aggelos74 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 ετσι ηξερα και εγω απλα με παραξενεψε που αν πας στο μενου--> πολυμεσα -->φωτογραφιες, αν πατησεις επιλογες και πληροφοριες στην οριζόντια προβολη θα δεις οτι το αναφερει. βεβαια δεν υπαρχει σαν ρυθμιση Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
allag Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 μετα απο 20 μερες που το εχω διαπιστωσα καποια προβληματακια οπως διακοπες κατα την αναπαραγωγη μουσικης απο ενα δευτερολεπτο εως και πληρες κολλημα. μου το κανει επισης καποιες φορες που το βαζω σε φορτιση ενω την ωρα που κολλαει σβυνουν τα παντα μετα απο λιγο αναβει μονο ο φωτισμος στα πληκτρα και καποια στιγμη κανει επανεκκινηση με αναζητηση δυκτιου κανονικα ομως χωρις να ζηταει πιν:worry: μαλλον θα πρεπει να το παω για το σερβις.......bug μου μυριζει και ισως να εχουν αναβαθμιση ........ελπιζω!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Σκέφτομαι να το αγοράσω και ήθελα να ρωτήσω τα εξής: Οι φωτογραφίες του σε φως ημέρας πως είναι σε σχέση με κ800; Τα λεντάκια έχουν ικανοποιητική ένταση; Από μπαταρία πως πάει; Τη παλεύει καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beont Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Μαπα το καρπούζι. Πήρα το κινητό προχθές και ανοιξα το Gmaps. Δε λεω καλή εφαρμογή. Έκανα ένα ξεζουμ και ενα ζουμ και κατέβασε 1 ΜΒ σχεδόν χάρτη με 0,0119 €/ΚΒ που λεει η Cosmote είμαστε με τα καλά μας? Η Sony Ericsson φταιει??? βλ. ΝΟΚΙΑ με Destinator ktlp... Ή η Cosmote με τις "φτηνότερες" χρεώσεις της αγορας???? 0,0119 €/ΚΒ???? ποιον να πρωτοκατηγορησεις Γιατι ο αλλος που έχει το ΝΟΚΙΑ να μην χρεωνετε? Τι ειναι αυτα? και υστερα μου λετε για τον ήχο και τα κουμπάκια? GPS και τα @@ μας κουνιουνται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dream1976chaser Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Beont την ίδια απορία είχα και εγώ αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του GPS και τελικά όπως έγραψα και πιο πάνω, αυτή τη στιγμή ΟΛΑ τα κινητά της SE δεν έχουν προ-φορτωμένους χάρτες, αλλά κάθε φορά "κατεβάζουν" το χάρτη που ζητείται μέσω του GPRS με ανάλογη χρέωση του παρόχου. Δυστυχώς αυτό τον τρόπο λειτουργίας δε στον λεει κανένας όταν σου λένε πως η συσκευή έχει GPS παρά μόνο αν ψαχτείς λίγο παραπάνω και ρωτήσεις ή ξέρεις πως "δουλεύει" το Google maps. Στα Nokia το GPS δουλεύει με το Nokia Maps που είναι προεγκατεστημένο, οπότε δε χρειάζεται επικοινωνία και κατέβασμα δεδομένων, αφού αυτά ήδη υπάρχουν στη μνήμη της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beont Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Beont την ίδια απορία είχα και εγώ αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του GPS και τελικά όπως έγραψα και πιο πάνω, αυτή τη στιγμή ΟΛΑ τα κινητά της SE δεν έχουν προ-φορτωμένους χάρτες, αλλά κάθε φορά "κατεβάζουν" το χάρτη που ζητείται μέσω του GPRS με ανάλογη χρέωση του παρόχου. Δυστυχώς αυτό τον τρόπο λειτουργίας δε στον λεει κανένας όταν σου λένε πως η συσκευή έχει GPS παρά μόνο αν ψαχτείς λίγο παραπάνω και ρωτήσεις ή ξέρεις πως "δουλεύει" το Google maps. Στα Nokia το GPS δουλεύει με το Nokia Maps που είναι προεγκατεστημένο, οπότε δε χρειάζεται επικοινωνία και κατέβασμα δεδομένων, αφού αυτά ήδη υπάρχουν στη μνήμη της συσκευής. Δηλαδη τι; έχω GPS στο κινιτό μου και κάθε 200μ. χρεώνομαι 5 και 10 ευρώ; παίρνω ταξί και τελείωσε η φασαρία. Τι είναι αυτοί; Δεν ντρέπονται λιγάκι; Σκέψου για μια απόσταση 10χλμ. με GPS SE Gmaps θα είναι το ίδιο να με το να νοικιάσω λιμουζίνα? Δεν μπορώ να καταλάβω όμως η Google παίρνει ποσοστό από την SE και η SE παίρνει ποσοστό από την Cosmote ή η Google το δίνει δωρεάν και η SE παίρνει ποσοστό από την Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Δηλαδη τι; έχω GPS στο κινιτό μου και κάθε 200μ. χρεώνομαι 5 και 10 ευρώ; παίρνω ταξί και τελείωσε η φασαρία. Τι είναι αυτοί; Δεν ντρέπονται λιγάκι; Σκέψου για μια απόσταση 10χλμ. με GPS SE Gmaps θα είναι το ίδιο να με το να νοικιάσω λιμουζίνα? Δεν μπορώ να καταλάβω όμως η Google παίρνει ποσοστό από την SE και η SE παίρνει ποσοστό από την Cosmote ή η Google το δίνει δωρεάν και η SE παίρνει ποσοστό από την Cosmote. Τίποτα απ' όλες αυτές τις συνομωσίες δεν ισχύει φίλε μου. Η λειτουργία του GPS είναι δωρεάν, το ίδιο και το πρόγραμμα της Google. Η χρέωση γίνεται διότι το πρόγραμμα λειτουργεί όπως ακριβώς και το Google Earth, δηλαδή υπάρχει μια βάση δεδομένων για όλη την υδρόγειο και παίρνει τα δεδομένα κατά ζήτηση. Εξάλλου είναι αδύνατον να φορτωθούν όλα αυτά τα δεδομένα σε ένα κινητό. Εάν η cosmote προσέφερε flat rate internet τότε δε θα χρεωνώσουν τίποτα. Για παράδειγμα εάν ήσουν συνδρομητής Wind που έχει έστω το υποτυπώδες flat rate μέσω του Wind Plus non stop δεν θα είχες καμία χρέωση. Όλ' αυτά λοιπόν εξαρτώνται από το λειτουργό του δικτύου και την τιμολόγιση που επιβάλει στη χρήση του δικτύου του, ας μην φανταζόμαστε συνομοσίες και σκοτεινές δυνάμεις. Και το ίδιο όσον αφορά τη χρέωση ισχύει και αν κάνεις τη χρήση του Nokia Maps μιας που μίλησες προηγουμένος για τα Nokia. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beont Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Τίποτα απ' όλες αυτές τις συνομωσίες δεν ισχύει φίλε μου. Η λειτουργία του GPS είναι δωρεάν, το ίδιο και το πρόγραμμα της Google. Η χρέωση γίνεται διότι το πρόγραμμα λειτουργεί όπως ακριβώς και το Google Earth, δηλαδή υπάρχει μια βάση δεδομένων για όλη την υδρόγειο και παίρνει τα δεδομένα κατά ζήτηση. Εξάλλου είναι αδύνατον να φορτωθούν όλα αυτά τα δεδομένα σε ένα κινητό. Εάν η cosmote προσέφερε flat rate internet τότε δε θα χρεωνώσουν τίποτα. Για παράδειγμα εάν ήσουν συνδρομητής Wind που έχει έστω το υποτυπώδες flat rate μέσω του Wind Plus non stop δεν θα είχες καμία χρέωση. Όλ' αυτά λοιπόν εξαρτώνται από το λειτουργό του δικτύου και την τιμολόγιση που επιβάλει στη χρήση του δικτύου του, ας μην φανταζόμαστε συνομοσίες και σκοτεινές δυνάμεις. Και το ίδιο όσον αφορά τη χρέωση ισχύει και αν κάνεις τη χρήση του Nokia Maps μιας που μίλησες προηγουμένος για τα Nokia. Κατσε ρε πέτρο δηλαδή oi τύποι που φτιάξαν το destinator και τα χωρέσαν όλα σε ένα πρόγραμμα και σου λένε κατέβασε και εγγατέστησε όποιον χάρτη θες είναι ποιο μάγκες από την google? να αγοράσω προγραμα για την GPS συσκευή μου αλλα να μην με παει χρεωση με το χιλιόμετρο. Και η αλλαγή σε WIND θα μου παει ο κούκος αηδόνι και θα κάνει κανα μήνα. Είδα και έπαθα πέρσυ απο Vod se Cosmote ένα μήνα περίμενα. Βαρίεμαι την διαδικασία... καλύτερα με χάρτη της ΕΛΠΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Κατσε ρε πέτρο δηλαδή oi τύποι που φτιάξαν το destinator και τα χωρέσαν όλα σε ένα πρόγραμμα και σου λένε κατέβασε και εγγατέστησε όποιον χάρτη θες είναι ποιο μάγκες από την google? να αγοράσω προγραμα για την GPS συσκευή μου αλλα να μην με παει χρεωση με το χιλιόμετρο. Και η αλλαγή σε WIND θα μου παει ο κούκος αηδόνι και θα κάνει κανα μήνα. Είδα και έπαθα πέρσυ απο Vod se Cosmote ένα μήνα περίμενα. Βαρίεμαι την διαδικασία... καλύτερα με χάρτη της ΕΛΠΑ Δεν είναι έτσι φίλε μου. Η λογική αυτού του προγράμματος απαιτεί συνεχή σύνεση με το δίκτυο. Έτσι έχει τη δυνατότητα να μπορεί να λειτουργεί ακόμα και στα μη έξυπνα κινητά. Τώρα αν ο παροχος δεν παρέχει φλατ χρέωση για το ίντερνετ δεν ευθύνεται η γκούγκλ. Εκείνη απλά σου παρέχει μια δωρεάν λύση ως έχει. Κατά συνέπεια είναι δίκη σου επιλογή το ποια λύση θα επιλέξεις. Δεν υπάρχει ούτε πιο μάγκας ούτε τίποτα τέτοιο. Και απλά να σκεφτόμαστε λιγάκι πριν αρχίσουμε να γράφουμε περί συνωμοσιών και στοών... Είναι σαν να παίρνεις ένα αυτοκίνητο και να κατηγορείς την κατασκευάστρια για τα τέλη κυκλοφορίας. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beont Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Δεν είναι έτσι φίλε μου. Η λογική αυτού του προγράμματος απαιτεί συνεχή σύνεση με το δίκτυο. Έτσι έχει τη δυνατότητα να μπορεί να λειτουργεί ακόμα και στα μη έξυπνα κινητά. Τώρα αν ο παροχος δεν παρέχει φλατ χρέωση για το ίντερνετ δεν ευθύνεται η γκούγκλ. Εκείνη απλά σου παρέχει μια δωρεάν λύση ως έχει. Κατά συνέπεια είναι δίκη σου επιλογή το ποια λύση θα επιλέξεις. Δεν υπάρχει ούτε πιο μάγκας ούτε τίποτα τέτοιο. Και απλά να σκεφτόμαστε λιγάκι πριν αρχίσουμε να γράφουμε περί συνωμοσιών και στοών... Είναι σαν να παίρνεις ένα αυτοκίνητο και να κατηγορείς την κατασκευάστρια για τα τέλη κυκλοφορίας. Ok δεν υπάρχει συνομοσία. Όσο για το GPS χρεώνει 1 ευρω ανα 300μ. (143567 Bytes για να δω το στίγμα μου) Τίποτα η Cosmote ειναι για τα πανηγύρια τους πήρα τηλ. και μου είπανε να πάρω την SE για να μου πεί πως να αποθηκεύσω χάρτες στην μνήμη του κινητού. Πήρα την SE και με το δίκιο τους μου είπαν οτι δεν γίνεται. Εντάξει η COsMote φταιει για όλα που δεν με ενημέρωσε όταν το αγόρασα γιατι τους ρώτησα κιολας πριν το αγοράσω και μου είπαν οτι δεν χρειάζεται ιντερνετ. οτι να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 το προβλιμα ειναι οτι η Σ.Ε παρουσιασε μια σησκευη ανοριμη για την ελληνικη αγορα απλα δεν κανει για gps του μεσου ελληνα χρηστη οσοι το θελλουν για αυτο κανει ΤΖΗΣ αλλα κανει για αλλα πραγματα οπως {βαρια χρηση}. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dream1976chaser Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Και το ίδιο όσον αφορά τη χρέωση ισχύει και αν κάνεις τη χρήση του Nokia Maps μιας που μίλησες προηγουμένος για τα Nokia. Απ' όσο γνωρίζω όμως η Nokia δίνει κάποιους στοιχειώδεις χάρτες προεγκατεστημένους, καθώς επίσης και σου δίνει τη δυνατότητα να "φορτώσεις" χάρτες. Κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Κάνω λάθος; Ναι . Μπορεις να βαλεις χαρτες μεσα απο ειδικα , γι'αυτη τη περιπτωση , προγραμματα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Απ' όσο γνωρίζω όμως η Nokia δίνει κάποιους στοιχειώδεις χάρτες προεγκατεστημένους, καθώς επίσης και σου δίνει τη δυνατότητα να "φορτώσεις" χάρτες. Κάνω λάθος; Έτσι ακριβώς είναι. Μάλιστα το μέγεθος των χαρτών της Ελλάδας είναι 13MB (χθες κατέβασα τους καινούριους) & χωράνε σε οποιαδήποτε κάρτα μνήμης. Ακόμη & οι χάρτες της MLS για το Destinator που έχουν ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ την Ελλάδα, έχουν μέγεθος μόλις 36MB. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 να ρωτησω σε οποιον το εχει. υπαρχει η δυνατοτητα περιστροφης φωτογραφιας με περιστροφη της οθόνης? και κατι αλλο.εχει βγει καμια αναβαθμιση?ξέρουμε? Την προηγουμενη εβδομαδα που το πηρα του εκανα με τη μια αναβαθμιση.Οποτε υπαρχει ηδη.Ισως γι'αυτο δεν μου κανει κολληματα γενικα, ουτε στην αναπαραγωγη της μουσικης και το εχω στην παραλια με ηχειακια για ωρες!Γι'αυτο το πηρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 μπορεις να μου πεις ποια ειναι η εκδοση του firmware που έχεις? Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 μπορεις να μου πεις ποια ειναι η εκδοση του firmware που έχεις?[/Q Γραφει "Τρεχουσα εκδοση λογισμικου 1204-9289 R3BA035 080521 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Σκέφτομαι να το αγοράσω και ήθελα να ρωτήσω τα εξής: Οι φωτογραφίες του σε φως ημέρας πως είναι σε σχέση με κ800; Τα λεντάκια έχουν ικανοποιητική ένταση; Από μπαταρία πως πάει; Τη παλεύει καθόλου; Κανείς ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Σκέφτομαι να το αγοράσω και ήθελα να ρωτήσω τα εξής: Οι φωτογραφίες του σε φως ημέρας πως είναι σε σχέση με κ800; Τα λεντάκια έχουν ικανοποιητική ένταση; Από μπαταρία πως πάει; Τη παλεύει καθόλου; Δεν είχα ποτέ το Κ800, αλλά οι φωτογραφίες του είναι αρκετά καλές την ημέρα, τα λεντάκια είναι πολύ δυνατά και η μπαταρία κρατάει άνετα ένα τριήμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό αλλά μέσω ebay, από εδώ πχ http://cgi.ebay.com/QUAD-BAND-3MP-CAMERA-DUAL-STANDBY-TV-FM-MOBILE-PHONE-BL_W0QQitemZ170237765175QQcmdZViewItem?hash=item170237765175&_trksid=p3286.m14.l1318 Είναι το ίδιο με αυτό που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορα? Γιατί διαβάζω οτι έχει τηλεόραση και κάτι τέτοια :worry::worry: .Λέτε με μια αναβάθμιση να μπορέσω να περάσω τα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό αλλά μέσω ebay, από εδώ πχ http://cgi.ebay.com/QUAD-BAND-3MP-CAMERA-DUAL-STANDBY-TV-FM-MOBILE-PHONE-BL_W0QQitemZ170237765175QQcmdZViewItem?hash=item170237765175&_trksid=p3286.m14.l1318 Είναι το ίδιο με αυτό που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορα? Γιατί διαβάζω οτι έχει τηλεόραση και κάτι τέτοια :worry::worry: .Λέτε με μια αναβάθμιση να μπορέσω να περάσω τα ελληνικά? Αυτο δεν ειναι καν sonyericsson και ο τυπος δεν στελνει Ελλαδα αν προσεξεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Αυτο δεν ειναι καν sonyericsson και ο τυπος δεν στελνει Ελλαδα αν προσεξεις. Έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα. Από εδώ πχ http://cgi.ebay.com/NEW-SONY-ERICSSON-C702-3MP-CAMERA-QUADBAND-GSM-PHONE_W0QQitemZ150267934617QQihZ005QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem αν στέλνει Ελλάδα. Πιστεύετε είναι καλή λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα. Από εδώ πχ http://cgi.ebay.com/NEW-SONY-ERICSSON-C702-3MP-CAMERA-QUADBAND-GSM-PHONE_W0QQitemZ150267934617QQihZ005QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem αν στέλνει Ελλάδα. Πιστεύετε είναι καλή λύση? Αυτο ναι ειναι το c702 αλλα και παλι δεν στελνει ελλαδα.Να βλεπεις το "ships to:" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abacab Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 ρε παίδες μια πληροφορία θα ήθελα...... το βιβλιαράκι της Σόνυ λέει στη σελιδα 11 "Χρειάζονται περίπου 2.5 ώρες για την πλήρη φόρτιση, φορτίζετε πλήρως την μπαταρία πρίν από την πρώτη χρήση...." κλπ κλπ Εγώ ξέω ότι σε κάθε κινητό όταν το αγοράζεις η μπαταρία είναι λίγο φορτισμένη και πρέπει να αφήσεις το κινητό να σβήσει τελείως και μετά να κάνεις πλήρη φόρτιση, τώρα ποιό είναι το σωστό ? όταν δουλεύει σε δίκτυο 3G καταναλώνει περισσότερη μπαταρία ? Παράθεση abacab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts