Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aυτό σε destinator το βλέπετε; Γιατί εγώ μόνο Google maps εχω. Υπάρχει εφαρμογή να δείχνει συντεταγμένες, υψόμετρο κτλ.;

Ναι σε Destinator!Επίσης μια εφαρμογη (δωρεαν) για να σου λέει όμως μόνο υψόμετρο και συντεταγμένες έιναι το Gwatch!Αν και η βασική του λειτουργία είναι χρονόμετρο ,λέει όλως παραδόξως και αυτά

Xperia X1i Black - Cooked: PCTech4U v2.0 ELL

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και σε υποφάκελο να τα βάλει αρκεί να είναι μέσα στο path /Storage Card/My Documents, πάλι θα τα βλέπει κανονικά ως ήχους κλήσης. Έτσι θα γλυτώσει χώρο από την κύρια μνήμη της συσκευής.

οχι Γιαννη και για τον αποκατω ακριβως λογο..παντα χυμα :)

Σαν ηχους κλησης τα βλεπει, αλλα σαν ηχους κλησης επαφης τουλαχιστον στο δικο μου δεν τα βγαζει !!! Εκτος και αν πρεπει να κανουμε αλλη διαδικασια απο την συνηθισμενη (επαφες edit σε καποια επαφη και μετα επιλογη ringtone) :worry:

κανε αυτο που σου λεω και ναι ετσι με τον τροπο που περιγραφεις θα αλλαξεις ηχους κλησης για οποια επαφη εσυ θελεις :)

εγω σωνω το pim (pimbackup η spb backup η ολοκληρο το αρχειο pim ως εχει ,αναλογα αν θα πανε στην ιδια η σε αλλη συσκευη)παντα και δεν αλλαζω τα τραγουδια μου μεσα στον φακελο my documents ποτε!ετσι οτι wm τηλεφωνο και να εχω οι επαφες μου (χωρις καμια αλλη ρυθμιση) εχουν παντα τα ιδια στοιχεια και ηχους κλησης ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators
οχι Γιαννη και για τον αποκατω ακριβως λογο..παντα χυμα :)

Στο xperia δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές εγώ το δουλεύω πάντα με τον τρόπο που προτείνω και απροβλημάτιστα. Τι να πω!

Modpic.gif

Στο xperia δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές εγώ το δουλεύω πάντα με τον τρόπο που προτείνω και απροβλημάτιστα. Τι να πω!

στο xperia ουτε εγω ξερω ακομη(...:X)

αλλα εγω δεν τα βαζω ποτε σε φακελο γιατι δεν μου τα διαβαζει απο τους ηχους της συσκευης παντα,ενω χυμα,παντα τα βλεπει :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

• Administrators
αλλα εγω δεν τα βαζω ποτε σε φακελο γιατι δεν μου τα διαβαζει απο τους ηχους της συσκευης παντα,ενω χυμα,παντα τα βλεπει :)

Δημήτρη είσαι σίγουρος ότι βάζεις τους ήχους σου στο φάκελο /Storage Card/My Documents (και μετά σε όποιον υποφάκελο θέλεις) και δεν σου τα διαβάζει; Παράξενο!:worry:

Modpic.gif

Δημήτρη είσαι σίγουρος ότι βάζεις τους ήχους σου στο φάκελο /Storage Card/My Documents (και μετά σε όποιον υποφάκελο θέλεις) και δεν σου τα διαβάζει; Παράξενο!:worry:

κατσε καμια ωρα να το δοκιμασω στην πραξη στο xperia :happy:

γιατι σε καιζερ/HD δεν τα βλεπει μεσα σε υποφακελο στο my documents ;)

Απο σημα πως πατε ρε παιδια? Στο δικο μου κανει ολο διακοπες η φωνη του συνομιλητη μου οταν μιλαω! Στο σπιτι μου με το παλιο μου κινητο μιλουσα κανονικα και με το Χ1 μου κανει διακοπες το ακουστικο! Εχετε παρατηρησει κατι τετοιο εσεις??
:respect:

Παιδιά μόλις το πήρα κι εγώ σε μαύρο! Δεν άντεξα!

Αλλά είμαι άσχετος από windows mobile. Πείτε από που να ξεκινήσω? Κανά καλό φόρουμ με συμβουλές και οδηγίες?

Παιδιά μόλις το πήρα κι εγώ σε μαύρο! Δεν άντεξα!

Αλλά είμαι άσχετος από windows mobile. Πείτε από που να ξεκινήσω? Κανά καλό φόρουμ με συμβουλές και οδηγίες?

σχοινι και σαπουνι εχεις?:lol::lol:

κανε κουραγιο και διαβασε !!τσεκαρε καταρχην το βιβλιαρακι οδηγιων...διαβασε εδω μεσα..

και ασχολησου μαζι του ...πριν αρχισεις να ρωτας :)

κατσε καμια ωρα να το δοκιμασω στην πραξη στο xperia :happy:

γιατι σε καιζερ/HD δεν τα βλεπει μεσα σε υποφακελο στο my documents ;)

Δημητρη δεν νομιζω , στο hd αλλα και σε ολες συσκευες με winmobile 06 κανε αυτο

Κανε copy ολο τον αρχικο φακελο "My Documents" που βρισκεται στην κυρια μνημη και καντο paste στην storage , μετα μεσα στο storage/my documents/My Ringtones βαλε τους ηχους κλησης

ετσι τουλαχιστον μια χαρα τα βλεπει :) αντε το πηρες το δικο σου ????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Δημητρη δεν νομιζω , στο hd αλλα και σε ολες συσκευες με winmobile 06 κανε αυτο

Κανε copy ολο τον αρχικο φακελο "My Documents" που βρισκεται στην κυρια μνημη και καντο paste στην storage , μετα μεσα στο storage/my documents/My Ringtones βαλε τους ηχους κλησης

ετσι τουλαχιστον μια χαρα τα βλεπει :) αντε το πηρες το δικο σου ????

μα εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τους ηχους Μαριε :)

απλα δοκιμασα αυτο που ελεγε ο Γιαννης ;)

ναι το πηρα και ψαχνω για ρομ...:wacko:

ακαομα δεν το πηρες και ετοιμαζεσαι να το σκισεις ???

βαλε το XperiaTweak v 2.0 και το advconfing και θα εισαι μια χρα και αυτη την ρομ

επισης και το resco contacts manager free beta

ακαομα δεν το πηρες και ετοιμαζεσαι να το σκισεις ???

περιμενει κανεις απο οσους με ξερουν κατι καλυτερο απο εμενα??:rolleyes:

βαλε το XperiaTweak v 2.0 και το advconfing και θα εισαι μια χρα και αυτη την ρομ

επισης και το resco contacts manager free beta

http://img8.imageshack.us/my.php?image=screen01lv1.png

σε μενα απευθυνεσαι??:happy::lol:

Ερωτήσεις αρχαρίου:

Hard reset πως γίνεται?

Είναι σωστό να έχει μικρό κενό μεταξύ των 2 κομματιών του κινητού για να ανοίγει το slider, και να μην ενώνεται το κινητό?

Μου κάνει ένα θόρυβο όταν το κουνάω πέρα δώθε σαν κάτι να παίζει μέσα? Μήπως είναι τα χαλαρά πλήκτρα του πληκτρολογίου και κουνιούνται? Το κάνει κι εσάς?

Ερωτήσεις αρχαρίου:

Hard reset πως γίνεται?

Είναι σωστό να έχει μικρό κενό μεταξύ των 2 κομματιών του κινητού για να ανοίγει το slider, και να μην ενώνεται το κινητό?

Μου κάνει ένα θόρυβο όταν το κουνάω πέρα δώθε σαν κάτι να παίζει μέσα? Μήπως είναι τα χαλαρά πλήκτρα του πληκτρολογίου και κουνιούνται? Το κάνει κι εσάς?

ολα ειναι φυσιολογικα ;) μην αγχωνεσαι αδικα...

hard reset πηγαινε start/settings/system/clear storage πληκτρολογησε 1234 και οκ

οσο για το περα δωθε και τον θορυβο που κανει....ε εδω μπορεις να αρχισεις να αγχωνεσαι...μιας και δεν ειναι φυσιολογικο !!!

Ρε παιδιά για κουνήστε το και οι άλλοι λίγο το xperia και πείτε μου. Κάνει τσικ τσικ σαν να είναι χαλαρά τα πλήκτρα του πληκτρολογίου? Μην με αγχώνετε τώρα...

Ρε παιδιά για κουνήστε το και οι άλλοι λίγο το xperia και πείτε μου. Κάνει τσικ τσικ σαν να είναι χαλαρά τα πλήκτρα του πληκτρολογίου? Μην με αγχώνετε τώρα...

να ναι και καποιος απο διπλα ομως να μας τραβαει βιντεο ετσι??:lol::lol:

δεν ειναι να χανονται τετοιες στιγμες :lol:

Και αντιδρούν (κολυμπούν μακριά γρήγορα) και ακολουθούν είτε το δάχτυλο είτε το πενάκι. Επίσης φυσικά και το Touch Focus υφίσταται και δουλεύει κανονικότατα...

Το xperia που ειχαν στο πλαισιο δεν εκανε τιποτα απο τα δυο :(

Αλλά χαιρομαι που υφιστανται! :D Περιμενω εναγωνιως να ερθει το xperia μου! :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

το κουναω και τιποτε μια χαρα σταθερο ειναι , μηπως πρεπει να τους το γυρισεις πισω ??

Μα και εμένα δεν κουνιέται τίποτα. Απλά ακούγεται κάτι μέσα ή στα πλήκτρα (δεν το έχω ξεδιαλύνει ακόμα) που κάνει τσικ τσικ όταν το κουνάω πάνω κάτω ή δεξιά αριστερά...

Και να το πάω στον Γερμανό και τί να τους πω? Ότι ακούω έναν θόρυβο αλλάξτε το μου? Κι αυτοί το αλλάζουν έτσι απλά?

Η απόδειξη είναι από 4/2/2009

το κουναω και τιποτε μια χαρα σταθερο ειναι , μηπως πρεπει να τους το γυρισεις πισω ??

βιντεο.... σε τραβηξες? :lol::lol::p

Kalispera se olous eimai katoxos tou xperia edo kai mia ebdomada kai exo ellhnikh rom den xero pos alla tin exo tixeo den xero to pira apo katasthma tis cosmote athinas h rom legetai pcthech4u version 1.0 kai apo kato elhhnikh shmea kai exei mesa kai touchflo sto kentriko menou pite mou oti einai ayth poy perimenoun oloi se 45 meres lete.pantos einai argh para poly makari na min einai auth euxaristo perimeno sxolia

• Administrators
h rom legetai pcthech4u version 1.0 kai apo kato elhhnikh shmea kai exei mesa kai touchflo sto kentriko menou

:confused::confused::confused: Παράξενα πράγματα!!!

Modpic.gif

:confused::confused::confused: Παράξενα πράγματα!!!

τρελα θα ελεγα Γιαννη :O

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned