babis Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Το Saturn ανεβασε την τιμη στα €599!!!! Τουλαχιστον αυτο που εχουν στην εκθεση τους, εχει ελληνικα και στο πληκτρολογιο! Το ιδιο εχει και το Ν85 βεβαια, αλλα το σφραγισμενο που μου δωσανε δεν ειχε, οποτε το εδωσα πισω και μου παραγγειλαν ενα που εχει ;) Γνωστο το κολπακι τους. Προσοχη σε αυτα τα μαγαζια γιατι φερνουν πολλα παραεισαγωγη. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Το Saturn ανεβασε την τιμη στα €599!!!! Τουλαχιστον αυτο που εχουν στην εκθεση τους, εχει ελληνικα και στο πληκτρολογιο! Το ιδιο εχει και το Ν85 βεβαια, αλλα το σφραγισμενο που μου δωσανε δεν ειχε, οποτε το εδωσα πισω και μου παραγγειλαν ενα που εχει ;) Η διαφορά μπορεί να εντοπιστεί άμεσα στην ταινία ασφαλέιας που στα Alpha Copy έχει γραμμένο πάνω με ασημί την λέξη NOKIA Sealed ενώ στα παράλληλης εισαγωγής είναι σκέτη χωρίς τίποτα;),κοίταξε το πριν παραλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Καλημέρα. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος,αν τελικά μπορούμε να κάνουμε h**** στο Ν96??(Αλλα να είναι τσεκαρισμένο αυτο!)Και κατι άλλο:μπορούμε να αλλαξουμε γραμματοσειρά στην κεντρική οθόνη?Αν ναι,πως λίνετε κάτι τέτοιο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Καλημέρα. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος,αν τελικά μπορούμε να κάνουμε h**** στο Ν96??(Αλλα να είναι τσεκαρισμένο αυτο!)Και κατι άλλο:μπορούμε να αλλαξουμε γραμματοσειρά στην κεντρική οθόνη?Αν ναι,πως λίνετε κάτι τέτοιο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Καλησπέρα. Όχι, δεν είναι hackable το N96. Γραμματοσειρά μόνο στην οθόνη αναμονής όχι δεν μπορείς να αλλάξεις. Αλλάζει παντού. Δες σε αυτό το θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Καλησπέρα. Όχι, δεν είναι hackable το N96. Γραμματοσειρά μόνο στην οθόνη αναμονής όχι δεν μπορείς να αλλάξεις. Αλλάζει παντού. Δες σε αυτό το θέμα. Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trimitsos Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Noμιζω οτι θα πρεπει να κανεις hard format και φορματ στην κατρτα μνημης μετα να τα περασεις ολα απο την αρχη. Συνηθως σε αυτα τα προβληματα δεν υπαρχει αλλη λυση. Υπάρχει κάποιος άλλος που να του αργεί το GPS του Ν96 του? ενώ δείχνει ότι βρίσκει στην "κατάσταση δορυφόρου" και βρίσκει 4-5 δορυφόρους άλλα το Νοκια Maps δεν βρίσκει σήμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 O λογος που το εγραψα αυτο ειναι γιατι μου εχει τυχει προσωπικα και το ελυσα με αυτο τον τροπο. Επισης εχω διαβασει παρα πολες περιπτωσεις στο forum και δυστυχως δεν υπαρχει αλλη λυση. Δεν ειναι τιποτα εαν εχεις καποια απορια πριν ξεκινησεις ρωτησε μας και θα σου το εξηγησουμε. Για αρχη διαβασε Εδω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trimitsos Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 O λογος που το εγραψα αυτο ειναι γιατι μου εχει τυχει προσωπικα και το ελυσα με αυτο τον τροπο. Επισης εχω διαβασει παρα πολες περιπτωσεις στο forum και δυστυχως δεν υπαρχει αλλη λυση. Δεν ειναι τιποτα εαν εχεις καποια απορια πριν ξεκινησεις ρωτησε μας και θα σου το εξηγησουμε. Για αρχη διαβασε Εδω Format εχω καταλάβει πώς κάνουμε... (hard-format, ) η ερώτηση είναι μετά το format τί γίνεται??? τα προγράμματα (τα προεγκατεστημένα βλέπε-"nokia maps") και το λειτουργικό πώς τα περνάω??? (διευθύνσεις, τηλέφωνα, σημειώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα! - Με τo λειτουργικό τι γίνετια μετα το φορματ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Δεν είναι σαν το format των υπολογιστών. Το λειτουργικό βρίσκεται σε μη τροποποιήσιμη από το χρήστη μνήμη και από εκεί επαναφέρεται μετά το format αυτόματα. Εσύ για το μόνο που θα πρέπει να νοιαστείς είναι τα δεδομένα σου που έχεις στην εσωτερική μνήμη, δηλαδή μηνύματα, επαφές, ημερολόγιο κτλ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trimitsos Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 O λογος που το εγραψα αυτο ειναι γιατι μου εχει τυχει προσωπικα και το ελυσα με αυτο τον τροπο. Επισης εχω διαβασει παρα πολες περιπτωσεις στο forum και δυστυχως δεν υπαρχει αλλη λυση. Δεν ειναι τιποτα εαν εχεις καποια απορια πριν ξεκινησεις ρωτησε μας και θα σου το εξηγησουμε. Για αρχη διαβασε Εδω Δεν είναι σαν το format των υπολογιστών. Το λειτουργικό βρίσκεται σε μη τροποποιήσιμη από το χρήστη μνήμη και από εκεί επαναφέρεται μετά το format αυτόματα. Εσύ για το μόνο που θα πρέπει να νοιαστείς είναι τα δεδομένα σου που έχεις στην εσωτερική μνήμη, δηλαδή μηνύματα, επαφές, ημερολόγιο κτλ... ααααα ΤΈΛΕΙΑ οπότε το λειτουργικό δεν θα διαγραφτεί! τα ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ (π.χ. νόκια maps) που ήταν απο τη μαμα μέσα θα παραμείνουν? ή θα χρειάζονται άδεια για να ξαναεγκατασταθουν? Σορρυ που σας πρίζω παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Ό,τι υπήρχε την πρώτη μέρα που το αγόρασες θα συνεχίσει να υπάρχει. Δεν διαγράφεται τίποτα άλλο εκτός από τα δικά σου δεδομένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Η λειτουργία αναπνοή τι ακριβώς είναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Η επιφάνεια ολίσθησης γύρω από το πλήκτρο κύλισης αναβοσβήνει αργά όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία νάρκης και γρήγορα όταν υπάρχουν αναπάντητες κλήσεις ή ληφθέντα μηνύματα. Για να απενεργοποιήσετε το φωτισμό, Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Καταναλώνει μπαταρία? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Όχι. Δοκίμασα να το απενεργοποιήσω για λίγες μέρες να δω να θα παρατηρηρθεί διαφορά στην αυτονομία αλλά δεν υπήρχε η παραμικρή διαφορά. Οπότε το έχω πάντα ενεργοποιημένο. Βοηθάει να καταλάβεις αν έχεις αναπάντητες ή μηνύματα χωρίς να το ακουμπήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trimitsos Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 ααααα ΤΈΛΕΙΑ οπότε το λειτουργικό δεν θα διαγραφτεί! τα ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ (π.χ. νόκια maps) που ήταν απο τη μαμα μέσα θα παραμείνουν? ή θα χρειάζονται άδεια για να ξαναεγκατασταθουν? Σορρυ που σας πρίζω παιδιά Μετά to firmware upgrade (v.11.101)κ το hardformat το πρόβλημα με το GPS παραμένει. Το σύγκρινα ταυτόχρονα με ένα Ν82, το οποίο άνοιξε σε 2λεπτά ενώ το δικό μου σε περίπου 15. (σημείωση ξεκινάει μόνο εάν έχω ενεργοποιημένο το "δεδομένα GPS") Σκοπευώ να στείλω ένα mail στη NOKIA να παραπονεθώ, μπάς κ κάνουν κάτι σε κάποιο επόμενο firmware version ή μου δώσουν λύση. Έχω συντάξει το μαιλ στα αγγλικά, σε ποιά διεύθυνση είναι καλύτερα να το στείλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Μετά to firmware upgrade (v.11.101)κ το hardformat το πρόβλημα με το GPS παραμένει. Το σύγκρινα ταυτόχρονα με ένα Ν82, το οποίο άνοιξε σε 2λεπτά ενώ το δικό μου σε περίπου 15. (σημείωση ξεκινάει μόνο εάν έχω ενεργοποιημένο το "δεδομένα GPS") Σκοπευώ να στείλω ένα mail στη NOKIA να παραπονεθώ, μπάς κ κάνουν κάτι σε κάποιο επόμενο firmware version ή μου δώσουν λύση. Έχω συντάξει το μαιλ στα αγγλικά, σε ποιά διεύθυνση είναι καλύτερα να το στείλω? Κανένα email στη ΝΟΚΙΑ δεν θα λύσει το πρόβλημα στο Ν96 που έχεις,είναι προφανές ότι η συσκευή ειναι ελαττωματική-καλύτερα να το πας σε ΝΟΚΙΑ Shop για να το κοιτάξουν,15 λεπτά για να βρει σήμα GPS δε κολλάνε με τίποτα(εκτός και αν είσαι σε κάνα υπόγειο....:lol:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Φιλε trimitsos εχεις δικιο,και εμενα με το τελευταιο firmware το GPS σερνετε,ενω πριν ηταν τουμπανο,εκανα και εγω hard format και δεν εγινε τιποτα,ή μαλλον εγινε, εχασα το transformers γιατι δεν εκανα back up το κλειδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 @stamatis3133 δοκιμασε να περασεις ξανα το τελευταιο firmware απο επανω μηπως και αλλαξει κατι. Επισης οταν κανεις hard format καλο ειναι μετα να κανεις και στην καρτα (εαν δεν το εχεις κανει) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trimitsos Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 @stamatis3133 δοκιμασε να περασεις ξανα το τελευταιο firmware απο επανω μηπως και αλλαξει κατι. Επισης οταν κανεις hard format καλο ειναι μετα να κανεις και στην καρτα (εαν δεν το εχεις κανει) :) Εγώ είχα κάνει και στην κάρτα αλλά και hard format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Nokia N96 vs N85 Camera Flash Samples http://dailymobile.se/2008/12/22/nokia-n96-vs-n85-camera-flash-samples/ http://zomgitscj.blogspot.com/2008/12/n85-vs-n96-dual-led-flash-comparison.html Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Μεγάλη διαφορά υπέρ του Ν96. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Όντως έχουν τεράστια διαφορά. Οι φωτογραφίες του Ν85 είναι κάπως τραγικές να το πω? Λέγαμε οτι το Ν96 είναι για πέταμα αλλά βγάζει καλύτερες από το Ν85. Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση που έκανε ο ίδιος ή ότι ακόμα δεν εχουν βγει αναβαθμίσεις για να φτιάξουν τις φωτογραφίες στο Ν85? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 ''Η εκκινηση του τηλεφωνου απετυχε. Επικοινωνηστε με τον αντιπροσωπο.'' Τι το ηθελα να ξαναπερασω το firmware με καλωδιο και οχι με FOTA. Ελπιζω σε Νοκια shop να το φτιαξουν ευκολα. Ξερει κανεις αν φτιαχνει με το Nemesis μην τρεχω αδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILEIOS999 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Να ρωτήσω και εγώ ρε παιδία κάτι αν μπορεί κανένας να μου απαντήσει . Μετά το firmware όταν συνδέομαι στον υπολογιστή με μαζική αποθήκευση δεν βλέπει ο υπολογιστής το κινητό καθόλου είναι φυσιολογικό αυτό ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts