Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον Nyo_One

Ολα καλά αλλά ξεχνάτε κάτι ρε παίδες...Είμαι από Νάουσα.... :)

Ooooppppssss.... :o Σωστο κι αυτο... ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον objectref

Συμφωνω απολυτα, εμενα προσωπικα με βολευει αφανταστα αυτο. Ασε που το 90% των πεσιματων,γινονται απο τον τροπο που "κρατας" τα υπολοιπα τηλεφωνα... :o

paidia na rwtisw kati.apo akoustiki pws einai?akougetai kala i exei polla parasita?

kaitigarmpi fan club

join k eseis to fan club tis kaitoulas

paidia geia sas.

skopeuw na to parw ki egw kata xristougenna.

exw kapoies apories

a)kapoios pou to pire prosfata as ksanagrapsei ti periexei to kouti :o

b)ta programmata gia pda trexoun sto ngage?

c)yparxoun ellinikes odigies mesa etsi? :'(

d)ektos apo gb emulator ti allos emulator kykloforei? gia ngage? :whistle:

e)pisteuete oti symferei perisstoro i vodafore gprs h i cosmote?

auta pros to paron

FILOU8KIA

kaitigarmpi fan club

Αρχικό Μήνυμα από τον garbofan

paidia na rwtisw kati.apo akoustiki pws einai?akougetai kala i exei polla parasita?

i akoustiki tou file mou einai para poli kali.se shesi me to 7650 pou eiha einai poli anoteri.k apo sima antapokrinete poli kala!!! :)

paidia geia sas.

skopeuw na to parw ki egw kata xristougenna.

exw kapoies apories

a)kapoios pou to pire prosfata as ksanagrapsei ti periexei to kouti :o

b)ta programmata gia pda trexoun sto ngage?

c)yparxoun ellinikes odigies mesa etsi? :'(

d)ektos apo gb emulator ti allos emulator kykloforei? gia ngage? :whistle:

e)pisteuete oti symferei perisstoro i vodafore gprs h i cosmote?

auta pros to paron

FILOU8KIA

Συσκευη, hands free για ομιλια και ηχο, 32ΜΒ καρτα μνημης με ενα παιχνιδι, φορτιστη, cd, manual.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Αρχικό Μήνυμα από τον asmodeus

i akoustiki tou file mou einai para poli kali.se shesi me to 7650 pou eiha einai poli anoteri.k apo sima antapokrinete poli kala!!! :)

Euxaristw para poly alla mia mikri mikri dieukrinisi :o

den eimai filos eimai fili :confused: :p kserw oti den mporouses na ksereis giauto akrivws eipa na se dieukolynw :happy: na gnwrizomaste kiolas.

euxaristw kai pali :D

kaitigarmpi fan club

den eimai filos eimai fili :confused: :p kserw oti den mporouses na ksereis giauto akrivws eipa na se dieukolynw :happy: na gnwrizomaste kiolas.

Επιτελους!!!! Ενα πλασμα γενους θυληκου απανταει σε αυτο το thread!!!!! :p :D :cool:

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την mik3

η MMC έχει κάτι πάνω ή είναι άδεια?

Exei to nokia game alla mporeis na to sviseis :)

:o :o oups...ok harika pantos.otidipote thes edo eimaste!!

Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos

Επιτελους!!!! Ενα πλασμα γενους θυληκου απανταει σε αυτο το thread!!!!! :p :D :cool:

xairomai pou en8ousiastikes :P :lol:

kaitigarmpi fan club

xairomai pou en8ousiastikes :P :lol:

Και εγω που το προσεξες :rolleyes:

Πραγματι χρειαζοταν μια κοπελα στο φορουμ.απο δω και περα λοιπον παιδια πρεπει να προσεχουμε τι λεμε μιας και ακουν κοριτσια...Καλως ηρθες λοιπον.

να κανω και μια ερωτηση ρε παιδια.Πως μπορω να ορισω καποιν ηχο για ξυπνητηρι.ο ηχος που εχει δεν ακουγεται με τη καμια και δεν εχω καταφερει να το αλλαξω.

Αρχικό Μήνυμα από τον longiorgis

να κανω και μια ερωτηση ρε παιδια.Πως μπορω να ορισω καποιν ηχο για ξυπνητηρι.ο ηχος που εχει δεν ακουγεται με τη καμια και δεν εχω καταφερει να το αλλαξω.

Εγκατέστησε το πρόγραμμα e-profiles!

Μπορείς να το βρείς εδώ ! Η τελευταία έκδοση είναι η 1.92! :)

Αντε αύριο κατα πασα πιθανότητα (αν δεν με πούλησε ο Γερμανός) θα το έχω στα χέρια μου...Μια ερώτηση για την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από το PC...Μέσω Usb καλώδιο που έχει πόση ώρα θέλει για να μεταφέρει ένα τραγούδι mp3 που είναι περίπου 2 mb??Ελπίζω πάντως οι ταχύτητες να είναι μεγαλύτερες από αυτες που "έπιανε" το παλίο μου SLακι...

Αντε αύριο κατα πασα πιθανότητα (αν δεν με πούλησε ο Γερμανός) θα το έχω στα χέρια μου...Μια ερώτηση για την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από το PC...Μέσω Usb καλώδιο που έχει πόση ώρα θέλει για να μεταφέρει ένα τραγούδι mp3 που είναι περίπου 2 mb??Ελπίζω πάντως οι ταχύτητες να είναι μεγαλύτερες από αυτες που "έπιανε" το παλίο μου SLακι...

Κατ'αρχην νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο (απο mobile μερια) θα εχεις αγορασει ποτε! Καλοριζικο και γραψε εντυπωσεις!

Οσο για την ταχυτητα, μερικα seconds κανει για την αντιγραφη, γινεται πολυ γρηγορα.

2mb??? 15" :cool:

Πω Πω....Προς στιγμήν, μιας κ δεν είχε αναφερθεί τίποτα πιο πριν για την ταχύτητά του, είχα τρομάξει κ νόμισα πως πάλι θα κάνει κανα μισάωρο για να μεταφέρει 2-3 MP3....Πάλι καλα.......:)

Έχω να δηλώσω οτι είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος N-Gage :rolleyes: . Τα μόνα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει:

Πρώτον δεν μπορώ να βολευτώ όσον αφορά στο να γράφω μηνύματα και το "τρόπο" που απαντάω ή κάνω κλήσεις...Θέλει δύο χέρια.Βέβαια αυτό είναι συνήθεια.. ;)

Δεύτερον δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει με Windows 2003 Server :( Μου γράφει Ν-Gage USB Mass Storage Device όταν το συνδέω αλλα στο AudioMagager λέει Mobile not connected :wacko:

Καμιά βοήθεια?? Εκτός απ'το να αλλάξω Windows... :p Κατα τα άλλα το τηλέφωνο σκίζει ;)

Υ.Γ. Μετά το 7650 βλέπω mmc και μου τρέχουν τα σάλια :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από τον FuriouS

Έχω να δηλώσω οτι είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος N-Gage :rolleyes: . Τα μόνα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει:

Πρώτον δεν μπορώ να βολευτώ όσον αφορά στο να γράφω μηνύματα και το "τρόπο" που απαντάω ή κάνω κλήσεις...Θέλει δύο χέρια.Βέβαια αυτό είναι συνήθεια.. ;)

Δεύτερον δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει με Windows 2003 Server :( Μου γράφει Ν-Gage USB Mass Storage Device όταν το συνδέω αλλα στο AudioMagager λέει Mobile not connected :wacko:

Καμιά βοήθεια?? Εκτός απ'το να αλλάξω Windows... :p Κατα τα άλλα το τηλέφωνο σκίζει ;)

Υ.Γ. Μετά το 7650 βλέπω mmc και μου τρέχουν τα σάλια :whistle:

Κατ'αρχην, καλοριζικο!

Θα βολευτεις, μην ανυσηχεις.Ασε που θα διαπιστωσεις οτι δουλευοντας το τηλ. με τα 2 χερια, κανεις οτιδηποτε σε αυτο με πολυ μεγαλυτερη ταχυτητα απ'οτι σε καποιο αλλο...

Εγω το συνδεω με XP και δουλευει μια χαρα. Μπορεις να αντιγραψεις σε αυτο καποια αρχεια απο τον file manager των windows ?

Αν ναι, τοτε συνδεσε το και τρεξε ΜΕΤΑ τον Audio Manager.

Οσο για το Υ.Γ. σου, ερχομαι κι εγω απο 7650 και οταν βλεπω "24ΜΒ free" στη Memory card, με πιανει νιρβανα...

Η προσοψη αλλαζει ετσι???Μολις σημερα μου επεσε κατω και εσπασε η οθονη...Αμα το παω στην νοκια θα με ξεβρακωσουν η το καλυπτει η εγγυηση??? :'( :'( :'( :'(
I love this Myphone Stuff.......

Αρχικό Μήνυμα από τον frederik

Η προσοψη αλλαζει ετσι???Μολις σημερα μου επεσε κατω και εσπασε η οθονη...Αμα το παω στην νοκια θα με ξεβρακωσουν η το καλυπτει η εγγυηση??? :'( :'( :'( :'(

fisika kai allazei alla den prokeitai na sou tin kalipsoun meso tis egiisis :( .distihos den xero k poso ehei gia na sou po..prosehe k esi vre aderfe :happy:

re pedia ti mnimes pernei to n cage?? mono tis nokia?? eine dinaton?? etsi mou legane sto germano!! ma tis nokia eine panakribi!! 45e i 8ara kai 160euro i 64ara!!! an eine dinaton!! sd i mmc de dexete???
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.