Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω το P1 με κάτι και λόγω ότι έχω επιδότηση σκέφτομαι αρκετά το Χ1. Η τιμή του είναι αρκετά δελεαστική ..300 € , με την επιδότηση έρχεται κοντά στα 180 €. Παιδιά αξίζει το τηλέφωνο ή θα αποδειχθεί μούφα ??? Δεν ξέρω ακόμα διαβάζω το topic, γενικά για τα προβληματά του, βλέπω και τα Χ2 - Χ10 αλλά ξεφεύγουν λίγο στην τιμή του 200 € παραπάνω τουλάχιστον μόνο για το Χ2 (δεν παίζει και ράδιο). Δεν ξέρω. Καμιά γνώμη???

VF Giga Unlimited Ultra

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά είμαι νέος εδώ. Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να αγοράσω το xperia . αν και βασικά το έβλεπα σαν ένα απλό κινητό δεν είναι έτσι. Θέλω λίγο να μου δώσετε τα φώτα σας. Σε κάτι χαζές συγκρίσεις που έκανα είδα 2 επιλογές μείον. Πολυφωνικοί ήχοι και ήχοι κλήσεις mp3. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό ότι δεν μπορείς να έχεις mp3 για ήχο κλήσεις? . Μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά φιλώ τα ρούχα μου :P Τώρα κάτι ηχογραφήσεις και χαζομάρες που δεν έχει δεν με νοιάζουν. Αν και θα προτιμούσα να έχει λίγο καλύτερη κάμερα. Γενικά το βλέπω πλέον σαν ένα mini pc. με την ευκαιρία Από ότι γνωρίζω θα βγει x2 μάλλον γιαυτο ρίξανε τις τιμές. Γενικά λέει το xperia τι πλην έχει γιατί τα συν τα ξέρω 

Γεια σας παιδιά είμαι νέος εδώ. Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να αγοράσω το xperia . αν και βασικά το έβλεπα σαν ένα απλό κινητό δεν είναι έτσι. Θέλω λίγο να μου δώσετε τα φώτα σας. Σε κάτι χαζές συγκρίσεις που έκανα είδα 2 επιλογές μείον. Πολυφωνικοί ήχοι και ήχοι κλήσεις mp3. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό ότι δεν μπορείς να έχεις mp3 για ήχο κλήσεις? . Μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά φιλώ τα ρούχα μου :P Τώρα κάτι ηχογραφήσεις και χαζομάρες που δεν έχει δεν με νοιάζουν. Αν και θα προτιμούσα να έχει λίγο καλύτερη κάμερα. Γενικά το βλέπω πλέον σαν ένα mini pc. με την ευκαιρία Από ότι γνωρίζω θα βγει x2 μάλλον γιαυτο ρίξανε τις τιμές. Γενικά λέει το xperia τι πλην έχει γιατί τα συν τα ξέρω 

ποια συγκριση λεει οτι δεν εχει αυτα που αναφερεις.....τα εχει ολα αυτα.....χτυπα το ανεπιφυλακτα..............

:)

Του γερμανου.. χμμ οτι να ειναι δλδ ε?? γερμανος ποιοτητα :P εφοσον δεν εχει τετοιες χαζομαρες θα το παρω..

Για να μην τα ξαναπώ, δεν αξίζει πλέον το χ1. Για εμένα πάντα. Τους λόγους τους έχω εξηγήσει.

• Administrators
Για καινούργιο σίγουρα όχι. Για μεταχειρισμένο και σε δελεαστική για την κατηγορία τιμή... γιατί όχι.

Modpic.gif

Έτσι ναι. Εγώ λέω για τα Ε300 που λένε για τον Γερμανό. Είναι κίνηση "ξεστοκαρίσματος" αυτή. Να αδειάσουν οι αποθήκες με τα Χ1 για να υποδεχτούν Χ2, Χ10 και τα λοιπά τηλέφωνα.... ;)

Αλιμονο σε οσους παρετε Xperia. Κοιταξτε κανενα HTC καλυτερα...

Και αν σας πεφτουν ακριβά και επιμένετε στο Xperia, προς Θεού ΟΧΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για κάποιον που θέλει ένα smart phone σε αρκετά δελεαστική τιμή η απάντηση είναι απλά "γιατί όχι"... Χωρίς πολλούς πολλούς ενθουσιασμούς. Διαφορετικά Χ10 ή HTC!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Με ειδοποιήσαν και πήγα στο service Και μου έδωσαν καινούργιο X1....

Μια παρατήρηση...στο παλιό όταν το φόρτιζες άναβαν κάτι led στο πλαι...σε αυτό ανάβει μόνο ένα λαμπάκι πάνω στο κουμπί του power....άλλαξαν κάτι στην συσκευή ??

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Με ειδοποιήσαν και πήγα στο service Και μου έδωσαν καινούργιο X1....

Μια παρατήρηση...στο παλιό όταν το φόρτιζες άναβαν κάτι led στο πλαι...σε αυτό ανάβει μόνο ένα λαμπάκι πάνω στο κουμπί του power....άλλαξαν κάτι στην συσκευή ??

εχει λαμπακι στο κουμπι του power?? :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους.Για όσους ενδιαφέρονται για σταθερή και γρήγορη rom συστήνω ανεπιφύλακτα την

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505214

Εχω δοκιμάσει πάνω από 25 rom και είναι με διαφορά η καλύτερη.Εδώ και 10 μέρες που την έχω είμαι υπέρ ευχαριστημένος.Εχω ξεχάσει το soft reset:)

Προσοχή στις οδηγίες.Αργεί λίγο στην εγκατάσταση αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο,αν και δεν είναι πολυδιαφησμένη

Είναι τέλεια και παίζει πολύ καλά. Την προτείνω είναι απίστευτη!!!!!

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

Είμαι ανάμεσα στο x1 στο htc touch και htc cruise touch :cry:

στο γερμανό έχουν την ίδια τιμή περίπου αλλά από χαρακτηριστικά το Χ1 είναι καλύτερο από ποιότητα δεν ξέρω

το x1 είναι καλύτερο από πλευράς ποιότητας. Κολάει το λειτουργικό; Τα windows 6.5 είναι νόμιμα; (από την sony ericsson΄;) Το DESTINATOR το τρέχει (το gps βρίσκει εύκολα σήμα (στο αυτοκίνητο)

εχει λαμπακι στο κουμπι του power?? :blink:

ναι...και εγώ κουφάθηκα...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

• Administrators
Είμαι ανάμεσα στο x1 στο htc touch και htc cruise touch :cry:

στο γερμανό έχουν την ίδια τιμή περίπου αλλά από χαρακτηριστικά το Χ1 είναι καλύτερο από ποιότητα δεν ξέρω

το x1 είναι καλύτερο από πλευράς ποιότητας. Κολάει το λειτουργικό; Τα windows 6.5 είναι νόμιμα; (από την sony ericsson΄;) Το DESTINATOR το τρέχει (το gps βρίσκει εύκολα σήμα (στο αυτοκίνητο)

Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν αποκλειστικά οι Διαξιφισμοί. Απευθύνσου εκεί.

Modpic.gif

Καλά παιδιά με διχάσατε τώρα. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα έπαιρνα το x1. Τώρα το σκέφτομαι.. κάνα άλλο κινητό παρόμοιο γνωρίζετε? Μου άρεσε σαν ιδέα το x1 είχε και αρκετά πράγματα και δεν έχω ασχοληθεί με τέτοιου είδους κινητά. Είδα και τα htc αλλα δεν με εντυπωσίασε.

• Administrators

Γιατί δεν απευθύνεσαι και εσύ στο link που δίνω ακριβώς από πάνω;

Για τέτοιες απορίες υπάρχει το section των Διαξιφισμών.

Modpic.gif

Καλά παιδιά με διχάσατε τώρα. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα έπαιρνα το x1. Τώρα το σκέφτομαι.. κάνα άλλο κινητό παρόμοιο γνωρίζετε? Μου άρεσε σαν ιδέα το x1 είχε και αρκετά πράγματα και δεν έχω ασχοληθεί με τέτοιου είδους κινητά. Είδα και τα htc αλλα δεν με εντυπωσίασε.

Είναι καλό κινητό από άποψη λειτουργικού αλλά βγαζει προβλήματα τα οποία συνήθως δεν αναγνωρίζει η μαμα Ερικσον και μας ταλαιπωρεί... και αναφέρομαι κυρίως στα ραγίσματα που παρουσιάζονται στα ασημί μοντέλα και στο εξωτερικό πληκτρολόγιο που κολλάει σε πολλές συσκευές και κανει ο,τι του καπνίσει με τα κουμπιά...(για να μην αναφέρω το κάλυμμα της μπαταρίας που γεμίζει γρατζουνιές στο πι και φι...)

Θα ήθελες ένα κινητό με τέτοιες "προδιαγραφές"?

Γιατί εγώ αν το ήξερα θα είχα πάει προς HTC μεριά...μιας και όταν το πήρα είχε σχεδόν την ίδια τιμή με το HTC HD. Τώρα αν το θέλεις (γιατί ομολογουμένως συμφέρει σαν τιμή, τώρα πια!), κοίταξε μόνο μην πάρεις ασημί χρώμα...και ετοιμάσου να μπεις έστω μια φορά στο σέρβις...εκτός αν είσαι τυχερός ή τολμηρός/πεπειραμένος και το ανοίγεις μονος σου να το φτιάχνεις ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλ. ανάμεσα σε HTC Touch2 και Xperia X1 η επιλογή είναι HTC;
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Αλιμονο σε οσους παρετε Xperia. Κοιταξτε κανενα HTC καλυτερα...

Και αν σας πεφτουν ακριβά και επιμένετε στο Xperia, προς Θεού ΟΧΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ!

Γιατι οχι? οσα μαυρα εχω δει εχουν γινει σαν της μαιμους τον κωλο, ξεβαφουν! :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλύτερα να ξεβάφουν παρά να ραγίζουν στα καλά καθούμενα;)...

Ανάμεσα σε Χ1 και Τ2, δεν ξέρω.. Θα σου έλεγα κανένα από τα δύο.. Πήγαινε σε κάτι καλύτερο. Κοίτα και προς Android μεριά. Κοίτα και HTC HD... Κοίτα και το HD2. Από όσο διαβάζω, με κάτι τελευταία fixes πάει πολύ καλά (Γιάννη αληθεύει?)..

Ναι αλλά μιλ΄με ότι με μια οροφή 300 ευρώ παίρνεις ολοκαίνουργια συσκευή.

Σημ. Υπάρχει κι Iphone 3G αλλά και τα Windows....

• Administrators
Δηλ. ανάμεσα σε HTC Touch2 και Xperia X1 η επιλογή είναι HTC;

Προτίμησε το Touch2. Σε απόλυτα νούμερα μπορεί να υστερεί έναντι του xperia, αλλά κάνει σωστά ότι υπόσχεται σαν συσκευή.

(Τα καταφέραμε να βγούμε όλοι off topic. Ας επανέλθουμε παρακαλώ.)

Modpic.gif

Ναι αλλά βοήθησες να πάω στο σωστό topic από εδώ και μπρος...

Παντως εγω παιδια πηγα πριν και ειδα το xperia. σαν συσκευη μου αρεσε απλα δεν μπορουσα να δω το λογισμικο γιατι ηταν συσκευη αψυχη :P τωρα δεν ξερω τι φαση αλλα μαλλον θα το παρω συμφερη και στην τιμη.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned