Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φτου γαμοτη! Δεν τα εχω διαγραψει ακομα. Λετε να με ποιασουν? :D lol

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

thanks gka!

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 2 Φεβ. 2004 , 14:28)

Φτου γαμοτη! Δεν τα εχω διαγραψει ακομα. Λετε να με ποιασουν? :D lol

Σβήστα γρήγορα :p

Ρε παίδες σοβαρά τώρα...μόνο σε μένα κάνει αυτό το κουφό να σβήνει και να ξανα-ανοίγει το κινητό μόλις πάω να τρέξω το Music Player; Άμα αρχίσει να το κάνει δε σταματάει με τίποτα(ούτε με restart,βγάλσιμο μπαταρίας,κλπ) και μετά φτιάχνει μόνο του μετά από ώρα.

Πατάω δηλαδή το κουμπί του Music Player βγάζει λευκή οθόνη και γράφει Music Player, μετά σβήνει η οθόνη γράφοντας Nokia και μετά από λίγο ξαναεπανέρχεται το κινητό μόνο του χωρίς να ζητάει PIN,κλπ.

EvEn DeAtH MaY DiE

Αυτο το θυμαμαι κε σε ενα αλλο ποστ... ποιο ηταν αραγε :whistle:? Παντως δεν εισαι ο μονος !!!

Wirelessly posted (Nyo_One Siemens SX1: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Paidia mallon pao gia format...To kinito kollaei otan vlepo to 'Mitroo' k kurios otan allazo kartela se auto..K otan patao sunexomena to koumpi tou menu gia na do poies efarmoges trexoun pali kollaei...K otan pao na trexo Java..To thema einai pos an kano format ti tha xaso?Yparxei tropos gia back up xoris PC Suite?Gia tis epafes?

Wirelessly posted (Nyo_One Siemens SX1: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Paidia mallon pao gia format...To kinito kollaei otan vlepo to 'Mitroo' k kurios otan allazo kartela se auto..K otan patao sunexomena to koumpi tou menu gia na do poies efarmoges trexoun pali kollaei...K otan pao na trexo Java..To thema einai pos an kano format ti tha xaso?Yparxei tropos gia back up xoris PC Suite?Gia tis epafes?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 2 Φεβ. 2004 , 22:51)

Αυτο το θυμαμαι κε σε ενα αλλο ποστ... ποιο ηταν αραγε :whistle:? Παντως δεν εισαι ο μονος !!!

Δυστυχώς πάλι εγώ ήμουν φίλε Ασχετε! :p Τότε είχα μεταφέρει τα mp3s από το root σε ένα φάκελο και δε μου το ξανάκανε για μερικές μέρες. Τώρα ξάναρχισε πάλι :wacko: Μου φένεται τρελό που το κάνει μόνο το δικό μου! Λέτε να έχει σημασία το πόση available memory έχει;

Σε μένα έχει 2.935ΜΒ free το C:

και 3ΜΒ (από τα 32ΜΒ) η κάρτα.

EvEn DeAtH MaY DiE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nyo_One ( 2 Φεβ. 2004 , 23:19)

Κατέβασε από aivanet το πρόγραμμα contacts manager το οποίο εξάγει σε αρχείο csv(excel) τις επαφές μαζί με τις πληροφορίες για τις ομάδες και τα thumbnails :cool: Mε το φορμάτ θα χάσεις ότι έχεις στην μνήμη τηλεφώνου και επίσης όσα προγράμματα(πλην των java) τα έχεις εγκαταστήσει στην mmc δεν θα τρέχουν και υπάρχει περίπτωση να κολλάει και η mmc,γιαυτό πριν το format σβήσε όλα τα προγράμματα από αυτή. :)

Αληθεύει ότι το Ngage δεν έχει επιλογή για να αποθηκεύει τα μηνύματα στην mmc? :confused:

Σημερα μου έκανε κάτι κουφό. Με παίρνει κάποιος τηλέφωνο, το σηκώνω και ενω του μιλούσα , καταλαβαίνω πω ακουγόταν κάπως παραξενη η φωνη του. Το απομακρύνω λίγο απο το αυτί μου και διαπιστώνω οτι ακούγοταν απο το loudspeaker. :eek: Πατάω μια φορά το δεξί softkey και δε συνέβη τίποτα ... Μετα δοκίμασα να ξαναπάρω εγώ τηλ μου έκανε πάλι τα ίδια.. Με ενα restart έστρωσε βεβαια.. Έχει συμβει σε κανένα αυτό ? :blink:

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από KotZer

Σημερα μου έκανε κάτι κουφό. Με παίρνει κάποιος τηλέφωνο, το σηκώνω και ενω του μιλούσα , καταλαβαίνω πω ακουγόταν κάπως παραξενη η φωνη του. Το απομακρύνω λίγο απο το αυτί μου και διαπιστώνω οτι ακούγοταν απο το loudspeaker. :eek: Πατάω μια φορά το δεξί softkey και δε συνέβη τίποτα ... Μετα δοκίμασα να ξαναπάρω εγώ τηλ μου έκανε πάλι τα ίδια.. Με ενα restart έστρωσε βεβαια.. Έχει συμβει σε κανένα αυτό ? :blink:

Apla etuxe!Kanei kapoia "kolpa" to symbian:)

Kotzer εγω δεν το εχω παθει ποτε...Μπορει να ηταν κολλημα της στιγμης...

Ευχαριστω bbbb...Ναι το N-gage δεν μπορει να αποθηκευσει μηνυματα στην MMC :mad: ...Τωρα μηπως εσυ η καποιος αλλος ξερει πως να κανω back up κ τα SMS που εχω αποθηκευσει στο κινητο??? :worry:

me to programataki msg saver!!!

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Ρε παιδια σορρυ... το msgsaver περναει τα μυνηματα στο PC. Μπορεις ομως να τα ξαναπερασεις στο κινητο?? Αυτο ειναι το θεμα...

Οντως σχετικε δεν πολυ βοηθησε...Αλλα τωρα το κινητο παει καπως καλυτερα...Εβγαλα μερικες εφαρμογες κ αυτο ηταν ολο...

Ρε παιδια...Πολυ στατικοτητα στο θεμα παιχνιδια....Λετε να μας ξεχασε η Nokia????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nyo_One ( 4 Φεβ. 2004 , 15:03)

Οντως σχετικε δεν πολυ βοηθησε...Αλλα τωρα το κινητο παει καπως καλυτερα...Εβγαλα μερικες εφαρμογες κ αυτο ηταν ολο...

Ρε παιδια...Πολυ στατικοτητα στο θεμα παιχνιδια....Λετε να μας ξεχασε η Nokia????

Μάλλον ετοιμάζει την νέα παιχνιδομηχανή της τα "κρατάει" για αργότερα :p. Για κάμερα τίποτα ακόμα έτσι; :worry:

ontos apo epxndia tpt aporo pos thelane na anitmetopisoun to gba me oute 20 pexndia!!!

i am back at last .....

Και ποιος θα φτιάξει παιχνίδια... υπάρχει κανείς που τα αγόραζει μήπως;;

Αφήστε που οι πωλήσεις του n-gage ήταν χαμηλότερες από τις προσδοκόμενες... πχ. στην Ελλάδα πώς να μην είναι χαμηλές οι πωλήσεις αφού το βλέπεις σε βιτρίνα σε 1 στα 10 μαγαζιά... ποιος να ξέρει τι παίζει... ίσως φοβούνται μη βλάψουν τις πωλήσεις του κατά πολύ ακριβότερου 6600...

EvEn DeAtH MaY DiE

ba to 6600 ke to ngage aputhinonte se diaforetiko kino!!ke re pedia den pisteyo pos tha iparxeia tpomo pu tha dine 40e gia an epskei to puzzle bouble pu to telioneis mesa se 40 lepta!!!genika ola ta pexnidia krtane ligo ayto ine to megalitero kako!

i am back at last .....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity ( 5 Φεβ. 2004 , 12:01)

ba to 6600 ke to ngage aputhinonte se diaforetiko kino!!ke re pedia den pisteyo pos tha iparxeia tpomo pu tha dine 40e gia an epskei to puzzle bouble pu to telioneis mesa se 40 lepta!!!genika ola ta pexnidia krtane ligo ayto ine to megalitero kako!

Για το puzzle bouble έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν άλλα παιχνίδια με ενδιαφέρον π.χ. Rayman 3 ;)

Ρε παιδια ΑΜΑΝ με τα παιχνιδια (οχι τα καθαρματα του ΑΝΤ1 :p). Αμα μπειτε στο site του N-GAGE θα δειτε πως πολλα παιχνιδια προετοιμαζοντε, δεν ειναι και ευκολη υποθεση να βγαλεις παιχνιδι στο N-GAGE... Στο GBA θελουν πολυ μικροτερη προετοιμασια... μην τρελαθουμε τελειως... Εγω λιγουρευομαι το The Sims και περιμενω screenshots...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron13 ( 2 Φεβ. 2004 , 01:57)

ALL N_GAGE GAMES HERE : http://www.mobilityworld.tk

GO AND GET IT ALL FOR FREE NOW....

(please if you have not the original game ,delete it after 24 hour.. :D

Ghost.rar 31-Jan-2004 15:31 13.4M

MLB.Nokia.NGage.Symb..> 31-Jan-2004 15:48 2.1M

Moto.GP.Nokia.NGage...> 31-Jan-2004 13:52 6.4M

Pandemonium.final.no..> 31-Jan-2004 16:07 7.3M

Rayman_3_NGAGE-BOSLE..> 31-Jan-2004 17:13 4.4M

Red.Faction.Nokia.NG..> 31-Jan-2004 17:44 7.1M

Super.Monkey.Ball.FI..> 31-Jan-2004 18:48 8.7M

Tomb_Raider_Staring_..> 31-Jan-2004 19:12 7.3M

Tony.Hawk.FINAL.Noki..> 31-Jan-2004 20:31 14.6M

Virtua.Tennis.Nokia...> 31-Jan-2004 20:40 8.4M

fifa_2004_ngage_crac..> 31-Jan-2004 15:16 4.0M

puyo.pop.final.nokia..> 31-Jan-2004 16:18 1.1M

puzzle.bobble.vs.fin..> 31-Jan-2004 16:47 2.4M

sonicn.final.nokia.n..> 31-Jan-2004 18:04 3.3M

re paidia mporeite na boh8eisete ligo ?

katebasa to ghost(13 mb) alla den mporw na to paiksw se nokia 6600...

exw egkatesthmeno ton blzinstapp alla den anagnwrizei to arxeio

Δυστυχώς η NOKIA δεν εξασφάλισε πολλούς και καλούς κύκλους πριν την κυκλοφορία του NGAGE και μετα απορεί τι δεν πάει καλά και δεν έχει πωλήσεις. Και αν ισχύουν οι φήμες ότι θα βγάλει το NGAGE 2 φέτος τότε θα χάσει ακόμα περισσότερους χρήστες. Πρέπει να επενδύσει στα παιχνίδια εξίσου με την ανάπτυξη hardware.

Και μην ξεχνάμε ότι έρχεται και φορητή κονσόλα της SONY!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras ( 5 Φεβ. 2004 , 15:32)

re paidia mporeite na boh8eisete ligo ?

katebasa to ghost(13 mb) alla den mporw na to paiksw se nokia 6600...

exw egkatesthmeno ton blzinstapp alla den anagnwrizei to arxeio

Αυτό το "Ghost" είναι το Ghost Recon ή κάτι άλλο;

Επίσης είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί download manager στο εν λόγω site; Επειδή αυτό το Ghost ούτε στο mediaplace το βρίσκω, ούτε έχω ελπίδα να κατεβάσω συνεχόμενο ένα αρχείο 13MB με το 56Κ modem μου...

EvEn DeAtH MaY DiE