Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαι σε ένα το ίδιο συμβαίνει. Απο τότε που το πήρα, δεν έχω καταφέρει ποτέ νε ανοίξω την Ανάγνωση Μηνυμάτων.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα πάντως μου το έχει κάνει αυτό το πρόβλημα με την αφίπνυση που κολλάει το πλήκτρο. 2 φορές.

Ούτε σε εμένα δουλεύει αυτό.

Αν πάω όμως μέσα από τα μηνύματα και του πω να μου κάνει ανάγνωση ένα μήνυμα, το κάνει.

Έχω εγκαταστήσει και την Ελληνική εκφώνηση (Πέτρος) και δουλεύει ψιλοκαλά.

N95 hacked edition

5800 XM

Ούτε σε εμένα δουλεύει αυτό.

Αν πάω όμως μέσα από τα μηνύματα και του πω να μου κάνει ανάγνωση ένα μήνυμα, το κάνει.

Έχω εγκαταστήσει και την Ελληνική εκφώνηση (Πέτρος) και δουλεύει ψιλοκαλά.

Ακριβώς το ίδιο κάνει και σε μένα. Μάλλον θα είναι κανένα Bug του τελευταίου firmware γιατί θυμάμαι σίγουρα πως παλαιότερα μου άνοιγε κανονικά η εφαρμογή και διάβαζε τα μυνήματα σου το ένα μετά το άλλο σαν playlist.

Εγω το τελευται λογισμικο εχω και μου ανηγει μια χαρα.Δεν την χρησιμοποιω ποτε ουτε ελληνικη φωνη εχω περασει αλλα επειδη ειδα τωρα που λετε οτι δεν σας ανοιγει μπηκα παλι απο περιεργεια(ειχα να μπω απο οταν το πηρα) αλλα οκ,μια χαρα δουλευει

Me too, μια χαρα δουλευει παιδες και με το τελευταιο λογισμικο!;)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Εγω το τελευται λογισμικο εχω και μου ανηγει μια χαρα.Δεν την χρησιμοποιω ποτε ουτε ελληνικη φωνη εχω περασει αλλα επειδη ειδα τωρα που λετε οτι δεν σας ανοιγει μπηκα παλι απο περιεργεια(ειχα να μπω απο οταν το πηρα) αλλα οκ,μια χαρα δουλευει

Me too, μια χαρα δουλευει παιδες και με το τελευταιο λογισμικο!;)

Αφού στους μισούς δουλεύει και σε αλλους τόσους κολάει, πρέπει να ευθύνεται κάποια εφαρμογή. Θα κάνω φορμάτ στο τηλέφωνο να δω αν όντως ευθύνεται εφαρμογή ή κάτι άλλο.

Ακομα δεν καταφερα να σεταρω την αποστολη μηνυματων ΜΜS. Πηγα στο NOKIA.COM πηρα με mms τις ρυθμισεις αλλα τιποτα ακομα. Στις ρυθμισεις των multimedia msgs στο access point μου βγαζει εναν κοκκινο αστερισκο. Αny suggestions?

Της καρτες θα της αναγνωρισει κανονικα. Οι καρτες οταν θα δουλευουν μην περιμενεις να δεις καποια διαφορα απο το εαν ειναι γρηγορη η οχι απο την προηγουμενη που ειχες. Για να καταλαβεις εαν ειναι μια καρτα γρηγορη θα πρεπει να μεταφερεις μεγαλα αρχεια απο το pc στο κινητο. Κατα τα αλλα μην περιμενεις μεγαλες διαφορες. Μπορει να δεις καποια διαφορα εαν αντιγραφεις πολλα αρχεια απο το ενα μερος της καρτα σε καποιο αλλο, οταν κανεις εγκατασταση μια μεγαλη εφαρμογη η οταν λαμβανεις κατι απο το bluetooth. Αλλα να θυμασαι αυτη η διαφορα ειναι παρα πολυ μικρη που δεν θα την καταλαβεις :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

έχει δοκιμάσει κανείς κάρτες μνήμης με 4 και 8 gb να μας πει αν δουλεύουν καλά και γρήγορα;

Δουλεύω το Ν78 με 4GB και 8GB, και οι δύο της Sandisk και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Η 8άρα αυτή την στιγμή είναι η βασική κάρτα και ενώ έχει μόλις 280ΚΒ ελεύθερα και η έκθεση 2008 photo/video, είναι ταχύτατη.

Επίσης η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων όταν συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή με Μαζική Αποθήκευση, είναι πάρα πολύ καλή. Υπάρχει εμφανέστατη διαφορά στην ταχύτητα τόσο στην μεταφορά δεδομένων όσο και στην ταχύτητα της έκθεσης σε σχέση με το Ν82.

Ακομα δεν καταφερα να σεταρω την αποστολη μηνυματων ΜΜS. Πηγα στο NOKIA.COM πηρα με mms τις ρυθμισεις αλλα τιποτα ακομα. Στις ρυθμισεις των multimedia msgs στο access point μου βγαζει εναν κοκκινο αστερισκο. Αny suggestions?

Σε ποιο δίκτυο ανήκεις;

Αν είναι στη Cosmote, πες μου να σου στις στείλω σε pm.

Ο κόκκινος αστερίσκος σημαίνει πως η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι υποχρεωτική.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ερωτηση; Κάρτα με 16GB μνήμη δέχεται; Το χει τεσταρει κανενας; Αν ναι, τι μάρκα χρησιμοποίησε;

Επίσης, και εγω εχω προβλημα με το music player που κολλάει μερικές φορές.

Εχω παρατηρησει ότι φταινε τα handsfree.Μολις τα βγάλω ξεκολλάει. Συμβαίνει και σε καποιον αλλο αυτο;

Γιατί, βρήκες κατάστημα που έχει ετοιμοπάδοτες 16άρες κάρτες;

Η μοναδική περίπτωση που μου έχει κολλήσει η αναπαραγωγή μουσικής είναι όταν είχα ενεργοποιήσει το fm transmitter και το σκάλιζα.

Νομίζω το e-shop εχει μια στο site, αλλα δεν ξερω αν εχει ετοιμοπαραδοτες.

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν τις αναγνωριζει κανονικα όποτε θα αξιζει να περιμενω λιγο, ή να παρω τωρα μια 8άρα που εχουν πεσει καπως οι τιμες (33 Ευρώ)

ρε παιδια εμενα δεν μου ανοιγει το μεγαφωνο στις συνομιλιεσ

Ουτε εμενα επειδη το δεξι ηχειο ειναι χαλασμενο.Αν πατησω μεγαφωνο πριν αρχισει να χτυπαει οταν περνω τηλ ακουγεται απο το αριστερο ηχειο μια χαρα.Αλλα αν πατησω μεγαφωνο αφου αρχισει να χτυπαει ακουγεται απο το δεξι ηχειο το οποιο ειναι και χαλασμενο αρα δεν ακουγεται ΤΠΤ:D Δουλευουν και τα 2 ηχεια σου?

TO NOY SAS

Ναι δουλεβουν κανονικα. απλα οταν σε μια κληση παταω μεγαφωνο,, μου λεει, ''το ακουστικο ενεργοποιηθηκε'' και συνεχιζει να εχει τον ηχο στο ακουστικο...... τι bug ειναι αυτο???

το εχει κανεις αλλος? εχω την 12.046

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι, μόλις το δοκίμασα.Δουλεύουν κανονικά και τα δύο ηχεία και την στιγμή που μιλάς, όταν επιλέξεις μεγάφωνο, μεταφέρεται κανονικά ο ήχος στα ηχεία.

Ναι δουλεβουν κανονικα. απλα οταν σε μια κληση παταω μεγαφωνο,, μου λεει, ''το ακουστικο ενεργοποιηθηκε'' και συνεχιζει να εχει τον ηχο στο ακουστικο...... τι bug ειναι αυτο???

το εχει κανεις αλλος? εχω την 12.046

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα....

Δοκιμάστε να κάνετε hard reset. Ίσως κάποια εφαρμογή δημιουργεί το κόλλημα.

Συγνώμη και χωρίς παρεξήγηση,το συγκεκριμένο πρόβλημα με τα μεγάφωνα το έχω κ εγώ και ένας φίλος μου και απο ότι βλέπω στο φόρουμ άλλα 3 άτομα δηλαδή σύνολο 5 και όλοι ακριβώς το ίδιο. Ρωτάω εγώ τώρα ... εσύ δν έχεις αυτό το πρόβλημα και γενικά δεν σου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα ?? Γιατί ότι προβλήματα εμφανίζονται στο Ν78 και αναφέρονται στο φόρουμ σε σένα δεν παρουσιάζονται. Επίσης έχω κάνει ποστ και σε ξένο φόρουμ της νόκια κ πρόβλημα με το φωτισμο και το κωδικό (το οποίο μας το επιβεβαίωσαν απο την Alpha Copy,η ίδια η υπεύθυνη, ότι είναι πρόβλημα λογισμικού και περιμένουν νέα αναβάθμιση για να το φτιάξουν), και με τα μεγάφωνα και έχουν όλοι την τελευταία έκδοση λογισμικού. Εσύ ποια έκδοση έχεις ? Το κινητό σου απο που είναι ?(made απο που ?)

Είναι made in finland. Την συσκευή την πήρα μεταχειρισμένη απο ένα παλικάρι απο το φόρουμ. Είναι αγορασμένο απο κάποιο κατάστημα, μή επώνυμο, ηλεκτρονικών στην Κατερίνη.

Αυτά όσα έχουν να κάνουν την συγκεκριμένη συσκευή μου. Μπορεί να στάθηκα τυχερός και κάποια προβλήματα που παρουσίασαν οι υπόλοιπες παρτίδες, να μην υπάρχουν στο δικό μου τηλέφωνο.

Το πρόβλημα με τα ηχεία δεν υπάρχει σίγουρα στο τηλέφωνό μου. Όμως, όπως έχω ποστάρει σε προηγούμενες σελίδες, υπάρχουν προβλήματα λογισμικού τα οποία περιμένω να λυθούν σε κάποια νεότερη αναβάθμιση. Το πιο σημαντικό, και αυτό που με ταλαιπωρεί καθημερινά, είναι η αστάθεια του bluetooth. Αν αποσυνδέσω το BH-902, μετά, δεν συνδέεται με τίποτα. Πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το BT του N78.

Είναι made in finland. Την συσκευή την πήρα μεταχειρισμένη απο ένα παλικάρι απο το φόρουμ. Είναι αγορασμένο απο κάποιο κατάστημα, μή επώνυμο, ηλεκτρονικών στην Κατερίνη.

Αυτά όσα έχουν να κάνουν την συγκεκριμένη συσκευή μου. Μπορεί να στάθηκα τυχερός και κάποια προβλήματα που παρουσίασαν οι υπόλοιπες παρτίδες, να μην υπάρχουν στο δικό μου τηλέφωνο.

Το πρόβλημα με τα ηχεία δεν υπάρχει σίγουρα στο τηλέφωνό μου. Όμως, όπως έχω ποστάρει σε προηγούμενες σελίδες, υπάρχουν προβλήματα λογισμικού τα οποία περιμένω να λυθούν σε κάποια νεότερη αναβάθμιση. Το πιο σημαντικό, και αυτό που με ταλαιπωρεί καθημερινά, είναι η αστάθεια του bluetooth. Αν αποσυνδέσω το BH-902, μετά, δεν συνδέεται με τίποτα. Πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το BT του N78.

Μου κάνει εντύπωση όμως διότι όλα αυτά τα προβλήματα είναι καθαρά θέμα λογισμικού και όλοι έχουν την τελευταία έκδοση, επομένως πρέπει να τα έχει κ το δικό σου και γενικά όλα τα Ν 78,απλά κάποιοι μπορεί να μην τα έχουν ανακαλύψει ακόμα.