Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια

Χθες πηρα το κινητο και προσπαθω να εγκαταστησω το Garmin με τους ελληνικους χαρτες αλλα δυστυχως το προγραμμα δεν τρεχει με τιποτα (δοκιμαζω με την εκδοση 4.10.60 με τους 3 χαρτες). Δεν ξερω αν εχει αντιμετωπισει αλλος το ιδιο προβλημα. Οποιος θελει μπορει να βοηθησει.

Ευχαριστω προκαταβολικα.:(

pappao

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όποιος θέλει το τηλεφωνάκι και δεν το έχει ακόμη ασ τρέξει να το πάρει τώρα που έπεσε η τιμή του γιατί σύντομα θα ανέβει ξανά, μετά την ανακοίνωση του sar του Ν79 1,40 παρακαλώ μάλλον πρόκειται να πατώσει.

τρέξτε, τρέξτε, τρέξτε.....................................

Nαι σίγουρα, οι εταιρείες κοστολογούν με βάση το sar, δε το ήξερες εσύ;; Ε ρε τι ακούμε εδώ μέσα :p:lol::lol:

Ακόμα πάντως δε ξερουμε ποιο n79 έρχεται στην Ελλάδα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Γεια σας παιδια

Χθες πηρα το κινητο και προσπαθω να εγκαταστησω το Garmin με τους ελληνικους χαρτες αλλα δυστυχως το προγραμμα δεν τρεχει με τιποτα (δοκιμαζω με την εκδοση 4.10.60 με τους 3 χαρτες). Δεν ξερω αν εχει αντιμετωπισει αλλος το ιδιο προβλημα. Οποιος θελει μπορει να βοηθησει.

Ευχαριστω προκαταβολικα.:(

H έκδοση του Garmin για το Ν78 είναι η 4.20.20. Θα κατεβάσεις αυτή αλλά και την 4.20.00. Θα βάλεις πρώτα τα αρχεία της 4.20.00 στην κάρτα μνήμη σου, και μετά απο πάνω θα βάλεις την 4.20.20, θα πατήσεις αντικατάσταση, θα εγκαταστήσεις το αρχείο sis και είσαι έτοιομος.

Για ότι άλλο χρειαστείς σχετικά με το garmin, θα ρωτήσεις στο σχετικό θέμα της εφαρμογής.

H έκδοση του Garmin για το Ν78 είναι η 4.20.20. Θα κατεβάσεις αυτή αλλά και την 4.20.00. Θα βάλεις πρώτα τα αρχεία της 4.20.00 στην κάρτα μνήμη σου, και μετά απο πάνω θα βάλεις την 4.20.20, θα πατήσεις αντικατάσταση, θα εγκαταστήσεις το αρχείο sis και είσαι έτοιομος.

Για ότι άλλο χρειαστείς σχετικά με το garmin, θα ρωτήσεις στο σχετικό θέμα της εφαρμογής.

Σ ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου mirror, εισαι καταπληκτικος ;) !!!!

pappao

Nαι σίγουρα, οι εταιρείες κοστολογούν με βάση το sar, δε το ήξερες εσύ;; Ε ρε τι ακούμε εδώ μέσα :p:lol::lol:

Ακόμα πάντως δε ξερουμε ποιο n79 έρχεται στην Ελλάδα

μία διόρθωση δεν ακούμε εδώ στο φόρουμ αλλά βλέπουμε. οι εταιρίες δεν κοστολογούν με βάση το sar η προσφορά και ζήτηση καθορίζει την τιμή. Οταν δεν θα έχει πωλήσεις το Ν79 η τιμή του σίγουρα θα πέσει πιο γρήγορα από το Ν78 και ίσως του Ν78 να ανέβει λίγο. Τώρα το πιο Ν79

θα έρθει; εδώ θα είμαστε!! 1000 τοις 100 αυτό με το μεγάλο sar. κάνε μια ιστορική αναδρομή στα nseries που κυκλοφόρησαν με διαφορετικές τιμές sar για τα διάφορα μέρη του κόσμου και θα διαπιστώσεις ποια κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. οι λόγοι διάφοροι και τους αναλύω στο thread του Ν79.

frastgr

Είμαι κάτοχος του n78 εδώ και ένα μήνα περίπου και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές.

Στα συν έχουμε τα εξής:

- Την χρήση ως "απλό τηλέφωνο"

- Την διάρκεια μπαταρίας

- Το GPS το οποίο τα παει αψογα με το Garmin

- To super λειτουργικό του!

Στα πλην

- λίγο δύσκολη η χρήση του κεντρικού κουμπιού πολλαπλών κατευθύνσεων, τουλάχιστον για μένα που έχω χοντρό αντίχειρα

- Το κόκκινο κουμπι τρίζει κατα το πάτημα

- Το πίσω καπάκι είναι λίγο χαλαρό, αλλα αυτό φτιάχνεται βάζοντας ένα κομμάτι χαρτί

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξερει κανεις γιατι εμφανίζεται κάποιες φορές το εικονίδιο της συνδεσιμότητας (κάτω απο την μπάρα σήματος), ενω είμαι εκτος δικτύων (εμφανίζεται μάλισα με το που ανοίγω το κινητο). Το log παντως δεν δείχνει τίποτα.

Επίσης, βλέπει κανεις συστηματικά videάκια? Απο ότι έχω παρατηρήσει το mp4 έχει πολύ καλή απόδοση... Ξερει κανείς κανενα καλο προγραμματάκι για mp4 conversion? Τι settings χρησιμοποιείτε?

Ρε παιδια αυτή η WIND Ποτε θα ριξει την τιμη του κιν.Ελεος,ακομα 424 την εχει οταν οι αλλοι την εχουν ριξει.Παρε πλαισιο και eshop.τι να πω!!
tempelis :cool:

Τώρα που το έχουν φέρει ακρετά καταστήματα, σου προτείνω να πας σε κάποιο να το δεις, να το πιάσεις και να το δουλέψεις λίγο γιατί είναι, κατά την άποψή μου, το χειρότερο, κατασκευαστικά, N series της Nokia. Είναι κατώτερο ακόμα και απο το Ν82.

Μπορεί να με ικανοποιεί απόλυτα σαν συσκευή, αλλά ερχόμενος απο Ε51 και Ε90, τα οποία είναι κορυφή, μου κακοφαίνεται που επέλεξαν τόσο φθηνά πλαστικά για ένα τόσο καλό τηλέφωνο.

Συγνώμη mirror, αλλά το έχεις παρακάνει με τον συγκεκριμένο μοντέλο. Απο τότε που κυκλοφόρησε και μέχρι λίγο πριν εμφανιστούν οι φήμες για το N79 το κινητό τέλειο το ανέβαζες, τέλειο το κατέβαζες. Όσα προβλήματα υπήρχαν έλεγες ότι λύνονται και γενικά είχες για όλα μια λύση. Ένα post που είχε γίνει και στην ουσία "έθαβε" το κινητό είχε σβηστεί τυχαία, στην ουσία τα έλεγε χύμα και τσουβαλάτα ο τύπος, απλά έπρεπε να κάνει υπομονή όπως κάνουμε όλοι μας μέχρι την νέα αναβάθμιση.

-Επίσης βγαίνεις και λες ότι με την τελευταία αναβάθμιση λύθηκαν τα προβληματα, απο την στιγμή που έχω αναφέρει όχι μόνο για μένα αλλά και για ένα φίλο μου που έχει το ίδιο, αλλά και για πολλά άτομα που κοιτάω στα ξενα φόρουμ ότι έχουν προβλήματα λογισμικού και μετά την τελευταία έκδοση και αφού το έχουν παραδεχτεί απο την ίδια την Nokia στην Ελλάδα (η Alpha Copy στα κεντρικά).

-Επίσης όσο αναφορά την κατασκευή του, που ξαφνικά για σένα είναι χάλια, είναι αρκετά καλή ποιοτικά και κατασκευαστικά και είναι ανώτερη του Ν82. αν έχεις δει και τα 2 κινητά και αν έχεις ψάξει λιγάκι τα φορουμ,περα του myphone, θα δεις πως αυτά τα λένε πολλά άτομα ακόμα και ότι όλοι λένε οτι το ν82 ειναι η χειρότερη κατασκευή γιατι χαλάει πολύ εύκολα.

-Το ωραίο είναι πως άρχισες να τα χώνεις άσχημα στο ν78 τυχαία μόλις εμφανίστηκε το ν79, σορρυ κιόλας, αλλά ούτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να είχες!

Εγώ έχω να πω πως το κινητό είναι παραπάνω απο καλό απο όλες τις απόψεις (κατασκευή,κάμερα, κινητό-multimedia κ.α.) και απλά θα θεωρηθεί τέλειο μόλις με το καλό κυκλοφορήσει η αναβάθμιση που θα διορθώσει τα bugs.

Ισως δεν διαβάζεις καλά τι γράφω.

Μπορεί να με ικανοποιεί απόλυτα σαν συσκευή, αλλά ερχόμενος απο Ε51 και Ε90, τα οποία είναι κορυφή, μου κακοφαίνεται που επέλεξαν τόσο φθηνά πλαστικά για ένα τόσο καλό τηλέφωνο.

Κατασκευαστκά είναι κάτω του μετρίου. Παρόλα αυτά, το λέω συνέχεια, οτι το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό και τώρα που έχει πέσει η τιμή του είναι μια πάρα πολύ καλή αγορά.

Ισως δεν διαβάζεις καλά τι γράφω.

Κατασκευαστκά είναι κάτω του μετρίου. Παρόλα αυτά, το λέω συνέχεια, οτι το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό και τώρα που έχει πέσει η τιμή του είναι μια πάρα πολύ καλή αγορά.

Γι'αυτό λέω όσοι θέλετε να το πάρετε τώρα, να πάτε πρώτα να το δείτε. Εγώ δεν είχα αυτή την δυνατότητα αφού τότε που το πήρα δεν υπήρχε πουθενά.

Εγώ διάβασα πολύ καλά τι είπες, όπως και διαβάζω πολύ καλά αυτά που λες τόσο καιρό για αυτό έγραψα αυτά που έγραψα, και δεν είναι βλακείες (σορρυ κιόλας). Εδώ είναι όλα τα post, εδώ είναι κ τα υπόλοιπα μέλη, απο εκεί και πέρα είναι στην κρίση του κάθε ένα. Στην 2η παράθεση είναι σαν να λες,καλό είναι αλλά πηγαίνετε να το δείτε πόσο χάλια είναι τα "πλαστικά".

.

αλλά ερχόμενος απο Ε51 και Ε90, τα οποία είναι κορυφή,τόσο φθηνά πλαστικά για ένα τόσο καλό τηλέφωνο.

π.

Εννοείς ότι είναι κατασκευαστικά καλύτερα ή από άποψης τεχνικών χαρακτηριστικών?

Κατασκευαστικά βέβαια.

Ωραία αυτή την φορά κοίταξε να δεις τα κινητά και κυριότερο να τα πιάσεις στα χέρια σου! Όχι όπως το Ν78 που μόνος σου είπες, όπως παραθέτω το παρακάτω, πράγμα που σημαίνει ότι για να το είχε αγοράσει το παλικάρι απο μη επώνυμο ηλεκτρονικών στην Κατερίνη είναι σίγουρο πως θα υπήρχε στην Αθήνα (και όχι μόνο) σε όλα τα καταστήματα ...

Είναι made in finland. Την συσκευή την πήρα μεταχειρισμένη απο ένα παλικάρι απο το φόρουμ. Είναι αγορασμένο απο κάποιο κατάστημα, μή επώνυμο, ηλεκτρονικών στην Κατερίνη.

Θα μου θυμίσει κάποιος το SAR του type που κυκλοφορεί στην Ελλάδα γιατί κάπου χάθηκα με τα types; Ευχαριστώ!

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Guest Dream1976chaser

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το N78 όταν δουλεύω το Garmin ΧΤ (τελευταία έκδοσή του).

Ενώ έχω ενεργοποιήσει το Garmin και λειτουργεί κανονικά, αν επιλέξω να βάλω στο backround τη λειτουργία του για να κάνω μια οποιαδήποτε άλλη εργασία στο κινητό (πχ να ψάξω τα στοιχεία μιας επαφής), μετά από λίγο (λιγότερο από λεπτό) σβήνει ο φωτισμός της οθόνης (οι ενδείξεις της μένουν, αλλά φυσικά δεν είναι ορατές). Τα πλήκτρα φωτίζονται κανονικά. Ο φωτισμός της οθόνης επανέρχεται μόνο όταν επαναφέρω σε πρώτο πλάνο τη λειτουργία του Garmin.

Είναι πρόβλημα της συσκευής μου ή το N78 αδυνατεί να υποστηρίξει το Garmin σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή του κινητού;

Παιδιά, ξέρει κανείς πότε θα είναι έτοιμο το n-gage για το Ν78; Είχαν πει για μέσα καλοκαιριού , αλλά ακόμα τίποτα...

Δοκίμασε να βάλεις αυτό που είναι για το Ν73...το έχω απο τον ιουλιο και παίζει κανονικά σχεδόν όλα τα παιχνίδια(σίγουρα παίζει fifa,tetris,sims pets,ashpalt)

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Είναι πρόβλημα της συσκευής μου ή το N78 αδυνατεί να υποστηρίξει το Garmin σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή του κινητού;

Kάνε το εξής:

Garmin- Ρυθμίσεις- Εμφάνιση- Παράκαμψη Οπισθοφωτισμού - Πάντα ενεργό.

Guest Dream1976chaser
Kάνε το εξής:

Garmin- Ρυθμίσεις- Εμφάνιση- Παράκαμψη Οπισθοφωτισμού - Πάντα ενεργό.

Thanx man για την άμεση απάντηση.

Έτσι το έχω ρυθμίσει και μου δημιουργεί πρόβλημα.

Σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με την κατανάλωση ενέργειας της συσκευής όταν δουλεύει το Garmin. Υπάρχει αυτό το ενδεχομενο;

Γεια σας !

Αγορασα σημερα το Ν78,οικονομικοτατο κινητακι,μολις 312 απο oteshop. Εχω ομως μερικα θεματακια...

1) Στις δικες σας συσκευες,το δεξι softkey ειναι πιο δυσκολο στο πατημα απο το αριστερο ; επισης,το κοκκινο πληκτρο ακυρωσης πατιεται κανονικα οπως αυτο της κλησης ; σε μενα,το ακυρωσης μου φαινεται δε πατιεται σχεδον καθολου...

2)Το οτι βρηκα τη συσκυη με wallpapers κτλ της cosmote,σημαινει οτι η συσκευη "πειραχτηκε" απο την εταιρια ;

Καλησπερα παιδια. Επειδη σκεφτομαι να παρω το κινητακι αυτο συντομα θελω να σας ρωτησω 2 πραγματακια. Καταρχην αν ειναι ευχρηστο το gps του και αν μπορω να περασω χαρτες Αγγλιας για να βλεπω που θα φυγω σε λιγο καιρο και αν τα ηχεια του εχουν καλη αποδοση (πχ με Ν73 ημουν πολυ ικανοποιημενος). Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων:)

To gps εξαρτάται απο την εφαρμογή που χρησιμοποείς. Βάζοντας το garmin, έχεις ένα απο τα κορυφαία προγράμματα πλοήγησης. Ο δέκτης της συσκευής είναι πολύ ευαίσθητος και βρίσκει πολύ εύκολα σήμα. Γενικά το gps του Ν78 λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Χάρτες για Αγγλία υπάρχουν στα γνωστά μαγαζάκια. Πληροφορίες για την εφαρμογή στο αντίστοιχο θέμα.

Τα ηχεία του παίζουν πολύ καλά και καθαρά. Βοηθάει και η θέση τους καθώς είναι τοποθετημένα στις 2 άκρες της συσκευής (πάνω δεξιά και κάτω αριστερά).

1) Στις δικες σας συσκευες,το δεξι softkey ειναι πιο δυσκολο στο πατημα απο το αριστερο ; επισης,το κοκκινο πληκτρο ακυρωσης πατιεται κανονικα οπως αυτο της κλησης ; σε μενα,το ακυρωσης μου φαινεται δε πατιεται σχεδον καθολου...

2)Το οτι βρηκα τη συσκυη με wallpapers κτλ της cosmote,σημαινει οτι η συσκευη "πειραχτηκε" απο την εταιρια ;

και σε εμενα συμβαινει το ιδιο.Ας μας πει καποιος..

α. αριστερα απο το πρασινο "κουμπι" στις "ραφες" φαινεται λιγο το φως απο μεσα, φαινεται σα να μην ειναι καλα "ραμενο" συμβαινει και σε εσας?

β. δεξια εκει που ειναι το κοκκινο "κουμπι" τριζει λιγο αμα το ακουμπησω ενω αριστερα καθολου.Σε εσας?

Πειτε μου για να παω να το αλλαξω! :D