Jump to content

[off-topic] Vector Master 380 (PNA)

sbour
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ζήτησα από την NGi να προμηθευτώ νόμιμα το Destinator για συσκευή PNA για να αντικαταστήσω το Papago στον Vector Master 390.

Παραθέτω την απάντηση τους.

Αγαπητέ κύριε,

Δεν υπάρχει έκδοση destinator για συσκευή pna διαθέσιμη για αγορά. Στις pna συσκευές το πρόγραμμα destinator είναι προεγκατεστημένο, ενώ σε συσκευές pna που δεν είναι προεγκατεστημένο δεν μπορεί να εγκατασταθεί (εκτός από mio c320 – c520 ). Aν έχετε κάποια απορία καλέστε στα τηλέφωνα της εταιρίας Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 – 16.00.

Με εκτίμηση,

Vassilis Dimitriadis

Με λίγα λόγια η εταιρεία μας λέει ότι δεν κατασκευάζει καν έκδοση Destinator για PNA

Τώρα πως γίνεται να την κατεβάζει ο bbbb από την NGi κανονικά με τον λογαριασμό του, και πως γίνεται να κυκλοφορεί στα γνωστά μαγαζιά του διαδικτύου είναι κάτι που δεν μπορώ να το καταλάβω.

Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!

Ζήτησα από την NGi να προμηθευτώ νόμιμα το Destinator για συσκευή PNA για να αντικαταστήσω το Papago στον Vector Master 390.

Παραθέτω την απάντηση τους.

Αγαπητέ κύριε,

Δεν υπάρχει έκδοση destinator για συσκευή pna διαθέσιμη για αγορά. Στις pna συσκευές το πρόγραμμα destinator είναι προεγκατεστημένο, ενώ σε συσκευές pna που δεν είναι προεγκατεστημένο δεν μπορεί να εγκατασταθεί (εκτός από mio c320 – c520 ). Aν έχετε κάποια απορία καλέστε στα τηλέφωνα της εταιρίας Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 – 16.00.

Με εκτίμηση,

Vassilis Dimitriadis

Με λίγα λόγια η εταιρεία μας λέει ότι δεν κατασκευάζει καν έκδοση Destinator για PNA

Τώρα πως γίνεται να την κατεβάζει ο bbbb από την NGi κανονικά με τον λογαριασμό του, και πως γίνεται να κυκλοφορεί στα γνωστά μαγαζιά του διαδικτύου είναι κάτι που δεν μπορώ να το καταλάβω.

Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!

Αγαπητέ κ. Μπουραζάνη,

προφανώς δεν καταλάβατε τι σας έγραψα. Η απάντηση μου αναφερόταν στο γεγονός ότι δεν υπάρχει έκδοση του destinator για κάθε pna συσκευή. Αν προσαρμόζεται κάποια έκδοση του destinator για κάποια συσκευή pna είναι διαφορετικό θέμα που δεν είναι αρμοδιότητα της GI - GeoIntelligence αλλά της εταιρίας mls της αντιπροσώπου του destinator στην Ελλάδα. Η ενασχόληση του bbbb και άλλων σε ό,τι αφορά τις συσκευές μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη στο μέλλον. Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ότι χαρακτηρισμοί τύπου ''Ελλάς το μεγαλείο σου'' δεν αρμόζουν ούτε στην εταιρία GI ούτε σε εμένα.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Δημητριάδης.

αρχικό μήνυμα:

From: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗΣ: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ DESTINATOR 6.1 ΓΙΑ PNA ( OXI ΓΙΑ PDA ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΙOΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ PDA KAI PNA. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ Η ΑΓΟΡΑ Ν ΑΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕΣΩ DOWNLOAD.

Καταρχάς δεν καταλαβαίνω το ύφος της απάντησης σας , εκτός αν νομίζετε ότι η "φράση Ελλάς το μεγαλείο σου" ακούστηκε περιπαιχτική για το άτομο σας.

Και εξηγούμαι:

Από την στιγμή που κάποιος έχει λογαριασμό στην εταιρεία σας μπορεί να κατεβάσει και την έκδοση για PNA όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενες απαντήσεις μελών του φόρουμ .Όποτε μιλάμε για μια υπαρκτή έκδοση.

Όταν λοιπόν μπαίνουμε στο site της εταιρείας σας για να την αγοράσουμε απλά δεν υπάρχει.

Σας στέλνω λοιπόν email για τον τρόπο απόκτησης της και λέτε ότι δεν υπάρχει.

Αν όλος αυτός ο συλλογισμός δεν οδηγεί σε άτοπο συγγνώμη αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα πρέπει να ξέρει τι κάνετε εσείς και τι κάνει η MLS γιατί δεν οφείλω να το ξέρω. Το να θεωρείτε την ερώτηση για αγορά προϊόντος και την δημοσιοποίηση της απάντησης σας αφορμή επίθεσης προς το μέρος μου είναι τουλάχιστον ατυχές. Εξάλλου αν στην απάντηση σας είχατε πει όσα λέτε και εδώ δεν θα υπήρχε καν θέμα παρεξήγησης.

Προσωπικά σταματώ να ασχολούμαι με τα πραγματικά αξιόλογα προϊόντα σας καθώς ο τρόπος αντιμετώπισης για μένα όταν επιθυμώ να αγοράσω ένα προϊόν είναι πολύ πιο σημαντικός από το ίδιο το προϊόν.

Από το site της Dis:

"Η DIS, η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα στην παραγωγή ψηφιακών χαρτών GIS για συστήματα δορυφορικής πλοήγησης (GPS), αναβαθμίζει τους χάρτες της (DIS Maps). Από το 2004 που ιδρύθηκε η DIS, διαθέτει τμήμα γεωπληροφορικής, όπου το έμπειρο προσωπικό του συλλέγει δεδομένα για όλα τα μέρη της Ελλάδας συνθέτοντας τους χάρτες της. Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών και έγκυρων χαρτών ώστε ο χρήστης να κατευθύνεται στον προορισμό του εύκολα και με ακρίβεια. Σήμερα έχοντας ήδη ολοκληρώσει την χαρτογράφηση και των πλέον απομακρυσμένων περιοχών της χώρας μας, η DIS διοργανώνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με σκοπό τον εμπλουτισμό των χαρτών DIS Maps με λεπτομερή δεδομένα κάνοντας την διαφορά. Έτσι από 27 Φεβρουαρίου 2007, συνεργεία της εταιρείας θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την επικαιροποίηση λεπτομερών δεδομένων. Ξεκινώντας από τις μεγάλες πόλεις και επεκτείνοντας την έρευνα τους και στο επαρχιακό δίκτυο, οι άνθρωποι της DIS θα κάνουν λεπτομερή καταγραφή και καταχώρηση στην βάση δεδομένων. Έτσι η αναβάθμιση των χαρτών να γίνει άμεσα και σύντομα οι πελάτες της εταιρείας να αποκτήσουν τις ανανεωμένες εκδόσεις των DIS Maps. Η ενέργεια θα αποκτήσει και εορταστικό χαρακτήρα καθώς σε κάθε πόλη που θα επισκέπτονται τα συνεργεία της DIS, σε συνεργασία με τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό θα δωρίζεται μία συσκευή GPS για έναν τυχερό ακροατή. Οι πόλεις στις οποίες θα ξεκινήσει η περιοδεία είναι:

• Βόλος

• Λάρισα

• Τρίκαλα

• Ιωάννινα

• Καβάλα

• Δράμα

• Σέρρες

• Καστοριά

• Φλώρινα

•Πτολεμαΐδα

• Κοζάνη

• Κόρινθος

• Άργος

• Τρίπολη

• Σπάρτη

• Καλαμάτα

• Πύργος

• Χανιά

•Ρέθυμνο

• Ηράκλειο

• Έδεσσα

• Αγ. Νικόλαος

• Ιεράπετρα

• Ξάνθη

• Κομοτηνή

• Αλεξ/πολη

•Έβρος

• Ορεστιάδα

• Κατερίνη

• Βέροια

• Γιαννιτσά

ενώ θα ακολουθήσουν: Χαλκιδική, Ήπειρος, Αιτωλοακαρνανία, Λαμία, Βοιωτία, Εύβοια, και τα νησιά των Ιονίου και Αιγαίου."

Αν πραγματοποιήσει σύντομα αυτά που γράφει τότε θα δούμε πραγματικό ανταγωνισμό αφού μιλάμε για την πιο φθηνή εταιρία με διαφορά. Αν μάλιστα μας δώσει αναβαθμίσεις γρήγορα και συχνές λέω να πετάξω το iGO τελείως και να κρατήσω μόνο Papago και Destinator μιας και την Gi δεν πρόκειτε να την φτάσει σύντομα.

1-2 freddy is coming, 3-4 better lock your door...

Αγαπητέ κ. Μπουραζάνη,

προφανώς δεν καταλάβατε τι σας έγραψα. Η απάντηση μου αναφερόταν στο γεγονός ότι δεν υπάρχει έκδοση του destinator για κάθε pna συσκευή. Αν προσαρμόζεται κάποια έκδοση του destinator για κάποια συσκευή pna είναι διαφορετικό θέμα που δεν είναι αρμοδιότητα της GI - GeoIntelligence αλλά της εταιρίας mls της αντιπροσώπου του destinator στην Ελλάδα. Η ενασχόληση του bbbb και άλλων σε ό,τι αφορά τις συσκευές μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη στο μέλλον. Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ότι χαρακτηρισμοί τύπου ''Ελλάς το μεγαλείο σου'' δεν αρμόζουν ούτε στην εταιρία GI ούτε σε εμένα.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Δημητριάδης.

Για όποιον γνωρίζει Ελληνικά είναι φανερό ότι μας δουλεύετε κ. Δημητριάδη.

Πρoσωπικά κατάλαβα ότι και ο sbour.

Νομίζω ότι η απάντησή σας ήταν επιεικώς ατυχής.

Αντί να αρκεστείτε σε εξηγήσεις επιτίθεστε κι όλα σε έναν εν δυνάμει πελάτη σας. Αυτό σας χαρακτηρίζει. Ελπίζω να μην χαρακτηρίζει και την εταιρία στην οποία εργάζεστε.

Η παρέμβασή σας εκθέτει και εσάς και την NGI

Η αλαζονεία που επιδεικνύετε θα σας αφήσει σύντομα μόνους.

Όταν καλύψουν και οι υπόλοιπες εταιρίες την χαρτογράφηση να δω σε ποιούς θα πουλάτε με τέτοια συμπεριφορά.

Άλλωστε η παρέμβασή σας στο φόρουμ για να μαλώσετε ένα μέλος του και όχι σε άλλες περιπτώσεις που χρειαζόμασταν διευκρινήσεις από την NGI, μια και φαίνεται ότι παρακολουθείτε το φόρουμ (γιατί άραγε; ), καταδεικνύει εμμονές και κυνήγι μαγισσών.

Καταρχάς δεν καταλαβαίνω το ύφος της απάντησης σας , εκτός αν νομίζετε ότι η "φράση Ελλάς το μεγαλείο σου" ακούστηκε περιπαιχτική για το άτομο σας.

Και εξηγούμαι:

Από την στιγμή που κάποιος έχει λογαριασμό στην εταιρεία σας μπορεί να κατεβάσει και την έκδοση για PNA όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενες απαντήσεις μελών του φόρουμ .Όποτε μιλάμε για μια υπαρκτή έκδοση.

Όταν λοιπόν μπαίνουμε στο site της εταιρείας σας για να την αγοράσουμε απλά δεν υπάρχει.

Σας στέλνω λοιπόν email για τον τρόπο απόκτησης της και λέτε ότι δεν υπάρχει.

Αν όλος αυτός ο συλλογισμός δεν οδηγεί σε άτοπο συγγνώμη αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα πρέπει να ξέρει τι κάνετε εσείς και τι κάνει η MLS γιατί δεν οφείλω να το ξέρω. Το να θεωρείτε την ερώτηση για αγορά προϊόντος και την δημοσιοποίηση της απάντησης σας αφορμή επίθεσης προς το μέρος μου είναι τουλάχιστον ατυχές. Εξάλλου αν στην απάντηση σας είχατε πει όσα λέτε και εδώ δεν θα υπήρχε καν θέμα παρεξήγησης.

Προσωπικά σταματώ να ασχολούμαι με τα πραγματικά αξιόλογα προϊόντα σας καθώς ο τρόπος αντιμετώπισης για μένα όταν επιθυμώ να αγοράσω ένα προϊόν είναι πολύ πιο σημαντικός από το ίδιο το προϊόν.

ok όλα αυτά αλλά κάνεις ένα μικρό λάθος: Δεν υπάρχει κάποια έκδοση pna για να ταιριάζει σε όλες τις συσκευές. Υπάρχει μία για το n100, μία για το airis κλπ. Κάθε εταιρία που φέρνει ένα μηχάνημα (mls, elasyn, outsourcing, κλπ.) θα πρέπει να υποστηρίζει αυτό το "image" ώστε να λειτουργεί άψογα με το shell του κάθε pna, όπως επίσης να το υποστηρίζει και στις μελλοντικές εκδόσεις π.χ. του Destinator 7.

Δε μπορεί λοιπόν η Gi να αναλάβει την ευθύνη για να υποστηρίξει τα μηχανήματα των ανταγωνιστών βάζοντας Destinator. Ας το κάνουν οι ίδιοι λοιπόν αφού δεν έχουν να δώσουν κάτι καλύτερο στους πελάτες τους.

Τέλος, υπάρχει κι ένα όριο νομιμότητας όταν επεμβαίνεις σε ένα μηχάνημα τρίτου για να βάλεις ένα άλλο λογισμικό και σε καμία περίπτωση δε πρόκειται να εμπλακεί η Gi.

Δυστυχώς θα έπρεπε να σε είχαμε ενημερώσει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, αλλά όπως καταλαβαίνεις κι ο χρόνος μας δεν είναι ανεξάντλητος.

Πάντως νομίζω ότι στο "εδώλιο" δε θα έπρεπε να είναι η Gi αλλά αυτοί που σας πούλησαν αυτά τα προϊόντα που τώρα προσπαθείτε να "μεταλλάξετε" σε κάτι άλλο.

Για όποιον γνωρίζει Ελληνικά είναι φανερό ότι μας δουλεύετε κ. Δημητριάδη.

Πρoσωπικά κατάλαβα ότι και ο sbour.

Νομίζω ότι η απάντησή σας ήταν επιεικώς ατυχής.

Αντί να αρκεστείτε σε εξηγήσεις επιτίθεστε κι όλα σε έναν εν δυνάμει πελάτη σας. Αυτό σας χαρακτηρίζει. Ελπίζω να μην χαρακτηρίζει και την εταιρία στην οποία εργάζεστε.

Η παρέμβασή σας εκθέτει και εσάς και την NGI

Η αλαζονεία που επιδεικνύετε θα σας αφήσει σύντομα μόνους.

Όταν καλύψουν και οι υπόλοιπες εταιρίες την χαρτογράφηση να δω σε ποιούς θα πουλάτε με τέτοια συμπεριφορά.

Άλλωστε η παρέμβασή σας στο φόρουμ για να μαλώσετε ένα μέλος του και όχι σε άλλες περιπτώσεις που χρειαζόμασταν διευκρινήσεις από την NGI, μια και φαίνεται ότι παρακολουθείτε το φόρουμ (γιατί άραγε; ), καταδεικνύει εμμονές και κυνήγι μαγισσών.

Νομίζω ότι η δική σου απάντηση είναι ατυχής.

Απλά όταν αναφέρεται μία επώνυμη κατηγορία πρέπει να απαντηθεί.

Δεν υπάρχει η διάθεση για "μαλώματα" και φαίνεται κι από το παραπάνω post μου.

Είναι λογικό να μη παρακολουθούμε με λεπτομέρια το myphone αλλά δίνουμε όλες τις πληροφορίες στο navimania από το οποίο οι power users του εδώ forum τις μεταβιβάζουν.

Όπως ακριβώς μεταβιβάζουν και περιπτώσεις σαν αυτές που δε πρέπει να μένουν αναπάντητες.

ok όλα αυτά αλλά κάνεις ένα μικρό λάθος: Δεν υπάρχει κάποια έκδοση pna για να ταιριάζει σε όλες τις συσκευές. Υπάρχει μία για το n100, μία για το airis κλπ. Κάθε εταιρία που φέρνει ένα μηχάνημα (mls, elasyn, outsourcing, κλπ.) θα πρέπει να υποστηρίζει αυτό το "image" ώστε να λειτουργεί άψογα με το shell του κάθε pna, όπως επίσης να το υποστηρίζει και στις μελλοντικές εκδόσεις π.χ. του Destinator 7.

Δε μπορεί λοιπόν η Gi να αναλάβει την ευθύνη για να υποστηρίξει τα μηχανήματα των ανταγωνιστών βάζοντας Destinator. Ας το κάνουν οι ίδιοι λοιπόν αφού δεν έχουν να δώσουν κάτι καλύτερο στους πελάτες τους.

Τέλος, υπάρχει κι ένα όριο νομιμότητας όταν επεμβαίνεις σε ένα μηχάνημα τρίτου για να βάλεις ένα άλλο λογισμικό και σε καμία περίπτωση δε πρόκειται να εμπλακεί η Gi.

Δυστυχώς θα έπρεπε να σε είχαμε ενημερώσει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, αλλά όπως καταλαβαίνεις κι ο χρόνος μας δεν είναι ανεξάντλητος.

Πάντως νομίζω ότι στο "εδώλιο" δε θα έπρεπε να είναι η Gi αλλά αυτοί που σας πούλησαν αυτά τα προϊόντα που τώρα προσπαθείτε να "μεταλλάξετε" σε κάτι άλλο.

Zepelin η απάντηση σου με καλύπτει απόλυτα.Αν είχα πάρει την ενημέρωση που μου παρείχες δεν θα είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα.

Καλό Σαβατοκύριακο

Νομίζω ότι η δική σου απάντηση είναι ατυχής.

Απλά όταν αναφέρεται μία επώνυμη κατηγορία πρέπει να απαντηθεί.

Δεν υπάρχει η διάθεση για "μαλώματα" και φαίνεται κι από το παραπάνω post μου.

Είναι λογικό να μη παρακολουθούμε με λεπτομέρια το myphone αλλά δίνουμε όλες τις πληροφορίες στο navimania από το οποίο οι power users του εδώ forum τις μεταβιβάζουν.

Όπως ακριβώς μεταβιβάζουν και περιπτώσεις σαν αυτές που δε πρέπει να μένουν αναπάντητες.

Δεν απάντησα σε κανέναν. Άλλωστε δε με ρώτησε κανείς.

Εξέφρασα τη δυσαρέσκειά μου για το τρόπο που εκφράστηκε ο κ. Δημητριάδης και έθιξε και μένα ώς τρίτο παρατηρητή.

Την ώρα που οι ανταγωνιστές σας (όπως φαίνεται από το 1369 ποστ) προσπαθούν να μας φέρουν κοντά τους εσείς προσπαθείτε να κοντράρετε και να "δικαιωθείτε" για ένα (όπως ομολογήσατε) λάθος σας.

Απλά θα συμφωνήσω με αυτό που είπε ο sbour:

Ο τρόπος αντιμετώπισης για μένα όταν επιθυμώ να αγοράσω ένα προϊόν είναι πολύ πιο σημαντικός από το ίδιο το προϊόν.

Καλή σας τύχη

Μήπως κατηγορείς τον sbour για προβοκάτσια?

Ο sbour δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε με τις απαντήσεις ούτε με το timing.

Σχετικά με την ανακοίνωση της dis δε σχολίασα τίποτα γι' αυτό ακριβώς το λόγο. Οι άνθρωποι ανακοινώνουν ότι θα βελτιώσουν το χάρτη τους και μπράβο τους. Αυτό δείχνει σοβαρότητα τη στιγμή που κάποιοι άλλοι διαφημίζουν ότι έχουν καταπληκτικούς χάρτες παραπλανώντας το κόσμο.

Πραγματικά δε καταλαβαίνω το λόγο που σε κάνει να θίγεσαι.

Ευχαριστώ papajo για τα καλά σου λόγια.

Δούλεψα με πολύ όρεξη και μεράκι με την ιδέα μιας πιθανής αλλαγής λογισμικού στο Vector, έχοντας στο νου μου την δυσκολία που είχα εγώ και πιθανότατα και άλλοι χρήστες να βρούν όλες αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες που είναι διάσπαρτες μέσα σε 68 αν δεν κάνω λάθος σελίδες και είναι δημιούργημα ταλαντούχων ανθρώπων.Όμως ειλικρινά λυπάμαι γιατί δεν θα μπορέσω τελικά να εγκαταστήσω το λογισμικό πλοήγησης που ήθελα καθώς αν διαβάσεις παραπάνω αυτό δεν γίνεται. Θεώρησα δεδομένο ότι θα γίνοταν, και το άφησα για το τέλος. Αν είχα αρχήσει από το τέλος ίσως να μην το είχα γράψει ποτέ...

Μήπως εννοείς ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το destinator στο vector; Γιατί κάτι τέτοιο γίνεται, άσχετα τι λένε στην ngi. Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν εκδόσεις έτοιμες ¨για αντιγραφή στην κάρτα¨και να λένε στην ngi ότι δεν γίνεται;

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Μήπως εννοείς ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το destinator στο vector; Γιατί κάτι τέτοιο γίνεται, άσχετα τι λένε στην ngi

Σε λίγο καιρό οι σοβαρές εταιρίες χαρτογράφησης θα φτάσουν στο 100% και πλέον δεν θα κρεμόμαστε από τα βίτσια κανενός που νομίζει ότι είναι μονοπώλιο.

Ήδη η DIS καταβάλει σοβαρές προσπάθειες, όπως και η CI( ; ) για το igo και σε 1-2 χρόνια θα φτάσουν στο 100%.

Κάπως έτσι έγινε στις άλλες (Δυτικο)Ευρωπαϊκές χώρες και πλέον δεν υπάρχουν διαφορές στους χάρτες.

Στην Αυστρία για παράδειγμα δεν παίζουν ρόλο οι χάρτες (αφού έχουν πλέον πλήρη 100% κάλυψη) αλλά το πρόγραμμα πλοήγησης και τα ΡΟΙ, όπως επίσης και το service (customer care, after sales service) και η συμπεριφορά της εταιρίας στον πελάτη.

Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν εκδόσεις έτοιμες ¨για αντιγραφή στην κάρτα¨και να λένε στην ngi ότι δεν γίνεται;

Γίνεται ..... γίνεται

Δυστυχώς κάποιοι θέλουν να μας τρελάνουν.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...