iRi Δημοσιεύτηκε January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2008 Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να ρυθμίσω τον εξωτερικό σκληρό δίσκο ή το φλασάκι μου να γίνεται άνοιγμα αντί για αυτόματη εκτέλεση; Είχα σβήσει ένα αρχείο copy.exe :stupid: :oops: απο αυτά γιατί το καταλάβαινε σαν ιό το antivirus μου κ απο τότε όταν κανω διπλό κλικ, γράφει ότι λείπει αυτό το αρχείο κ δεν μπορεί να ανοίξει. Βέβαια, ανοίγει με δεξί κλικ-->Ανοιγμα. Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Δεν το καταλάβαινε σαν ιό, ήταν ιός. Κάνε καθαρισμό καλό από το antivirus και αν δεν στο φτιάξει, θα πρέπει να πας στη registry και να σβήσεις την αντίστοιχη καταχώρηση από το HKEY_CLASSES_ROOT\Directory ή HKEY_CLASSES_ROOT\Drive ή HKEY_CLASSES_ROOT\Folder. Αν δεν ξέρεις τίποτα από αυτά, μην τα πειράξεις και ζήτα βοήθεια από κάποιον που ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. January 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 χμ... δεν ξέρω από αυτά, οπότε δε θα το επιχειρήσω... Το kaspersky δεν εντοπίζει τπτ κ συνεχίζει να μην ανοίγει... :( Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Επίσης θα πρέπει να καθαρίσεις και τα στικάκια και τους σκληρούς σου γιατί κατά πάσα πιθανότητα έχουν κολλήσει και αυτά. Αυτά καθαρίζονται πιο εύκολα, βάλε να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και σβήσε το autorun.inf καθώς και οποιοδήποτε αρχείο δεν αναγνωρίζεις ως δικό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Ένας φίλος μου απο αθήνα έχει κολλήσει πολύ κόσμο με αυτό τον ιό. Του το λέω αλλα δεν τον σβήνει και συνεχίζει να βάζει σκληρούς άλλων στο pc του. Με το που τον βάζεις, τσούπ, κολλάει κατευθείαν... Σβήσεις το autorun.inf το host.exe και το copy.exe ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΜΑΖΙ. Για να το κάνεις αυτό, γράψε στην αναζήτηση των windows "autorun.inf, host.exe, copy.exe" με αναζήτηση σε όλους τους σκληρούς(+ οτιδήποτε άλλο) και σβήστα κατευθείαν (Shift + Delete). Μην τα στείλεις στον κάδο. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 http://geo24hh-myblog.blogspot.com/ ρίξε μια ματία εκεί που λέει αφαίρεση ιού απο δεξί κλίκ σε μένα οταν συνέβη έπιασε πάντως Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. January 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Ένας φίλος μου απο αθήνα έχει κολλήσει πολύ κόσμο με αυτό τον ιό. Του το λέω αλλα δεν τον σβήνει και συνεχίζει να βάζει σκληρούς άλλων στο pc του. Με το που τον βάζεις, τσούπ, κολλάει κατευθείαν... Σβήσεις το autorun.inf το host.exe και το copy.exe ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΜΑΖΙ. Για να το κάνεις αυτό, γράψε στην αναζήτηση των windows "autorun.inf, host.exe, copy.exe" με αναζήτηση σε όλους τους σκληρούς(+ οτιδήποτε άλλο) και σβήστα κατευθείαν (Shift + Delete). Μην τα στείλεις στον κάδο. δεν υπάρχουν αυτά τα αρχεία, τα εχω διαγράψει προ πολλού... Τώρα μπαίνω σε πειρασμό να κανω αυτό που λες georgehh, αλλά δεν ξέρω πώς... το registry πού είναι; (παρεπιπτόντως έχω τα xp) Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 δεν υπάρχουν αυτά τα αρχεία, τα εχω διαγράψει προ πολλού... Τώρα μπαίνω σε πειρασμό να κανω αυτό που λες georgehh, αλλά δεν ξέρω πώς... το registry πού είναι; (παρεπιπτόντως έχω τα xp) Αν τα έχεις σβήσει και δεν υπάρχουν πουθενά και έχεις κάνει επανεκκίνηση απο τότε που τα έσβησες, δεν καταλαβαίνω πως σου βγάζει ακόμα "αυτόματη εκτέλεση"... Πήγαινε έναρξη > εκτέλεση > και γράψε regedit. Θα σου βγάλει ένα παράθυρο. Για να βρείς αυτό που λέει ο georgehh στο blog του πήγαινε ΗΚΕΥ CURRENT USER >SOFTWARE > MICROSOFT > WINDOWS > CURRENT VERSION > EXPLORER > MOUNTPOINTS2 και απο κει και πέρα ότι γράφει παρακάτω. Δεν έχω πλέον το πρόβλημα και δεν μπορώ να σου πω τα παρακάτω βήματα. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. January 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Λοιπόν, κατέβασα το nod32 antivirus (thanks georgehh!) και βρήκα 2 autorun -που μάλλον δεν είχε εντοπίσει η Αναζήτηση ( ? ) - και τα έσβησα,οπότε τώρα όλα οκ! Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Σβήσεις το autorun.inf το host.exe και το copy.exe ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΜΑΖΙ. δεν υπάρχουν αυτά τα αρχεία, τα εχω διαγράψει προ πολλού... Αν τα έχεις σβήσει και δεν υπάρχουν πουθενά και έχεις κάνει επανεκκίνηση απο τότε που τα έσβησες, δεν καταλαβαίνω πως σου βγάζει ακόμα "αυτόματη εκτέλεση"... Λοιπόν, κατέβασα το nod32 antivirus (thanks georgehh!) και βρήκα 2 autorun -που μάλλον δεν είχε εντοπίσει η Αναζήτηση ( ? ) - και τα έσβησα,οπότε τώρα όλα οκ! Ευχαριστώ παιδιά! Ε πες έτσι :rolleyes: :X :) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. January 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 σβήνοντας τα autorun που βρήκε με την αναζήτηση δεν λύθηκε το πρόβλημα... Και τα host kai copy.exe τα είχα σβησει εξ αρχής. Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Είναι καλύτερα να έχετε real time protection on(ρύθμιση antivirus) να είστε σίγουροι και να υπάρχει το εικονιδιάκι κάτω δεξιά Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chem Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 σβήνοντας τα autorun που βρήκε με την αναζήτηση δεν λύθηκε το πρόβλημα... Και τα host kai copy.exe τα είχα σβησει εξ αρχής. Κάνε format στο stick σου και θα στρώσει. Αλλιώς βάλε να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και σβήσε από το stick το autorun.inf ή desktop.ini αν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts