Bayern7 Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Tίποτα ιδιαίτερο! 5-6 καλά κομματάκια! τίποτα παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Μια πολύ καλή μου φίλη μου είχε ζαλίσει τον... έρωτα :whistle: με δαύτους, μέχρι που τους άκουσα πιο προσεχτικά και μπορώ να πω ότι... κάτι πάει να γίνει με το γκρουπάκι!!! :up: Πραγματικά έχουν καλό ήχο! :cool: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. February 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2004 Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Αγόρασα το Live in Texas σήμερα και λέει ότι είναι CD/DVD. Πήγα να το βάλω στο DVD-ROM να το παίξω και κανένας από τους 2 Players δεν παίζουν το DVD :eek: Όποιος το'χει μπορεί να με βοηθήσει; Να μου πει πως του έπαιξε το DVD :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Παιδια το Σαββατο ειχα παει σε ενα παρτυhttp://www.my-smileys.de/smileys_1/bier_2.gif στο οποιο οι μισοι ακουγαν Linkin Park και οι αλλοι μισοι οχι! Εγω εφτεγα που εβαλα το faint... πριν το καταλαβουν καλα καλα ειχαν αρχισει ολοι να χτυπιουντε! Καταλαβετε το! Οι Linkin Park ειναι ΘΕΟΙhttp://www.my-smileys.de/smileys_1/Band.gif Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. February 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Χαίρομαι που οι Linkin Park αρέσουν πολύ και χαίρομαι πιο πολύ που το Hybrid Theory έχει εξαντληθεί σε όλα τα δισκοπωλεία της περιοχής :rolleyes: αυτό σημαίνει ότι τους αγοράζουν πολλά άτομα. Τελικά το πρόβλημα μου λύθηκε, έβαζα το CD της συναυλίας και όχι το DVD γι'αυτό δεν έπαιζε. Τέσπα είδα όλη τη συναλία στο Texas σε DVD και οι τύποι είναι τρομεροί! sxetikos_asxetos καλά έκανες που έβαλες το Faint!! Πάντως εγώ πάω 1η Γυμνασίου και όλοι οι συμμαθητές μου ακούνε Rap :( Τέσπα πιστεύω ότι οι LP έχουν μέλλον στη μουσική καθώς στο 2ο album τους με νέα τραγούδια δε μας απογοήτευσαν καθόλου και είναι το ίδιο ωραίο με το πρώτο... :cool: Ανυπομονώ για το νέο τους Album που απ'ότι ξέρω θα είναι έτοιμο στα τέλη της χρονιάς και θα κυκλοφορήσει γύρω στις αρχές του 2005 :rolleyes: με καινούργια τραγούδια εννοείτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeamca Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Ως αναφορα το DVD,σε εμενα επαιξε και στο windows media player 9, αλλα και στο Power DVD που εχω... Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg Jeamca Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. February 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Από ξένες πηγές που έχω έμαθα ότι το νέο Album θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο το καλοκαίρι του 2005 :eek: Καλά, ας αργήσει αρκεί να είναι κάτι καλό. Ακόμα το Splitting the DNA ή Under Attack που έχουμε κάποιοι είναι FAKE!!!! Στο Splitting the DNA το 1ο CD έχει demos-lives των Linkin Park και τα τραγούδια του Hybrid Theory EP ενώ το 2ο CD έχει 15 νέα τραγούδια τα οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ των Linkin Park... Είναι τραγούδια των Grey Daze, το προηγούμενο συγκρότημα του Chester. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeamca Δημ. February 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2004 και πως το επετρεψαν τα υπολοιπα μελη? Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg Jeamca Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. February 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Μα δεν το επέτρεψαν, το CD δεν κυκλοφόρησε ΠΟΤΕ επίσημα, είναι απλά ένα Fake CD από κανονικούς ανθρώπους σαν εμάς και κυκλοφορεί στο Internet καθώς και σε eBay, Amazon κτλ. Δεν το έβγαλαν οι Linkin Park οπότε δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στη δισκογραφία τους, καμία σχέση δεν έχουν. Απλά κάποιοι σαν εμάς έφτιαξαν ένα 2πλο CD με τραγούδια από συναυλίες των Linkin Park & Demos, έβαλαν τα τραγούδια του Hybrid Theory EP και τα τραγούδια των Grey Daze τα οποία τα παρουσίασαν σαν νέα τραγούδια των Linkin Park :blink: Πάντως χαίρομαι που δεν είναι δικά τους τα τραγούδια γιατί δε μου άρεσαν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi (17 Ιαν. 2004 , 17:09) Πολύ ωραία τα κλασσικά πλέον Somewhere I Belong In the End Άπαιχτο το Faint Αλλά αγαπημένο μου από όλα τους ως τώρα το Numb :) Πολύ ωραίο γκρουπάκι παιδιά. tifosi συμφωνώ απόλυτα με τα τραγούδια! απίστευτα είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Εγώ δεν θα συμφωνήσω και πολύ για τους linkin park.. Εντάξει ακούγονται αλλά... Γενικώς η nu metal δεν μ'αρεσει και πολύ.... (αντε SOAD κάτι κάνουν, αλλά πάλι...) Λίγο κιθάρα ρε παιδιά... Όσο για Static-X λένε περισσότερο... Απόψεις μου... Αλλά εντάξει το συγκρότημα για κάποιον που δεν είναι μεταλλάς λέει να το ακούει (απο το να ακούει bitακια....) Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 re paidia apo pou boroume na agorasoume aythentiko to Hybrid Theory EP;rotisa sto metropolis kai sto patsis kai oute pou to ikseran Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StAvRiNoULa Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 TEΛΕΙΟΙ Παράθεση , , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Don't Worry, Be Happy !!! It's YOUR life !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. May 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Το Hybrid Theory EP δε μπορούμε να το αγοράσουμε στην Ελλάδα νομίζω. Στο εξωτερικό μόνο ή αλλιώς το κατεβάζουμε. Τέσπα, η πόρωση μου με τους Linkin Park έχει περάσει πια καθώς άκουσα καλύτερα Metal groups και πορώθηκα! :D :cool: Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα βρίζω τους Linkin Park όπως σαν άλλους Μεταλάδες, είναι πολύ καλοί και χάρη σ'αυτούς ακούω Metal :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla (25 Μάι. 2004 , 20:48) Το Hybrid Theory EP δε μπορούμε να το αγοράσουμε στην Ελλάδα νομίζω. Στο εξωτερικό μόνο ή αλλιώς το κατεβάζουμε. Τέσπα, η πόρωση μου με τους Linkin Park έχει περάσει πια καθώς άκουσα καλύτερα Metal groups και πορώθηκα! :D :cool: Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα βρίζω τους Linkin Park όπως σαν άλλους Μεταλάδες, είναι πολύ καλοί και χάρη σ'αυτούς ακούω Metal :happy: Ναι δεν συγκρίνονται με συγκροτήματα όπως Blind Guardian(κορυφαίοι)... :o Αλλά παραμένουν πολύ καλοί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superseven Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Einai oi kaliteroi den yparxoun kaliteroi. Exw to Hybrid theory, Live In Texas, Meteora. Ta agapimena mou tragoudia einai: ............................................................OLA Παράθεση Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. May 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος superseven (27 Μάι. 2004 , 13:13) Einai oi kaliteroi den yparxoun kaliteroi. Exw to Hybrid theory, Live In Texas, Meteora. Ta agapimena mou tragoudia einai: ............................................................OLA Καλοί είναι αλλά υπάρχουν και καλύτεροι. :p :happy: :whistle: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superseven Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Ennow pws exw tragoudia tou hybrid theory(download klp.) :mad: Παράθεση Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterakis Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 kalo sigrotimataki alla sinexia epanalamvanontai...kalitera perna tin ora sou me metallica k N I R V A N A!!!! Παράθεση ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ!!! ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΤΟ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Για να σας κατατοπίσω λίγο. Λοιπόν οι Linkin Park, είναι το συγκρότημα Hybrid Theory με ιδρυτή τον Mike Shinoda, το οποίο μετονομάστηκε σε Linkin Park με την προσθήκη του τραγουδιστή Chester Bennington. Οι Linkin Park έχουν κυκλοφορήσει 4 album. Το πρώτο, Hybrid Theory, με όνομα το όνομα του αρχικού συγκροτήματος, το δεύτερο, Reanimation με συμμετοχή μόνο του Mike Shinoda και γνωστών ράπερ της δυτικής ακτής με σκοπό να δημιουργηθεί ένα remixed Hybrid Theory, το τρίτο, Meteora το οποίο όλοι μαντεύετε από που εμπνεύστηκαν για το όνομα και το cd/dvd Live in Texas. Επίσης έχουν κυκλοφορήσει το dvd "Frat Party..." (δεν θυμάμαι τον πλήρες τίτλο). Το πρώτο, ακυκλοφόρητο album, το Hybrid Theory EP, ήταν κάτι σαν demo για δισκογραφικές και μπορούσες να το προμηθευτείς μόνο αν γινόσουν μέλος στο fan club, ονόματι LPUnderground. Περιλαμβάνει 6 τραγούδια με καλύτερο το Carousel. Επίσης στο single του One Step Closer από το πρώτο album και από το soundtrack του Dracula 2000, υπήρχε και το κομμάτι My December. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Τα μέλη των Linkin Park: Chester Bennington Mike Shinoda Joseph Han Phoenix Brad Delson Rob Bourdon Και το site: www.linkinpark.com το οποίο προς το παρόν είναι ενωμένο με το site του tour των Linkin Park, ονόματι Projekt Revolution Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Πως κάνουν ορισμένοι έτσι! Σιγά το συγκρότημα ρε παιδιά. Παλιά τους είχα για θεούς,αλλά υπάρχουν πολύ πιο καλά συγκροτήματα! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Ανέφερα τίποτα για Θεούς, ημίθεους, ήρωες και σχετικά; Πληροφορίες έδωσα για να μπορούν όλοι να ξέρουν πόσα album έβγαλαν, ποιοί είναι κλπ κλπ Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VeCo ( 6 Σεπ. 2004 , 21:12) Ανέφερα τίποτα για Θεούς, ημίθεους, ήρωες και σχετικά; Πληροφορίες έδωσα για να μπορούν όλοι να ξέρουν πόσα album έβγαλαν, ποιοί είναι κλπ κλπ Δεν απευθυνόμουν σε σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvilSpirit Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Oi Linkin Park blakia einai osa songs tous akousa den exei diafora kanena metaksi tous ase p ta bariese eykola kai oso gia esena jog den 8a perifaneuomouna toso poli pos akouo Metallica gt apodeixthkan P O Y L I M E N O I apo thrash metal konteyoun na pane sthn nu... eleos skata htan to teleyteo tous album... Παράθεση UP THE IRONS...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts