Aristos Δημοσιεύτηκε January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 18, 2008 Χαιρετώ Έχω ένα HP iPAQ 514 Voice Messenger και θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω ως GPS Navigator. Δοκίμασα διάφορα προγράμματα και τα μόνα που κατάφερα να λειτουργήσουν είναι το Pocket Navigator 7, Garmin Mobile XT, gpsVP και SmartMap. Το πρόβλημα μου είναι ότι μόνο το Pocket Navigator έχει αναλυτικούς χάρτες για όλη την Κύπρο, αλλά σε κάποια φάση λειτουργίας του προγράμματος, είναι αναγκαία η χρήση touchscreen. Συγκεκριμένα την ώρα που ψάχνεις για διεύθυνση, και εμφανίζεται το πληκτρολόγιο. Κάτι που δεν είναι αναγκαίο στα Garmin Mobile XT, gpsVP και SmartMap. Οπότε, χρειάζομαι βοήθεια να βρω κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να λειτουργήσει σε Smartphone, να μην χρειάζεται touchscreen, και να έχει χάρτες της Κύπρου. Η αν ξέρετε κάποιο τρόπο να μπορεί να λειτουργήσει το Pocket Navigator 7 χωρίς να είναι αναγκαία η χρήση touchscreen. Ευχαριστώ, Παράθεση srvrs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 καλημέρα, τα Garmin Mobile XT, gpsVP και SmartMap επαιξαν κανονικά ? που τα βρήκες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Smartmap: http://vitotechnology.com/en/products/smartmap_smartphone.html gpsVP: http://gpsvp.garminmapsearch.com/ Garmin Mobile XT: http://www.garmin.com/products/garminmobilext/ Αυτά τα τρία παίζουν κανονικά. Είναι σχεδιασμένα για Smartphone. Παράθεση srvrs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 thanks ! μηπως εχεις καταφερει να στειλεις sms 160 χαρακτήρων με ελληνικούς χαρακτήρες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Συνήθως γράφω τα SMS μου με αγγλικούς χαρακτήρες. Δεν νομίζω να έχω στείλει ποτέ SMS πάνω από 160 χαρακτήρες. Καμία βοήθεια για εμένα; Παράθεση srvrs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 δεν το ξερω καθολου αυτο που ζητας, εγω ειχα βαλει το destinator 6 και 7 αλλα και αυτό ειναι touchscreen και δεν τα καταφερα να δουλεψω, εβγαζε τον χάρτη αλλα δεν εμπαινε στο menu και επειδη δεν εχω και πολυ υπομονη τα παράτησα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Για εξομοίωση touchscreen υπάρχουν οι εφαρμογές FakeCursor (free) και SPHelper (commercial). Επίσης κυκλοφορεί και ανεπίσημη έκδοση Destinator 6 για Smartphones που δε χρειάζεται touchscreen για τη λειτουργία της. Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 . Επίσης κυκλοφορεί και ανεπίσημη έκδοση Destinator 6 για Smartphones που δε χρειάζεται touchscreen για τη λειτουργία της. και που την βρίσκουμε ? (σπ@σμενη φυσικα !!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeptreck Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ? ΜΠΑΙΝΕΙ DESTINATOR ΣΤΟ 514? ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΩ ΤΟ DESTINATOR 3 ΓΙΑ ΤΟ 8010 ΠΟΥ ΕΧΕΙ MICROSOFT WINDOWS 2003. ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΛΩ? ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ GPS ME ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiretos Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Για να παίξει το GPS χρειάζεται κάποιος receiver ή αρκεί μόνη της η εγαρμογή; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos Δημ. February 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Ναι, μπαίνει το Destinator 6 για Smartphones (δεν χρειάζεται touchscreen), και ναι, χρειάζεται GPS receiver για να λειτουργήσει. Παράθεση srvrs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Ναι, μπαίνει το Destinator 6 για Smartphones (δεν χρειάζεται touchscreen), και ναι, χρειάζεται GPS receiver για να λειτουργήσει. το Destinator 6 για Smartphones που το βρισκουμε ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos Δημ. February 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Δεν ξέρω τους κανονισμούς του φόρουμ. Αν βάλω rapidshare link θα με κάνουν ban; Παράθεση srvrs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Δεν ξέρω τους κανονισμούς του φόρουμ. Αν βάλω rapidshare link θα με κάνουν ban; δεν νομιζω αλλα αν φοβασαι στειλε μου pm. ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarn Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Δεν ξέρω τους κανονισμούς του φόρουμ. Αν βάλω rapidshare link θα με κάνουν ban; Φίλε μου καλησπέρα. Αν έχεις την καλοσύνη θα με ενδιέφερε και μένα το link για το Destinator 6 για το iPAQ 514. To ψάχνω σαν τρελλός. Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiretos Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Θα το ήθελα κι εγώ το link! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Faxanadu Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 παιδια καλησπερα! ειμαι καινουργιος κ ολιγον ασχετος με αυτα τα θεματα! εχω κ εγω το hp voice messenger 514 και θα ηθελα να το χρησιμοποιησω σαν navigator.. δεκτη gps εχω... εγκατεστησα το destinator για smartphones αλλα ενω μου αναγνωριζει το κινητο το gps receiver δεν το κανει pair... απο το destinator δεν μπορω να επιλεξω καποια com... τι γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apateonoulis Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Θα μπορούσα να έχω και εγω το link ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeptreck Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Δεν ξέρω τους κανονισμούς του φόρουμ. Αν βάλω rapidshare link θα με κάνουν ban; PLEASE ενα pm το link? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchatz Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 καλημερα με ενδιαφερει και μενα το θεμα για το Destinator 6 για το iPAQ 514, εαν καποιος μπορει και θελει ας μου στειλει πμ με την διευθυνση... Ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 καλημερα με ενδιαφερει και μενα το θεμα για το Destinator 6 για το iPAQ 514, εαν καποιος μπορει και θελει ας μου στειλει πμ με την διευθυνση... Ευχαριστω!!!! +1 :D Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emax72003 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 +1 :D paidia an ginetai na mou dwsei kai mena kapoios to link???euxaristw para polu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdrov Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Αυτό το λινκ μήπως υπάρχει ακόμα?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Φιλε cdrov ή κάποιος άλλος φίλος, κάντε μια προώθηση και κατά εδώ μεριά! Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakissim Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 paidia gia to link endiaferomai kai ego. thankssssssssss kai kamia kali protasi gia receiver mexri 100 eura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts