Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

btw Όποιος θέλει να πειραματιστεί έχει βγεί android version σε πολύ beta στάδιο

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5183104&postcount=203

δέν σβήνετε παλιά rom. bootarei απο sd , και άν θέλετε να γυρίσετε σε win ένα απλό soft reset , κάνει την δουλειά

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Παντως εγω παιδια πηγα πριν και ειδα το xperia. σαν συσκευη μου αρεσε απλα δεν μπορουσα να δω το λογισμικο γιατι ηταν συσκευη αψυχη :P τωρα δεν ξερω τι φαση αλλα μαλλον θα το παρω συμφερη και στην τιμη.

Καλό θα ήταν να δεις και καμιά αληθινή συσκευή ούτως ώστε να εξακριβώσεις ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου.

Modpic.gif

σορυ και απο εμενα για το οφ τοπικ αλλα οχι και το touch 2 αντι του xperia...ειπαμε ΗΤC αλλα οχι κιετσι.................xperia δαγκωτο............εκτως αν εννοειται το touch pro 2...

μπορει να παλιωσε λιγο αλλα την σαβουρα της αγορας την βαζει ανετα κατω......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα παρακαλέσω κι εγώ με τη σειρά μου, όπως κι ο athanaso77, να μην επεκταθούμε άλλο σε θέματα σύγκρισης. Υπάρχουν αρμόδια topic για τέτοιες συζητήσεις. Στο εξής τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

καταρχας χρονια πολλα παιδια και καλα. δευτερα παω να αγορασω το xperia. διστυχως δεν μπορω να το δω το λογισμικο γιατι οπως ανεφερα δεν ηταν ζωντανη συσκευη αλλα φιλους που ρωτησα ειπαν δαγκωτα να το παρω. ασε που στην πολη μου για να βρεις καποιον με xperia ειναι πολυ δυσκολο.. φλωρινα ftw χεχε . να σας πω την αληθεια το ασημι μου αρεσε περισσοτερο αλλα οπως ειδα εδω στο φορουμ βγαζει προβληματα. κατι ψηλοακυρο τωρα. επειδη η δουλεια μου ειναι τετοια και εχω αρκετο χρονο παιχνιδια δεχεται το xperia?? αν ναι ξερεται κανα site να κατεβασω? παντως με το που το παρω σαν πρωτο μου smart κινητο θα δεχτητε πολλες ερωτησεις γιαυτο ετοιμαστητε :)

καταρχας χρονια πολλα παιδια και καλα. δευτερα παω να αγορασω το xperia. διστυχως δεν μπορω να το δω το λογισμικο γιατι οπως ανεφερα δεν ηταν ζωντανη συσκευη αλλα φιλους που ρωτησα ειπαν δαγκωτα να το παρω. ασε που στην πολη μου για να βρεις καποιον με xperia ειναι πολυ δυσκολο.. φλωρινα ftw χεχε . να σας πω την αληθεια το ασημι μου αρεσε περισσοτερο αλλα οπως ειδα εδω στο φορουμ βγαζει προβληματα. κατι ψηλοακυρο τωρα. επειδη η δουλεια μου ειναι τετοια και εχω αρκετο χρονο παιχνιδια δεχεται το xperia?? αν ναι ξερεται κανα site να κατεβασω? παντως με το που το παρω σαν πρωτο μου smart κινητο θα δεχτητε πολλες ερωτησεις γιαυτο ετοιμαστητε :)

Επιμένω να το δεις πριν το παρεις. Βρες το σε καποιο μαγαζι και δες το... Ο καθενας βολευεται με διαφορετικα πραγματα, το οτι σου ειπαν οι φιλοι σου να το παρεις δε σημαινει οτι εσενα συγκεκριμενα θα σε βολεψει σαν συσκευη...

Φυσικα και δεχεται παιχνιδια, πλακα κανεις?!

Πρωτο και καλύτερο, το Xtrakt :cool:

http://xperia-x1.com/xtrakt-made-available-for-sony-ericsson-xperia-x1/

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
παντως με το που το παρω σαν πρωτο μου smart κινητο θα δεχτητε πολλες ερωτησεις γιαυτο ετοιμαστητε :)

Πριν ξεκινήσεις τις ερωτήσεις, καλό είναι βέβαια να διαβάσεις και λίγο αυτό το thread μιας και οι περισσότερες απορίες σου, θα έχουν ήδη απαντηθεί. Καλορίζικο.

Modpic.gif

Πριν ξεκινήσεις τις ερωτήσεις, καλό είναι βέβαια να διαβάσεις και λίγο αυτό το thread μιας και οι περισσότερες απορίες σου, θα έχουν ήδη απαντηθεί. Καλορίζικο.

Χαχαχα φυσικά ναι. Απλά ήταν αστειάκι :p μπορεί να μην έχω ιδέα στα κινητά αλλά από forums πάμε καλά χεχε. πάντως μάλλον θα το πάρω. Θα περάσω και από wind και cosmote να δω αν το έχουν να δω και την γενική χρήση του. Φοβάμαι λίγο τα προβλήματα αλλά ποιο δεν έχει. Το LG cookie μου τα έφτυσε. Πάει η οθόνη δεν πατιέται. Τέλος πάντων ελπίζω να μην έχω προβλήματα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

• Administrators
Διάβασε εδώ και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. Η συσκευή αυτή είναι μακράν ανώτερη του cookie σου.

Modpic.gif

btw Όποιος θέλει να πειραματιστεί έχει βγεί android version σε πολύ beta στάδιο

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5183104&postcount=203

δέν σβήνετε παλιά rom. bootarei απο sd , και άν θέλετε να γυρίσετε σε win ένα απλό soft reset , κάνει την δουλειά

καλη φάση φίλε το android, αλλα το σπαστικό είναι ότι τα δείχνει ανάποδα πρέπει να γυρνάς το κινητό ανάποδα για να τα παίξεις!!! δεν έχει καμία άλλη έκδοσή να τα δείχνει κανονικά ?? λολ:lol: επίσης όποιος τα δοκίμασε και τα τέσταρε εγώ δεν κατάφερα να έχω ήχο, γενικά το κινητό δεν παίζει ήχους αν ξέρει κάνεις πως γίνεται η ενεργοποίηση με καμία εντολή μήπως? επίσης δεν μπορώ να απαντήσω σε εισερχόμενη κλήση όταν με περνουνε, δεν μπορώ να απαντήσω εχω δοκιμάσει ολα τα κουμπια μονο με το οκ τερματιζει την κλήση... τηλεφωνο μπορω και παιρνω κανονικα και μιλαω χωρις πρόβλημα, και sms στελνει μια χαρα.αν ξέρει ο φίλος που τα δοκίμασε ας με βοηθήσει!αν και θα μου πείτε beta έκδοση είναι και αυτά που κάνει πολλά είναι :O

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

καλη φάση φίλε το android, αλλα το σπαστικό είναι ότι τα δείχνει ανάποδα πρέπει να γυρνάς το κινητό ανάποδα για να τα παίξεις!!! δεν έχει καμία άλλη έκδοσή να τα δείχνει κανονικά ?? λολ:lol: επίσης όποιος τα δοκίμασε και τα τέσταρε εγώ δεν κατάφερα να έχω ήχο, γενικά το κινητό δεν παίζει ήχους αν ξέρει κάνεις πως γίνεται η ενεργοποίηση με καμία εντολή μήπως? επίσης δεν μπορώ να απαντήσω σε εισερχόμενη κλήση όταν με περνουνε, δεν μπορώ να απαντήσω εχω δοκιμάσει ολα τα κουμπια μονο με το οκ τερματιζει την κλήση... τηλεφωνο μπορω και παιρνω κανονικα και μιλαω χωρις πρόβλημα, και sms στελνει μια χαρα.αν ξέρει ο φίλος που τα δοκίμασε ας με βοηθήσει!αν και θα μου πείτε beta έκδοση είναι και αυτά που κάνει πολλά είναι :O

Τα αναφερει ο δημιουργος αυτα τα προβληματα...

Γι' αυτο και δεν επιχειρησα καν να το βαλω...μα να μη μπορω να απαντησω σε κληση?!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει δοκιμάσει κανένας καμιά έκδοση των windows 6,5 (προτείνετε να μείνω με τα αυθεντικά;)

http://tsakos.blogspot.com/

Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο

• Administrators
Γνώμη μου είναι να μείνεις όπως είσαι εάν δεν έχεις πρόβλημα. Εάν θέλεις τώρα να κάνεις πειραματισμούς μπες εδώ, διάβασε και αποφάσισε ποια ROM ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα.

Modpic.gif

Παιδιά ιστορική ήττα. Πήγα να παραγγειλω το xperia σήμερα το πρωί και εξαντλήθηκαν όλα τα κομμάτια σε μερικές μέρες. Τρέλα… δήλωσε την παραγγελία στα κεντρικά θα πάω να δω ξανά την πέμπτη μήπως κακότυχη προχωρήσει που δεν το βλέπω και αν δεν υπάρχει ψάχνω άλλο.. πφφ και είχα ψηθεί.

Είναι τέλεια και παίζει πολύ καλά. Την προτείνω είναι απίστευτη!!!!!

;)χαίρομαι που σου άρεσε

Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable)

Με ειδοποιήσαν και πήγα στο service Και μου έδωσαν καινούργιο X1....

Μια παρατήρηση...στο παλιό όταν το φόρτιζες άναβαν κάτι led στο πλαι...σε αυτό ανάβει μόνο ένα λαμπάκι πάνω στο κουμπί του power....άλλαξαν κάτι στην συσκευή ??

Παιδιά ιστορική ήττα. Πήγα να παραγγειλω το xperia σήμερα το πρωί και εξαντλήθηκαν όλα τα κομμάτια σε μερικές μέρες. Τρέλα… δήλωσε την παραγγελία στα κεντρικά θα πάω να δω ξανά την πέμπτη μήπως κακότυχη προχωρήσει που δεν το βλέπω και αν δεν υπάρχει ψάχνω άλλο.. πφφ και είχα ψηθεί.

Εάν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου πουλήσω αυτό που μου έδωσαν...περισσότερα με ΠΜ...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Δείτε τι έχει κάνει ο άνθρωπος.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=606544

3 rom σε μια!!!

UI:

[WM6.1 Aku1.6.9 + WM6.5 Aku5 + WM6.5.1 Aku5.3] .Κανεις την εγκατάσταση και διαλέγεις αν θες wm6.1,wm6.5 η wm6.5.1.Κάνεις την επιλογή σου και όποτε βαριέσαι αλλάζεις...:D..Μην ξεχάσετε όσοι θέλετε να την δοκιμάσετε το αρχειάκι με το english language.

Δείτε τι έχει κάνει ο άνθρωπος.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=606544

3 rom σε μια!!!

UI:

[WM6.1 Aku1.6.9 + WM6.5 Aku5 + WM6.5.1 Aku5.3] .Κανεις την εγκατάσταση και διαλέγεις αν θες wm6.1,wm6.5 η wm6.5.1.Κάνεις την επιλογή σου και όποτε βαριέσαι αλλάζεις...:D..Μην ξεχάσετε όσοι θέλετε να την δοκιμάσετε το αρχειάκι με το english language.

!!! ωχ...προβλεπω φλασαρισμα στον οριζοντα :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

!!! ωχ...προβλεπω φλασαρισμα στον οριζοντα :p

:p..εγώ τον είδα ήδη τον ορίζοντα.:p..Πολύ παράξενο αλλά δουλεύει.Από το ui κάνεις επιλογή τι θες και αλλάζεις σε όποιο λειτουργικό θες...φάση έχει.Χρειάζεται και Ελληνικό keyboard μετά την εγκατάσταση

:p..εγώ τον είδα ήδη τον ορίζοντα.:p..Πολύ παράξενο αλλά δουλεύει.Από το ui κάνεις επιλογή τι θες και αλλάζεις σε όποιο λειτουργικό θες...φάση έχει.Χρειάζεται και Ελληνικό keyboard μετά την εγκατάσταση

μου φαίνεται ωραίο και πρωτότυπο! Πολύ διαφορετικό... Κινέζος δεν είναι ο τυπάς? Σαλταρισμένοι τύποι με έξαλλες ιδέες...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Κινέζος δεν είναι ο τυπάς? Σαλταρισμένοι τύποι με έξαλλες ιδέες...:p

Είναι και αυτό μια εξήγηση! :p

Modpic.gif

Πόσο χώρο πιάνει στην ROM και με πόση ελεύθερη RAM ξεκινά η συσκευή;

storage 122/program 127 με wm 6.5.1 αλλά και καμιά 20αριά προγράματα που πέρασα εγώ

μου φαίνεται ωραίο και πρωτότυπο! Πολύ διαφορετικό... Κινέζος δεν είναι ο τυπάς? Σαλταρισμένοι τύποι με έξαλλες ιδέες...:p

θεωρείται genius ο τύπος!!:)

όποιος την δοκιμάσει όταν ξεκινάει προσπαθεί να συνδεθεί αυτόματα στο ιντερνετ.Πάτε στο quickGPS και απενεργοποίειται το auto update

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

θεωρείται genius ο τύπος!!:)

Φυσικα! Οταν λεω "σαλταρισμένος τύπος με έξαλλες ιδέες" αυτό ακριβώς εννοώ :happy:

Λοιπον...πώς τα παει από ταχυτητα;;; Γιατι αν δεν ειναι εστω ισαξια της official...δε βλεπω να τη βαζω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned