Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@wildgirl:wacko:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=520132

αυτα.. Βαλτα! Βαλε οποια θελεις!

Το καθενα απο 4 που εχει ειναι για να αλλαζει απλα το σημα διπλα στο Start. Τωρα εβαλα των βιστα..:cool:

Και δεν μου λετε ρε παιδια, μπορουμε να αλλαξουμε και τα εικονιδια στο tf3d. Ξερετε κανενα «ζευγαρι» εικονιδια που να ειναι απλα εγχρωμα?:confused:

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε αυτό το link και δες αν κάνεις κάτι

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3419572#post3419572

Καλα, ενταξει! Εδω, εχει ΑΠΕΙΡΑ!!!! :blink::blink::D

Δυο μερονυχτα θα ψαχνω εδω!!!!!:happy::happy::happy:

Ευχαριστωωω...!!!!

Ρε soom σοβαρα δεν εχεις προβληματα με τη Valkyrie? Εμενα κολλαει εκνευριστικα συχνα...:worry:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε soom σοβαρα δεν εχεις προβληματα με τη Valkyrie? Εμενα κολλαει εκνευριστικα συχνα...:worry:

Κοιτα να σου πω, τρωει κατι κολληματακια, αλλα σπανια. και συνηθως αφου του κανω κατι. Δηλαδη αφου το συνδεσω/ξεσυνδεσω απο τον υπολογιστη (οπου χρησιμοποιω πολυ MyMobiler και κολλανε ολες οι ρομ λιγακι), η οταν παω να γραψω ενα σμσ... Αλλα λιγακι και οχι συχνα. Γενικα δουλευει καλα. Και μου αρεσει εν τελει! Μου αρεσουν τα 6.5....! Ισως κλεισω για λιγες μερες το TF3D για αλλαγη, δεν ξερω. Να δω και πως δουλευει και ετσι, χωρις μανιλα...

Εσενα κολλαει?:worry::confused:

Καθαριζεις την ram??

Δεν εχω δοκιμασει με πλοηγηση ακομα πως τα παει. Στο ιντερνετ εννοω.. θα δοκιμασω αποψε για πλακα και θα επανελθω....

Κοιτα να σου πω, τρωει κατι κολληματακια, αλλα σπανια. και συνηθως αφου του κανω κατι. Δηλαδη αφου το συνδεσω/ξεσυνδεσω απο τον υπολογιστη (οπου χρησιμοποιω πολυ MyMobiler και κολλανε ολες οι ρομ λιγακι), η οταν παω να γραψω ενα σμσ... Αλλα λιγακι και οχι συχνα. Γενικα δουλευει καλα. Και μου αρεσει εν τελει! Μου αρεσουν τα 6.5....! Ισως κλεισω για λιγες μερες το TF3D για αλλαγη, δεν ξερω. Να δω και πως δουλευει και ετσι, χωρις μανιλα...

Εσενα κολλαει?:worry::confused:

Καθαριζεις την ram??

Δεν εχω δοκιμασει με πλοηγηση ακομα πως τα παει. Στο ιντερνετ εννοω.. θα δοκιμασω αποψε για πλακα και θα επανελθω....

Ναι και μαλιστα πολυ...Πριν κολλησε 2 φορες σε μιση ωρα και χρειαστηκε soft reset! Την πρωτη φορα κολλησε οταν πατησα στο TF το tab με τα μηνυματα...εμενε κενο και δεν εκανε τιποτα. Και γενικοτερα αργει και μου φαινεται ωρες ωρες οτι σερνεται πολυ...Δεν εχει την αρχοντια και την ανεση της Touch X... Την ΡΑΜ την καθαριζω σχολαστικα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά γιατί έχετε τέτοια τέτοια μανία με το καθάρισμα της ραμ????

Ετσι και αλλιώς περίσσια την έχουμε!!!

Έχω τη ρομ του energy και χρησιμοποιώ το cleanram μια φορά την ημέρα και αν.... και πάλι τα αποτελέσματα είναι ίδια.

Κάτι άλλο τώρα. Η μόνη ρομ που έχω δοκιμάσει ειναι του energy, η οποία μου φαίνεται πολύ αργή σε σχέση με τις ρομ που έβαζα στο touch pro. Στο touch pro όμως συνήθως εβαζα ρομ με τα 6.1. Δηλαδή η διαφορά στην ταχύτητα οφείλεται στα 6.5, έτσι? Οχι στο οτι στα ίδια επίπεδα είναι πάνω κάτω οι ρομ του xperia?

Το λέω αυτό γιατι λένε οτι το xperia είναι πιο γρήγορο απο το touch pro, ενώ μέχρι στιγμής άλλα βλέπω.....

Μου επέστρεψαν επιτέλους από την Αντιπροσωπεία το xperia χωρίς να το κάνουν αναβάθμιση γιατί είχα περασμένο άλλο λειτουργικό (PCTECH 4U Ver. 1.0).Όπως έγραψα λίγο πιο πίσω μου ζήτησαν 250 ευρώ για να μου αλλάξουν την πλακέτα!!!! Είναι δυνατόν???Δεν το χωράει ο νους μου.Έμεις φταίμε...ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!!!!Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να το αλλάξω και να βάλω την επίσημη έκδοση της εταιρείας???Αναλυτικά.....Ευχαριστώ...:)

Μου επέστρεψαν επιτέλους από την Αντιπροσωπεία το xperia χωρίς να το κάνουν αναβάθμιση γιατί είχα περασμένο άλλο λειτουργικό (PCTECH 4U Ver. 1.0).Όπως έγραψα λίγο πιο πίσω μου ζήτησαν 250 ευρώ για να μου αλλάξουν την πλακέτα!!!! Είναι δυνατόν???Δεν το χωράει ο νους μου.Έμεις φταίμε...ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!!!!Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να το αλλάξω και να βάλω την επίσημη έκδοση της εταιρείας???Αναλυτικά.....Ευχαριστώ...:)

Οταν λες άλλο λειτουργικό εννοείς είχες κάνει hardspl και είχες περάσει custom rom?

Αν ναι τότε λογικό είναι να μην σου κάνουν τίποτα!!! Μετα το hardspl σταματάει να ισχύει η εγγύηση. Πριν το στείλεις για service έπρεπε να επαναφέρεις την εργοστασιακή ρομ και και το original spl......

Ρε παιδιά γιατί έχετε τέτοια τέτοια μανία με το καθάρισμα της ραμ????

Ετσι και αλλιώς περίσσια την έχουμε!!!

Έχω τη ρομ του energy και χρησιμοποιώ το cleanram μια φορά την ημέρα και αν.... και πάλι τα αποτελέσματα είναι ίδια.

Κάτι άλλο τώρα. Η μόνη ρομ που έχω δοκιμάσει ειναι του energy, η οποία μου φαίνεται πολύ αργή σε σχέση με τις ρομ που έβαζα στο touch pro. Στο touch pro όμως συνήθως εβαζα ρομ με τα 6.1. Δηλαδή η διαφορά στην ταχύτητα οφείλεται στα 6.5, έτσι? Οχι στο οτι στα ίδια επίπεδα είναι πάνω κάτω οι ρομ του xperia?

Το λέω αυτό γιατι λένε οτι το xperia είναι πιο γρήγορο απο το touch pro, ενώ μέχρι στιγμής άλλα βλέπω.....

μη ξεχνας οτι χρησιμοποιεις μια ρομ στα μετρα του pro.το παλικαρι δεν εχει xperia για δοκιμες.γι αυτο κ μου παρουσιαζε τετοια προβληματα... απο 6.1 οι καλυτερες ειναι η touch it κ η touch x.δοκιμασε τες κ θα δεις διαφορα..απο 6.5 η Valkyrie .ολα αυτα συμφωνα με τις δοκιμες που εχω κανει...στη Valkyrie δε χρησιμοποιω μανιλα.αφου εχω τα 6.5 ας ξεχωριζει λιγο απο τα 6.1...ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης...

[sIGPIC][/sIGPIC]

μη ξεχνας οτι χρησιμοποιεις μια ρομ στα μετρα του pro.το παλικαρι δεν εχει xperia για δοκιμες.γι αυτο κ μου παρουσιαζε τετοια προβληματα... απο 6.1 οι καλυτερες ειναι η touch it κ η touch x.δοκιμασε τες κ θα δεις διαφορα..απο 6.5 η Valkyrie .ολα αυτα συμφωνα με τις δοκιμες που εχω κανει...στη Valkyrie δε χρησιμοποιω μανιλα.αφου εχω τα 6.5 ας ξεχωριζει λιγο απο τα 6.1...ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης...

Valkyrie 1.8 ήταν η πρώτη που είχα βάλει και έφυγε μέσα σε λίγες ώρες!!!!!

Τώρα βλέπω οτι βγήκε η 1.9...... θα τη δοκιμάσω και θα δω.

Τι ακριβώς είναι manilla; Δεν είναι το user interface των htc; Δηλαδή όταν κάποιος βάζει touch x ή valkyrie αλλά δεν χρησιμοποιεί manilla τι σημαίνει; Ότι χρησιμοποιεί μόνο τα windows και τίποτα απο το user interface των htc;

Οταν λες άλλο λειτουργικό εννοείς είχες κάνει hardspl και είχες περάσει custom rom?

Αν ναι τότε λογικό είναι να μην σου κάνουν τίποτα!!! Μετα το hardspl σταματάει να ισχύει η εγγύηση. Πριν το στείλεις για service έπρεπε να επαναφέρεις την εργοστασιακή ρομ και και το original spl......

Ναι Thanks πως γίνεται αυτό???το hardreset δεν παίζει...

Έχουν κι ένα δίκιο βέβαια που σου ζήτησαν 250 και που δεν μπόρεσαν να κάνουν update. Έχουν ένα autoupdate σαν το SEUS αλλά κάπως διαφορετικό (EMMA) το οποίο δεν αναγνωρίζει τις custom roms και δεν μπορεί να κάνει update. Αν οι custom roms δεν ακύρωναν την εγγύηση, θα σου έβαζαν πάλι καινούρια πλακέτα αλλά δε θα σου ζητούσαν 250. Μπορεί για εμάς να είναι 15 λεπτά δουλειά να βάλουμε ανεπίσημη ή επίσημη rom αλλά γι αυτούς που έχουν ένα βιβλίο οδηγιών το οποίο λέει ακριβώς τι επιτρέπεται να κάνουν, αυτό τους δένει τα χέρια και δε μπορούν να αναβαθμίσουν παρά μόνο να περάσουν νέα πλακέτα. Και εφόσον έχεις περάσει κάτι που ακυρώνει την εγγύηση, σου ζητάνε να την πληρώσεις.

Ναι Thanks πως γίνεται αυτό???το hardreset δεν παίζει...

Για να περάσεις original rom κοιτα εδώ

Για επαναφορά stock spl εδώ, αφού περάσεις την original rom!!!

Φίλε soom αφου εκατσες και εφτιαξες το οδηγό για hardspl, γιατι δεν γράφεις και τις οδηγίες για επαναφορά του original για να είναι μαζεμένα?

Valkyrie 1.8 ήταν η πρώτη που είχα βάλει και έφυγε μέσα σε λίγες ώρες!!!!!

Τώρα βλέπω οτι βγήκε η 1.9...... θα τη δοκιμάσω και θα δω.

μη μπεις στον κοπο...αν δεν ειναι ιδια με την 1.8, ειναι χειροτερη! Την 1.9 εχω και με βλεπω συντομα πισω στα 6.1...:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπότε ή μένω με του energy ή πάω σε 6.1.....

Πια είναι η πιο αξιόλογη σε 6.1?

TouchX και TouchIT... Δοκιμασε καλυτερα τις TouchX.. Πιο ολοκληρωμενες.

Το μανιλα, JimmyT ειναι το TouchFLO 3D. Το interface των HTC.

Θα κατσω να το φτιαξω και τον οδηγο για original SPL.

Θα φτιαξω και αλλους οδηγους ακομα για πραγματα που εχουν ερωτηθει πολλες φορες εδω για να μην τα επαναλαμβανουμε συνεχεια και θα ζητησω να μεινει κλειδωμενο το θεμα για να ειναι αποκλειστικα για αυτον τον σκοπο. Απλα θελω λιγο να τα δουλεψω ακομα και μετα θα ειμαι ετοιμος για πληρη κατατοπιστικοτατη δουλεια!

Παντως, σαν τον griniari, και γω σημερα απενεργοποιησα το TF3D και εχω Titanium των 6.5.. Και το κινητο ειναι μια χαρουλα. Βαλτε την 1.8 Valkyrie τοτε αφου η 1.9 δεν ειναι καλη! Μεχρι στιγμης δεν εχω θεμα! Ελαφρυνε αρκετα το κινητο χωρις το μανιλα...!

Επισης, φιλε ioxperia, δες και τα βιντεο στην υπογραφη μου για να εχεις και εικονα του πως ειναι η ολη διαδικασια.

TouchX και TouchIT... Δοκιμασε καλυτερα τις TouchX.. Πιο ολοκληρωμενες.

Το μανιλα, JimmyT ειναι το TouchFLO 3D. Το interface των HTC.

Θα κατσω να το φτιαξω και τον οδηγο για original SPL.

Θα φτιαξω και αλλους οδηγους ακομα για πραγματα που εχουν ερωτηθει πολλες φορες εδω για να μην τα επαναλαμβανουμε συνεχεια και θα ζητησω να μεινει κλειδωμενο το θεμα για να ειναι αποκλειστικα για αυτον τον σκοπο. Απλα θελω λιγο να τα δουλεψω ακομα και μετα θα ειμαι ετοιμος για πληρη κατατοπιστικοτατη δουλεια!

Παντως, σαν τον griniari, και γω σημερα απενεργοποιησα το TF3D και εχω Titanium των 6.5.. Και το κινητο ειναι μια χαρουλα. Βαλτε την 1.8 Valkyrie τοτε αφου η 1.9 δεν ειναι καλη! Μεχρι στιγμης δεν εχω θεμα! Ελαφρυνε αρκετα το κινητο χωρις το μανιλα...!

Επισης, φιλε ioxperia, δες και τα βιντεο στην υπογραφη μου για να εχεις και εικονα του πως ειναι η ολη διαδικασια.

Δε θα την παλεψω χωρις το TF3D...Σιχαινομαι το today των 6.5...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε θα την παλεψω χωρις το TF3D...Σιχαινομαι το today των 6.5...:(

Ενταξει, δεν ειναι και ο,τι καλυτερο εχω δει, αλλα ετσι για αλλαγη μια χαρα ειναι! Εξαλλου ειναι μια ρομ «τα παντα ολα σε μια»! Και TF3D, και Titanium, και τιποτα απο τα δυο, και εχει την ομορφια του Start Menu των WinMo 6.5, που νομιζω, οτι ειναι πολυ πιο ομορφο απο το μενουδακι που εμφανιζεται στα 6.1...

@alex2539

Οσων αφορα τον οδηγο, δεν φαινεται δυσκολο η περιεργο, απλα θα ηθελα μια φορα να το κανω και γω πρωτα, πριν γραψω οδηγο, για να ειμαι και γω βεβαιος οτι ολα πηγαν ρολοι... Αλλα προς το παρον βαριεμαι να κατσω να το κανω. Αλλα θα το κανω.

Και επισης αν θελετε, πειτε μου να κατσω να σας γραψω τι και τι χρειαζεται για να βαλετε το iGo το καινουριο οσοι δεν το εχετε βαλει, για να μην ταλαιπωρηθειτε οπως εγω! Αν και ειναι πολυ ευκολα! Εχω δωσει τα λινκς πιο πισω, απλα αν θελει καποιος αναλυτικες οδηγιες(φημιζομαι για την αναλυτικοτητα εξαλλου :ρ:D:happy:)...

Προσπαθώ εδώ και 1 ώρα να αναβαθμίσω το Χ1. Βγαίνω στις 4 χρωματιστές γραμμές και μετά δεν ανταποκρίνεται τίποτα. Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

άκυρο, το βρήκα

Προσπαθώ εδώ και 1 ώρα να αναβαθμίσω το Χ1. Βγαίνω στις 4 χρωματιστές γραμμές και μετά δεν ανταποκρίνεται τίποτα. Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

άκυρο, το βρήκα

Ριξε μια ματια και στα βιντεακια της υπογραφης μου αν εχεις οποιαδηποτε αμφιβολια η δυσκολια.

Επισης, αν εχεις προβληματα, δες και τον οδηγο που εχω φτιαξει στα ελληνικα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246420

Αλλα ειναι για Custom Rom και πρεπει να κανεις HardSPL που σημαινει οτι χανεις εγγυηση αλλα η επαφορα της εγγυησης ειναι παναπλη.

Και μια ακομα παρατηρηση σε ενα θεματακι που ειχα ρωτησει αλλα δεν ελαβα απαντηση ειναι το εξης.

Αν χρησιμοποιειτε το Internet απο το κινητο(vodafone web, cosmote, wind, κλπ) και εχετε Topaz Rom, και πατε και κανετε «κλικ» σε καποιο σημειο στην πανω μπαρα, που εμφανιζεται το μενου «Notifications», μπορει να δειτε καποιος μετρητη, που σε μενα τωρα γραφει:

Vodafone Web 03:05:10

Τελος παντων ενα χρονομετρο. Δεν ειναι τιποτα αυτο. Απλα μετραει ποσο χρονο εχουμε ανοιχτη συνδεση. Αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει χρονοχρεωση, αλλα ογκοχρεωση δεν μας νοιαζει καθολου. Ουτε μας αγχωνει!

Στον τελευταιο λογαριασμο μου ηταν 348:blink::blink: ωρες αλλα μηδεν χρεωση!

348 ώρες? δε τη λυπάσαι τη μπαταρία?

Πάντως εγώ έβαλα το diamond tweaks και το έχω ρυθμίσει να απενεργοποιείται η σύνδεση αν είναι ανενεργή για πάνω απο ένα λεπτό. Ετσι τώρα που το έχω βάλει να κατεβάζει email καθε 4 ώρες δεν με απασχολει πλέον η σύνδεση.....!!!

Αν έχε κανείς σκοπό να κάνει το ίδιο, προσοχή με το diamond tweaks καθώς δεν είναι φτιαγμένο για το xperia γι' αυτό έχει και άλλες "περίεργες" ρυθμίσεις. Εμένα πάντως προς ο παρών λειτουργεί μια χαρά!!

348 ώρες? δε τη λυπάσαι τη μπαταρία?

Πάντως εγώ έβαλα το diamond tweaks και το έχω ρυθμίσει να απενεργοποιείται η σύνδεση αν είναι ανενεργή για πάνω απο ένα λεπτό. Ετσι τώρα που το έχω βάλει να κατεβάζει email καθε 4 ώρες δεν με απασχολει πλέον η σύνδεση.....!!!

Αν έχε κανείς σκοπό να κάνει το ίδιο, προσοχή με το diamond tweaks καθώς δεν είναι φτιαγμένο για το xperia γι' αυτό έχει και άλλες "περίεργες" ρυθμίσεις. Εμένα πάντως προς ο παρών λειτουργεί μια χαρά!!

Δεν την λυπαμαι πλεον καθολου... Δεν εχω δει και μεγαλη διαφορα εξαλλου! Σιγα!

Τωρα πλεον εβαλα να ελεγχει για mail και τους 2 λογαριασμους ανα 30 λεπτα, να κατεβαζει full τα μηνυματα με τα attachments τους ολα μπας και ξοδεψω παραπανω απο τα ΜΒ που εχω...

Και γενικα το βαζω για φορτιση συχνα πυκνα απο τον υπολογιστη για να περασω διαφορα γιατι την καρτουλα δεν την αναγνωριζει το CardReader και εχω ξεχασει να αγορασω usb reader, οποτε μονο με το καλωδιο, αλλα δεν με πειραζει! Παιρνει λιγο δυναμη και ετσι!;)

Επισης ειδα διαφορα στο τελευταιο iGo8. Σιγουρα, 100%, δουλευει καλυτερα σε διαδικασια πλοηγησης απο το προηγουμενο. Πολυ πιο γρηγορη η απεικονιση στον χαρτη, καταλαβαινει πιο γρηγορα αν πηγες απο την διαδρομη που σου ειπε η οχι, υπολογιζει νομιζω ενα κλικ γρηγοροτερα την επομενη διαδρομη, ειναι πιο γρηγορο και το μενου του.

Βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο και η ρομ που εχω. Μπορει να παιζει και αυτο τον ρολο του! Παντως παει πολυ καλα. Πολυ καλυτερα απο Dest. Αν και θελω να κανω μια συγκριτικη στην ιδια διαδρομη με το Dest7 και το 8 οταν βγει σκιν με το καλο για το xperia...

Προς το παρον συνιστω το iGo με το τελευταιο update....

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned