skyros Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Δεν ξερω τι εκανα αλλα πλεον δεν φορτωνει τον χαρτη. Μενει στο κυριο μενου χωρις να μπορω να κανω τιποτα αλλο Τι επαθε και τι μπορω να κανω για να επανελθει ? Του εκανα και reset αλλα τιποτα Παιδια καμια ιδεα πως θα το επαναφερω ? :dizzy: Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 1)Πηγαινε Επιλογες->Επιλ Χαρτη και δες αν υπαρχει καταρχην εκει καποιος χαρτης 2)Δοκιμασε να περασεις ξανα τον χαρτη.Σβησε τον φακελο του ξανα φτιαξτον κτλ Σιγουρα δεν πειραξες τιποτα? Στην τελικη σβησε τα παντα και ξαναπερνα δεστ+χαρτη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Με το που ανοιγει πηγαινει στο κυριο μενου και μετα δεν μπορω να επιλεξω τιποτα. δεν πηγαινει ουτε στη καρτα ουτε στη ΝΑNDFLASH Καποιο αρχειο εσβησα απο την ΝΑNDFLASH αλλα δεν θυμαμαι :chair: Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Παιδια εχω το RYE Traveler 4311. Μπορει καποιος να μου στειλει PM για να βαλω το Destinator 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 31, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Με το που ανοιγει πηγαινει στο κυριο μενου και μετα δεν μπορω να επιλεξω τιποτα. δεν πηγαινει ουτε στη καρτα ουτε στη ΝΑNDFLASH Καποιο αρχειο εσβησα απο την ΝΑNDFLASH αλλα δεν θυμαμαι :chair: Για να καταλαβω... Οταν ανοιγει παει στο κυριο μενου (κυριο μενου = το μενου με τα κουμπια Πλοηγηση,ΜΡ3 κτλ,σωστα?), πατας πχ Πλοηγηση και μενει εκει? Αν ναι και παρολαυτα εχεις περασει το δεστ κτλ τοτε πηγαινε ρυθμισεις->πλοηγηση και βαλε να ξεκιναει το δεστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Για να καταλαβω... Οταν ανοιγει παει στο κυριο μενου (κυριο μενου = το μενου με τα κουμπια Πλοηγηση,ΜΡ3 κτλ,σωστα?), πατας πχ Πλοηγηση και μενει εκει? Αν ναι και παρολαυτα εχεις περασει το δεστ κτλ τοτε πηγαινε ρυθμισεις->πλοηγηση και βαλε να ξεκιναει το δεστ. Ναι μενει στο κυριο μενου χωρις να ανταποκρινεται οποιο κουμπι και να πατησω. Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. January 31, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δεν μου ερχετε καμια ιδεα.Μαλλον εσβησες κατι σημαντικο..... Πως τα καταφερες.......? Εγγυηση εχεις ακομα???Γιατι μαλλον θα την χρειαστεις.... Εκτος αν καποιος σου στειλει τα αρχεια που ισως εσβησες αλλα δεν ξερω αν ειναι εφικτο να το συνδεσεις με τον υπολογιστη και να περασεις αυτα τα αρχεια. Παλευαμε με ενα παλικαρι εδω μεσα να το κανουμε αλλα δεν τα καταφεραμε.Προσωπικα δεν καταφερα να τραβηξω ποτε τα αρχεια απο το ΡΥΕ μου.Αν καποιος αλλος θελει να δοκιμασει εχει καλως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δεν μου ερχετε καμια ιδεα.Μαλλον εσβησες κατι σημαντικο..... Πως τα καταφερες.......? Εγγυηση εχεις ακομα???Γιατι μαλλον θα την χρειαστεις.... . Το καλοκαιρι του 2008 το αγορασα .Θα ισχυσει η εγγυηση η θα εχω ιστοριες ? Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Για να κανω μια δοκιμη μπορει καποιος φιλος να μου στειλει ενα backup απο το δικο του μηχανημα για να το περασω στο δικο μου? Με επαναφορα πρεπει να λειτουργησει :thanks: Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Για να κανω μια δοκιμη μπορει καποιος φιλος να μου στειλει ενα backup απο το δικο του μηχανημα για να το περασω στο δικο μου? Με επαναφορα πρεπει να λειτουργησει :thanks: Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορείς ούτε να κρατήσεις αρχεία από τη EEPROM του ούτε να γράψεις μέσα σε αυτήν. Αν πας να κάνεις κάτι από τα παραπάνω σου λέει ότι δεν έχεις πρόσβαση. Το λογικό είναι ότι αν πήγαινες να σβήσεις κάτι σημαντικό θα σου έλεγε και πάλι ότι δεν έχεις πρόσβαση κι δε θα σε άφηνε να το σβήσεις. Οπότε λογικά αυτό που έσβησες είναι κάτι που μπορεί να αντιγραφεί από άλλο RYE. Μάλλον δε βρίσκεται στη EEPROM αλλά στην FLASH του RYE. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις λοιπόν. Όσο για το backup που λες, δε γίνεται γιατί, όπως λέω και παραπάνω, κάποια αρχεία είναι στην EEPROM δηλαδή εκεί που δεν έχεις πρόσβαση, και κάποια άλλα βρίσκονται στη FLASH (πχ το Sygic Drive) κι εκεί έχεις πρόσβαση. Όταν πας να κάνεις την αντιγραφή, κάποια στιγμή θα σταματήσει μόλις πέσει σε αρχείο που βρίσκεται στην EEPROM και θα αποτύχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Φορτωσα τον Destinator 7 στο RYE 4311 που εχω. Αλλα παιδια ενα προβλημα. Δε μπορω να μειωσω τον ηχο και ειναι παρα πολυ δυνατος σε σημειο να με ζαλιζει απεριγραπτα.. Μπορει να βοηθησει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Εκανα διαφορα οπως να σβησω το startup.log απο το $MSD$ του NANDFlash και του εκανα restart . Οταν ανοιξε μου εβγαλε σε μπλε οθονη system initializing... και πηγε παλι στο κυριο μενου.Πατωντας σε διαφορα σημεια της οθονης μπαινει σε διαφορα υπομενου (οχι ομως σε αυτο που εχω επιλεξει). Οταν μπει στο υπομενου του πλοηγου εμφανιζει την NANDFlash και τη sd χωρις να μπορω να τα επιλεξω. Σε μια περιπτωση μου εβγαλε ανυπαρκτο λογισμικο πλοηγησης ,σε αλλη περιπτωση μου βγαζει την διαδρομη NANDFlash/msdsoftware.exe χωρις να ειναι τσεκαρισμενο. Στο δικο σας στην NANDFlash εχει μονο δυο φακελους ? ( $MSD$ και NANDFlash ) Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Το καλοκαιρι του 2008 το αγορασα .Θα ισχυσει η εγγυηση η θα εχω ιστοριες ? αν το πειραξες ξεχνα την εγγυηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Καμια βοηθεια ?:help: Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. February 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Οπως καταλαβες η μονη σου λυση ειναι να το πας πισω. Η εγγυηση ειναι τουλαχιστον 1 χρονου οποτε σε καλυπτει. Φυσικα και δεν θα τους πεις τι εκανες, απλα θα τους πεις οτι κολλησε. Και επειδη σιγα μην εχουν στοκ ψαξε να βρεις να παρεις καποιο αλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Οπως καταλαβες η μονη σου λυση ειναι να το πας πισω. Η εγγυηση ειναι τουλαχιστον 1 χρονου οποτε σε καλυπτει. Φυσικα και δεν θα τους πεις τι εκανες, απλα θα τους πεις οτι κολλησε. Και επειδη σιγα μην εχουν στοκ ψαξε να βρεις να παρεις καποιο αλλο. και εγω εψαχνα αλλα τελικα μου επισκευασαν το ιδιο Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Αντικατασταση ειναι εντος 7 ημερων! μετα γινεται service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας Το προβλημα λυθηκε με τη βοηθεια του σερβις Κοτσοβολου. Ειχε απορυθμιστει η οθονη αφης. Με το που την ρυθμισα μετα ολα δουλευαν ρολοι:up: Αφου δεν επαθε τιποτα μετα απο τοσα αναβοσβηματα που του εκανα (πανω απο 100 ανα ημερα) δεν νομιζω να χαλασει ποτε Παράθεση Minix Neo X8-H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Ρε παιδια μια βοηθεια. Πως μπορω να χαμηλσωσω την ενταση; Ειναι πολυ δυνατα και με κουφαινει!! Δεν λειτουργει το εικονιδιο με τον ηχο, οταν μπαινω στο προγραμμα.. Επισης με εχει κουρασει αφανταστα που λεει συνεχεια για τους φωτεινους σηματοδοτες. Ειδικα στην Αθηνα, καθε 10 δευτερολεπτα αυτο λεει! Εψαξα στις επιλογες, αλλα δε βρηκα καποια ρυθμιση. Μπορει να με βοηθησει καποιος; Μηπως θελει αλλη εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros69 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 υπαρχει μηπως ο Q4 117 η και νεοτερος:(:(:(? τον εχει κανεις??ευχαριστω εκ των προτερων.:ninja::ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. February 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 @Lux Γιατι δεν το χαμηλωνεις απο την ροδελα που εχει στο πλαι??? @lazaros69 εχεις πμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Εγω εχω το 4311, δεν εχει ροδελες. Αυτο που λεει συνεχεια για τις καμερες ελεγχου κυκλοφοριας ( τα φαναρια δλδ ) πως το απενεργοποιω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros69 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 @Lux Γιατι δεν το χαμηλωνεις απο την ροδελα που εχει στο πλαι??? @lazaros69 εχεις πμ. ολα ο.κ. φιλε μου...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Μπορει καποιος να μου στειλει σε πμ τη σωστη εκδοση του destinator για το RYE 4311; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Μπορει καποιος να μου στειλει σε πμ τη σωστη εκδοση του destinator για το RYE 4311; Ετοιμος.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts