vagosnet Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 ItChrist86 μιπως γνωρίζεις γιατι δεν μου κάνει update μεσω ΟΤΑ?βγαζει οτι δεν συνδεετε με διακομιστη..το adsl kai το μοντεμ δουλευουν μια χαρα.. Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregwrc1 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 παίδες έκανα back up κάποια data του n78 στο pc μου μέσω της εφαρμογής content copier του Pc suite. αρχικά νόμιζα πως τα "nbu" αρχεία θα ανοίγουν με το pcsuite .... κάτι τέτοιο όμως δεν γίνεται. δοκίμασα το πρόγραμμα noki version 1.7 σε xp sp3 kai vista sp1 και στα δύο λειτουργικά το πρόγραμμα δεν λειτουργεί σωστά. έχει κάποίος να προτείνει κάποια εφαρμογή η οποία ανοίγει ή τουλαχιστον μετατρέπει τα nbu αρχεία σε κάποια αλλη μορφη και δεν έχει πρόβλήμα με τα ελληνικά...;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 τι προβλημα σου παρουσιασε το προγραμμα στα windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregwrc1 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 παίδες έκανα back up κάποια data του n78 στο pc μου μέσω της εφαρμογής content copier του Pc suite. αρχικά νόμιζα πως τα "nbu" αρχεία θα ανοίγουν με το pcsuite .... κάτι τέτοιο όμως δεν γίνεται. δοκίμασα το πρόγραμμα noki version 1.7 σε xp sp3 kai vista sp1 και στα δύο λειτουργικά το πρόγραμμα δεν λειτουργεί σωστά. έχει κάποίος να προτείνει κάποια εφαρμογή η οποία ανοίγει ή τουλαχιστον μετατρέπει τα nbu αρχεία σε κάποια αλλη μορφη και δεν έχει πρόβλήμα με τα ελληνικά...;;;; τι προβλημα σου παρουσιασε το προγραμμα στα windows? και στα vista κάτι παρόμοιο μου έδειξε ... mol εσυ το χρησιμοποιέις το νοκι..;;; ΥΓ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 gregwrc1 εγκατέστησε το Visual Basic Run-Time Redistribution Pack και ξαναδοκίμασε. Το κατεβάζεις από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 καλησπέρα το κινητό είναι συμβατό με micro sdhc κάρτες μνήμης ή μόνο με micro sd; ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ναι είναι. Άλλωστε όλες οι κάρτες από 4GB και πάνω είναι high capacity. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 ευχαριστώ itchrist86 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Μια καθυστερημένη αναλυτική παρουσίαση συνοδευόμενη απο αρκετά βιντεάκια. Review: Nokia N78 http://media.share.ovi.com/m1/large/0354/6193aab929804641a126c64508c0387e.jpg http://symbianworld.org/991-review-nokia-n78/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Και στο 4.20.20 και στην νέα έκδοση 5 κλειδώνει πολύ γρήγορα. Καμια φορά κολλάει και το κλείνω και το ξανανοίγω για να λοκάρει γρήγορα. όταν λες πολύ γρήγορα????? Δηλαδή σε μένα αργεί? Αν ναι τι μπορεί να φταίει κ τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 έχει δοκιμάσει κανείς κάρτες μνήμης 4 και 8 gb; με ενδιαφέρει αν "παίζει"γρήγορα η 8 gb και αν έχει ή δεν έχει διαφορά ταχύτητας με την 4 gb. ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 έχει δοκιμάσει κανείς κάρτες μνήμης 4 και 8 gb; με ενδιαφέρει αν "παίζει"γρήγορα η 8 gb και αν έχει ή δεν έχει διαφορά ταχύτητας με την 4 gb. ευχαριστώ εξαρτάται περισότερο απο το είδος της κάρτας κ όχι τόσο απο το μέγεθος.Γι αυτό αν θες πάρε μια γρήγορη 10 με 20 δευτερόλεπτα. Όταν είμαι σε αυτοκίνητο και το ανοίξω ίσως πάρει και 2 λεπτά. Όμως γενικά, ποτέ δεν περιμένω πάνω απο λεπτό όταν είμαι ακίνητος και βλέπω ουρανό. Το υποβοηθούμενο gps απο το μενού Δεδομένα GPS το έχεις επιλεγμένο; Εγώ ναι. Σε χρεώνει ελάχιστα αλλά βοηθάει πάρα πολύ να βρεις πολύ γρήγορα στίγμα. δεν το έχω ενεργοποιημένο.πιστευεις οτι αυτό κάνει την τόσο μεγάλη διαφορά ή χρειάζεται κανα format? Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 έχει δοκιμάσει κανείς κάρτες μνήμης 4 και 8 gb; με ενδιαφέρει αν "παίζει"γρήγορα η 8 gb και αν έχει ή δεν έχει διαφορά ταχύτητας με την 4 gb. ευχαριστώ Δεν υπάρχει διαφορά. Βάλε 8αρα κάρτα, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Εξαρτάται μόνο από το class της κάρτας. Αν και μεγάλη διαφορά θα δεις στον υπολογιστή και όχι στο κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 δεν το έχω ενεργοποιημένο.πιστευεις οτι αυτό κάνει την τόσο μεγάλη διαφορά ή χρειάζεται κανα format? Κοίτα στο Ν78, απο τότε που το πήρα, δεν το έχω απενεργοποιήσεο ποτέ για ν αμπορέσω να διαπιστώσω αν υπάρχει διαφορά στην ώρα που χρειάζεται. Στο Ε90, για πολύ καιρό το είχα απενεργοποιημένο και αργούσε πολύ. Μόλις το ενεργοποίησα είδα τεράστια διαφορά. Και έβγαλα το συμπέρασμα οτι πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά. Ενεργοποίησέ το και αν δεις οτι πάλι κάνει πολύ ώρα, κάνε του φορμάτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 εξαρτάται περισότερο απο το είδος της κάρτας κ όχι τόσο απο το μέγεθος.Γι αυτό αν θες πάρε μια γρήγορη δεν ξέρω πολλά από ταχύτητες για αυτό θα ήθελατη συμβουλή σου. εχω δει στο ebay την sandisk 8 gb sdhc speed class:2 έχεις να μου προτείνεις κάποια πιο γρήγορη; ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 @frastgr επειδη εχουμε βγει εκτος θεματος καλυτερα να ρωτησεις στο αναλογο θεμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=87159 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 μια ερώτηση δημοσκόπηση ρε παιδιά σε μένα με το garmin 4.20 αργει να κλειδώσει δορυφόρο.(ίσως κ 10λεπτά) Σε σας πόσο χρόνο παίρνει????? Και εμένα αργει πάρα πολύ να κλειδώσει,αλλά όσες φορές το δοκίμασα σε δρόμο έχω καμπανα σήμα και κλειδώνει σε δευτερόλεπτα (χωρις AGPS).Μέσα σε χώρο και αμάξι σήμα μηδέν και δεν κανει τπτ. Υ.Γ. Γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα για ονλιν ραδιόφωνο,γιατί το μανίσιο που έχει δεν παίζει σταθμούς με ip που του δίνεις εσύ.Τουλαχιστον το δικό μ! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ευχαριστώ gianpithio. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Γνωρίζετε κανένα πρόγραμμα για ονλιν ραδιόφωνο,γιατί το μανίσιο που έχει δεν παίζει σταθμούς με ip που του δίνεις εσύ.Τουλαχιστον το δικό μ!Δες αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Ευχαριστώ mirrorofsorrow,το τσέκρα και είναι αυτο που έψαχνα!!! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 να ρωτησω και εγω με την σειρα μου.ο πομπος δουλευει η ειναι κλειδωμενος σαν του w980?το θελω για μεσα στο αμαξι.καλη ποιοτητα η παρασιτα κτλ?σαν gps πως παει?καλη η κεραια?συγκρινεται με του τυτν 2 που εχω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibiboss Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 να ρωτησω και εγω με την σειρα μου.ο πομπος δουλευει η ειναι κλειδωμενος σαν του w980?το θελω για μεσα στο αμαξι.καλη ποιοτητα η παρασιτα κτλ?σαν gps πως παει?καλη η κεραια?συγκρινεται με του τυτν 2 που εχω? Ο πομπος δουλευει κανονικα,αλλα απο σημα,τουλαχιστο το δικο μου,δεν εχει μεγαλη ισχη.Μεσα στο αμαξι παιζει με πολλα παρασιτα.Το gps του,μια χαρα το βρισκω.Καλη κεραια,κ το Nokia Maps δεν ειναι κ ασχημο,χωρια που υπαρχουν κ τοσα καλυτερα για να βαλεις.Τωρα αυτο που ρωτας για το ΤΥΤΝ,οπως μπορεις να καταλαβεις κ μονος σου,θα πρεπει να βρεθει καποιος που να εχει κ τις 2 συσκευες για να σου απαντησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Ο πομπος δουλευει κανονικα,αλλα απο σημα,τουλαχιστο το δικο μου,δεν εχει μεγαλη ισχη.Μεσα στο αμαξι παιζει με πολλα παρασιτα.Το gps του,μια χαρα το βρισκω.Καλη κεραια,κ το Nokia Maps δεν ειναι κ ασχημο,χωρια που υπαρχουν κ τοσα καλυτερα για να βαλεις.Τωρα αυτο που ρωτας για το ΤΥΤΝ,οπως μπορεις να καταλαβεις κ μονος σου,θα πρεπει να βρεθει καποιος που να εχει κ τις 2 συσκευες για να σου απαντησει... ποθ το 8ελω πχ για να μην βαζω νεο player δεν ε?να βγαζει ενα αξιοπρεπες σημα ηθελα...:(...:p.για το gps να μην χανει το σημα μεσα στα στενα στην πολη κτλ.το ειδα στον γερμανο σε ζωντανο πολυ ελαφρυ και "βιωσιμο" δεν μου εδωσε ιδιαιτερα την αισθηση της πλαστικουρας αλλα δεν πολυ καταλαβα αυτο το optikal pad που εχει που λενε οτι ειναι κ δυσχρειστο.κανονικα pad ηταν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Εμένα αυτό με έχει βολέψει αφάνταστα. Όποτε μπαίνω στην έκθεση μου λύνει τα χέρια. Χρειάζεται να το δουλέψεις όμως λίγο για να το συνηθίσεις. Αν θέλεις όμως το απενεργοποιείς και το χρησιμοποιείς σαν απλό πολυπλήκτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregwrc1 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 gregwrc1 εγκατέστησε το Visual Basic Run-Time Redistribution Pack και ξαναδοκίμασε. Το κατεβάζεις από εδώ. thanks Itchrist86 !!! θα το δοκιμάσω αύριο σε xp και θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts