Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια , μολις το αγόρασα... φοράει frimware 12.... και ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1) Aξιζει να περάσω το καινουριο frimware 20.149? έχετε δει τρομακτικές αλλαγες?

πιστευω πως οι αναβαθμισεις αξιζει να τις περνας αν εχεις καποιο προβλημα.εγω ειχα την 12.... και ηταν ολα τελεια και απο τοτε που περασα την 20 χωρις κανεναν λογο το bluetooth αλλες φορες λειτουργει το και αλλες οχι και τωρα περιμενω την επομενη.πρσωπικα γνωμη μου ειναι χρησιμοποιησε το μερικες μερες και μετα αν εχεις καποιο προβληματακι λογω firmware τοτε καντην

για web browser ειναι καλο το opera?αν οχι ποιο?θελει υπογραφη?

φιλε μου σου προτεινω τον skyfire. πιστευω πως ειναι ο κορυφαιος Mobile browser. δεν θελει υπογραφη

για web browser ειναι καλο το opera?αν οχι ποιο?θελει υπογραφη?

Εδώ και ένα μήνα χρησιμοποιώ τον Mini opera και έχω βρει την υγειά μου. Απίστευτα γρήγορος, εύχρηστος λόγω αμέτρητων συντομεύσεων και έχει το πλεονέκτημα οτι κατεβάζει πολύ λιγότερα δεδομένα, πράγμα πολύ χρήσιμο αν χρησιμοποιείς προπληρωμένο πακέτο.

προβλημα! ξεχασα ποιον κωδικο ασφαλειας εβαλα και τωρα μπορω και το ανοιγω μονο με μια sim ! τι λυσεις εχουμε ??

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2385556#post2385556 :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πηρα το κινητο πριν λιγες μερες και ειμαι εντελως ασχετος απο λειτουργικο κλπ...προσπαθω να εγκαταστησω καποια παιχνιδακια και μ λεει η λειτουργια απορριφθηκε απο τη συσκευη λογω αγνωστου σφαλματος της συσκευης..τι σημαινει αυτο?

Εφόσον είσαι άσχετος διάβασε αυτό:

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ

Θα σε βοηθήσει να μπεις στο όλο θέμα του λειτουργικό κτλ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το εχω διαβασει φιλε αλλα δυστυχως δεν βγαζω ακρη για το προβλημα μου..Επισης στο nokia application installer μ λεει -> αυτη η εφαρμογη δεν μπορει να εμφανισει τα περιεχομενα του επιλεγμενου μοντελου συσκευης nokia..:wacko:

Αυτό στο κάνει σε οποιαδήποτε εφαρμογή πας να εγκαταστήσεις;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Μα απλα ανοιγω το application installer πριν καν πατησω οτιδηποτε μ το βγαζει αυτο στη δεξια οθονιτσα που κανονικα δειχνει τις εφαρμογες που εχεις στο κινητο η στην καρτα

Λοιπόν δοκίμασε να περάσεις το αρχείο εγκατάστασης sis που θέλεις στο κινητό μέσω του PC Suite και μετά βρες το μέσω της Διαχείρισης αρχείων ώστε να κάνεις την εγκατάσταση.

Απ ότι καταλαβαίνω υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση PC Suite και κινητού.

Καλησπέρα

Θα ήθελα την άποψή σας για την ποιότητα της κάμερας του N78. Οι περισσότερες φωτογραφίες που βγάζω εμφανίζονται κουνημένες ή θολές (σε εσωτερικό χώρο με φλας), ενώ ακόμα και σε εξωτερικό χώρο με φως ημέρας χωρίς φλας, έχουν αρκετό θόρυβο. Έχω δοκιμάσει όλα τα scenes ανά περίπτωση χωρίς σημαντικές διαφορές. Προσπαθώ να κρατάω όσο πιο σταθερά μπορώ τα χέρια μου.

Πριν αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, είχα το K750i και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από τις φωτογραφίες του. Τολμώ να πω ότι το SE έχει μακράν καλύτερη κάμερα. Μήπως είμαι υπερβολικός;

καλά τα λες φίλε μου. εχω την αίσθηση ότι έχει την χειρότερη 3.2 μπ κάμερα απο όλα τα κινητά που κυκλοφορούν. καμια φορά αμφιβάλω για τα 3.2 μπ και μάλιστα με φακό tessar carl zeiss. αν είναι δυνατόν έλεος ρε νόκια. το Ν73 που είχα πριν έβγαζε παρα μα παρα πολυ καλύτερες φωτογραφίες και υποτίθεται έχουν τον ίδιο φακό- τρίχες κατσαρές. όσο για το sony ericsson έχεις απόλυτο δίκιο μια 2μπ κάμερα δικιά τους είναι πολύ καλύτερη από τα 3.2 μπ του Ν78. αλλά τι να κάνουμε εχει χάρη λόγο λογισμικού συμπιαν αλλιως πάπαλα νοκια..
frastgr

Για να συμπληρώσω, το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, είναι ότι ορισμένα τμήματα της φωτογραφίας φαίνονται out of focus (και ας είναι στο foreground). Το άσχημο είναι ότι αυτό φαίνεται μόνο στην οθόνη του PC, καθώς στην οθόνη του κινητού - σε μικρότερη ανάλυση - δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Τραβάς μια χαρά τις φωτό σου και μετά ξενερώνεις όταν πας να τις δεις στο PC.

Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν το έχει αναφέρει κανείς μέχρι τώρα και είπα να ρωτήσω μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ.

κανεις απο εμας δεν αγορασε το N78 για την camera του. αν με ενδιεφερε τοσο πολυ θα επερνα κατι σε erricson.

κανεις απο εμας δεν αγορασε το N78 για την camera του. αν με ενδιεφερε τοσο πολυ θα επερνα κατι σε erricson.

δεν ξέρω αν είσαι εξουσιοδοτημενος να μιλας για τους άλλους πάντως απο εμένα δεν είσαι, γιατι απο ότι κατάλαβες είμαι κάτοχος του Ν78, ίσως ο πρώτος που το αγόρασε στην Ελλάδα και κάτοχος συμπιαν κινητών από την ημέρα που βγήκε το σύμπιαν. όταν ένας αγοραστής παίρνει ένα κινητό τέτοιας κλάσεως (nseries) δεν περιμένει βεβαίως την τέλεια κάμερα άλλα κάποια στάνταρ υποφερτή ποιότητα αυτής. Για αυτό και το σύγκρινα με την κάμερα του Ν73 γιατί παίζουν στην ίδια κατηγορία. και στο κάτω κάτω έχω την άποψη μου για το κινητό και από ότι είδες συμφωνουν και πολλοί άλλοι !!!!!!!

ευχαριστώ

frastgr

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα προπαθω να συνδέσω το handsfree plantronics pulsar260

με το n78 μου και δεν έχω πετύχει τπτ...

Στην αρχή φαίνεται να συνδέεται αλλα μετά μου βγάζει ''Αποσύνδεση απο plantronics260'' μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

any help?

δεν ξέρω αν είσαι εξουσιοδοτημενος να μιλας για τους άλλους πάντως απο εμένα δεν είσαι, γιατι απο ότι κατάλαβες είμαι κάτοχος του Ν78, ίσως ο πρώτος που το αγόρασε στην Ελλάδα και κάτοχος συμπιαν κινητών από την ημέρα που βγήκε το σύμπιαν. όταν ένας αγοραστής παίρνει ένα κινητό τέτοιας κλάσεως (nseries) δεν περιμένει βεβαίως την τέλεια κάμερα άλλα κάποια στάνταρ υποφερτή ποιότητα αυτής. Για αυτό και το σύγκρινα με την κάμερα του Ν73 γιατί παίζουν στην ίδια κατηγορία. και στο κάτω κάτω έχω την άποψη μου για το κινητό και από ότι είδες συμφωνουν και πολλοί άλλοι !!!!!!!

ευχαριστώ

lol. αν εσυ πηρες το Ν78 επειδη χρησιμοποιεις πολυ την camera τοτε μαλλον την εχεις πατησει.

εγω το διαλεξα για την τιμη του. το gps, και το wifi.

Παιδία ξέρει κανείς κανένα μαγαζι να δω από κοντα την ποιότητα κατασκευής; Ρωτάω γιατί σιγά σιγά αρχίζει και εξαφανίζεται από τις βιτρίνες. Θα ήθελα να το δοκιμάσω από κοντά προτού προχωρήσω στην αγορά του

μια ερώτηση ρε παιδια, γιατί κάποιος να προτιμήσει το Ν78 απο το Ν82?? απευθύνομαι στους κατόχους κυρίως...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

μια ερώτηση ρε παιδια, γιατί κάποιος να προτιμήσει το Ν78 απο το Ν82?? απευθύνομαι στους κατόχους κυρίως...

πλεον για την τιμη του σιγουρα, μετα το feature pack 2 και τελος για την καλη μπαταρια του.Βασικα,το κυριοτερο ειναι η τιμη, αφου με αυτα τα χρηματα δυσκολα βρισκεις κατι αντιστοιχο σε θεμα δυνατοτητων...

Γιατί το πήρα μόλις 30 ευρώ από το Online κατάστημα της Vodafone. Επίσης γιατί το θέλω μόνο ως GPS και δεν με νοιάζει ως κινητό τηλέφωνο καθημερινής χρήσης. Γι' αυτή την δουλειά έχουμε τα Motorola...

Hello moto....!