ταξιδιωτης22 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Αναμένεται στο play247: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=10689 το ειδα κι εγω,αντε να δουμε θα το δουμε ποτε?:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Θα δουλεύει άραγε όπως ένα ΝΟΚΙΑ symbian ??? :worry: :worry: :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Θα δουλεύει άραγε όπως ένα ΝΟΚΙΑ symbian ??? :worry: :worry: :worry: Μάλλον καλύτερα. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestinio Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 εγω παντως παραξενευτηκα απο την τιμη του... ειναι πολυ χαμηλη για τα χαρακτηριστικα και την ποιοτητα κατασκευης του... τεσπα... δε με χαλαει κιολας... Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 εγω παντως παραξενευτηκα απο την τιμη του... ειναι πολυ χαμηλη για τα χαρακτηριστικα και την ποιοτητα κατασκευης του... τεσπα... δε με χαλαει κιολας... Κοίτα, από θέμα χαρακτηριστηκών είναι ένα n95.(σχεδόν) Αλλά σήμερα έχουμε 2008 και το n95 ήταν ήδη στην αγορά πέρσι τέτοια εποχή... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestinio Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 ναι ομως το n95 οπως και το g810 εχουν οσα αναζητα ο καθενας πιστευω απο ενα κινητο... τεσπα... το περιμενω με ανυπομονησια... μολις βγει θα το παρω αλλα μονο αν το φερουν τα καταστηματα σε μαυρο χρωμα... Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Ρε παιδιά,στα χαρτιά είναι καλύτερο και από το Ν95 και από το Ν82...Αλλά στην πράξη πολύ φοβάμαι ότι δεν θα είναι σε τέτοιο επίπεδο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 μια χαρα θα ειναι λογικα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Τελικά μάλλον δεν το έχει πάρει κανένας ακόμη!!!!!!!! Στη Wind ήρθε και πρώτα ο Θεός παραλαμβάνω τη Δευτέρα με Τρίτη. Μέχρι τότε υπομονή:cool: Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=10689 πολυ καλη τιμη περιμενουμε ενα καλο review απο τους μελλοντες κατοχους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 ambientc όταν το πάρεις μην πείς "παιδιά το κινητό είναι πολύ καλό" ή "παιδιά το κινητό τα σπάει"...Να κάνεις καλό review και να είσαι έτοιμος για κάθε ερώτηση!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Ξερει κανεις sar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestinio Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 κανενα νεο ambientc?? Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 κανενα νεο ambientc?? Πήγα να το πάρω σήμερα αλλά δεν είχε έρθει και το σύστημα της Wind το έδειχνε σε αναμονή.Πιθανό να το πάρω ακόμη και αύριο. Θα δείξει:cool: Από τους υπόλοιπους δεν το έχει πάρει κανένας!!!!:confused: Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Μόλις το πάρεις πες μας...Πες μας και πρώτες εντυπώσεις και μετά περιμένουμε review και απαντήσεις στις όποιες ερωτήσεις!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 ρε παιδια το site αυτο το ξερει κανεις? http://www.e-click.gr/index.php εκανα παραγγελια το 810 αφου φαινοταν σαν διαθεσιμο και μολις την εκανα μετα δεν υπηρχε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Τουλάχιστον στοιχεία τους υπάρχουν στην σελίδα τους. Πάρ' τους τηλέφωνο να δεις τι γίνεται... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 πηρα,δεν το εχουν,κακο πραγμα να επικοινωνουν ιδιοκτητες καταστηματων με pm εδω και να λενε ασυναρτησιες οτι το εχουν και να μην το εχουν. μεγαλο παζαρι το χουν καταντησει πια το θεμα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Κανένας ακόμα:cry::worry::cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 ακομη κι εχουν αρχισει να παιζουν τα νευρα μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Και εγώ ακόμη σε αναμονή :mad: Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Πω'πω ρε παιδιά,εδώ έχω βαρεθεί και εκνευριστεί να περιμένω εγώ,φαντάζομαι εσείς που το έχετε παραγγείλει!!!!Εγώ όταν παραγγέλνω καινούριο κινητό,δεν μπορώ να περιμένω ούτε 3 μέρες όταν αργούν από την αρχική ημεροηνία πο μου έχουν πει ότι θα το φέρουν!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 τι να κανουμε ομως ρε παιδια,ετσι ειναι αυτα,αναμονη δυστυχως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Πόσο καιρό περιμένετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=30006 Για ρίξτε μια ματιά κι εδώ.Επί πλέον μου είπαν πως θα το έχουν διαθέσιμο από Δευτέρα και σε χρώμα gold στα 430€ Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts