NAYPLI Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 τελικα εβαλα το garmin το καινουργιο αλλα αυτο σερνετε κανονικα στο n96 το nokia maps πεταει μπροστα του...γιατι αυτο??εκανα κατι λαθος??και κατι τελευταιο πως θα κανω το κινιτο μου να μην κανε 2 λεπτα να ξεκινισει οταν το κλινω και θελω να το ανοιξω..γιατι τοσο κολλημα..και δν εχω περασει πολλα προγραμματα..:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 2 λεπτά; Είναι πάρα πολύ. όλα τα FP2 υποτίθεται οτι εκκινούν γρηγορότερα. Το Ν78, αρκετά φορτωμένο, κάνει 29 δευτερόλεπτα να ανοίξει και σε 36 είναι πλήρως λειτουργικό. Δε νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Για δες μήπως αν το ανοίξεις χωρίς κάρτα μνήμης κάνει λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 δν εχω βαλει καρτα μνημη..εχει την εσωτερικη 16gb που εχω μονο 2 gb βαλει πραμα..και του τηλεφωνου..πολυ αργη..εκανα και αναβαθμιση το ιδιο ---------------------------------------------------------------------- Παιδια σοβαρο προβλημα..εβαλα ξηπνητηρη στο κινιτο μου και το κλινω για να κοιμιθω και δν χτιπισε...οταν το ανοιξα μετα απο μια ωρα μου χτιπισε..εκανα δοκιμες και δειχνει οτι οταν βαζω ξηπνητηρη και το κλινο το κινιτο ανοιγει μοθ βγαζει την λεξη νοκια και ξανακλεινει χωρις να χτυπισει..αν δν δουλεθει το ξιπνιτηρη ελεος διλαδη..700 ευρω..με το 6600 μια χαρα ημουν..τι να κανω?? Κατι σχετικο με το τηλ..να φτιαξω υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Παιδια σοβαρο προβλημα..εβαλα ξηπνητηρη στο κινιτο μου και το κλινω για να κοιμιθω και δν χτιπισε...οταν το ανοιξα μετα απο μια ωρα μου χτιπισε..εκανα δοκιμες και δειχνει οτι οταν βαζω ξηπνητηρη και το κλινο το κινιτο ανοιγει μοθ βγαζει την λεξη νοκια και ξανακλεινει χωρις να χτυπισει..αν δν δουλεθει το ξιπνιτηρη ελεος διλαδη..700 ευρω..με το 6600 μια χαρα ημουν..τι να κανω?? Πούλα το για να ξεμπερδέψεις με δαύτο,είναι σαφές οτι είναι προβληματική συσκευή;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmy21 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 καλησπερα!! μηπως ξερει κανενας αν θα βγει συντομα καμια αναβαθμηση? μπας και σωθουμε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Κατι ειχαν πει οτι θα βγει η 12....... κατι. Εμενα παντως μερα με τη μερα δουλευει καλυτερα,φτου να μην το ματιασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmy21 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 εσυ μια χαρα εισαι εμενα ειναι πιο αργο κι απο replay!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 και αργο και χωρις ξηπνητηρη..ελεος..βαζω την παντοφλα να με ξηναει ενω εχο τετοο κινιτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Δοκιμασε να βαλεις ξυπνητηρι μεσα απο το Alarm Manager ισως να μπορεσεις να κανεις την δουλεια σου. http://smartbian.com/s60v3/am/ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 δν εχω βαλει καρτα μνημη..εχει την εσωτερικη 16gb που εχω μονο 2 gb βαλει πραμα..και του τηλεφωνου..πολυ αργη..εκανα και αναβαθμιση το ιδιο ---------------------------------------------------------------------- Παιδια σοβαρο προβλημα..εβαλα ξηπνητηρη στο κινιτο μου και το κλινω για να κοιμιθω και δν χτιπισε...οταν το ανοιξα μετα απο μια ωρα μου χτιπισε..εκανα δοκιμες και δειχνει οτι οταν βαζω ξηπνητηρη και το κλινο το κινιτο ανοιγει μοθ βγαζει την λεξη νοκια και ξανακλεινει χωρις να χτυπισει..αν δν δουλεθει το ξιπνιτηρη ελεος διλαδη..700 ευρω..με το 6600 μια χαρα ημουν..τι να κανω?? Κατι σχετικο με το τηλ..να φτιαξω υπαρχει? Το ανοιξες και χτυπησε μετα απο μια ωρα,σε καποια ωρα που εσυ δεν ειχες ρυθμισει?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 οχι το ανοιξα και μου χτηπησε αμεσως..δηλαδη δουλευει αν ειναι μονο ανοιχτο το κινιτο??οταν το ειχα κλιστο ανοιξε η οθονη εδειξε νοκια και εκλησε τπτ αλλο και μολησ το ανοιξα μου χτηπησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Ίσως είναι bug του Ν96. Ας μας πουν και οι υπόλοιποι κάτοχοι του Ν96. Πάντως δεν είναι πρόβλημα του FP2. Το δοκίμασα τώρα στο Ν78 μου και, βγαίνει το nokia, κολλάει για λίγο, και μετά απο λίγο ξεκινάει κανονικά το ξυπνητήρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Δοκιμασα εγω,αναβει η οθονη,μετα γραφει ΝΟΚΙΑ και μετα απο μερικα δευτερολεπτα ξεκιναει η αφυπνιση με αυξανομενη ενταση. Πατησα ΔΙΑΚΟΠΗ και με ρωτησε αν θελω να ενεργοποιησω το τηλεφωνο,οπως ολα τα νοκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 εμενα βγαινει το νοκια και δν ακουω τπτ και σβηνει μετα..και οταν το ανοιγω το ακουω..διλαδη πρεπει να κοιμαμαι με ανοιχτο κινιτο..τι λετε?το δοκιμασε κανενας αλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 εμενα βγαινει το νοκια και δν ακουω τπτ και σβηνει μετα..και οταν το ανοιγω το ακουω..διλαδη πρεπει να κοιμαμαι με ανοιχτο κινιτο..τι λετε?το δοκιμασε κανενας αλλος Φιλε ΝΑΘΠΛΙ δεν του περνας την αναβαθμιση ακομα μια φορα απο πανω μπας και στρωσει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Nokia N96 - WebStar: http://www3.nokia.de/webstar/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 ayto tha kano..eleos diladi... Την περασα τα ιδια παλι... Μαθε να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Gallery Nokia N96 vs Samsung innov8 http://dailymobile.se/2008/11/26/gallery-nokia-n96-vs-samsung-innov8/ http://img401.imageshack.us/img401/5124/nokian96vssamsunginnov8es9.th.jpg Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 na kanw mia erotisi? enas filos exei to n96 pos borw na balw live tv???????????????.. Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Δεν μπορείς. Είναι υπηρεσία δικτύου η οποία δεν υποστηρίζεται (ακόμη) από τα ελληνικά δίκτυα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 poo eleos afti i nokia aman pia. tou lega tou filou mu na parei to n96 pou exei kai tv dild kalitero apo to diko mu to n95 :PPP amannnn tespa thnx itchirs Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_02 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 παιδια καλησπερα σας....λοιπον σχετικα με το προβλημα που μου παρουσιαστηκε που πεθανε κανονικα το κινητο μου...κ δεν το εχω ουτε μηνα...το πηγα στο nokia club της περιοχης μου κ το ειδε ο τεχνικος εκει κ μου λεει οτι ουτε αυτος μπορει με κανεναν τροπο να το ανοιξει ουτε να μπει στο λογισμικο του κ στο εστειλε χτες στα κεντρικα....σε κανενα μηνα μου λεει θα το εχω πισω....χαχαχαχα!!!ρωταω ποιοσ ο λογος να συμβαινει αυτο χωρις να του εχω προκαλεσει καποια βλαβη η ατυχημα κ να μην ανοιγει ετσι στα καλα καθουμενα...κ μου λεει ουτε εγω ξερω γιατι σου συμβαινει αυτο...μηπως ειναι πλεον πολυ αναξιοπιστη η nokia...???? να προσθεσω και κατι ακομα γιατι το λεω αυτο...εχω αλλαξει απο τον ιουνιο 3 n82 για τον ιδιο λογο κ τωρα το 96...χωρις να του εχω βαλει μεσα προγραμματα κ τετοια τρελα...μονο το garmin κ ενα messenger κ φωτο κ πολλα mp3...λετε να φταει κατι αλλο που μου τα καταστρεφει τα κινητα μου χωρις να μπορω να το εντοπισω...?μου φαινεται παρα πολυ περιεργο να χαλανε ολα με τον ιδιο τροπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Kαλησπέρα παιδιά , γνωρίζει καποιος αν χρειάζεται κατι παραπάνω εκτος απο το να επιλέξουμε video tones σαν ήχο κλήσης για να δουλέψει,γιατι οταν επιλέγω video tone δεν δουλευει ... tnx Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Όχι, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Απλά επιλέγεις κάποιο βίντεο αντί για ήχο και το αναπαράγει όταν σε καλεί κάποιος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Έχω την εντύπωση ότι το αρχείο βίντεο θα πρέπει να είναι συγκεκριμένου format, mp4 ή 3gp αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts