VIDEOMIX Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass επισης, τιμη 330.40 και δωρο δευτερος γνησιος φορτηστης. αομα ειναι αρκετα πιο ελαφρι απο το π800... νομιω πως αξιζει πολλα... ισως περισσοτερο και απο το 6600 αν καποιος δε θελει καμερα. οντως εχει λιγα εικονιδια γιατι εχει και 3 φακελους που περιεχουν 6-7 εικονιδια ο καθενας :) [/QUOTE]Καλορύζικο. :luck: Καλά GAMES.:up: Σειρά όλων των υπολοιπων μοντέλων (περίπου 14) των εταιριών που περημένουμε και γράφουμε γι'αυτα τοσο καιρό. :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Kaloriziko alex.H syskeuasia exei kalwdio mesa?Episis se ti xrisimeuei o 2os fortistis?Shmer to prwi sto ngage epsaksa sto fakelo 'alla' kai ston 'polymesa'kai den eida menou me games.Den exei paixnidia ektos mmc?A,johner to agorases ki esy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 δευτερος φορτιστης ειναι δωρο επειδη με ειδαν ομορφο παιδι, δεν ηταν στο κουτι. στο κουτι ηταν ομως το καλωδιο. παιχνιδια εχει j2me και το νοκια game της καρτας που ειναι πολυ ωραιο ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Πες μας και αλλα!! :up: :rotfl: :innocent: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Poly kali timh se sxesh me to paketo agoras.Arxizei na me endiaferei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass δευτερος φορτιστης ειναι δωρο επειδη με ειδαν ομορφο παιδι, δεν ηταν στο κουτι. στο κουτι ηταν ομως το καλωδιο. παιχνιδια εχει j2me και το νοκια game της καρτας που ειναι πολυ ωραιο ;) giati edoses 330? afoy stin alpha copy ehi 295? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Azgaz Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 re paidia, xeri kanis an ehei kykloforisei akoma sthn Krhth?Meno sto hraklio kai thelo to apogevma na to arpaxo! Παράθεση Bleh! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον asmodeus giati edoses 330? afoy stin alpha copy ehi 295? βασικά κάνει τελική 330.40...είχα μάθει λάθος :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Kai kati allo.Exei akoustika sth syskeuasia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 μίνι παρουσίαση: -προβλήματα: δεν μπορώ να περάσω τις επαφές, λόγο μπλεξίματος της σουίτας του νγκαγκε με αυτές του 7650, 3650, π800... δεν με πειράζει, χειροκινήτα με bt :) -θετικά: τα xp βλέπουν το νγκαγκε σαν έναν usb δίσκο (mmc) και αυτό είναι πολύ καλό στην μεταφορά δεδομένων που γίνεται ταχύτατα (πιο γρήγορα και απο το π800) κουμπιά ... κορυφαία, τόσο το αστέρι πλοήγησης (είναι πολύ εύκολο και ξεκούραστο). τα έμαθα πολύ γρήγορα οθόνη ... έκανα το λάθος και το έβαλα δίπλα στο π800 και το 7650... απλά είναι κυρίαρχος, λαμπερή (όχι και πάρα πολύ όμως) και πολύ καλή απεικόνηση (TFT :whistle: ) μενού, επεξεργαστής ... πολύ γρήγορο σε όλα, λίγο πιο γρήγορο από το 3650 παιχνίδι (nokia game)... 3D και άκρως εκλυστικό, παίξεται και μέσω bt άρα όσοι θέλουν ελάτε εφαρμορές (τις οποίες πετάω στην κάρτα και τις τρέχω με τον seleQ 1.6 Που πέταξα από το 7650 μέσω bt)... απόλυτη συμβατότητα και εγκατάσταση στυλ 3650 (θέλετε μνήμη κινητού ή κάρτα). μόνο το irc 1.5 δεν τρέχει (ίσως έκανα μαλακία εγώ), τρέχει ακόμα κα το handy file 1.0 του οκτωβρίου 2002(παλιέ καλές εποχές) ;) οξύμωρο : όταν είμαι στον SeleQ αλλά και στον Handy file ή και στον Emanager, Και το συνδέσω στο πισί, ο Ε δίσκος (mmc) εξαφανίζεται και όταν πάλι το αποσυνδέσω εμφανίζεται λειτουργικό : απόλυτα σταθερό, καμία σχέση με π800 ή 7650.... (χτές είχα το πρώτο "blue screen @ p800") κάνω ότι μπορείτε να φανταστείτε και δεν κολλάει. αναμφίβολα η νόκια έκανε καλή δουλειά εδώ. (παίζω το nokia game Που έιναι 3D και έχω bt ανοιχτό, στέλνω από το 7650 εικόνα και παίρνω τηλ από το σταθερό στο νγκαγκε, δεν κολλάει... :confused: απλά παγώνει το παιχνίδι και χωρίς καμία αστάθεια ή κολυσιεργία με πετάει στο μενού ) java : παίζει μια χαρά, δοκίμασα το moto gp και το prince το κουμπί 0 είναι όπως στο 6600 το shοrtkey του wap. αυτά για τώρα, επόμενα σε λίγο... -ερωτήσεις: όποιος θέλει κάτι ας με ρωτήσει εδώ, θα απαντήσω με χαρά δική μου ερώτηση... ποιός είναι ο καλύτερος internet browser? ποιο είναι ένα must προγραμματάκι? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Kai kati allo.Exei akoustika sth syskeuasia? ακουστικά, καλώδιο πισι, cd, βιβλία, φορτηστής, καλώδιο ηχογράφησης :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Πως το... προφερουμε βρε παιδια το N-Gage;; :( Ενγκειτζ, Ενγκατζ, Ενγκαγκ, Νγκαγκ.... Οχι τιποτ' αλλο, αλλα σημερα μπηκα σεν ενα Club Nokia και δεν ηξερα πως να το ρωτησω. Ευτυχως που ειχε πεταμενο εκει ενα εντυπο Nokia News και απλα εδιεξα τη φωτογραφια του στη πωλητρια. ;) Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 εν-γκέιτζ! :) λολ Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 μίνι παρουσίαση: -προβλήματα: o συγχρονισμός γίνεται μόνο μέσω bt. -θετικά: τα xp βλέπουν το νγκαγκε σαν έναν usb δίσκο (mmc) και αυτό είναι πολύ καλό στην μεταφορά δεδομένων που γίνεται ταχύτατα (πιο γρήγορα και απο το π800) κουμπιά ... κορυφαία, τόσο το αστέρι πλοήγησης (είναι πολύ εύκολο και ξεκούραστο). τα έμαθα πολύ γρήγορα οθόνη ... έκανα το λάθος και το έβαλα δίπλα στο π800 και το 7650... απλά είναι κυρίαρχος, λαμπερή (όχι και πάρα πολύ όμως) και πολύ καλή απεικόνηση (TFT :whistle: ) μενού, επεξεργαστής ... πολύ γρήγορο σε όλα, λίγο πιο γρήγορο από το 3650 παιχνίδι (nokia game)... 3D και άκρως εκλυστικό, παίξεται και μέσω bt άρα όσοι θέλουν ελάτε εφαρμορές (τις οποίες πετάω στην κάρτα και τις τρέχω με τον seleQ 1.6 Που πέταξα από το 7650 μέσω bt)... απόλυτη συμβατότητα και εγκατάσταση στυλ 3650 (θέλετε μνήμη κινητού ή κάρτα). μόνο το irc 1.5 δεν τρέχει (ίσως έκανα μαλακία εγώ), τρέχει ακόμα κα το handy file 1.0 του οκτωβρίου 2002(παλιέ καλές εποχές) ;) οξύμωρο : όταν είμαι στον SeleQ αλλά και στον Handy file ή και στον Emanager, Και το συνδέσω στο πισί, ο Ε δίσκος (mmc) εξαφανίζεται και όταν πάλι το αποσυνδέσω εμφανίζεται λειτουργικό : απόλυτα σταθερό, καμία σχέση με π800 ή 7650.... (χτές είχα το πρώτο "blue screen @ p800") κάνω ότι μπορείτε να φανταστείτε και δεν κολλάει. αναμφίβολα η νόκια έκανε καλή δουλειά εδώ. (παίζω το nokia game Που έιναι 3D και έχω bt ανοιχτό, στέλνω από το 7650 εικόνα και παίρνω τηλ από το σταθερό στο νγκαγκε, δεν κολλάει... :confused: απλά παγώνει το παιχνίδι και χωρίς καμία αστάθεια ή κολυσιεργία με πετάει στο μενού ) java : παίζει μια χαρά, δοκίμασα το moto gp και το prince το κουμπί 0 είναι όπως στο 6600 το shοrtkey του wap. αυτά για τώρα, επόμενα σε λίγο... -ερωτήσεις: όποιος θέλει κάτι ας με ρωτήσει εδώ, θα απαντήσω με χαρά δική μου ερώτηση... ποιός είναι ο καλύτερος internet browser? ποιο είναι ένα must προγραμματάκι? Edit : δεν το αναγνωρίζει το voda live... αλλά ούτε και το wap.myphone.gr σαν series 60... Μάνο κάνε κάτι πλζ. edit 2: όταν είναι συνδεδεμένο στο πισί μέσω καλωδίου δεν μπορείς να παίξεις το παιχνίδι :( βασικά θα το έκαναν για λογους επεξεργαστικής ισχύς φαντάζομαι. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 polia kalo fenete mallon leo na to paro :) ;) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Ευχαριστω Αλεξη, αλλα τωρα με το χερι στην καρδια, μιλησε μας λιγο και για το μεγεθος του. Πως σου φαινεται; Για τσεπη... δεν το κοβω, για τσαντακι μεσης μμμμ... και παλι τι τσαντακι θα ειναι αυτο. Καποια θηκη ισως; Σαν αισθηση ειναι τοοοσο μεγαλο οσο δειχνει και στις φωτογραφιες; Α! και κατι ακομη (εμ ποιος σου ειπε να το αγορασεις πρωτος, τωρα ολοι εσενα θα ρωταμε) Mp3 ακουσες απο τα ακουστικα; Ραδιοφωνο ακουσες; Πως τα παει απο ηχο; (Μεσω ακουστικων παντα) Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον geokaza Ευχαριστω Αλεξη, αλλα τωρα με το χερι στην καρδια, μιλησε μας λιγο και για το μεγεθος του. Πως σου φαινεται; Για τσεπη... δεν το κοβω, για τσαντακι μεσης μμμμ... και παλι τι τσαντακι θα ειναι αυτο. Καποια θηκη ισως; Σαν αισθηση ειναι τοοοσο μεγαλο οσο δειχνει και στις φωτογραφιες; Α! και κατι ακομη (εμ ποιος σου ειπε να το αγορασεις πρωτος, τωρα ολοι εσενα θα ρωταμε) Mp3 ακουσες απο τα ακουστικα; Ραδιοφωνο ακουσες; Πως τα παει απο ηχο; (Μεσω ακουστικων παντα) mp3 όχι ακόμα, αλλά το ράδιο κορυφή. το μέγεθος είναι καλύτερο από το π800 :) στην τσέπι καλύτερο, μακρύ αλλά πολύ λεπτό :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Azgaz Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 otan milas sto thlefono poso gaga omos fenese?ligo hazo oti to ehis sto plai!molis erthi krhth to tsepono amesos,stin alpha copy mu ipan to perimenun afti ti vdomada me teliki timh giro sta 280 euro Παράθεση Bleh! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass βασικά κάνει τελική 330.40...είχα μάθει λάθος :( re gamoto ta nokia club dinoun timi 330 euro alla i alpha copy mou eipe 250 +fpa.pos ginete? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 από κατασκευή πως σου φένεται? πολλή πλαστικούρα ή στιβαρό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Wirelessly posted (Nokia n-gage: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την UnReaL από κατασκευή πως σου φένεται? πολλή πλαστικούρα ή στιβαρό.... Poli kali kataskevi. Opws ipa aggizi tin poiotita tu 6210. Pliktra apo ta kalitera pu exw di. Made in Finland ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 7, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Καλορίζικο Αλέξη!!! :happy: Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos A,johner to agorases ki esy? Τρελός είσαι!!! :rolleyes: Θα έχω το ίδιο κινητό με τον Αλέξη!!! :D :D :D Τώρα σοβαρά, θα πάω κάποια μέρα να το δω και αν μου αρέσει θα το πάρω, είναι και η τιμή του πειρασμός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Teleio einai.Mallon tha to xtupisw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseira Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 8a dokimasei kaneis kanena game se MMC, se 3650/7650 na doume an paizei? Kai an paizei me TI PLHKTROLOGIO! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 οταν παιζεις παιχνιδι και δεχτεις κληση μπορεις να συνεχισεις απο το ιδιο σημειο το παιχνιδι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts