coolajami Δημοσιεύτηκε January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 31, 2008 καλησπέρα παίδες. Θέλω τη Συμβουλή σας! Μου προκύπτει το παραπάνω πρόβλημα.Να πάρω μια καλή lcd 17αρα η μια φτηνή 19αρα οθόνη; Δε βρίσκω κανένα σοβαρό συγκριτικό στο ίντερνετ(αν έχει κάποιος κάτι υπόψη ας ποστάρει) και θα ήθελα να ξέρω τι παίζει. Επειδή έχω crt μέχρι τώρα δεν έχω ζήσει τον κόσμο των lcd.η Διαφορά στο μέγεθος δικαιολογεί να αυξήσω το budget μου προς μια καλή 19αρα; Παράθεση Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Αξίζει και με το παραπάνω!!(η 19αρα) Και πήγαινε σε widescreen! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Συμφωνω και παυξανω για τη widescreen και φυσικα για τη 19αρα.Οσο για τη μαρκα εγω εχω μια 19 widescreen innovator απο το e-shop(ηταν βεβαια πακετο με τον υπολογιστη.) αν και δεν ειναι μαρκας ειναι πολυ καλη,εχει πολυ ωραια χρωματα.Και σου ξαναθιμιζω κοιταζε μονο για widescreen ειναι οτι πρεπει για παιχνιδια και ταινιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 widescreen & 19αρα.... Ευχαριστώ αλλά εγώ δεν θα πάρω. Για να χαρείς widescreen πρέπει να έχεις 20+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juniorjack Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Οι 17ρες κοντεύουν σχεδόν να ...αποσυρθούν από τα μαγαζιά.. Η διαφορά τιμής μιας 17"-19" μπορεί να είναι ακόμα κ 20-30€.. Πχ η NEC Accusync73V 17" έχει ~165€ , η 19" ~190€.. Δε σημαίνει δλδ οτι με λίγα παραπάνω λεφτά αποτι η 17,η 19" που θα πάρεις δεν θα είναι ποιοτική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. February 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Χμ,μαλλον και εγω προς 19αρα παω.Τώρα το πρόβλημα είναι το widescreen η οχι κυρίως γιατι απο οτι κατάλαβα κόβει απο το υψος της οθόνης ή κάνω λάθος; Για παραπάνω δυστηχώς θα ήθελα πολύ αλλά δεν έχω τα λεφτα...:( Παράθεση Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Ναι, κόβει απο το ύψος της οθόνης αλλά κερδίζει και με το παραπάνω στο πλάτος! Widescreen να πάρεις.Είναι πιο απολαυστική ειδικά στις ταινίες! Τώρα πια η μόδα επιβάλλει wide:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Το θέμα είναι καταρχήν το σωστό μέγεθος κουκίδας και μετά οι μικροδιαφορές στην ποιότητα της εικόνας (εφόσον μιλάμε για TN Panel, όλες πάνω κάτω τα ίδια είναι για νορμάλ χρήση). Πρέπει να πάρεις 19" άμα πας σε 4:3 (0.294 dot pitch )και 22" (0,282 dot pitch) άμα πας σε 16:10 για να μπορείς να δουλεύεις άνετα και ξεκούραστα. 17" έχω και εγώ αλλά πραγματικά ψάχνω τρόπο αν τη στείλω. 17" και ανάλυση 1280Χ1024 δε πάνε μαζί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 μια καλη 19αρα θα δικαιωση την επιλογη σου .... Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts