Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι παιδια, και να μην παιξεις καθολου παιχνιδια αλλα να το εχεις σαν κινητο κραταει 1.5 μερα... οχι παραπανω :(

Η οθονη του δεν ειναι TFT αλλα LCD... Μην τρελενοματσε κιολλας...

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (18 Δεκ. 2003 , 12:41)

aderfe eisai sigouros oti exeis n-gage?egw mia fora gia peiramatikous skopous den akoumpisa katholou ta paixnidia..kai mou kratise miamisi mera!

Αδερφε, δεν ξερω τι εχεις κανει εσυ με την μπαταρια σου αλλα στο δικο μου, αν δεν αγγιξω κανενα game, με καθε μερα ομιλια και μου κραταει full 3 μερες...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (18 Δεκ. 2003 , 14:16)

Ναι παιδια, και να μην παιξεις καθολου παιχνιδια αλλα να το εχεις σαν κινητο κραταει 1.5 μερα... οχι παραπανω :(

Η οθονη του δεν ειναι TFT αλλα LCD... Μην τρελενοματσε κιολλας...

1.5 μερα θα σου κρατησει αν ασχολεισαι συνεχεια μαζι του sxetike_asxete, αν το χρησιμοποιησεις κυριως σαν τηλ,

δηλ ομιλια και λιγα sms και λιγοτερο χρηση των applications,

θα κρατησει 3 μερες συνεχομενες...Τουλαχιστον το δικο μου αυτη την συμπεριφορα παρουσιαζει.

Με πολυ λιγη χρηση του τηλ. την περασμενη εβδομαδα, κρατησε 4 μερες.

Οσο για την οθονη(tft), ριξε μια ματια στο http://www.myphone.gr/devices/review-9.html

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nyo_One (18 Δεκ. 2003 , 15:07)

To diko mou me treli xrisi tou wap k tou mp3 player k me arketa sms k me sxedon ellaxisto xrono se paixnidia krata 1 mera...Kanena neo gia tin kamera??

Για την καμερα οχι ακομα δυστηχως...Ειναι το μονο που λειπει απο το N-Gage, ελπιζω να βγει γρηγορα!

Ναι, εχετε δικιο για την οθονη... Δεν το ειχα προσεξει :o Μπραβο ομως, δεν το περιμενα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (18 Δεκ. 2003 , 15:27)

Ναι, εχετε δικιο για την οθονη... Δεν το ειχα προσεξει :o Μπραβο ομως, δεν το περιμενα

Δεν πειραζει :) , εγω παντως ειχα παθει πλακα οταν το εβαλα διπλα στο παλιο μου 7650.

Ασε που θα καταλαβεις αμεσως τη διαφορα αν δουλεψεις λιγο στο n-gage και μετα πας να δουλεψεις ενα x650... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nyo_One (18 Δεκ. 2003 , 15:31)

Αν βγει καμερα η εγγραφη video θα εξαρτάται απο το κιν η απο την κάμερα???

Χμμ...πολλα ζητας μου φαινεται...Δεν ξερω για το video αλλα και μονο απλες photos να τραβαει εγω θα ειμαι ευχαριστημενος ;)

Να σας πω την αληθεια δεν εχει τυχει να συκγρινω την οθονη του N-GAGE με ενα x650... Εχει μεγαλη διαφορα ε? Αρα αλλος ενας λογος για gaming στο N-GAGE και οχι σε καποιο αλλο κινητο ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (18 Δεκ. 2003 , 16:45)

Να σας πω την αληθεια δεν εχει τυχει να συκγρινω την οθονη του N-GAGE με ενα x650... Εχει μεγαλη διαφορα ε? Αρα αλλος ενας λογος για gaming στο N-GAGE και οχι σε καποιο αλλο κινητο ;)

Δεν θα μπορουσες να παιξεις αυτα τα παιχνιδια σε x650, ακομα και μνημη να ειχαν, λογω οθονης.

Τα ματια σου θα κουραζονταν σχεδον αμεσως, πιστεψε με.

Λογω δουλειας, ειμαι μπροστα απο ενα monitor απο τα 12 μου (και ειμαι 31...) οποτε μπορω να ξεχωριζω αμεσως μια οθονη αν ειναι καλη η οχι... ;)

Η θονη του N-Gage ειναι απιστευτα καλη, και κατα τη γνωμη μου δεν χρειαζεται τα 64k χρωματα του π.χ. 6600.

Ασε που θα ειχε αρνητικο αντικτυπο στην καταναλωση της μπαταριας...

NOKIA PRESS RELEASE

December 17, 2003

Nokia Announces Ashen for the N-GageTM Mobile Game Deck

Nokia today announced Ashen, its third self-published title for the

N-Gage mobile game deck. Exclusively for the N-Gage game deck, Ashen

is a 3D gothic horror themed, first person shooter that pits mobile

gamers against a host of horrors. In addition to exciting single

player action, up to four people can play in deathmatch mode via

Bluetooth wireless technology.

"Ashen will capture mobile gamers with its impressive gameplay and

unique features," said Pasi Pölönen, Director of Game

Publishing,

Entertainment and Media Business Unit, Nokia Mobile Phones. "With a

compelling storyline, fast paced action and unique features, Ashen

will inspire gamers to fight against an amazing range of enemies and

to explore and rescue the citizens of Seven River City."

As a special feature, Ashen has a unique "ghost vision" mode that

allows gamers to detect and combat invisible enemies that block their

progress through the game. Players can choose from eight different

weapon types such as dual pistols, a Gatling gun, sniper rifle and a

unique alien assault gun. Eight single-player maps are available,

with two additional maps for multiplayer deathmatch gaming. With

N-Gage Arena, the mobile online gaming community, Ashen players will

be able to share their best scores with other devotees of the game.

Mobile gamers can immerse themselves in a rich 3D world, ranging from

ruined cityscapes, spectacular cathedrals, and alien infested

streets. With eight unique and intelligently behaving enemy types,

players will need to keep their wits about them as they try to

unravel the reasons behind the supernatural phenomena that have taken

over Seven River City.

Ashen is expected to be available on the N-Gage game deck in the

first half of 2004. Ashen is being developed by Torus Games, a

leading game developer based in Melbourne, Australia.

Ευχομαι να ειναι καλυτερο απο το Red Faction γιατι δεν παμε καλα αν νομιζουν πως θα την βγαλουμε με παιχνιδια πλατφορμας... Εγω νομιζω πως θα κανουν καλυτερη δουλεια απο το RF γιατι πιστευω πως δεν εχουν αξιοποιησει πληρως τις δυνατοτητες του N-GAGE... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref (18 Δεκ. 2003 , 14:49)

1.5 μερα θα σου κρατησει αν ασχολεισαι συνεχεια μαζι του sxetike_asxete, αν το χρησιμοποιησεις κυριως σαν τηλ,

θα κρατησει 3 μερες συνεχομενες...Τουλαχιστον το δικο μου αυτη την συμπεριφορα παρουσιαζει.

Οσο για την οθονη(tft), ριξε μια ματια στο http://www.myphone.gr/devices/review-9.html

Συμφωνω απολυτως με τα κατα τον objectref γραφομενα, ετσι συμβαινει και σε εμένα.

"Ταν ή επί τας"

Wirelessly posted (Nokia 3650: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την objectref

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nyo_One (18 Δεκ. 2003 , 15:07)

To diko mou me treli xrisi tou wap k tou mp3 player k me arketa sms k me sxedon ellaxisto xrono se paixnidia krata 1 mera...Kanena neo gia tin kamera??

Για την καμερα οχι ακομα δυστηχως...Ειναι το μονο που λειπει απο το N-Gage, ελπιζω να βγει γρηγορα!

Pantws einai sigouro oti tha vgei kapote kamera??? H apla kanete upotheseis?An tha exei kai flas........

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος frederik (18 Δεκ. 2003 , 20:20)

Δεν ξερω αν εχει προαναφερθει..αλλα εχει βγει προσοψη για το κινητο...Στην vodafone.,.,.

U must be kiding me!!! :blink: :blink: :blink:

Σοβαρα μιλας? Ξερεις ποσο εχει? Ειναι σιγουρο οτι υπαρχει? Ποια εχει? Την γκρι?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref (18 Δεκ. 2003 , 14:49)

Επειδή δε το έχω ακόμη στα χέρια μου... το βράδυ το σβήνεις; Επίσης πόση ώρα το φόρτιζες (όταν άδειαζε τελείως ή πιο πριν; ) και πόση ώρα τον πρώτο καιρό; :o

EvEn DeAtH MaY DiE

emena xoris xrisi katholou pexnidion mono me pola thlefona 30 lepta tin eimera toulaxiston kai me msg kratai toulaxiston 2 meres xoris na to klino katholou.

Oso gia ta pexnidia skeftomoun aoti tha eitan korfeo na vgazane to Counter strike alla gmt ta fps exoun to provlima oti xriazode aparetita podiki gia na pexis ama vgaloun kai kati tetio tha einai ola ta lefta

Re pedia pios tha me voithisi me aftin tin bakatela to N-gage thelo na to kano modem gia to pc mou kai akoma den exo kataferi na to sindeso exo ena bt tis level one beni ama xrisimopiiso tin sindesi tis otenet pouexo alla me tis telestet den exo sosi akoma episis thelo ena crak gia to opera kai episis to exo vali alla patao na sindetho se mia selida kai dne kani tpt den boroume na sinadithoume mia mera oli mazi kapou na voithisete kai emas pou den xeroume i den exoume xrono gia na to psaxoume?

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/DSC00318.jpg

Να ρωτήσω κάτι ?

Πηρα και εγω το ngage χτες, και παιδεύομαι λίγο μεχρι να το συνηθίσω. Εχω ενα bluetooth handsfree, το motorola. Το είδε κανονικά και δουλεύει μια χαρα, το πρόβλημα ειναι όμως οτι απο τη στιγμή που συνδέω το BT με το ngage, ο ήχος πάει στο αθόρυβο. Οταν έχω δηλαδή μια εισερχόμενη κλήση, το κινητό δεν ακούγεται καθόλου, μονο η δόνηση δουλευει. Ακούγεται ο ήχος απο το ακουστικό του BT. Δηλαδή εαν δε το έχω στο αυτί μου, δεν μπορώ να το ακούσω...

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?

Νομιζω πως οχι ακομη... Και με το hands free ολοι το ιδιο προβλημα εχουμε...:(

HELP!Σκεφτομαι σοβαρα να παρω ngage κια θα ηθελα καποιος να μου πει τι προβληματα εχει συναντησει στη χρηση του ή αν υπαρχουν καποιοα πραγματα που τον ενοχλουν σ' αυτο.
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

@Jois: Εγω τουλαχιστον εδω κ δυο μηνες δεν εχω κανενα προβλημα...Το μονο που ίσως σε αποτρεψει απ'τξν αγορα ειναι ο τροπος που κρατας το κιν κατα την κληση κ η μικρη αυτονομια ( με πολυ games 1 μερα...ενω αν το εχεις μονο σαν τηλ περιπου 2-3 μερες)....Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο το κινητο...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trooper (19 Δεκ. 2003 , 15:42)

Να ρωτήσω κάτι ?

Πηρα και εγω το ngage χτες, και παιδεύομαι λίγο μεχρι να το συνηθίσω. Εχω ενα bluetooth handsfree, το motorola. Το είδε κανονικά και δουλεύει μια χαρα, το πρόβλημα ειναι όμως οτι απο τη στιγμή που συνδέω το BT με το ngage, ο ήχος πάει στο αθόρυβο. Οταν έχω δηλαδή μια εισερχόμενη κλήση, το κινητό δεν ακούγεται καθόλου, μονο η δόνηση δουλευει. Ακούγεται ο ήχος απο το ακουστικό του BT. Δηλαδή εαν δε το έχω στο αυτί μου, δεν μπορώ να το ακούσω...

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?

de nomizw oti mporeis na kaneis kati... ki egw exw to bt headset tis erricsson kai moy kanei ta idia. mono ayto to elaxisto poy akoygetai apo to akoystiko... :(

apo tin alli de nomizw me to original handsfree na yparxei provlima...?

Με το απλο το handsfree, δεν ειναι αθόρυβο αλλα ο ήχος ειναι πολύ σιγανός. Ακούγεται ελάχιστα. Μεγάλη βλακεία αυτό το πράγμα... Με το 6310i παίζει μια χαρά ρε γμτ. Και το τηλέφωνο χτυπάει και πατάς το BT και μιλας ανετα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (19 Δεκ. 2003 , 16:34)

HELP!Σκεφτομαι σοβαρα να παρω ngage κια θα ηθελα καποιος να μου πει τι προβληματα εχει συναντησει στη χρηση του ή αν υπαρχουν καποιοα πραγματα που τον ενοχλουν σ' αυτο.

jois21 apo ti stigmi pou sto kinito mporeis na deis tainies,video na akouseis mp3 kai radiofono,na ixografiseis apo radiofono,apo cdplayer se morfi mp3,na ixografiseis ti foni sou i oti theleis,na epeksergasteis mia eikona,na valeis mp3 os ixo klishs,na valeis tis ergasies sou(keimena word) kai fisika na paikseis paixnidia...kai posa alla..kai ola auta mono me 330 euro einai super.to megethos einai to megalo problima gia pollous,nomizw gia tous perissoterous.apo kei kai pera an den exeis problima me to megethos..i exeis alla ektimas oti me auta pou kanei xalali to megethos,tote na to pareis :)

elpizw na voithisa.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB