akis_k Δημοσιεύτηκε January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2008 http://img137.imageshack.us/img137/7189/lgf600yk8.jpg The original LG Chocolate was a huge success for LG thanks to the touch sensitive navigation pad that warmed consumer's heart with its touch of glowing red. Obviously set on continuing the "touching" tradition after two successful touchscreen models, LG will offer their next high-end handset - the LG KF600. We've had a chance to play around with a prototype of the KF600 last year and we were more than happy with its performance. In fact the LG KF600 is the GSM counterpart of the US CDMA-enabled LG Venus VX8800, but with a beefier camera module. The unique about the LG KF600 does not lie in its form factor, design or size. It is a normal slider with decent dimensions. Its true beauty is in the seamless dual display setup on the front panel. The display in the lower part of the front panel is a smaller, touch-sensitive one and is used for navigation (think Samsung E950 but much, much sleeker and in full blown color). This so-called InteractPad changes in accordance to the context and provides the user with a pretty adequate navigation solution. Unlike the navigational touchpad used on Samsung E950, which is more of an annoyance than a hip feature, the InteractPad of the LG KF600 seamlessly integrates with the main user interface in every aspect possible. The user interface of the LG KF600 offers several distinguishable graphic themes made by the graffiti artists Keith Haring that can totally change the look and feel of the device. In terms of specs, the scarce information we've seen outlines a 3 megapixel camera, GPRS/EDGE-only connectivity (no UMTS), Bluetooth 2.0, USB 2.0, and an office document viewer and haptic fedback. The LG KF600 will be initially offered only on emerging markets in China, Mexico, Brazil and Turkey obviously in order to gain some points on markets that have not been fully explored. Then a month later the LG KF600 will become available to the rest of the world. Pricing is yet unknown, but a hefty price tag is expected. πηγή: GSMarena.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 oti kai na peis einai ligo! apla panemorfo! na doume omws kai an tha kikloforish... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakhs Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 τελη φεβρουαριου 8α ειναι εδω , το εχει ο γερμανος στο καινουριο g-tech Παράθεση kOstAkhS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 deite kai tha sa koph h anasa:!::O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. February 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 :) Photos: http://img206.imageshack.us/img206/5863/kf600pk0.jpg http://img206.imageshack.us/img206/1590/lgkf600img5865vk5.th.jpg - http://img206.imageshack.us/img206/843/lgkf600img5864vh1.th.jpg - http://img206.imageshack.us/img206/4985/lgkf600img5862dv3.th.jpg http://img206.imageshack.us/img206/3780/lgkf600img5868wm4.th.jpg - http://img206.imageshack.us/img206/820/lgkf600img5870wk6.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Σημερα το εφερε ο γερμανος με το ανοιξε βαλαμε καρτα και πραγματικα ειδα ενα πανεμορφο κινητο.Πραγματικα ειναι απιστευτο παρα πολυ καλη καμερα πολυ ευκολη η χρηση στα εικονιδια που υπαρχουν στην 2 οθονη και απιστευτα ομορφες οταν οι εικονες φαινονται πληρες σε ολοκληρη την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakhs Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 335€ στο Γερμανο 329€ στο Πλαισιο Παράθεση kOstAkhS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 το είχε στα fnac και καθόμουν και έπαιζα κανα τεταρτο μαζί του! πραγματικά πολύ ωραίο.. πρώτη φορά που λέω πως οθόνη αφής λειτουργεί τέλεια! συνολικά πολύ θετικές εντυπώσεις! Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Official Specifications: • Network: GSM Tri-band (900/1800/1900), EDGE class 10 • Form factor: Slider • Size (mm): 101.2 x 50.7 x 14.4 • Talk time: More than 2.5 hours • Standby: More than 200 hours • Display: Dual display • Screen size: 2 in/ 1.5 in • FM radio: Yes • MP3 player: Yes • Bluetooth: EDR and BT V2.0 • Message: MMS/SMS • Internal memory: 40MB • Memory slot: Micro-SD socket (up to 2GB) • Camera: 3 MegaPixel • Auto Focus: Yes • Night shot mode: Yes • Digital zoom: Yes - 4x • Optical zoom: No • Capture Resolution: 320x240 (QVGA), 640x480 (VGA), 1280x960 (SXGA), 1600x1200 (UXGA), 2048x1536. • Vibration reduction: Yes - image stabiliser • Image editing: Rotating, resizing, filter, trimming • Movie capture: Yes • WAP: Yes - 2.0 • Java: Yes - 2.0 • Flight mode: Yes • WiFi: No • USB port: Yes • Battery: 800mAh LI-Ion (inner pack) • Infrared: No • Java games: 2 to 3 games • Bluetooth games: No • Phonebook entries: 1000 • Last number missed: Yes - 50 • Last number received: Yes - 50 • Last number dialled: Yes - 50 • Picture ID: Yes • Quick access functions: Yes - camera, MP3 • Box Contents: - Phone - Ear-mic - Charger - Data cable - Data CD - Manual - Pouch • LG Official Site: http://uk.lge.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 τεστ: http://www.gsmarena.com/lg_kf600-review-226.php Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Sar ξερουμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 simera to pire i aderfi mou. Apla panemorfo.........:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 προσωπικα δεν μου αρεσει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Review & Photos: Smape.com http://img410.imageshack.us/img410/577/picjd1.jpg Review & Photos: MobilMania.cz http://img150.imageshack.us/img150/1513/picyr0.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serty1 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Έχω την εντύπωση ότι μόνο η κάτω (η μικρή) η οθόνη είναι αφής. ?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Έχω την εντύπωση ότι μόνο η κάτω (η μικρή) η οθόνη είναι αφής. ?????????? Ναι μονο η κατω ειναι!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 με βαζετε στο τρυπακι να παω να το δω.χμ... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 εγω περιμενω review απο καποιον δικο μας χρηστη κι οχι απο net. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Κάποιος που να το πήρε να μας πει εντυπώσεις ? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 παιδια τα εικονικα πλήκτρα δεν είναι πιο ευαίσθητα στην πολύ χρήση απο τα κανονικά? Θα "βγάλουν" αρκετό καιρο?? Μην το πάρουμε κ χρειαστούμε αλλαγη σε κανένα 6μηνο!:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 σε λιγη ωρα θα το χω στα χερια μου οποτε θα γραψω και τις εντυπωσεις μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 σε λιγη ωρα θα το χω στα χερια μου οποτε θα γραψω και τις εντυπωσεις μου. Το αποφάσισες τελικά :rolleyes:! Καλορίζικο :)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 σε λιγη ωρα θα το χω στα χερια μου οποτε θα γραψω και τις εντυπωσεις μου. Α!!Ωραία! Λεω να το πάρω κ εγω σε κανένα μήνα κ θα μου φανούν πολύ χρήσιμες οι εντυπώσεις σου!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 λοιπον κι ακολουθουν οι πρωτες εντυπωσεις μου για το κινητο. η συσκευασια του μου θυμισε λιγο Iphone αν και ειναι λιγο μεγαλυτερο το κουτακι του. η συσκευασια του υπερπληρης. καλωδιο usb φορτιστης θηκουλα για το κινητο πολυ ποιοτικη πιανοντας το στο χερι με τιποτα δεν πιστευα οτι κραταω κινητο που κοστιζει ΜΟΝΟ 317 ευρω,δειχνει ανετα οτι κοστιζει αρκετα πιο ακριβα απο την τιμη αυτη. η ποιοτητα του ειναι απλα υποδειγματικη προς αλλους κατασκευαστες και για να πω την αληθεια μονο στην samsung την εχω συναντησει. πολυ στιβαρη κατασκευη,το slide του απλα ειναι οτι καλυτερο,η πισω προσοψη του ειναι πολυ ποιοτικη και φυσικα εννοω την κατασκευη της. το πληκτρολογιο του απλα αψογο. βαζω καρτα sim λοιπον μεσα και το ανοιγω,πραγματικα εμεινα με το στομα ανοιχτο,δεν μπορει λεω,δεν ειναι Lg. κορυφαια η οθονη του με παρα πολυ ζωντανα χρωμματα που σπανια συναντας σε κινητο,τουλαχιστον με τοσο καλη ευκρηνεια. η οθονουλα αφης καθε αλλο παρα τελεια μπορω να την χαρακτηρισω. αμεση σε καθε πατημα πληκτρου κι ακριβεστατη,φυσικα εχει και την λειτουργεια της βαθμονομησης που συνανταμε σε wm ppc.ΤΕΛΕΙΑ. το μενου του ειναι απλα υπερπληρης κι αυτο απο θεμα λειτουργειων. μπορεις να επιλεξεις εσυ την γραμματοσειρα ακομα και το στυλ της εμφανισης της. θεματα εχει προεγκατεστημενα 8 και ειναι πολυ συμπαθητικα και φυσικα κινουμενα ακομα κι αν κανεις περιηγηση μεσα στο μενου,καμια σχεση με θεμματα προεγκατεστημενα αλλων κινητων. η εκθεση αψογη κι αυτη και με δυνατοτητα zoom σε μια φωτο ωστε να επιλεγει για wallpaper στην αρχικη οθονη του κινητου. ο ηχος του πολυ καλος και μαλιστα πολυ καλυτερος σε σχεση με το w890 walkman Που το συγκρηνα.εχει και καποια egualizer μεσα για επιλογη. μπορεις να επιλεξεις οποιος ηχο θελεις εσυ εκτος απο ηχους μηνυματων που εκει δυστυχως εχει για επιλογη μονο τους προεγκατεστημενουν ηχους του κινητου. στο μενου προφιλ να πω οτι ειναι αψογο κι αναλυτικοτατο με μπολικες ρυθμισεις. στην συνδεση bt κανενα απολυτως προβλημα,αψογο στην συνδεση,διχως κανενα bug. στα μηνυματα κανονικα ολα και με αναφορες και με πληρης υποστηριξη χαρακτηρων. περναμε στο μενου της καμερας,αψογο στον τομεα πληροτητας λειτουργειων και ρυθμισεων και με autofocus.δεν εχω περασει ακομα καμια φωτο στο laptop ωστε να δω την ποιοτητα της φωτογραφιας ομως στην οθονη δειχνει να ειναι καλη. δεν ξερω τι αλλο να γραψω,θελω να δω και την μπαταρια του πως τα παει,τον φωτισμο τον εχω στο 60% και η φωτεινοτητα της οθονης ειναι παρα πολυ ικανοποιητικη σε σημειο να δειχνει οθονες αλλων κινητων να φαινοντε λιγοτερο φωτεινες ενω ειναι στο maximum η επιλογη της φωτεινοτητας. προς το παρον κλεινω αυτο το Mini review Μου λεγοντας οτι το κινητο ειναι περα απο πανεμορφο,αν και στις φωτογραφιες δεν μου αρεσε και χανει κιολας σε σχεση με του να το δει καποιος απο κοντα,ειναι και πληρως λειτουργικο διχως να του λειπει τιποτα εναντι του ανταγωνισμου,αντιθετως σε καποια μερη βλεπω οτι υπερτερει κιολας σε σχεση με πολυ ακριβοτερα κινητα. κι οπως ειπα ξανα το φινιρισμα του και η ποιοτητα του ειναι περα πασας κριτικης,τελειο και σε τιμη που το κολακευει ιδιαιτερα,για μενα best seller. αν η μπαταρια του με αρκετη χρηση κρατησει 2 ημερες τοτε θα ειμαι 99% ευχαριστημενος. ενα μπραβο στην lg που πραγματικα αν και δεν το περιμενα κατασκευασε ενα κινητο αψογο εστω κι αν στην αρχη ημουν αρνητικος προς αυτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Πολύ καλό το review σου ταξιδιώτη!! Δεν αφήνεις ούτε ένα παραθυράκι για ερώτηση :rolleyes:.. :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts