλεύει στην ODEON και το είχε κρατήσει για πάρτη του....

Τώρα, η διαφορά από την έκδοση που υπάρχει στο link του Amazon που δίνεις είναι στο γεγονός ότι στη μεταλλική συσκευασία που ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το 2005 από την MGM DVD, έχουν προφανώς προσθέσει πλέον και 20η ταινία "Die Another Day" και μάλιστα στη μονή έκδοση που κυκλοφόρησε και από το ΕΘΝΟΣ (ο τίτλος του link Amazon είναι "The James Bond Collection - 20 Disc Box Set", δηλαδή 20 ταινίες 20 DVD) ... ΑΛΛΑ δεν έχουν πλέον μέσα στα πακέτα τα out of print Collectable "Making Of" Booklets που υπάρχoυν στα "Special Edition" DVDs της μεταλλικής συσκευασίας που έχω εγώ (αν διαβάσεις τα χαρακτηριστικά του πακέτου στο link που δίνεις, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν το αναφέρει, ούτε καν αν πρόκειται για τις "special edition" εκδόσεις των ταινιών). Επίσης στο δικό μου πακέτο δεν υπήρχε η 20η ταινία "Die Another Day" που κυκλοφόρησε αργότερα. Μάλιστα αν διαβάσεις στο λινκ που δίνεις το πρώτο review του P. I. Wellman "piw" (UK) θα δεις ότι γράφει:

"The James Bond Collection is one of the best DVD box sets ever to be published.

It is the ultimate dedicate to Ian Fleming's and of course his most famous character, James Bond.

This silver box set contains the 19 official movies, which are: "

Εξάλλου, απόδειξη αυτού είναι ότι το LOGO "007" σχηματίζεται στη ράχη μόνο των 19 DVD cases, ενώ η προαναφερόμενη 20η ταινία ΔΕΝ έχει αντίστοιχο τμήμα του λογοτύπου (ήδη σε προηγούμενο post έβαλα φωτο που το αποδεικνύουν, αν έχεις εσύ κάτι διαφορετικό βάλε εδώ τις φωτό σου να τελειώνουμε)

Συνεπώς μιλάμε για TO ΙΔΙΟ ΠΑΚΕΤΟ αλλά για διαφορετική κυκλοφορία (με κάποιες ελλείψεις μέσα στα πακέτα, στην έκδοση που επανακυκλοφόρησε, ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ) :shifty:

AΝ θες κάποια επιπλέον διευκρίνιση, θα σε παρακαλέσω με ΡΜ μόνο, για να μην ζαλίζουμε άλλο και τους υπόλοιπους εδώ μέσα. Ευχαριστώ.

Φιλικά.

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

No no no, δεν ζαλίζει δεν ζαλίζει.. bring it on!

I like reading about dvd specs! Dont do this to me! :D :ninja:

@ nickvog

Με λίγα λόγια μιλάμε για δυο διαφορετικές κυκλοφορίες. Αυτή που πήρες εσύ είχε 19 ταινίες και κυκλοφόρησε το 2003. Αυτή που πήρα εγώ εχεί 20 ταινίες και κυκλοφόρησε το 2005 (δε μίλησα πουθενά για booklets). Αυτό που λέω τόσες μέρες δηλαδή και που λέει και το Link που έδωσα από το πρώτο μου post. ;)

Φιλικά!

@ nickvog

Με λίγα λόγια μιλάμε για δυο διαφορετικές κυκλοφορίες. Αυτή που πήρες εσύ είχε 19 ταινίες και κυκλοφόρησε το 2003. Αυτή που πήρα εγώ εχεί 20 ταινίες και κυκλοφόρησε το 2005 (δε μίλησα πουθενά για booklets). Αυτό που λέω τόσες μέρες δηλαδή και που λέει και το Link που έδωσα από το πρώτο μου post. ;)

Φιλικά!

@katergaris

Με λίγα λόγια μιλάμε για την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ έκδοση που επανακυκλοφόρησε λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων. Απλά τη δεύτερη φορά έβαλαν μέσα τη μονή έκδοση της 20ης ταινίας (έτσι κι αλλιώς υπήρχε χώρος στη συσκευασία για να προστεθεί) και αφαίρεσαν out of print επιπρόσθετο υλικό που είχαν τα επιμέρους DVD (οπότε έβγαλαν και με το παραπάνω τα έξοδα της προσθήκης :p ).

ΙΜΗΟ πάντως θεωρώ τον εαυτό μου λιγουλάκι πιο τυχερό αφού πρόλαβα την πρώτη κυκλοφορία και αυτά που έχω ήδη στη "special edition" έκδοση δεν ξαναδόθηκαν (για τo 20ο DVD δε το συζητώ, αυτό το βρίσκει κανείς άνετα και οποτεδήποτε :D )

@katergaris

Με λίγα λόγια μιλάμε για την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ έκδοση που επανακυκλοφόρησε λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων. Απλά τη δεύτερη φορά έβαλαν μέσα τη μονή έκδοση της 20ης ταινίας (έτσι κι αλλιώς υπήρχε χώρος στη συσκευασία για να προστεθεί) και αφαίρεσαν out of print επιπρόσθετο υλικό που είχαν τα επιμέρους DVD (οπότε έβγαλαν και με το παραπάνω τα έξοδα της προσθήκης :p ).

ΙΜΗΟ πάντως θεωρώ τον εαυτό μου λιγουλάκι πιο τυχερό αφού πρόλαβα την πρώτη κυκλοφορία και αυτά που έχω ήδη στη "special edition" έκδοση δεν ξαναδόθηκαν (για τo 20ο DVD δε το συζητώ, αυτό το βρίσκει κανείς άνετα και οποτεδήποτε :D )

Αλοίμονο, μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου ό,τι θέλεις. Το θέμα ομώς προέκυψε όταν έγραφες "H 20η ταινία "Die Another Day", που ήδη έχει δοθεί, είναι εκτός της "μεταλλικής" συλλογής", "μην επιμένεις, γιατί όπως έγραψα πιο πάνω ΤΗΝ ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ" κλπ. κλπ. μέχρι που κατάλαβες για ποια κασετίνα μιλάω! ;)

Αλοίμονο, μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου ό,τι θέλεις. Το θέμα ομώς προέκυψε όταν έγραφες "H 20η ταινία "Die Another Day", που ήδη έχει δοθεί, είναι εκτός της "μεταλλικής" συλλογής", "μην επιμένεις, γιατί όπως έγραψα πιο πάνω ΤΗΝ ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ" κλπ. κλπ. μέχρι που κατάλαβες για ποια κασετίνα μιλάω! ;)

Αφού την έχεις στα χέρια σου όπως λες, καμμιά φωτό όμως δεν μας έβαλες κι εσύ με την κασετίνα, όπως εγώ πριν πολλά post, για να δούμε τί έχει μέσα και να μην πλακώσουμε το διαδίκτυο για να βγάλουμε άκρη για το τί μίλαγες, αφού με τις 19 τελικά φτιάχνεται το λογότυπο 007... νομίζω αυτό ήταν το θέμα απ' την αρχή :rolleyes:

Αnyway.... Have fun :)

οταν τα dvd που παιρνετε ειναι "διαλυμενα" τι κανετε;

πηρα απο το Βημα σημερα το "Φονικη Συχνοτητα" και ειναι τοσο "ξεσκισμενο" που δεν το αναγνωριζει καν το player!

Πήγα το πρωί να δω το Corporation που είχε δώσει πριν μερικές εβδομάδες η Ελευθεροτυπία.Επάνω στον δίσκο είχε χρώματα, προφανώς απο το προηγούμενο dvd όταν γινόνταν η κοπή.Πρέπει να είχαν κολλήσει κάποια μεταξύ τους.Το αποτέλεσμα ήταν οτι "κόλλαγε" σε ορισμένα σημεία.Επικοινώνησα με τα γραφεία της εφημερίδας, μια ευγενική κυρία πήρε τα στοιχεία μου και θα μου αποσταλεί με ταχυδρομείο.Είδωμεν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

Αφού την έχεις στα χέρια σου όπως λες, καμμιά φωτό όμως δεν μας έβαλες κι εσύ με την κασετίνα, όπως εγώ πριν πολλά post, για να δούμε τί έχει μέσα και να μην πλακώσουμε το διαδίκτυο για να βγάλουμε άκρη για το τί μίλαγες, αφού με τις 19 τελικά φτιάχνεται το λογότυπο 007... νομίζω αυτό ήταν το θέμα απ' την αρχή :rolleyes:

Αnyway.... Have fun :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτό ήταν το όλο θέμα; Οτι δεν πιστεύεις πως το έχω (λες και έχω λόγο να πω ψέματα); Δεν είμαι εδώ για να απόδείξω τίποτα σε κανέναν. Φάνηκε ποιος ξέρει τί ταινίες περιέχει η κασετίνα και ποιος όχι.

Take care! ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτό ήταν το όλο θέμα; Οτι δεν πιστεύεις πως το έχω (λες και έχω λόγο να πω ψέματα); Δεν είμαι εδώ για να απόδείξω τίποτα σε κανέναν. Φάνηκε ποιος ξέρει τί ταινίες περιέχει η κασετίνα και ποιος όχι.

Take care! ;)

Λες να με νοιάζει αν πράγματι το έχεις ή όχι φίλε μου ?? :D Πάντως συμφωνώ και γω ότι φάνηκε ποιος ξέρει (μάλλον καλύτερα, βλέπει επιτόπου) τι ακριβώς περιέχει η μεταλλική συσκευασία και ποιος όχι... Sorry πάντως αν σε έθιξα με τις φωτό, δεν ήταν πρόθεσή μου. Απλά, όπως είπα, αν έβαζες και συ τις δικές σου θα γλιτώναμε αρκετό κόπο και posts πάνω σε κάτι που λύνεται απλά... με ένα βλέμμα.

Φιλικά :)

Λες να με νοιάζει αν πράγματι το έχεις ή όχι φίλε μου ?? :D Πάντως συμφωνώ και γω ότι φάνηκε ποιος ξέρει (μάλλον καλύτερα, βλέπει επιτόπου) τι ακριβώς περιέχει η μεταλλική συσκευασία και ποιος όχι... Sorry πάντως αν σε έθιξα με τις φωτό, δεν ήταν πρόθεσή μου. Απλά, όπως είπα, αν έβαζες και συ τις δικές σου θα γλιτώναμε αρκετό κόπο και posts πάνω σε κάτι που λύνεται απλά... με ένα βλέμμα.

Φιλικά :)

Τώρα σοβαρά θεωρείς πως θα κάτσω να βγάλω photo τα DVD και να τα κάνω upload????

:lol: :lol: :lol: :lol:

Σορυ αλλά με λάθος άτομο μιλάς μάλλον. Εγώ είπα απλώς να γράψω ένα post για να δώσω μια πληροφορία στα παιδιά που ήθελαν να πάρουν το κουτί. Όποιος θέλει της δίνει σημασία. Τώρα τα υπόλοιπα....όλα δικά σου! :cool:

P.S. Πάντως του Έθνους τα DVD, όπως ξαναείπα, δεν είναι όλα από την κασετίνα (όχι του 2005 τουλάχιστον) κι αυτό θα φανεί όταν φτάσει να δώσει τις 2-3 ταινίες που δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Οπότε αν τις δώσει θα είναι από την εκδοσή που κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Τώρα σοβαρά θεωρείς πως θα κάτσω να βγάλω photo τα DVD και να τα κάνω upload????

Τότε δεν είχες πρόθεση από την αρχή να λύσεις την παρεξήγηση..

Σορυ αλλά με λάθος άτομο μιλάς μάλλον. Εγώ είπα απλώς να γράψω ένα post για να δώσω μια πληροφορία στα παιδιά που ήθελαν να πάρουν το κουτί. Όποιος θέλει της δίνει σημασία. Τώρα τα υπόλοιπα....όλα δικά σου! :cool:

Τα παιδιά που ήθελαν το κουτί βοηθηθήκαν αρκετά απο τις φωτογραφίες που μπήκαν εδώ..

P.S. Πάντως του Έθνους τα DVD, όπως ξαναείπα, δεν είναι όλα από την κασετίνα (όχι του 2005 τουλάχιστον) κι αυτό θα φανεί όταν φτάσει να δώσει τις 2-3 ταινίες που δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Οπότε αν τις δώσει θα είναι από την εκδοσή που κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Δεν νομίζω να δώσει το έθνος DVD που να μην έχει ελληνικούς υπότιτλους

Τότε δεν είχες πρόθεση από την αρχή να λύσεις την παρεξήγηση..

Η "παραξήγηση" θεωρούσα πως λύθηκε όταν έδωσα το link με τις ταινίες που περιέχονται στην κασετίνα (γιατί αυτό αμφισβητήθηκε, το αν περιέχει 19 ή 20 ταινίες :-) ) όπως ακριβώς την πουλάει το Amazon. Έκει είναι, όποιος θέλει τις βλέπει.

Τα παιδιά που ήθελαν το κουτί βοηθηθήκαν αρκετά απο τις φωτογραφίες που μπήκαν εδώ..

Και καλά έκαναν.

Δεν νομίζω να δώσει το έθνος DVD που να μην έχει ελληνικούς υπότιτλους

Ε, και τότε θα πειστούν (όσοι δεν έχουν πειστεί ακόμα) πως ΔΕ θα δώσει το Έθνος όλα τα DVD της κασετίνας αλλά άλλης έκδοσης μιας και τις κασετίνας δεν έχουν όλα ελληνικούς υπότιτλους.

χμμ.. μπορείς να επαναλάβεις ποια DVD της κασετίνας δεν είχαν ελληνικούς?

Θα προτιμήσω να αγοράσω retail εκείνα μόνο για το spine-art.. δεν με νοιάζουν οι ελληνικοί υπότιτλοι όταν τίθεται θέμα spine-art

Μπορεί και να υπάρχουν όμως νεότερες εκδόσεις εκείνων των 2 που να έχουν ελληνικούς και να κρατούν και το spine-art ανέπαφο..

Θα προτιμήσω να αγοράσω retail εκείνα μόνο για το spine-art.. δεν με νοιάζουν οι ελληνικοί υπότιτλοι όταν τίθεται θέμα spine-art

Αύριο πρωί πρωί (λόγω του οτι τώρα είμαι στο γραφείο) θα τα έχεις. :)

Μπορεί και να υπάρχουν όμως νεότερες εκδόσεις εκείνων των 2 που να έχουν ελληνικούς και να κρατούν και το spine-art ανέπαφο..

Οπως έχω ήδη γράψει, στη γνωστή πλέον μεταλλική κασετίνα, που για μικρό χρονικό διάστημα κυκλοφόρησε και στη χώρα μας από την ODEON (και έχω στα χέρια μου) και τα 19 DVD έχουν το spine art και ελληνικούς υπότιτλους !!!

Δεν νομίζω το ΕΘΝΟΣ να δώσει τις ταινίες χωρίς ελληνικά subs ( αλλιώς θα δυναμίτιζε τις πωλήσεις του). Πάντως θα δείξει... :worry:

Loipon, katalavame oti o "Nickvog" exei tin pollapli, spania, poli-poli-(niosta "poli")-sillektiki kasetina kai oti o "katergaris" eipe kati pou pareksigithike. Kata kapoio tropo einai kai oi dio swstoi kai oi dio lathos... Mipws omws eimaste ligo ypervolikoi? Eleos... exoume ksefygei kai ligo apo to thema tou thread.

P.S.1. Emena giati mou aresei perissotero i valitsa pou exei vgei me tis 20 tainies tou Bond an kai distixws einai panakrivi?

P.S.2 Teleiws asxeto... kserei kaneis an uparxei kai poso kostizei sto emporio i kasetina me tis palies ellinikes kwmwdies pou dinei o tiletheatis?

Δεν έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας γιατί μιλάμε για τα DVD που δίνει το Έθνος σε σύγκριση με του εμπορίου..

P.S.2 Teleiws asxeto... kserei kaneis an uparxei kai poso kostizei sto emporio i kasetina me tis palies ellinikes kwmwdies pou dinei o tiletheatis?

Από όσο γνωρίζω στο εμπόριο δεν έχει βγει καμία κασετίνα (τύπου τηλεθεατής) με της παλιές Ελληνικές ταινίες... μόνο αυτόνομες.

Άμα κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος :).

PS: Καλύτερα να χρησιμοποιείς ελληνική γραμματοσειρά, οπώς και η υπόλοιποι... Διότι καταντάει κουραστικό το διάβασμα.

Το περιοδικό HITECH (Απριλίου) θα έχει την ταινία "Το Πέμπτο Στοιχείο"

τιμή: 8.50 ευρώ.

http://jpg.gr/images11/img_4631.jpeg

Το περιοδικό HITECH (Απριλίου) θα έχει την ταινία "Το Πέμπτο Στοιχείο"

τιμή: 8.50 ευρώ.

http://jpg.gr/images11/img_95751.jpeg

Όσο δηλαδή κοστίζει σε οποιοδήποτε internet shop, μπορεί και ακριβότερα...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind