Athanasios Δημοσιεύτηκε February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2008 ποια ειναι η γνωμη σας για αυτα τα γυαλια..Τα εχει φορεσει κανεις να μας πει πως φενετε κατω απο τα ρουχα.. εχω δει σε καλη τιμη μεσα στο ebay.. θα κανουν τιποτα ομως..ετσι για πλακα οταν πινω καφεδακι κατω στην παραλια στην θεσσαλονικη..πλησιαζει ανοιξη.. Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Θανάση, θα στο πω όσο πιο ευγενικά γίνεται... Πρέπει να βρεις γκόμενα! :p :p (πλάκα κάνω ε!) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 "Φοράω πάντα γυαλιά με ακτίνες X"... Να προσέχεις τί σου πουλάνε... :lol: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. February 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Θανάση, θα στο πω όσο πιο ευγενικά γίνεται... Πρέπει να βρεις γκόμενα! :p :p (πλάκα κάνω ε!) Ναι οκ καταλαβαίνω οτι κανεις πλακα και δεν το παρεξηγήθηκα , γιατί ποτέ μου ευτυχώς δεν είχα το πρόβλημα να βρω κοπέλα(ποτε δεν ημουν μονοσ απο τα 17 που θυμαμε) και οσο για τα γυαλια ειναι μονο για χαβλε και πλακα με φιλαρακια.. απλα τι ειδα το εγραψα γιατι εδω ειναι εαν φορουμ.. Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Κάτσε ρε φίλε υπάρχουν τέτοια γυαλιά?X Ray σίγουρα δεν είναι γιατι αν ήταν X ray θα είχαμε και θύματα.Αν υπάρχει κάτι τέτοιο δώσε Link. Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Ανοησίες είναι.:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Κ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΕΣΤΕΚΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondan Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Ta exo agorasei kai einai mia vlakeia kai misi einai apati den vlepeis tipota apolutos!!!!! Ta petaksa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argirisflikas Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 απατη ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ta exo agorasei kai einai mia vlakeia kai misi einai apati den vlepeis tipota apolutos!!!!! Ta petaksa Ναι αλλά οι τύποι που στα πούλησαν (είτε σε εσένα, είτε σε κάποιον άλλο που πιθανόν στα έδωσε) τη δουλειά τους την έκαναν. Στη τσέπη έβαλαν το χρήμα. Άρα μια χαρά δουλεύουν, για αυτούς, τα γυαλιά. ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Μα ποιος εισαι?O 007 ?!!!! James ?!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 εγω εχω τετοια γυαλια Χ ray-ban ομως. ειναι κανονικα,αλλα επειδη εχω κανει κατι ΧχΧχ στους φακους απο γρατσουνιες εγιναν Χ ray-ban :ninja:καλο? περα απο πλακα δεν στεκει κατι τετοιο αλλα και να γινοταν θα το ειχαν τοσο free? φανταζεσται τι ζημια θα παθαιναν οι εταιριες με τα ρουχα? δεν αγοραζε κανεις,αφου θα ηταν τζαμπα λεφτα :lol: :wacko:τι ειπα παλι ρε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts