Jump to content

Samsung SGH-G810

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Gia se ollus eimai kainourios se auto to forum tha ithela na pw oti to kinito samsung g810 to agorasa tin paraskevi pu mas perase sto perfectshop meso internet,

mexri stigmis poli euxaristimennos :) tha ithela na po oti nai dexete tis s60 v3 applications .

Ευχαριστουμε και καλως ηρθες στο φορουμ φιλε :)

α.Μηπως μπορεις να δεις στο εγχειριδιο χρησης το sar του?

β. Σε τι αναλυση τραβαει βιντεο?

γ. Οταν τραβας βιντεο νυχτερινο αναβει το φλας..?

Αυτες οι ολιγες ερωτησεις.. :)

Ευχαριστω

• Απαντήσεις 820
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα,

Το sar του g810 ειναι 0.197 W/kg

Όσο για το video η μέγιστη ανάλυση είναι 640x480 χωρίς όμως flash.

:)

Να'σε καλά spawn123 και καλώς ήρθες!!!!!!Το Xenon που ενσωματώνει είναι καλό-δυνατό?Είναι αντάξιο με το Ν82 σε κάμερα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

στα ποσα frames στο 640*480??

Στα 60 νομίζω, αν θυμάμαι καλά από τα reviews που έδωσαν τα παιδιά πιο πριν στο thread...

edit:Άκυρο, σε αυτήν την ανάλυση στα 30 fps, σε qvga όμως νομίζω φτάνει τα 120...

Gia se ollus eimai kainourios se auto to forum tha ithela na pw oti to kinito samsung g810 to agorasa tin paraskevi pu mas perase sto perfectshop meso internet,

mexri stigmis poli euxaristimennos :) tha ithela na po oti nai dexete tis s60 v3 applications .

Γεια σου φιλε μου και καλωσορισες.Θα ηθελα να σε ρωτησω ποτε θα ειναι διαθεσιμο στα καταστηματα αν ξερεις(Γερμανος,wind κ.λ.π)

καλημερα... χερει κανεις που το εχει αγορασει ποσο ειναι το βαρος του???

σε αλλα site λενε 139gr και σε αλλα 100gr...

:rocket:

Έλεος δηλαδή, πήγα σήμερα στη Wind στη Λάρισα, και μου είπαν ότι δεν υπάρχει καν στη λίστα διαθεσιμότητας που εκδόθηκε μόλις σήμερα!

Πάλι το ebay θα μας σώσει...:(

Πως είναι δυνατον να μην το έχουν αφού μέχρι και στον καταλογό τους το διαφημήζουν και συγκεκριμένα στο τεύχος του καλοκαιριού 2008.

Περίεργα πράγματα :confused:

Πάντως και μένα σε αναμονή με έχουν:(

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Καλησπέρα σε όλους !

Ια την κάμερα αν είναι καλήτερη απο την κάμερα του N82 δεν μπόρω να πω γιατι δεν εχω δει της φοτογραφιές του N82. :)

το flash έιναι κάλο και δηνατό κατά την άποψη μου. :)

Για το αν έιναι διαθέσιμο στα wind , cosmote and vodafone εχω ενα να πο, πριν το αγοράσω απο το perfectshop πέρασα απο όλλα μαγαζία στην αχαρνων. κανένας δεν ηξέρε ποτε θα το φέρουν και καπίοι δεν ηξέραν οτι υπάρχει τετιο κυνητό.:)

Αν και στο κατάστημα wind το ειχαν στην λήστα αλα οχι στην αποθήκη με τημή 470 ευρο ενω εγω το πηρα με 429 ευρο.

:):)

Καλησπέρα σε όλους !

Ια την κάμερα αν είναι καλήτερη απο την κάμερα του N82 δεν μπόρω να πω γιατι δεν εχω δει της φοτογραφιές του N82. :)

το flash έιναι κάλο και δηνατό κατά την άποψη μου. :)

Για το αν έιναι διαθέσιμο στα wind , cosmote and vodafone εχω ενα να πω, πριν το αγοράσω απο το perfectshop πέρασα απο όλλα μαγαζία στην αχαρνων. κανένας δεν ηξέρε ποτε θα το φέρουν και καπίοι δεν ηξέραν οτι υπάρχει τετιο κυνητό.:)

Αν και στο κατάστημα wind το ειχαν στην λήστα αλα οχι στην αποθήκη με τημή 470 ευρο ενω εγω το πηρα με 429 ευρο.

:):)

2-3 ατομα που το έχουν εδώ μέσα, μπορούν να ανεβάσουν και μερικές φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση, με φλας, χωρίς φλας, μέρα, με καλό φως, μέτριο φωτισμό, με οπτικό ζουμ και άλλα τέτοια; Να μπορέσουμε δλδ να πάρουμε μια άποψη για την ποιότητά του στις φωτογραφίες;Να ξέρουμε αν η εκδοση που έρχεται Ελλάδα είναι βελτιωμένη σε σχέση με τα reviews του εξωτερικού που ήταν beta? To οτι η ποιότητα κατασκευής του είναι άριστη είναι αναμφισβήτητο, το θέμα (για μένα)είναι αν μπορεί να χτυπήσει το Ν95 στην φωτογραφία γιατί είμαι μεταξύ των 2 και θέλω (παρόλο που είναι τηλέφωνο) να έχει την καλύτερη δυνατή φωτογραφία.

edit. τώρα είδα οτι και στο smape.com το 810 δεν ήταν πρωτότυπο αλλά παραγωγής. Θα μελετήσω τις φωτο αργότερα, αλλά θα ήθελα και μερικά δέιγματα απο ελληνικά χέρια

Είμαι ένας ευτυχής κάτοχος της συσκευής εδώ και μία ώρα περίπου. Θα ανεβάσω μερικές φωτό το απόγευμα να πάρετε μια γεύση. Παιδιά είναι απλά καταπληκτική συσkευή, μακράν καλύτερη απο τις αντίστοιχες Nokia που έχω και είχα. 413 μαζι με μεταφορικά απο http://www.e-click.gr μου βγήκε. Ήρθε σε μία μέρα. Αναμείνατε για φωτό. :)
Weatherproof

στις νυχτερινες φωτογραφιες αυτο που ειδα ειναι οτι ηταν καλυτερο απο οτι στις φωτογραφιες ημερας.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

στις νυχτερινες φωτογραφιες αυτο που ειδα ειναι οτι ηταν καλυτερο απο οτι στις φωτογραφιες ημερας.

έχεις φίλε μου δείγματα πλήρους ανάλυσης να δούμε;

αν και το εδωσα θα δω μηπως στο laptop εχω αφησει τιποτα φωτος μεσα.

ταξιδιωτη γιατι το εδωσες???

δεν με βολεψε και τοσο ο ογκος του,οχι οτι ειναι μεγαλο και τοσο πολυ,απλα εχω συνηθισει με μικροτερα πλεον.

Να και λίγες φωτογραφίες όπως είχα υποσχεθεί. :D Και νυχτερινές για να πάρετε άποψη. Δεν ανέβασα με flash νυχτερινές, θα το κάνω σήμερα λογικά.

http://img262.imageshack.us/img262/4943/004nr6.jpg

http://img170.imageshack.us/img170/3881/010ca7.jpg

http://img413.imageshack.us/img413/5549/019tw3.jpg

http://img179.imageshack.us/img179/3069/025au8.jpg

Και οι γνήσιες, χωρίς μετατροπή από το imageshack. Στα 5ΜΡ παράγει αρχεία μεγέθους 1,5-2,3ΜΒ

http://rapidshare.com/files/131053543/photog810.zip

Weatherproof

οι νυχτερινές δεν είναι και τόσο ωραίες όσο οι πρωινές ... εντάξει μια χαρα είναι ... πολυ καλές ...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ναι όντως. Είναι απο Αριστοτέλους η μία ειδικά και δε την παλεψε με τόσα φώτα. Αν δεν έχει τόσο τρελό φωτισμό είναι πολύ καλύτερα. Στο σημείο εκείνο και το Ν95 μου δε την παλεύει. Πάντως σε βραδυνή με flash τα σπάει.Θα ανεβάσω βράδυ μερικές. :)
Weatherproof

Αλλος κανεις δεν το εχει βρει φανταζομαι ακομα ε?καρτα μνημης ειχε μηπως στη συσκευασια?απο ηχο στα ακουστικα πως παει?το ν82 χωλαινει εκει,στο pc,συνδεεται με usb,οπως τα νοκια?
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Αλλος κανεις δεν το εχει βρει φανταζομαι ακομα ε?καρτα μνημης ειχε μηπως στη συσκευασια?απο ηχο στα ακουστικα πως παει?το ν82 χωλαινει εκει,στο pc,συνδεεται με usb,οπως τα νοκια?

εγω το πηρα απο εδω http://www.mobimobi.gr/ το χει και σε χρυσο και πραγματικα ειναι αλλη φαση.

το χει ετοιμοπαραδοτο ασχετα οτι δεν το χει στο site,επικοινωνησε τηλεφωνικα αυριο κι αν θες το στελνουν τα παιδια και με αντικαταβολη.

Βασικα,σκεφτομαι να το πάρω απο wind με μια (πολυ μικρη σχετικα με τους λογαριασμους μου) επιδοτηση που εχω,το εχει παρει κανεις απο wind?τα υπολοιπα που ρωταω αμεσως πιο πανω,εχει κανεις ιδεα?
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Πως και δεν υπαρχει τετοιο θεμα οπως και στα νοκια πχ ?δεν ασχολειται κανεις?εψαχνα κατι να δω σχετικα με το g810 που θελω να παρω (αν ερθει ποτε),και ειδα οτι δεν υπαρχει τπτ σχετικα...υπαρχουν αρκετα symbian samsung εχω την εντυπωση,και μου φαινεται περιεργο...

• The title was changed to Samsung SGH-G810