d2000217 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ μην αλλάξω firmware τζάμπα ?? Και στο δικό μου έχει εργαλεία / ρυθμίσεις / σύνδεση / ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ SIP αλλά δεν είναι αυτό που ζητάμε ...αυτό είναι ημιτελές Για να δουλέψει το voip πρέπει εκτός από αυτό να έχει και μενού INTERNET TELEPHONE http://discussion.forum.nokia.com/forum/showthread.php?p=422655 http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=smartphones&thread.id=101349 Εχεις δικιο... δεν εχει INTERNET TELEPHONE!!:( Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight101 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 ρε παιδια γιατι η nokia δεν ανεβασε την καινουργια εκδοση στο ιντερνετ. για να την κατεβασουμε απο εκει και να την περασουμε με το pc suite?. ποτε θα γινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Αυτο ειναι σχετικο θα πρεπει πρωτα να την ετοιμασουν! Στο 5800 εκανε περιπου 15 ημερες αφου πρωτα μπορουσες να κανεις αναβαθμιση μεσα απο το pc suite. Αλλα μπορει να κανει περισσοτερο δεν υπαρχει στανταρ απαντηση. Η περιμενεις η κανεις με το pc suite.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Όπως έχω ξαναπει, στο δικό μου Ν78, με product code 0545624 υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό η 20 μέσω FOTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Hello σε όλους... Εχω μία επιδότηση από τη cosmote αλλά είμαι πολύ προβληματισμένος σχετικά με τη συσκευή που θα αγοράσω... Μου δίνουν 150 ευρώ για το κινητό αυτό το N78 αλλά από πρώτη ματιά το design είναι αίσχος. Βλέπω όμως αναφορά για καλά χαρακτηριστικά και θα ήθελα να δώσω βάση στο gps. Το gps του κινητού είναι ελληνικό? Πλοήγηση - το στηρίζω στο αμάξι και με καθοδηγεί κανονικά? Μπορώ να του περάσω και προγράμματα πλοήγησης όπως ένα pda? thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Φυσικά και είναι ελληνικό και έχει πλήρης δυνατότητες πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Έχει και άλλος το πρόβλημα να μη μπορεί να εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές (π.χ. Πέτρος-Ελληνικά, X-plore 1.22 κλπ) μετά την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση; Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Κανε μορφοποιηση στην καρτα και κανε εγκατασταση οποια εφαρμογη θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakatzo1 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Σας χαιρετώ μήπως μπορείτε να μου γράψετε τον κωδικό που ζητά ρε παιδιά για επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων; έψαξα το manual τίποτα, το pin δεν είναι...τι να γράψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Σας χαιρετώ μήπως μπορείτε να μου γράψετε τον κωδικό που ζητά ρε παιδιά για επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων; έψαξα το manual τίποτα, το pin δεν είναι...τι να γράψω; 12345 δοκίμασες; Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakatzo1 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ευχαριστώ αδελφέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Κανε μορφοποιηση στην καρτα και κανε εγκατασταση οποια εφαρμογη θελεις. Ευχαριστώ :D Προσπάθησα νωρίτερα κάποιες πατέντες μήπως τη γλιτώσω, αλλά δεν... Μετά τη μορφοποίηση πάντως κανένα πρόβλημα. Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Μπορεί κάποιος που έχει περάσει την 20 να κάνει μια λίστα με τις εφαρμογες που δουλεύουν σε αυτη τη έκδοση????Ευχαριστω! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Όσες τρέχουν με την 12/13 τρέχουν και με την 20. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Καλά τα λες,αλλά αν ήταν έτσι μπορεί να λειτουργούσαν και τα χακαρισματα.Γιατι με την 12 λειτουργουσε,αλλα με την 13 οχι!!Γιαυτο ρωταω!Μη παω να βάζω εφαρμογές και μου πετάει μηνυματα μη εγκυρου πιστοπιοιτικου! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Υπογράφεις τις εφαρμογές που θέλεις και τις εγκαθιστάς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Οκ με αυτό!Παρατήρησα το εξής. Έχω βάλει ένα φάκελο με τραγούδια μέσα στην καρτα μνήμης και όταν πατάω να μ ανανεώσει την βιβλιοθήκη μου βρίσκει μόνο τραγόυδια που δεν είναι σε φακέλους,τα υπόλοιπα δεν τα βρίσκει.Ξέρει κανείς τι παίζει μαυτό???Ειναι σκάλωμα??? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 το cclock δεν δουλεύει σωστά. επίσης αν θέλεις να περάσεις θέματα σίγουρα δουλεύουν τα θέματα των giambi, babi, shilca κάποια από τα άλλα που έχω δοκιμάσει δημιουργούν σοβαρότατο πρόβλημα, κολλάει το κινητό πολλές φορές χρειάζεται να βγάλεις τη μπαταρία. και μη μου λετε για φορματ γιατί την αναβάθμιση την πέρασα πρώτος και έχω κάνει ήδη 6 φορές φορματ.περιμένω να μπεί μέσω nsu μήπως και αλλάξουνε κάτι προς το καλύτερο στην συγκεκριμένη αναβάθμιση. αν ήξερα ότι δημιουργεί τόσα προβλήματα δεν θα την είχα περάσει. ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Εστω ότι οδηγάω 1 ώρα την ημέρα και θέλω να χρησιμοποιώ το κινητό ΚΑΙ για πλοήγηση... Το ενσωματωμένο πρόγραμμα που υπάρχει μέσα είναι τύπου destinator (δηλαδή αξιόπιστο?), επίσης μπορώ να περάσω εγώ πλοήγηση όπως το pda? Τέλος χρειάζεται να κυκλοφορώ με τον φορτιστή ? Η μπαταρία είναι δυνατή, κρατάει? Thanks guys! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Το ενσωματωμένο πρόγραμμα δεν είναι ό,τι το καλύτερο. Αν θες καλή κάλυψη πέρνα το Garmin Maps Mobile™ XT. Η μπαταρία του με νορμάλ χρήση κρατάει 2,5 μέρες. Αν το ξελιγώνεις στη πλοήγηση σίγουρα θα χρειαστείς φορτιστή αμαξιού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Στο πακέτο μήπως περιλαμβάνεται δωρεάν και κάποια κάρτα μνήμης ή δίνεται "ξερό" που λέμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Περιεχόμενα τυπικής συσκευασίας πώλησης: * Nokia N78 (συμπεριλαμβάνεται κάρτα microSD Nokia MU-37 2GB) * Μπαταρία Nokia BL-6F * Φορτιστής ταξιδιού Nokia AC-5 * Ακουστικό μουσικής Nokia HS-45 / AD-54 * Καλώδιο σύνδεσης Nokia CA-101 * Οδηγίες χρήσης * Εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης * DVD Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ευχαριστώ φίλε μου... Μήπως υπάρχει και κάποιο videaki επίδειξης του κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=n78+review&aq=0&oq=n78+re Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ευχαριστώ φίλε μου... Μήπως υπάρχει και κάποιο videaki επίδειξης του κινητό? youtube it :google: http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=nokia+N78&aq=f Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts