panosvlass Δημ. April 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 To πιο ευκολο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις την SD σε εναν card reader και να τα περασεις ετσι τα αρχεια που θες.Ασε το activesync και εμενα μου εσπασε τα νευρα μια φορα και απο τοτε....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Πολλά απαγορεύονται τόσο στον ηλεκτρονικό κόσμο όσο και στον πραγματικό. Πόσες φορές όμως έχουν τηρηθεί; Και μια ερώτηση. Τα προγράμματα και οι χάρτες κοστίζουν. Αφού δεν δίνονται προγράμματα σε μορφή δοκιμαστική αναγκαζόμαστε αντί του να πληρώνουμε κάτι για να το δοκιμάσουμε επειδή δεν το γνωρίζουμε, να αναγκαστούμε να το πάρουμε με παράνομο τροπο. Ας το κοιτάξουν αυτό οι εταιρίες και μετά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ακόμη και μερικές προσφορές και στον τομέα τς πλοήγησης δεν θα έβλαπτε. Αν γινόντουσαν αυτά τα βήματα το πειρατικό λογισμικό θα ήταν η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας. Θα ήταν καλό να μην προσπαθούμε κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας...μόνο στα αυτοκίνητα γίνονται Test-drive και σε αυτά μόνο το.. demo, και όχι αυτό που θα αγοράσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 PAIDIA EXW KI EGW ENA RYE 3503 KAI EXW TO EXIS PROVLIMA. PROSPATHW NA TOY VALW MESW KALWDIOY USB MIA TAINIA SE MORFI MP4 STIN SD KARTOULA POU TOU EXW! DEN TIN PERNAEI XEKINAEI TIN EGRAFI MESW TOY ACTIVESYNC KAI META STAMATAEI XWRIS KAPOIO MINIMA!KAI DEN TO XEI GRAPSEI ENW MIKRA VIDEO EXW PERASEI SIMERA PIGA NA TOY BALW ENA FAKELO ME XARTI TIS GALLIAS POU MOU DWSE O MIOGPS KAI MOU KANEI TO IDIO ME TIN TAINIA TI LETE NA FTAIEI?TI MPORW NA KANW!HELP OSO GINETE PIO GRIGORA GIATI EXW TAXIDI TO SAVATO KAI TA THELW AYTA!!!! THANKS PROKATAVOLIKA είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα. απλά έβαλα την κάρτα σε εξωτερικό card-reader και το έγραψα από εκεί (και γρήγορα μάλιστα!). Ένας card-reader είναι παμφθηνος (από ΠΛ, της Trancend που διαβάζει 17 ειδών κάρτες έχει 15 Ευρώ) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977607&product=1032984 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Αμαν !!! Σοβαρα μιλας ??? Πες μας αν αξιζει να αρχισουμε να μαζευουμε λεφτα . Μηπως εμαθες και τιποτα για την τιμουλα του και τα σημεια πωλησης του :wink::wink::wink: manolo poromene molis bro xrono tha bgo sta magazia na to psaxo... ypomonh Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Θα ήταν καλό να μην προσπαθούμε κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας...μόνο στα αυτοκίνητα γίνονται Test-drive και σε αυτά μόνο το.. demo, και όχι αυτό που θα αγοράσεις ;) Σωστά αλλα να κάνω κάποιες παρατηρήσεις. 1ον) Οσο κι αν πήγα στα επίσημα σάιτ των προγραμμάτων trial ή demo έκδοση ΔΕΝ είδα πουθενά. 2ον) Το ποιό πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσω εξαρτάται από τον κάθε ένα μας προσωπικά. Σε άλλον βολεύει ο Destinator σε άλλον το iGo. 3ον) Υποστήριξη. Σημαντικό! Μπήκα σε 2-3 σάιτ κάποιον προγραμμάτων. Γιατί να έχουν φορουμ για να κάνεις τις ερωτήσεις σου για να βρείς ό,τι άλλο χρειάζεσε για το πρόγραμμα που δοκιμάζεις ή ό,τι άλλο; Ενα ;απλό εγχειρίδιο χρήσης το κατέβασα από το φορουμ (κι αυτό μετά απ[ο ψάξιμο). Γιατί να μην υπάρχει στην σελίδα download ενα εγχειρίδο χρήσης; 4ον) Είμαι προγραμματιστής Η/Υ και μπορώ να φτιάξω κι ενα σάιτ. Οσα σάιτ γύρω από το θέμε "Πλοηγός αυτοκινήτου" εκτός από ελλειπές ήταν για τα μπάζα. Και θα εξηγηθώ. ΄Την εταιρία ή το ΄σαιτ δεν το κάνουν τα φρου-φρου και τα αρώματα. Η πληρότητα, τόσο προγραμματιστικα (με πλήρεις εκδόσεις δοκιμαστικες ) όσο και Συχνές ερωτήσεις, και άλλα πράγματα ποιό σημαντικά είναι που ανεβαζουν την προτίμηση. Και λέω τη ιδέα μου. Έχεις μια έκδοση που κυκλοφορεί ήδη πάνω από 6 μήνες και ετοιμάζεις μια καινούρια. Ρίξε την τιμή της υπάρχουσας εκδοσης και δώσε σε δοκιμαστική έκδοση (beta) ελεύθερα σε όσους θέλουν απο το σάιτ σου. Μετά το πέρας όλων των δοκιμών και την διόρθωση τους, δίνεις με μια σημαντική έκπτωση 25% ή 30% (παράδειγμα) την έκδοση αυτή σε όσους το δοκίμασαν ε΄πίσημα. Σε όλους τους άλλους δοκιμαστικά (πλήρης΄το προγραμμα) για μια βδομάδα ή ένα μήνα. Πέραν του ενός μηνός αντί 149,90 θα έχουν εναν κωδικό έκπτωσης 15%. Αυτό γίνετε παντού (προγραμματιστικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 PANO XRONIA POLLA NA TA XILIASEIS... AN DE SARESEI TO DORO MPOREIS NA TA ALLAXEIS ENTOS 5 HMERON... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosn1970 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 to igo8 apo pou to agorasate???na pao kai ego na to agoraso...a kai poso exei???:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 ZELATINATO........... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosn1970 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 ZELATINATO........... τσιλικο....σωστόςςςςςςς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captainjimy Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 ZELATINATO........... Εισαστε για καμια ομαδικη παραγγελια για να βγει πιο φτηνο??:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Εισαστε για καμια ομαδικη παραγγελια για να βγει πιο φτηνο??:rolleyes: yparxei ena problhma... tha enhmerothite... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mid1 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Πότε θα γίνουμε Las Vegas άραγε? I GO 8 3D! :!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Καλησπέρα έβαλα το Destinator 7 σε SD cart μπορεί κάποιος να βοηθήσει για τους χάρτες τής Ευρώπης και πως τους βάζω ;; Έχω το 4306 αλλά από ότι κατάλαβα δουλεύει με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα RYE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. April 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Οπως εβαλες και τον ελληνικο ετεσι θα βαλεις και τους υπολοιπους.Δεν αλλαζει καποια διαδικασια. Στον φακελο του dest βαλε τον αντιστοιχο χαρτη και τα forlinks αν υπαρχουν στον φακελο userdata MIOOOOO κανα νεο???Τι προβλημα υπαρχει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gascp Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Παιδιά έχω μια SD κάρτα μάλλον οικονομική 1gb. Αξίζει να αγοράσω μια γρήγορη SD ? θα δω διαφορά στην απόκριση του Rye3503 ? Αν κάποιος έχει κάποια δοκιμασμένη ας την προτείνει έστω και σε PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristanos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 φιλε βοηθεια. πως μπορω να βαλω το dest 7 (δουλευει αψογα στο mio p560) που εχω σε rye 3505; το dest που εχω ειναι copy/paste σε cd. χρειαζεται εκδοση PN; ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristanos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 φιλε πως περασες το dest 7 στο rye 3505; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristanos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 φιλε βοηθεια. θελω να παρω το rye 3505. εχω το dest 7 για wm. (οχι PNA). παιζει μια χαρα στο mio p560. πως θα παιξει στο ryeq ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 MIOOOOO κανα νεο???Τι προβλημα υπαρχει?? ypomonh... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panormos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Πολλές ευχαριστίες στον miogps.:) Ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση και το χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Με κάποιο PM από που κατεβάζω τους χάρτες της Ευρώπης ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Το ίδιο με τον προηγούμενο αν έχετε την καλοσύνη...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAPACO Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Καλησπέρα και απο εμένα. Πρώτο post και επειδή θα έχω και εγω στα χερια μου το εν λογω μηχανηματάκι θα ηθελα βοήθεια για το destinator και το που βρίσκω χάρτες Ευρώπης. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 hello εβριμπόντι, μπορεί κάποιος να μου στείλει τοdestinator 7 με τους τελευτεους χάρτες για το rye 3503, σας υπερευχαριστώ εκ των πρότερων. Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 -ωχ! Τι πέρaσε ο flash??? -Οχι ήταν ο panosvlass!!! Σας απαντά πρίν ακόμα κανετε post:respect: thanx και στον miogps Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts