VeCo Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Το πηρα!!!:yahoo: :yahoo::yahoo: 21.90€! η συλεκτικη εκδοση με το DVD ;) και εχει και πολυ καλυτερη θηκη ;) http://www.amazon.com/Minutes-Midnight-CD-MVI-DVD/dp/B000OCZ0ZO/ref=pd_bbs_sr_2/103-7473981-6536657?ie=UTF8&s=music&qid=1179341767&sr=8-2 Αλλα εχω προβλημα στο προγραμμα εγκαταστασης... βλεπω κανονικα το dvd αλλα στα extras οταν πηγαινω που πρεπει να εγκαταστησω καποιο προγραμμα. Το dvd εχει 2 επιπλεον τραγουδια,ringtones,walpapers buddy icon,lyricks,pdf booklet. Αξιζε η αναμονη ;)(αν και το ειχα λιγο καιρο πριν :shifty:) Από που το «τσίμπησες» και πόσο κόστιζε αν επιτρέπεται; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Υποθέτω οτι είναι κορυφαίο όπως όλα τα album των LP!! Αύριο μου το φαίρνει ο αδερφός μου γιατί εδώ στην καλαμάτα δεν το βρήκα πουθενά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Από που το «τσίμπησες» και πόσο κόστιζε αν επιτρέπεται; Απο το public στο Βολο ;)Εχει και στην Θεσσαλονικη τετοιο μαγαζι! 21.90€ εκανε!!:D :D το κανονικο ειχε 17.90€.4 € παραπανω και ειχε DVD και καλυτερη θηκη.;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Απο το public στο Βολο ;)Εχει και στην Θεσσαλονικη τετοιο μαγαζι! 21.90€ εκανε!!:D :D το κανονικο ειχε 17.90€.4 € παραπανω και ειχε DVD και καλυτερη θηκη.;) Πολύ φθηνό για αυτά που προσφέρει. Ελπίζω αύριο να μπορέσω να το πάρω κι εγώ, αλλιώς Παρασκευή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Εσείς που έχετε ακούσει το καινούριο CD,πιστεύετε πως είναι σε θέση να συγκριθεί με το «Meteora»; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Κοίτα το meteora είναι σίγουρα κορυφαίο, δεν μπορεί να το αμφισβιτήσει κανείς!! Τώρα και το καινούριο album είναι πάρα πολύ καλό!! Τέλεια δουλειά, όπως πάντα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Εσείς που έχετε ακούσει το καινούριο CD,πιστεύετε πως είναι σε θέση να συγκριθεί με το «Meteora»; Το θεωρω το Minutes to Midnight πολυ καλυτερο σε σχεση με το Meteora ;) Πολυ ποιο ωραιος ηχος:) Αλλα το Μετεορα ειναι κλασσικο πια!! Με το που ακουμε Linkin Park το Μετεορα μας ερχεται στο μυαλο:) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Λογικό είναι το Minutes To Midnight να έχει καλύτερο ήχο αφού το meteora βγήκε το 2003!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Το θεωρω το Minutes to Midnight πολυ καλυτερο σε σχεση με το Meteora ;) Πολυ ποιο ωραιος ηχος:) Αλλα το Μετεορα ειναι κλασσικο πια!! Με το που ακουμε Linkin Park το Μετεορα μας ερχεται στο μυαλο:) Εμενα μου ερχεται Hubrid Theory...Το θεωρω πολυ καλυτερο του Meteora. Ας ελπισουμε το καινουργιο να ειναι καλο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Τ καινούριο είναι καλο, πίστεψέ με!! Πραγματικά κορυφαίο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Ε καλα δυο ειναι τα κανονικα τους album, το Meteora και το Hybrid Theory τα υπολοιπα ειναι κατι αρπαχτες, remix και live... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Οκ!! Δύο και καλά όμως, αν και που τα υπόλοιπα που λες live, remix είναι πολύ καλές δουλειές!! Αμφιβάλεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 κ εγώ το πήρα προχθές. Πήρα το απλό... Ξεχώρισα το What I've done Bleed it out No more Sorrow Valentine's Day Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Το live in texas που ειχαν βγαλει ηταν πολυ καλο, εχω δει το dvd αρκετες φορες. :) Τωρα εκεινο με τον Jay-Z δεν το σχολιαζω...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Οκ!! Δύο και καλά όμως, αν και που τα υπόλοιπα που λες live, remix είναι πολύ καλές δουλειές!! Αμφιβάλεις?? Εεε, μονο που ηταν μια πισωπλατη μαχαιρια στους metalheads που τους ακουγαν το remix με τον Jay-Z...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Εμενα μου ερχεται Hubrid Theory...Το θεωρω πολυ καλυτερο του Meteora. Ας ελπισουμε το καινουργιο να ειναι καλο.:) +1 Το "Hybrid Theory" θεωρώ πως είχε πιο «αυθεντικό» ήχο από το "Meteora". Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν τα έχω σχεδόν κάψει και τα δύο από το παίξιμο... Το live in texas που ειχαν βγαλει ηταν πολυ καλο, εχω δει το dvd αρκετες φορες. :) Τωρα εκεινο με τον Jay-Z δεν το σχολιαζω...:rolleyes: Το Live In Texas ήταν ψιλοαρπαχτή κατά τη γνώμη μου, καθώς δεν είχε τίποτα διαφορετικό. Αντίθετα το "Collision Course" και - κυρίως - το "Reanimation", ήταν δύο πολύ καλά «πειραγμένα» albums, με μερικά εκπληκτικά remixes (όπως π.χ. το "P5hng Me A*wy). Υ.Γ. Σήμερα «τσίμπησα» κι εγώ την πραγματικά εξαιρετική συλλεκτική έκδοση του "Minutes To Midnight". Περισσότερα όταν ακούσω το album 4-5 φορές. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Το live in texas ήταν απλά ένα live!! Τι το διαφορετικό να βάλουνε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Το live in texas ήταν απλά ένα live!! Τι το διαφορετικό να βάλουνε?? Δεν είπα το αντίθετο. Δεν ξέρω τι διαφορετικό θα μπορούσαν να βάλουν, αλλά συνεχίζω να το θεωρώ ψιλοαρπαχτή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Eγω παντως δεν το θεωρω καθολου αρπαχτη. Δεδομενου μαλιστα του οτι εχει και dvd και cd θα ελεγα οτι ειναι μια πολυ καλη ευκαιρεια να ακουσεις live την συγκεκριμενη μπαντα(γιατι εδω δεν τους βλεπω να ερχονται...). Ολες οι μπαντες πρεπει να κυκλοφορουν ενα live. Η αρπαχτη ερχεται οταν κυκλοφορουν live μετα απο καθε περιοδεια τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Φυσικά και δεν είναι κακό να βγάζει μία μπάντα live album. Οι λόγοι όμως που θεωρώ το "Live In Texas" ψιλοαρπαχτή, είναι γιατί δεν θεωρώ πως οι Linkin Park είναι μία μπάντα με τόση ιστορία στο ενερητικό της που να άξιζε να βγάλει live album. Παρ' όλο που είναι η αγαπημένη μου μπάντα, δεν θεωρώ ότι το live album, την ίδια μάλιστα χρονιά του μόλις δεύτερου studio album τους, ήταν μία σωστή κίνηση... Στα περί του νέου album τώρα, έριξα μία ματιά στη συσκευασία και στο συνοδευτικό βιβλιαράκι και αυτό που έχω να δηλώσω, είναι :respect: Αυτό που είχε γίνει στο "Meteora", ο σχολιασμός δηλαδή του κάθε κομματιού και το ιστορικό της δημιουργίας του, επαναλαμβάνεται, ενώ το artwork του album είναι το λιγότερο εξαιρετικό. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 1. Wake: Θυμίζει λίγο (ελάχιστα) το "P5hng Me A*wy" στο "Reanimation". Θα επανέλθω με κριτική και στα υπόλοιπα κομμάτια, κάνοντας edit εδώ. Οι Linkin Park συνεχίζουν στο στυλ του Meteora (δηλαδή instrumental κομμάτι εισαγωγή στο album). 2. Given Up: Ένα δυνατό κομμάτι, δυνατά φωνητικά από τον Chester, κιθάρες και στυλ παρόμοιο με κομμάτια από το "Hybrid Theory", όπως το "With You". 3. Leave Out All The Rest: Πολύ όμορφοι στίχοι, ύφος ασυνήθιστο από τους Linkin Park. Θυμίζει λίγο άλλα συγκροτήματα, χωρίς αυτό να είναι κακό. Είναι εξαιρετικό και ήδη μου αρέσει ιδιαίτερα. 4. Bleed It Out: Ότι θέλω να πω, το γράφει στο σημείωμα δίπλα από το τραγούδι. Κατά ένα περίεργο τρόπο, μου θυμίζει το "Nobody's Listening" (αναφορικά με το γρήγορο rap-άρισμα και το ρεφραίν από τον Chester). Καλό κομμάτι, γεμάτο ενέργεια. 5. Shadow Of The Day: Τώρα αν σας πω ότι μου θυμίζει "With Or Without You" θα φάω ντομάτες, οπότε προσπερνάω. Δεύτερο κομμάτι με στίχους που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εντελώς διαφορετικό από ότι έχω συνηθίσει από Linkin Park και πάλι όμως, δίχως αυτό να είναι κακό. Εξαιρετικό κομμάτι. 6. What I've Done: Έχουμε αναφερθεί πολλάκις σε αυτό στις προηγούμενες σελίδες. Νομίζω όμως πως είναι λίγο λάθος η τοποθέτηση του μετά το "Shadow Of The Day", αν και οι ήχοι στο τέλος του προηγούμενου και στην αρχή αυτού αποτελούν καλό συνδετικό στοιχείο. Ακούγοντας το ως μέρος του CD μου φαίνεται κάπως πιο σκοτεινό και εσωστρεφές. 7. Hands Held High: Rap κομμάτι με την παλιά έννοια του όρου, με στίχους που παρουσιάζουν ενδιαφέρουν. Μου θυμίζει κάπως το "Where'd You Go" των Fort Minor (side project του Mike Shinoda), με διαφορετικό ρεφραίν. Πολύ καλό. 8. No More Sorrow: Δυνατό κομμάτι. Θυμίζει λίγο Rammstein, χωρίς όμως την τόση «βαρβαρότητα». Καλός ρυθμός, μεστό κομμάτι. Καλό γενικά. 9. Valentine's Day: Τρίτο κομμάτι με όμορφους στίχους. Ιδιαίτερα εσωστρεφές κομμάτι, κάπως καταθλιπτικό. Θυμίζει άλλες μπάντες, αλλά είναι πολύ όμορφο γενικά. 10. In Between: Στην αρχή θυμίζει Coldplay, στη συνέχεια διαφοροποιείται κάπως. Πολύ καλή ιδέα τα φωνητικά του Mike Shinoda, μετατρέπουν το τραγούδι σε μία άτυπη εξομολόγηση. Πολύ καλό. 11. In Pieces: Αυτό κι αν είναι ασυνήθιστο κομμάτι για Linkin Park. Έξυπνη έμπνευση το guitar solo του Brad Delson. Καλό. 12. The Little Things Give You Away: Μέχρι τη μέση μοιάζει με τραγούδι που θα έλεγε μία παρέα ένα βράδυ στη παραλία, γύρω από τη φωτιά. Σκοτεινό, καταθλιπτικό και εσωστρεφές, με όμορφους στίχους. Μ' αρέσει. Γενικά: To τρίτο studio album των Linkin Park, αν έπρεπε να χαρακτηριστεί με μία λέξη μόνο, αυτή θα ήταν «διαφορετικό». Διαφορετικό από τα συνηθισμένα, διαφορετικό από τα δικά τους standards και αυτά που μας έχει συνηθίσει το γκρουπ. Πρόσεξα ότι υπάρχουν πολλά τραγούδια που μιλούν για αγάπη. Οι Linkin Park τα καταφέρνουν πολύ καλά σε αυτό. Η γενικότερη ιδέα του album είναι πως το γκρουπ προσπαθεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω, να προχωρήσει σε χωράφια που δεν γνωρίζει και μέρη απάτητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα album το οποίο όταν το ακούσεις μπορεί να μην φωνάζει "Linkin Park", αλλά σίγουρα είναι ένα εξαιρετικό album, με μερικά διαμάντια, μερικά δυνατά κομμάτια και όμορφα τραγούδια στο σύνολο του. Προσωπικά ξεχώρισα τα "Leave Out All The Rest", "Shadow Of The Day" και "Valentine's Day". Στα πρώτα ακούσματα του album, τα συγκεκριμένα κομμάτια με άγγιξαν, μου είπαν κάτι ιδιαίτερο. Όχι δηλαδή πως τα υπόλοιπα δεν είναι καλά, τουναντίον. Απλά για μένα, τα προαναφερθέντα τρία βρίσκονται ένα «κλικ» παραπάνω. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Το album αναμένεται να κάνει τρομακτικά μεγάλο ντεμπούτο στην Αμερική!!! Τέτοια νούμερα πωλήσεων στις μέρες μας, τα τελευταία 2-3 χρονια που ολο και λιγότεροι αγοράζουν αλμπουμ, μόνο πολύ μεγάλα ονόματα όπως Madonna κτλ τα κάνουν... Θα σαρώσουν πραγματικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Το album αναμένεται να κάνει τρομακτικά μεγάλο ντεμπούτο στην Αμερική!!! Τέτοια νούμερα πωλήσεων στις μέρες μας, τα τελευταία 2-3 χρονια που ολο και λιγότεροι αγοράζουν αλμπουμ, μόνο πολύ μεγάλα ονόματα όπως Madonna κτλ τα κάνουν... Θα σαρώσουν πραγματικά Έχουμε κάποια στατιστικά; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Έχουμε κάποια στατιστικά; Την άλλη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι πωλήσεις! Αλλα εχω ακουσει οτι μπορεί να πάει και πάνω απο 450000 albums πρώτη εβδομαδα στην Αμερική!! Και 450000 albums του 2007 υπολόγισε οτι αντιστοιχούν σε τουλάχιστον 650000 του 2000!!Και λίγα μπορεί να λέω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 ..Και δηλαδη αυτο που ειχαμε κατεβασει τοσο καιρο πριν, τι ηταν;;; :worry::p:stupid: Παντως δεν μου πολυαρεσει το νεο τους cd..Ισως επειδη ειναι οντως πολυ διαφορετικο, και δεν το εχω ακουσει και πολλες φορες..Καπως το What I've done εχω ξεχωρισει, αλλα μαλλον επειδη αυτο εχω ακουσει περισσοτερο.. Προτιμουσα τη μουφα που ειχε κυκλοφορησει!:X Α, ωραιο και το No more sorrow!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts