Jump to content

captainjimy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About captainjimy

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

captainjimy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα, εκανα τις ενεργειες που περιγραφονται στο post #2478 αλλα το κινητο κολλησε. Μετα την εντολη fastboot reboot εγραψε στιγμιαια LE ECO RECOVERY και μετα εμεινε κολλημενος ο πιγκουινος Τι μπορω να κανω για να το επαναφερω? Ευχαριστω προκαταβολικα
  2. Εισαστε για καμια ομαδικη παραγγελια για να βγει πιο φτηνο??:rolleyes:
  3. :O:X πρεπει να ξαναδιαβασουμε τους κανονες του forum........
  4. Μπραβο :clap: ευγε :yahoo: συγχαρητηρια :up: σε ολους ,με συντονισμενες ενεργειες :tease: μπηκαν ολα στη θεση τους , αυτο θα πει συνεργασια , τωρα χρειαζεται ενας beta tester με σκαφος και ενας ακομη με 4χ4 για να δοκιμαστουν οι χαρτες στην πραξη :lol::lol::lol:
  5. Πραγματι ο χαρτης ειναι το χαλι του το μαυρο αλλα απο γραφικα ειναι απαιχτο καμια σχεση με οτι κυκλοφορει μεχρι σημερα.Μπορειτε ομως να το τρεξετε για να εξοικιωθειτε με το προγραμμα,εχεις υποψιν σου τι παιζει με τους χαρτες του εξωτερικου ειναι και αυτοι στην ιδια κατασταση?
  6. Και μιας και το σκαλιζουμε παλι το μηχανακι σε λιγο και IGO8 για pna kai PC. To αστειο ειναι πως δεν εχω πια το RYE :lol::lol: επειδη πηρα εναν αλλο κινεζο με μεγαλυτερη οθονη που δουλευει με τον ιδιο τροπο και παιρνει τα ιδια προγραμματα ;),αλλα θα αγορασω ενα σημερα επειδη ειναι πιο βολικο να το κουβαλας απο ενα 4,3".Επεσε και η τιμη του απο οτι ειδα στον Κωτσοβολο 115 ε
  7. Καποιος υποσχεθηκε κατι εδω μεσα:wink: . Μολις κυκλοφορισουν οι ναυτικοι χαρτες περιμενω τις θηκες:clap:
  8. 25 σελιδες νημα και επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια. Αν θελει καποιος να τρεχει διαφορα προγραμματα πλοηγησης,να βλεπει βιντεο ,να ακουει μουσικη η να παιζει παχνιδια τοτε θελει καρτα. Αν παλι θελει ενα καλο και αξιοπιστο προγραμμα πλοηγησης με καλο χαρτη για ελλαδα σε ενα καλο φτηνο και αξιοπιστο μηχανημα τοτε πρεπει να σβυσει το sigyc απο τη μνημη και να βαλει το Destinator με τον τελευταιο Eλληνικο χαρτη. Η μνημη φτανει γι'αυτη την εφαρμογη και δεν χρειαζεται καρτα. Αν θελει παραπανω απο ενα προγραμματα πλοηγησης (επειδη του αρεσει να αλλαζει απο το ενα στο αλλο η να πειραματιζεται)τοτε παλι θελει καρτα.Απλα πραγματα. Η μνημη ειναι 64 στο απλο και χωραει ανετα το Dest με τον Ελληνικο χαρτη.
  9. Το μηχανακι ειναι αστερι για τα λεφτα του 129 ευρω.Βαζεις το Destinator και εισαι ενταξει(ξεχνα το Cigyc που εχει απο τη μανα του).Δεν βρισκω καποιο λογο για να παρεις κατι αλλο που θα τρεχει το ιδιο προγραμμα απλα και μονο επειδη θα εχει πιο διασημο ονομα,σε τελικη αναλυση καναδυο κινεζοι ειναι που τα κατασκευαζουν σε διαφορετικα κοστουμια και αλλο νονο :rolleyes: .Του δικου μου του εχω αλλαξει τα φωτα και λειτουργει κανονικα(πλοηγηση διαφορα προγραμματα,παιχνιδια ,εφαρμογες κτλ.)Τωρα αφου τελειωσε το ψαξιμο θα λειτουργει πλεον για τον σκοπο που αγοραστηκε,σαν navigator .Παμε γα το επομενο :lol::lol:
  10. Αν οταν ανοιγεις το μηχανημα βγαινει στο default προγραμμα του και δεν κανει τιποτε αλλο ουτε μπιπ ή οτι αλλο εκανε πριν οταν πατουσες με τη γραφιδα την οθονη τοτε το προβλημα μπορει να ειναι ο διακοπτης κλειδωματος στο πλαι που ισως τα εχει παιξει και ειναι μονιμα στο lock (απο χτυπημα,βιαιο πατημα κτλ. εχουν δει πολλα τα ματια μου:ninja:,καμια φορα πεφτει και απο το παρ-πριζ:cool:)
  11. Οταν βγαινει σε μπλε οθονη ειναι στην επιφανεια εργασιας των windows αλλα επειδη δεν εμφανιζεται ο task manager δεν μπορεις να κανεις τιποτε αλλο. Το προγραμμα με τον χαρτη ειναι το Oziexplorer και λειτουργει κανονικα απο την καρτα χωρις να χρειαζεται αλλαγη η registry.Στο προγραμμα αυτο μπορεις να βαλεις δικους σου χαρτες (σκαναρισμενους) που μπορει να ειναι κανονικοι ή ακομη και σχεδια και να σου δειχνει που εισαι επανω στον χαρτη αφου πρωτα τον καλιμπραρεις. Επισης παιρνει και ναυτικους αλλα το ψαχνω ακομη.
  12. Μερικα screenshots απο το RYE επειτα απο λιγο σκαλισμα
  13. Θα στειλω μερικα screenshots απο την οθονη του RYE.Δεν παιρνει τα attach Τα προγραμματα που τρεχουν ειναι: Destinator IGo MoveWindow (Αυτο με τα βελακια και το ποντικι που λειτουργει σαν δεξι κλικ και με τα βελη μετακινει τα παραθυρα εκτος οθονης,χρησιμο οταν ειναι εκτος οθονης) PoolRebel ειναι ενα παιχνιδι μπιλιαρδου(το τεσταρει ο γιος μου :) Drive ειναι το sigyc Restart κατι σαν Alt-Ctrl-Del Regedit Registry editor(Υπαρχει και ο Remote reg edit for pc) Resinfo Δειχνει πληροφοριες για το συστημα PSC αποθηκευει screenshots απο την οθονη και τα σωζει στον φακελο Temp αλλα οταν κανεις restart σβυνουν ItaskmgrΔεν λειτουργει Cecmd Δεν λειτουργει Ενω μπορω να κανω αλλαγες στη Registry δεν τις κραταει στη μνημη επειδη ειναι κλειδωμενη . Τα αρχεια στην καρτα αλλα και στη NANDflash μπορουν να αλλαξουν αλλα στους υπολοιπους φακελους οχι .Για την ωρα εβαλα τον Explorer στην καρτα στον φακελο NANDflash-$MSD$-App και τον ονομασα launch.exe(υπαρχει ενα αρχειο με το ιδιο ονομα και πρεπει να το μετονομασεις πρωτα αυτο σε πχ lanchi.exe) και οταν κανεις επανεκινηση τρεχει ο explorer .Για λιγο ομως βγαζει μια οθονη με το ονομα SysUpdater απο την οποια μπορεις να κανεις διαφορες ρυθμισεις (μια που εκανα αφορα την εικονα που δειχνει οταν φορτωνει το συστημα logo) Eχει επισης και αλλες επιλογες OS,Logo,Logo2,Boot,App,Reset αλλα δεν τις εχω δοκιμασει ακομη.Πρεπει πρωτα να τσεκαρεις το κουτακι αριστερα,να επιλεξεις απο τις 3 τελιες σο κεντρο και να πατησεις update .Υπαρχει επισης και η εντολη Format και exit.Δεν μπορεις ομως να επιλεξεις απο την εσωτερικη μνημη αλλα μονο απο την καρτα αλλα δεν δινει τη δυνατοτητα να επιλεξεις .exe αρχεια(δεν τα εμφανιζει )αλλα στο logo μπορεις να επιλεξεις .bmp που εχεις σωσει πρωτα στην καρτα.Οταν εμφανιστει αυτη η οθονη στην αρχη αμεσως μετα τον explorer απλα την κλεινεις και συνεχιζεις.Μπορει επισης να εμφανιστει οταν την ωρα που ανοιγει το μηχανημα κρατησεις το πληκτρο της επιλογης φωνης στα δεξια κρατημενο συνεχως μεχρι να ολοκληρωθει το φορτωμα του λειτουργικου και για λιγο ακομη μεχρι να ακουσεις μερικα μπιπ μπιπ,οταν το αφησεις εμφανιζεται η οθονη.Αυτο που ψαχνω να βρω ειναι ενα Registry Unlock προγραμμα για να μπορεσω να καταχωρισω αλλαγες στη Registry.Αν ξερει καποιος κατι ας ενημερωσει.
×
×
  • Create New...