konstadinoc Δημοσιεύτηκε February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2008 Μπορεί ο κόσμος να αλλάξει προς το καλύτερο? Πως Ποια η ευθύνη του καθενός μας σε αυτό? Παραθέτω ένα άρθρο του blog μου όπου εκφράζω τη γνώμη μου επί του θέματος "Πώς μπορεί να βελτιωθεί ο κόσμος και πώς μπορεί κανείς ατομικά να συμβάλλει σε αυτό. Για να βελτιωθεί ο κόσμος υπάρχει μία μονάχα προϋπόθεση. Να βελτιωθεί η μάζα/ο λαός/ εμείς. Ο,τιδήποτε άλλο θα αποτύχει αν δεν εκπληρωθεί η βασική αυτή προϋπόθεση. Αν παραδείγματος χάρι αλλάξει το οικονομικο-πολιτικο-κοινωνικό σύστημα αλλά όχι οι άνθρωποι ,οι οποίοι το αποτελούν τίποτα ουσιαστικό δε θα είναι διαφορετικό ,καθώς το σύστημα θα καταλήξει αργά ή γρήγορα γραφειοκρατικό ,απολυταρχικό ή κάτι άλλο ,δυσλειτουργικό σε κάθε περίπτωση. Επιπλέον κανένα νόημα δεν έχει να αναδειχθεί με βίαιο τρόπο κάποιος ως ηγέτης ,ακόμα και αν αυτός είναι ικανότατος. Στατιστικά ο διάδοχος του θα είναι ανάξιος των ευθυνών ,τις οποίες επιφέρει η τόσο μεγάλη δύναμη. Συμπερασματικά ο στόχος αυτών ,οι οποίοι έχουν την εξουσία, αλλά και αυτών ,οι οποίοι έχουν ως πρωταρχικό στόχο τους να βελτιώσουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους τον κόσμο θα έπρεπε να είναι να αφυπνίσουν-βελτιώσουν το λαό.[1] Ο καθένας μας ατομικά οφείλει λοιπόν να προσπαθεί να βελτιώσει με μέτρο τον εαυτό του και στη συνέχεια ,όσο μπορεί, την κοινωνία του ξεφεύγοντας από τη μάζα. Λέγοντας να βελτιώσει τον εαυτό του εννοώ να πολεμήσει τον εγωισμό ,τη αδιαφορία και το φανατισμό ,να αναπτύξει την κριτική ικανότητα του , να ανακαλύψει τις αρχές του ,να σέβεται τους συνανθρώπους του και πολλά άλλα το οποία το φτωχό μυαλό μου αδυνατεί να συλλάβει στο σύνολο τους και να τα αποδώσει σε λέξεις. Καλημέρα +) Να προσέχετε αυτά και αυτούς που αγαπάτε. [1] (Αυτός ,ο οποίος έχεις τη εξουσία ελέγχεται από τον λαό. Ο λαός από ποιον ελέγχεται?) ..." Συγγνώμη αν ήμουν υπέρ του δέοντος μακροσκελής :X Παράθεση Το blog μου -> lalala.blogs.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΘΑΝΑΣΗΣ!!!!:) Το θέμα ειναι να κανουμε οπως λες εμεις κατι...ο καθε ανθρωπος χωριστα να αλλαξει...και απο το Λαζοπουλο ακουμε που σατιριζει την πολιτικη της χωρας και εμεις συμφωνουμε και δεν κανουμε τιποτα ομως, απλα βρισκουμε σωστα τα οσα λεει για μενα αν δεν καταρευσει η χωρα και δεν βαλουν αλλες χωρες το χερι τους στη δοιηκηση δεν προκειται να καλυτερευσουν τα πραγματα,,, παντα απο το κακο στο χειροτερο θα πηγαινουν, το θεμα ειναι ποτε θα φτασουμε τον πατο. η κοινωνια μας δυστηχως δεν αλλαζει ετσι ευκολα..... ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ;;;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Δηλώνω πως πρέπει να αλλάξει το σύστημα. Και εμείς μέρος του συστήματος είμαστε... Αν αλλάξει το σύστημα αλλάζουμε και εμείς, και το αντίστοιχο αντίστροφα... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Εγώ πιστεύω ότι πια είναι αργά. Μακάρι να βγω ψεύτης.... ΑΝ ΘΑ ΜΟΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ... Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Άκουγα πρόσφατα τον Μητσιά στον Κεμάλ, στο τέλος λέει αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ, το τραγούδι το παραθέτω γιατί αξίζει. Προσωπικά είναι από τα αγαπημένα μου όχι τόσο για αυτό στο οποίο καταλήγει, όσο γιατί με κάνει να θέλω να το αλλάξω αυτό. Ίσως αυτός να ήταν άλλωστε και ο στόχος του Γκάτσου.:) Κεμάλ Ακούστε την ιστορία του Κεμάλ,ενος νεαρού πρίγκηπα της Ανατολής, απόγονου του Σεβάχ του θαλασσινού,που νόμιζε πως μπορέι να αλλάξει τον κόσμο. Αλλά πίκρες οι βουλές του Αλλάχ και σκοτεινές οι ψυχές των ανθρώπων... Στης Ανατολής τα μέρη μια φορά και ένα καιρό Ήταν άδειο το κεμέρι, μουχλιασμένο το νερό. Στη Μοσούλη στη Βασόρα στην παλιά τη χουρμαδιά πικραμένα κλαίνε τώρα της ερήμου τα παιδιά. Κι ενας νέος από σόι και γενιά βασιλική Αγροικά το μοιρολόι και τραβάει κατά εκεί. Τον κοιτούν οι Βεδουίνοι με ματιά λυπητερή Κι όρκο στον Αλλάχ τους δίνει πως θ' αλλάξουν οι καιροί. Σαν ακούσαν οι αρχόντοι του παιδιού την αφοβιά ξεκινάν με λύκου δόντι και με λιονταριού προβιά. Απ' τον Τίγρη στον Ευφράτη, απ' τη γη στον ουρανό κυνηγάν τον αποστάτη να τον πιάσουν ζωντανό. Πέφτουν πάνω του τα στίφη σαν ακράτητα σκυλιά και τον πάνε στο χαλίφη να του βάλει τη θηλιά. Μαύρο μέλι μαύρο γάλα ήπιε εκείνο το πρωϊ πριν αφήσει στην κρεμάλα τη στερνή του την πνοή. Με δύο γέρικες καμήλες μ' ένα κόκκινο φαρί στου παράδεισου τις πύλες ο προφήτης καρτερεί. Πάνε τώρα χέρι χέρι κι είναι γύρω συννεφιά μα της Δαμασκού τ' αστέρι τους κρατούσε συντροφιά. Σ' ένα μήνα σ' ένα χρόνο βλέπουν μπρός τους τον Αλλάχ που από τον ψηλό του θρόνο λέει στον άμυαλο Σεβάχ: Νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί. Καληνύχτα,Κεμάλ. Αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ. Καληνύχτα... Όσον αφορά εμένα, δε θα συμφωνήσω με τον Γκάτσο, δε θέλω να συμφωνήσω ότι αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ. Ο THEO_LEGEND είπε ότι αν δεν καταρρεύσει η χώρα δε θα αλλάξουν τα πράγματα, και νομίζω ότι έχει εν μέρει δίκιο. Το θέμα όμως είναι να μην καταρρεύσει η χώρα – περισσότερο από τώρα εννοώ. Αντίθετα ο μόνος τρόπος για να υπάρξει αλλαγή είναι να γίνουν ριζικές μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς. Το θέμα είναι θα βρεθεί κάποιος να τις κάνει, κάποιος ευσυνείδητος και συνάμα τολμηρός και κατά πόσο εμείς θα τις δεχτούμε χωρίς πολλές αντιδράσεις και βγάζοντας αμέσως αρνητικά συμπεράσματα και απορρίπτοντάς τες. Γιατί ως λαός γενικά δεν μπορούμε να περιμένουμε πολύ καιρό χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Αναμένοντας λοιπόν μια αλλαγή, την οποία μπορεί να κάνουμε και εμείς. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη λένε, αλλά πολλοί μαζί κάτι κάνουν…!!!!!!:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Αν δεχτούμε ότι ο άνθρωπος αποτελείται από το νοητικό και το σωματικό κομμάτι τότε για να βελτιωθεί η κοινωνία πρέπει να βελτιωθούν αυτά τα δύο... Και εξηγώ.. Το νοητικό κομμάτι μπορεί να βελτιωθεί μόνο μέσα από την βελτίωση της παιδείας..Αυτή τη στιγμή τα σχολεία βγάζουν αμόρφωτους ανθρώπους που τους προορίζουν για τα πανεπιστήμια και για κάποια εργασία.. Τι με νοιάζει εμένα αν ξέρεις μαθηματικά και φυσική,αν δεν γνωρίζεις για σεβασμό του περιβάλλοντος και του ανθρώπου,φιλοσοφία,ψυχολογία,διατροφή,άσκηση και άλλα χρήσιμα πράγματα που στα σχολεία δεν διδάσκονται.. Το σχολείο πρέπει να δίνει τα εφόδια για μία υγιή ψυχοσωματική ζωή και επίσης να δίνει αξίες και ιδανικά..Ακόμη πρέπει να υποστηρίζει τη ελεύθερη σκέψη του ανθρώπου πέρα από συντηρητικές αντιλήψεις.. Μετά όμως έχουμε και το σωματικό κομμάτι που είναι εξίσου σημαντικό..Εδώ κατά τη γνώμη μου βασικό ρόλο παίζει η διατροφή..Η οποία πρέπει να είναι κατά βάση χορτοφαγική.. Όταν κάποιος βάζει μέσα του συνεχώς επικίνδυνες ουσίες όπως καφέδες,τσιγάρα,αλκοόλ ,βρωμοφαγητά γλυκά κτλ το σώμα του και επομένως και το μυαλό του γεμίζει τοξίνες και η σκέψη αλλά και η συμπεριφορά επηρεάζεται..Όπως και το "κρέας"..Έχουν γίνει έρευνες που δείχνουν οτι η διατροφή με κρέας δίνει στον άνθρωπο χαρακτηριστικά σαρκοφάγου ζώου,επομένως η όποια παιδεία πάει περίπατο όταν τα άγρια ένστικτα που λαμβάνεις από το κρέας σε οδηγούν.. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μοναχοί σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να ανυψώσουν το πνεύμα τους ξεκινούν από την κάθαρση του σώματος τους.. Επομένως εδώ μπαίνει πάλι το σχολείο που θα έπρεπε να διδάσκει αυτά τα πράγματα.. Αυτές είναι οι προτάσεις μου για ένα καλύτερο κόσμο..Είμαι σίγουρος ότι αν ο κόσμος σταματούσε την βρωμερή διατροφή που ελέγχεται από τις μεγάλες βιομηχανίες αμέσως τα πράγματα θα γίνονταν πολύ καλύτερα και στη συνέχεια θα μπορούσε να ασχοληθεί και με ανώτερες ιδέες όπως την αγάπη τον αλληλοσεβασμό και την παγκόσμια ειρήνη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadinoc Δημ. February 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ;;;;; Το ότι είμαι 15 χρονών σημαίνει ότι αδυνατώ να συζητήσω για θέματα πλην "τι μάρκα παπούτσια φοράτε" ,"ποιο τραγούδι σας έχει κολλήσει τελευταία" ,"σας αρέσει το σουβλάκι" κτλ ,εκτός και αν πρέπει να γράψω έκθεση? Johnny_Nik Όταν αλλάζει το οικονομικό-πολιτικό-κοινωνικό σύστημα δεν αλλάζουν απαραίτητα και οι άνθρωποι. Αν παραδείγματος χάρι μεταβληθεί το πολίτευμα ,τι θα αλλάξει σε μας? ( τον λαό) Παράθεση Το blog μου -> lalala.blogs.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadinoc Δημ. February 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Εκτος αν ερθει καιρος που θαχουμε και εμεις ενα Big Βoss με φραγγελιο στο χερι. . Δεν νομίζω ότι το πρόβληγμα έγγυται στην έλλειψη αξιόλογων πολιτικών αλλά σε μας. Εμείς τους ψηφίζουμε. Εμείς βλέπουμε τόσες ώρες τηλεόραση. Εμείς παίρνουμε κουτσομπολίστικες εφημερίδες και όχι σοβαρές. Εμείς,εμείς,εμείς... Ας μην κατηγορούμε μόνο τους "κακούς":!: Παράθεση Το blog μου -> lalala.blogs.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 ...και ΕΜΕΙΣ συνεχίζουμε να παραμενουμε απαθεις....ασε μετα, μεχρι την συντελεια του κοσμου δεν προκειται να αλλαξουμε... Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 μα γιατι να αλλαξει ο κοσμος;; ειδες κανεναν να αντιδρα σε κατι;; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Αυτο ακριβώς. Αρα βολευομαστε με την κατασταση, ειμαστε ωχαδερφιστές και στην τελικη "ασε τους αλλους να κανουν την διαφορα κι ας επωφεληθουμε κι εμεις απο αυτό". Κι οσοι "λιγοι" προσπαθουν, τους τρωει ο μαυρος οφις!! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Με το να αλλάξει το σύστημα δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει και ο κόσμος ουσιαστικά. Η αλλαγή που θα επέλθει δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά το αποτέλεσμα μίας υποχρεωτικής συμπεριφοράς και εξαναγκασμού. Και φυσικά σε αυτή την περίπτωση, η αλλαγή δεν θα έχει θετικά αποτελέσματα, αλλά θα ωθήσει τους πολίτες σε μία καταπιεστική "συμβίωση" με τους άρχοντες. Για να αλλάξει ο άνθρωπος, κατά την άποψή μου, θα πρέπει να το προσπαθήσει μόνος του-χωρίς τυποποιήσεις και νόμους- έτσι ώστε να αλλάξει ουσιαστικά, σώμα και ψυχή. Και φυσικά αυτό ίσως να το καταφέρουν πέντε στους χίλιους. Δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή στον κόσμο έτσι όμως.Δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Σήμερα έτυχε να ακούσω κάτι...Λοιπόν,σχετικά με το φαινόμενο του θερμοκηπίου...Ο μέσος όρος που η θερμοκρασία της γης (στον πυρήνα) μπορεί να φτάσει είναι 6 βαθμοί...Εμείς,με τις ενέργειές μας,προβλέπεταιο ότι το 2030 θα έχουμε ξεπεράσει το διπλάσιο της θερμοκρασίας...Κι έτσι,τα όντα που θα μπορούν να ζήσουν πάνω στη γη,θα είναι αυτά που θα είναι κάτω από 10 cm,δηλαδή έντομα... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Λυπάμαι αλλά είμαι πολύ απαισιόδοξος για το αν μπορεί να αλλάξει ο κόσμος. Ειδίκα όσον αφορά το πολιτικό σύστημα σχεδόν αποκλείεται καθώς όσον και αν προσπαθούμε πάντα θα υπάρχουν οι δυνατοί που θα εκμεταλεύονται τους αδύνατους. Έπισης η τωρινή πραγματικότητα όπως διαμορφώνεται δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον μέσο άνθρωπο να κάνει κάτι. Πρέπει να δουλέυεις, να προσπαθείς κάθε μέρα να διατηρήσεις όσα έχεις αποκτήσεις στη ζωούλα σου και όταν το σύστημα σου πετάξει κανένα κόκκαλο λες ευχαριστώ και σκύβεις το κεφάλι. Δεν ξέρω πόσοι έχουν δει το Truman Show αλλά η ταινία είναι ένας υπέροχος παραληλληλισμός για το πως οι μίζερες ανέσεις που μας προσφέρονται απότελουν στην ούσια το κόκκαλο που μας πετάνε και οι αλυσίδες που μας κρατάνε φυλακίσμενους στη γνωστή σκέψη "κοίτα την δούλεια σου" και σε μια βολίκη μετριότητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadinoc Δημ. February 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Φυσικά και αλλάζει! Αν συγκρίνεις την εποχή μας με το 3000 πΧ σίγουρα όσο απαισιοδοξος και αν είσαι θα παρατηρήσεις κάποια βελτίωση. Παράθεση Το blog μου -> lalala.blogs.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Το ότι είμαι 15 χρονών σημαίνει ότι αδυνατώ να συζητήσω για θέματα πλην "τι μάρκα παπούτσια φοράτε" ,"ποιο τραγούδι σας έχει κολλήσει τελευταία" ,"σας αρέσει το σουβλάκι" κτλ ,εκτός και αν πρέπει να γράψω έκθεση? Mπραβο σου!!!:)Εισαι απο του λιγους νεους που εχουν ανησυχο πνευμα...:)χαιρομαι!!!(οι περισσοτεροι στην ηλικια σου μονο line age ξερουν να παιζουν:lol:) Δυστηχως οπως σου ειπα εισαι απο τους λιγους... αυτοι οι λιγοι ειναι που μπορουν να αλλαξουν κατι αλλα επειδη ειναι λιγοι εναντια σε πολλους δεν μπορουν να καταφερουν τιποτα.. Παλαιοτερα ολοι οι νεοι ηταν φυσικο να εχουν ονειρα για να καλυτερεψουν τον κοσμο και γι αυτο η τεχνολογια εξελιχθηκε με ραγδαιους ρυθμους,,, αλλα αυτη η αλλαγη επηρεασε τους σημερινους νεους οι οποιοι ειναι απαθεις... Οπως σωστα ειπαν και καποιοι, ο μονος τροπος να αφυπνιστουν οι νεει ειναι μονο μεσω της παιδειας, αλλα η παιδεια απο που οργανωνεται;;; απο το κρατος, αρα δεν προκειται να αλλαξει η παιδεια στα σχολεια που θα μορφωσει τους νεους γιατι το ιδιο το κρατος δεν θελει...το κρατος τι ζητα;;; οικονομικη προοδο.. ολα γινονται για τα λεφτα πλεον, αρα η πηγη του προβληματος ειναι τα χρηματα..τα οποια διαφθειρουν τους ανθρωπους.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Φυσικά και αλλάζει! Αν συγκρίνεις την εποχή μας με το 3000 πΧ σίγουρα όσο απαισιοδοξος και αν είσαι θα παρατηρήσεις κάποια βελτίωση. Αναφέρομαι στην εποχή που ζούμε. Θέλω να πω ότι ένας άνθρωπος από τη στιγμή που έχει δημιουργηθεί ο χαρακτήρας του και έχει ολοκληρωθεί ως προσωπικότητα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadinoc Δημ. February 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Mπραβο σου!!!:) Παλαιοτερα ολοι οι νεοι ηταν φυσικο να εχουν ονειρα για να καλυτερεψουν τον κοσμο Νομίζω ότι έχουμε την τάση να ωραιοποιούμε το παρελθόν ή εστω να το εξετάζουμε μονόπλευρα και ρομαντικά... Παράθεση Το blog μου -> lalala.blogs.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Νομίζω ότι έχουμε την τάση να ωραιοποιούμε το παρελθόν ή εστω να το εξετάζουμε μονόπλευρα και ρομαντικά... Και σ αυτο συμφωνω...εχουμε μεινει στην λαμπροτητα του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου!!Οι νεοελληνες ουδεμια σχεση δεν εχουν με τους αρχαιους.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadinoc Δημ. February 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Και φυσικά δεν ήταν όλα όσα έπραξαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι λαμπρά.. Δεν είναι κακό να είμαστε διαφορετικοί από αυτούς. Κακό είναι να μη μαθαίνουμε από τα λάθη τους τα οποία αλλιώς μοιραία θα επαναλάβουμε. Παράθεση Το blog μου -> lalala.blogs.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα γιατί πάντα θα υπάρχουν οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!! που κοιτάνε μόνο τον εαυτούλη τους και πως να κλέψουν το δημόσιο χρήμα και τον λαό τον έχουν γραμμένο π.χ.(Ζαχόπουλοι)!!!!:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 o athrwpos rwtaei an mporei na allaksei o kosmos, oxi mono h ellada! kata ti gnwmh mou oxi..yiati uparxoun tosoi diaforetikoi anthrwpoi, koultoures, trwpoi skepseis kai tropoi zwhs pou panta kati tha mas vriskei antithetous kai tha antidrame! twra yia na allaksei to susthma isws na kaluterepsei me mazikes kinitopoihseis alla kai pali xlwmo yiati panta tha uparxoun oi "dunatoi" kai oi anikseroi/anumporoi. kai o kosmos den htan pote teleios yia na ginei twra, oso uparxei istoria uphrxan kai polemoi kai epanastaseis.. to megalo psari panta tha trwei to mikro, etsi htan einai kai tha einai apo fush Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Γιατί απατεώνες μόνο στην Ελλάδα έχουμε ??? Απλά παράδειγμα έφερα !!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadinoc Δημ. February 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα γιατί πάντα θα υπάρχουν οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!! που κοιτάνε μόνο τον εαυτούλη τους και πως να κλέψουν το δημόσιο χρήμα και τον λαό τον έχουν γραμμένο π.χ.(Ζαχόπουλοι)!!!!:mad::mad::mad: Περισσότερο από τους εκάστοτε απατεώνες ,θεωρώ πως φταίνε τα ΜΜΕ .τα οποία ασχολούνται με τις σκανδαλοθυρικές εκτάσεις του εκάστοτε θέματος αλλά και οι τηλεθεατές ,που τους επικτοτούμε χαρίζοντας τους τηλεθέαση. ΥΓ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις της παρούσης επικαιρότητας είναι τυχαία. ;) Παράθεση Το blog μου -> lalala.blogs.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Φυσικά και αλλάζει! Αν συγκρίνεις την εποχή μας με το 3000 πΧ σίγουρα όσο απαισιοδοξος και αν είσαι θα παρατηρήσεις κάποια βελτίωση. η ζωη εχει γινει πολυ ευκολοτερη με την τεχνολογια, εχει αυξηθει ο μεσος ορος των ατομων που ειναι μορφομενα, τα robot δουλευουν για μας, γνωριζουμε απειρως περισσοτερα πραγματα που τοτε αγνοουσαν ολοι.. ΟΜΩΣ, τοτε δεν υπηρχε το φαινομενο του θερμοκηπιου, τα ζωα δεν αρχισαν να ειναι υπο εξαφανιση, δεν υπηρχε νεφος, δν ελιωναν οι παγοι στους πολους, δεν υπηρχε τρυπα του οζοντος και σιγουρα δεν μειωνοταν η θερμοκρασια στην γη.. επισης δεν υπηρχε τοση εγκληματικοτητα και και και... Συμπερασμα: Ο κοσμος, (η γη μαλλον καλυτερα) εχει καλυτερευσει απο μια αποψη αλλα απο την αλλη λογο των "καλυτερευσεων" αυτων στο μελλον (ειμαστε ακομα πιστευω μακρια) δν θα εχει πολλα ψωμια ακομα.. Αν φυσικα δεν αλλαξει κατι ριζικα.. αλλα οπως λεει και το τραγουδι ο κοσμος δεν αλλαζει.. καληνυχτα.. Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts