jobous Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω το P1 με κάτι και λόγω ότι έχω επιδότηση σκέφτομαι αρκετά το Χ1. Η τιμή του είναι αρκετά δελεαστική ..300 € , με την επιδότηση έρχεται κοντά στα 180 €. Παιδιά αξίζει το τηλέφωνο ή θα αποδειχθεί μούφα ??? Δεν ξέρω ακόμα διαβάζω το topic, γενικά για τα προβληματά του, βλέπω και τα Χ2 - Χ10 αλλά ξεφεύγουν λίγο στην τιμή του 200 € παραπάνω τουλάχιστον μόνο για το Χ2 (δεν παίζει και ράδιο). Δεν ξέρω. Καμιά γνώμη??? Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrunkPrince Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Γεια σας παιδιά είμαι νέος εδώ. Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να αγοράσω το xperia . αν και βασικά το έβλεπα σαν ένα απλό κινητό δεν είναι έτσι. Θέλω λίγο να μου δώσετε τα φώτα σας. Σε κάτι χαζές συγκρίσεις που έκανα είδα 2 επιλογές μείον. Πολυφωνικοί ήχοι και ήχοι κλήσεις mp3. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό ότι δεν μπορείς να έχεις mp3 για ήχο κλήσεις? . Μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά φιλώ τα ρούχα μου :P Τώρα κάτι ηχογραφήσεις και χαζομάρες που δεν έχει δεν με νοιάζουν. Αν και θα προτιμούσα να έχει λίγο καλύτερη κάμερα. Γενικά το βλέπω πλέον σαν ένα mini pc. με την ευκαιρία Από ότι γνωρίζω θα βγει x2 μάλλον γιαυτο ρίξανε τις τιμές. Γενικά λέει το xperia τι πλην έχει γιατί τα συν τα ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Γεια σας παιδιά είμαι νέος εδώ. Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να αγοράσω το xperia . αν και βασικά το έβλεπα σαν ένα απλό κινητό δεν είναι έτσι. Θέλω λίγο να μου δώσετε τα φώτα σας. Σε κάτι χαζές συγκρίσεις που έκανα είδα 2 επιλογές μείον. Πολυφωνικοί ήχοι και ήχοι κλήσεις mp3. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό ότι δεν μπορείς να έχεις mp3 για ήχο κλήσεις? . Μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά φιλώ τα ρούχα μου :P Τώρα κάτι ηχογραφήσεις και χαζομάρες που δεν έχει δεν με νοιάζουν. Αν και θα προτιμούσα να έχει λίγο καλύτερη κάμερα. Γενικά το βλέπω πλέον σαν ένα mini pc. με την ευκαιρία Από ότι γνωρίζω θα βγει x2 μάλλον γιαυτο ρίξανε τις τιμές. Γενικά λέει το xperia τι πλην έχει γιατί τα συν τα ξέρω ποια συγκριση λεει οτι δεν εχει αυτα που αναφερεις.....τα εχει ολα αυτα.....χτυπα το ανεπιφυλακτα.............. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrunkPrince Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Του γερμανου.. χμμ οτι να ειναι δλδ ε?? γερμανος ποιοτητα :P εφοσον δεν εχει τετοιες χαζομαρες θα το παρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Για να μην τα ξαναπώ, δεν αξίζει πλέον το χ1. Για εμένα πάντα. Τους λόγους τους έχω εξηγήσει. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Για καινούργιο σίγουρα όχι. Για μεταχειρισμένο και σε δελεαστική για την κατηγορία τιμή... γιατί όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Έτσι ναι. Εγώ λέω για τα Ε300 που λένε για τον Γερμανό. Είναι κίνηση "ξεστοκαρίσματος" αυτή. Να αδειάσουν οι αποθήκες με τα Χ1 για να υποδεχτούν Χ2, Χ10 και τα λοιπά τηλέφωνα.... ;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Αλιμονο σε οσους παρετε Xperia. Κοιταξτε κανενα HTC καλυτερα... Και αν σας πεφτουν ακριβά και επιμένετε στο Xperia, προς Θεού ΟΧΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Για κάποιον που θέλει ένα smart phone σε αρκετά δελεαστική τιμή η απάντηση είναι απλά "γιατί όχι"... Χωρίς πολλούς πολλούς ενθουσιασμούς. Διαφορετικά Χ10 ή HTC! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Με ειδοποιήσαν και πήγα στο service Και μου έδωσαν καινούργιο X1.... Μια παρατήρηση...στο παλιό όταν το φόρτιζες άναβαν κάτι led στο πλαι...σε αυτό ανάβει μόνο ένα λαμπάκι πάνω στο κουμπί του power....άλλαξαν κάτι στην συσκευή ?? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Με ειδοποιήσαν και πήγα στο service Και μου έδωσαν καινούργιο X1.... Μια παρατήρηση...στο παλιό όταν το φόρτιζες άναβαν κάτι led στο πλαι...σε αυτό ανάβει μόνο ένα λαμπάκι πάνω στο κουμπί του power....άλλαξαν κάτι στην συσκευή ?? εχει λαμπακι στο κουμπι του power?? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Καλησπέρα σε όλους.Για όσους ενδιαφέρονται για σταθερή και γρήγορη rom συστήνω ανεπιφύλακτα την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505214 Εχω δοκιμάσει πάνω από 25 rom και είναι με διαφορά η καλύτερη.Εδώ και 10 μέρες που την έχω είμαι υπέρ ευχαριστημένος.Εχω ξεχάσει το soft reset:) Προσοχή στις οδηγίες.Αργεί λίγο στην εγκατάσταση αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο,αν και δεν είναι πολυδιαφησμένη Είναι τέλεια και παίζει πολύ καλά. Την προτείνω είναι απίστευτη!!!!! Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Είμαι ανάμεσα στο x1 στο htc touch και htc cruise touch :cry: στο γερμανό έχουν την ίδια τιμή περίπου αλλά από χαρακτηριστικά το Χ1 είναι καλύτερο από ποιότητα δεν ξέρω το x1 είναι καλύτερο από πλευράς ποιότητας. Κολάει το λειτουργικό; Τα windows 6.5 είναι νόμιμα; (από την sony ericsson΄;) Το DESTINATOR το τρέχει (το gps βρίσκει εύκολα σήμα (στο αυτοκίνητο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 εχει λαμπακι στο κουμπι του power?? :blink: ναι...και εγώ κουφάθηκα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Είμαι ανάμεσα στο x1 στο htc touch και htc cruise touch :cry: στο γερμανό έχουν την ίδια τιμή περίπου αλλά από χαρακτηριστικά το Χ1 είναι καλύτερο από ποιότητα δεν ξέρω το x1 είναι καλύτερο από πλευράς ποιότητας. Κολάει το λειτουργικό; Τα windows 6.5 είναι νόμιμα; (από την sony ericsson΄;) Το DESTINATOR το τρέχει (το gps βρίσκει εύκολα σήμα (στο αυτοκίνητο) Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν αποκλειστικά οι Διαξιφισμοί. Απευθύνσου εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrunkPrince Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Καλά παιδιά με διχάσατε τώρα. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα έπαιρνα το x1. Τώρα το σκέφτομαι.. κάνα άλλο κινητό παρόμοιο γνωρίζετε? Μου άρεσε σαν ιδέα το x1 είχε και αρκετά πράγματα και δεν έχω ασχοληθεί με τέτοιου είδους κινητά. Είδα και τα htc αλλα δεν με εντυπωσίασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Γιατί δεν απευθύνεσαι και εσύ στο link που δίνω ακριβώς από πάνω; Για τέτοιες απορίες υπάρχει το section των Διαξιφισμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Καλά παιδιά με διχάσατε τώρα. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα έπαιρνα το x1. Τώρα το σκέφτομαι.. κάνα άλλο κινητό παρόμοιο γνωρίζετε? Μου άρεσε σαν ιδέα το x1 είχε και αρκετά πράγματα και δεν έχω ασχοληθεί με τέτοιου είδους κινητά. Είδα και τα htc αλλα δεν με εντυπωσίασε. Είναι καλό κινητό από άποψη λειτουργικού αλλά βγαζει προβλήματα τα οποία συνήθως δεν αναγνωρίζει η μαμα Ερικσον και μας ταλαιπωρεί... και αναφέρομαι κυρίως στα ραγίσματα που παρουσιάζονται στα ασημί μοντέλα και στο εξωτερικό πληκτρολόγιο που κολλάει σε πολλές συσκευές και κανει ο,τι του καπνίσει με τα κουμπιά...(για να μην αναφέρω το κάλυμμα της μπαταρίας που γεμίζει γρατζουνιές στο πι και φι...) Θα ήθελες ένα κινητό με τέτοιες "προδιαγραφές"? Γιατί εγώ αν το ήξερα θα είχα πάει προς HTC μεριά...μιας και όταν το πήρα είχε σχεδόν την ίδια τιμή με το HTC HD. Τώρα αν το θέλεις (γιατί ομολογουμένως συμφέρει σαν τιμή, τώρα πια!), κοίταξε μόνο μην πάρεις ασημί χρώμα...και ετοιμάσου να μπεις έστω μια φορά στο σέρβις...εκτός αν είσαι τυχερός ή τολμηρός/πεπειραμένος και το ανοίγεις μονος σου να το φτιάχνεις ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Δηλ. ανάμεσα σε HTC Touch2 και Xperia X1 η επιλογή είναι HTC; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Αλιμονο σε οσους παρετε Xperia. Κοιταξτε κανενα HTC καλυτερα... Και αν σας πεφτουν ακριβά και επιμένετε στο Xperia, προς Θεού ΟΧΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ! Γιατι οχι? οσα μαυρα εχω δει εχουν γινει σαν της μαιμους τον κωλο, ξεβαφουν! :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Καλύτερα να ξεβάφουν παρά να ραγίζουν στα καλά καθούμενα;)... Ανάμεσα σε Χ1 και Τ2, δεν ξέρω.. Θα σου έλεγα κανένα από τα δύο.. Πήγαινε σε κάτι καλύτερο. Κοίτα και προς Android μεριά. Κοίτα και HTC HD... Κοίτα και το HD2. Από όσο διαβάζω, με κάτι τελευταία fixes πάει πολύ καλά (Γιάννη αληθεύει?).. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Ναι αλλά μιλ΄με ότι με μια οροφή 300 ευρώ παίρνεις ολοκαίνουργια συσκευή. Σημ. Υπάρχει κι Iphone 3G αλλά και τα Windows.... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Δηλ. ανάμεσα σε HTC Touch2 και Xperia X1 η επιλογή είναι HTC; Προτίμησε το Touch2. Σε απόλυτα νούμερα μπορεί να υστερεί έναντι του xperia, αλλά κάνει σωστά ότι υπόσχεται σαν συσκευή. (Τα καταφέραμε να βγούμε όλοι off topic. Ας επανέλθουμε παρακαλώ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Ναι αλλά βοήθησες να πάω στο σωστό topic από εδώ και μπρος... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrunkPrince Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Παντως εγω παιδια πηγα πριν και ειδα το xperia. σαν συσκευη μου αρεσε απλα δεν μπορουσα να δω το λογισμικο γιατι ηταν συσκευη αψυχη :P τωρα δεν ξερω τι φαση αλλα μαλλον θα το παρω συμφερη και στην τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts