LiverpoolFC_GR Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Οκ, το άνοιξα και παίζω... ΦΟΒΕΡΟ δείχνει!... Βέβαια, "ΜΑΛΛΟΝ" (sic!) πρέπει ν' ανοίξω "ολίγων" και το manual, διότι έχω "χάσει τη μπάλα", κομματάκι!... ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ γραφίδα SAMSUNG (μυτερή) υπάρχει να πάω ν' αγοράσω; Διότι αυτή που έχει το κουτί έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΠΛΑΤΙΑ μύτη... Πρώτες ερωτήσεις: 1) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ το κουτί κάρτα μνήμης; ΔΕΝ την είδα πουθενά (εγώ πήρα το ΟΜΝΙΑ 8GB)... ΠΟΥ βρίσκεται; Και ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ η αγορά της, ποιο το νόημα αγοράς 8GB ή 16GB ΟΜΝΙΑ;;; Μπερδεύτηκα!... 2) Πως μπορώ να ρυθμίσω από κάπου την ευαισθησία της αφής στα πλήκτρα; Διότι πάω να πατήσω κάτι και πατώ το από πάνω ή πρέπει επανηλλειμένα να πατώ κάτι για να γίνει μια ενέργεια. ΕΙΔΙΚΑ με τις μπάρες ολίσθησης στο πλάι δεξιά, έχω ένα προβληματάκι... 3) ΠΩΣ ρυθμίζω την οθόνη, ώστε να ΜΗ μένει πολύ ώρα αναμμένη και να σβήνει γρήγορα (για εξοικονόμηση ενέργειας); 4) ΠΩΣ αλλάζω ΤΙ πρόγραμμα/utility θέλω να 'χω στη μπάρα αριστερά; Έχει π.χ. "Παιχνίδια" (που δεν μ' ενδιαφέρει να 'ναι εκεί), κάποιον media player (δεν μ' ενδιαφέρει κι αυτό να 'ναι εκεί) κτλ., που θέλω να τ' αντικαταστήσω με άλλα. 5) Εγώ είχα ένα Ν70 και μετά ένα 6111... ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ τις επαφές μου στο OMNIA; 6) Πήγα να δω τα ringtones κτλ. και ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΩΣ μπορώ να βάλω ΔΙΚΑ ΜΟΥ ringtones (mp3 ή κάποιου άλλου format αρχείο ήχου)... Πως μπορώ να βάλω π.χ. κάτι "μαμιστερά" AC-DC ringtones που έχω "σενιάρει" με το Soundforge; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μη μπορώ να χρησιμοποιήσω ΔΙΚΑ μου ringtones, έτσι δεν είναι;;; 7) Πάτησα το κάτω δεξί πλήκτρο για να κλειδώσω την οθόνη και μετά μου βγάζει μια αριθμομηχανή που πρέπει να βάλω το PIN για να ξεκλειδώσει... ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ θα ξεκλειδώνει η οθόνη;;; 8) Μπορώ να ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΩ το ΤΙ και ΑΝ θα δείχνει στην έναρξη το ΟΜΝΙΑ, όταν το ανοίγω; Εννοώ, χέστηκα για τα screen-saver κτλ. Θέλω ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ γρηγορότερα ν' ανοίγει και να βγαίνει στο PIN... 9) Οι ρυθμίσεις για internet γίνονται απ' την εταιρεία, οκ; Το GPS ΠΩΣ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ;;; 10) Κάπου είδα στις ρυθμίσεις ότι έχει ΚΑΙ ΚΕΡΣΟΡΑ επιλογή... Βολεύει αυτό; Διότι πήγα και το επέλεξα και δεν πολυκατάλαβα πως δουλεύει... Με κέρσορα, πρέπει να γίνεται η "ζωή" μας ευκολότερη, σωστά; Γενικά... έχω "πίξει" με το Windows Mobile μενού, αλλά ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, θα το συνηθίσω... Δύσκολο στην αρχή, από SYMBIAN να πάω στο WM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Kαλορίζικο το νέο σου pda phone. 1.Δεν έχει κάρτα μνήμης στο κουτί,τουλάχιστον το 8αρι που έχω και εγώ 2.Εννοείς την ευαισθησία της οθόνης;Nομίζω πως υπάρχει ένα utility που βελτιώνει την ευαισθησία.Εμένα πάντως μου φαίνεται οκ 3.Εναρξη-->ρυθμίσεις-->σύστημα-->ενέργεια 6.Φτιάξε στην Αποθ. μου ή σε μια κάρτα μνήμης ένα φάκελο my documents και βάλε εκεί τα mp3 σου.Μετά μπορείς να τα επιλέξεις από τις ρυθμίσεις-->ήχοι και ειδοποιήσεις 9.Το gps για να το λειτουργήσεις χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα πλοήγησης.Μέσα από τις ρυθμίσεις του εκάστοτε προγράμματος επιλέγεις να βλέπει το gps στην com3-4800 και είσαι έτοιμος 10.Εμένα δε βόλεψε ο κέρσορας.Μόνο όταν θέλω internet τον χρησιμοποιώ.Για κανονική χρήση με βολεύει η λειτουργία ως joystick.Αυτό αλλάζει από τις ρυθμίσεις-->σύστημα finger mouse Aναλυτικές πληροφορίες για το στήσιμο της συσκευής σου και πολλά ακόμη θα βρεις στο http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=7332 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Ευχαριστώ, φίλε. Έχω να γράψω ένα κάρο άρθρα για ένα περιοδικό που δουλεύω, οπότε ΔΕΝ έχω απαραίτητο χρόνο απόψε. Θα το δω αύριο... (ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ mp3 AC-DC, MAIDEN κτλ. ringtones που έχω φτιάξει; PM me...) Κάτι άλλο... ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ κάρτα μνήμης το κουτί - πράγμα ΕΝΤΕΛΩΣ παράλογο! - μπορώ ν' αγοράσω μια 16άρα μνήμη αντί 8άρα, παρόλο που πήρα το "8GB" OMNIA;... (Βοηθήστε με να καταλάβω. ΓΙΑΤΙ το 8άρι ΟΜΝΙΑ κάνει "τόσο" και το 16άρι "τόσο", ΕΑΝ ΔΕΝ υπάρχει κάρτα μνήμης μέσα στο κουτί;;; Βασικά, το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην έχουν κάρτα μνήμης μέσα στο κουτί! Πρέπει να 'ναι "ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ πατέντα" αυτό! Δεν μπορεί η Samsung να βγάζει ένα τόσο "μαμιστερό" PDA κινητό, σε ΔΥΟ εκδόσεις των 8 & 16 GB... και να ΜΗΝ ΕΧΕΙ μέσα στο κουτί κάρτα μνήμης! Δηλαδή, ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ μπορεί να 'ναι κάποιος, να δίνει ένα κινητό με δώρο ΧΑΡΤΕΣ για το GPS του, ενώ κάρτα μνήμης που "υποτίθεται" ότι έχει επέκταση το κινητό, "δια μαγείας" να υπολείπεται απ' το κουτί;;;! ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα μας ενδιέφερε περισσότερο η επέκταση και λιγότερο οι χάρτες, που "βρίσκονται" από άλλους χρήστες!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Εαν πάρεις την έκδοση με τo garnin mobile xt περιέχει την κάρτα με το πρόγραμμα. Από την άλλη βέβαια όσα pda(eten,hp) έχω πάρει μέχρι τώρα,κανένα δεν περιείχε κάρτα μνήμης. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Εαν πάρεις την έκδοση με τo garnin mobile xt περιέχει την κάρτα με το πρόγραμμα. Από την άλλη βέβαια όσα pda(eten,hp) έχω πάρει μέχρι τώρα,κανένα δεν περιείχε κάρτα μνήμης. Έκανα αλλαγή εταιρείας για να το πάρω... Οπότε, στο πακέτο σύνδεσης (με το ίδιο νούμερό μου) είχε το Garnin μαζί... Απλά λέω, ΚΟΥΦΟ και ΗΛΙΘΙΟ δεν είναι, να λένε ΟΜΝΙΑ 8GB ή 16GB... και να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ κάρτα μνήμης;;; Τι ΒΛΑΚΕΙΑ είναι αυτό; Στο Ν70 που είχα αγοράσει, είχε μια μικρούλα (64ΜΒ) κάρτα επέκτασης... αλλά ΕΙΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! Τι να πω... Τελικώς... αν και πήρα το 8GB (χαχαχα, γελοίο ακούγεται, αφού ΔΕΝ ΕΙΧΕ κάρτα μέσα!), μπορώ ν' αγοράσω 16GB κάρτα και να βάλω;;; Δεν μου είπες, φίλε "bbbb". Εν τέλει, γραφίδα ΑΛΛΗ, ποιο μυτερή... υπάρχει; Και επίσης, ΠΩΣ θα μεταφέρω τις επαφές (απ' το Nokia 6111) στο ΟΜΝΙΑ; Αυτό είναι το ΑΜΕΣΑ κυριώτερο, τώρα... Παρεπιπτόντως, το ψαχουλεύω και περνώ καλά... Μου 'σπασε τα "τέτοια" μια ******* που έκανα. Πάτησα κατά λάθος να κλειδώνει η οθόνη με ΚΩΔΙΚΟ και μετά δεν ήξερα πως να το βγάλω αυτό... Τελικά, μετά από κάνα μισάωρο... το ανακάλυψα. ΟΠΩΣ το έκανα, ακριβώς τα ίδια για να το ακυρώσει! ΧΑΧΑΧΑ! Τελικά, πρέπει να καταλάβω ότι είναι... PC, για να το μάθω σε χρόνο D.T.!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Θα ήθελα να ξέρω σε ποιο περιοδικό γράγεις και τι θέματα γραφεις, και καθόμαστε και τα διαβάζουμε, η μνήμη των 8 gb η των 16 gb δεν ειναι κάρτα αλλά εσωτερικός σκληρός και αν ψάξεις τον file manager του κινητού θα δεις να αναφέρεται ως η αποθήκη μου. Ευχαριστώ, φίλε. Έχω να γράψω ένα κάρο άρθρα για ένα περιοδικό που δουλεύω, οπότε ΔΕΝ έχω απαραίτητο χρόνο απόψε. Θα το δω αύριο... (ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ mp3 AC-DC, MAIDEN κτλ. ringtones που έχω φτιάξει; PM me...) Κάτι άλλο... ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ κάρτα μνήμης το κουτί - πράγμα ΕΝΤΕΛΩΣ παράλογο! - μπορώ ν' αγοράσω μια 16άρα μνήμη αντί 8άρα, παρόλο που πήρα το "8GB" OMNIA;... (Βοηθήστε με να καταλάβω. ΓΙΑΤΙ το 8άρι ΟΜΝΙΑ κάνει "τόσο" και το 16άρι "τόσο", ΕΑΝ ΔΕΝ υπάρχει κάρτα μνήμης μέσα στο κουτί;;; Βασικά, το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην έχουν κάρτα μνήμης μέσα στο κουτί! Πρέπει να 'ναι "ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ πατέντα" αυτό! Δεν μπορεί η Samsung να βγάζει ένα τόσο "μαμιστερό" PDA κινητό, σε ΔΥΟ εκδόσεις των 8 & 16 GB... και να ΜΗΝ ΕΧΕΙ μέσα στο κουτί κάρτα μνήμης! Δηλαδή, ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ μπορεί να 'ναι κάποιος, να δίνει ένα κινητό με δώρο ΧΑΡΤΕΣ για το GPS του, ενώ κάρτα μνήμης που "υποτίθεται" ότι έχει επέκταση το κινητό, "δια μαγείας" να υπολείπεται απ' το κουτί;;;! ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα μας ενδιέφερε περισσότερο η επέκταση και λιγότερο οι χάρτες, που "βρίσκονται" από άλλους χρήστες!) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Λοιπόν... είμαι ΠΟΛΥ κόπανος! Αν και 39ρης και με κομπιούτερ απ' την εποχή του... Spectrum με τις "γομολάστιχες"... είμαι πολύ "ψάρακας" με τα WM κινητά! Η... γραφίδα που την βρήκα μεγάλη και πλατιά, δεν έχει πρόβλημα. Απλά, έγραφα με... το πίσω μέρος!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ! Τες-πα... Ακόμα χρόνο δεν βρήκα να το λιώσω όσο θα 'θελα ή να κάνω αυτά στο tutorial του παιδιού που γράφει εδώ... Φίλε "gnikolop", ενδεχομένως δύσκολο να το διαβάζεις το περιοδικό, διότι είναι ΕΙΔΙΚΟ - για Γραφίστες (Περιοδικό "ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ"). Απ' την άλλη, μπορεί να 'σαι του "συναφιού" μας, οπότε... το διαβάζεις. Α... Μάλιστα! Ώστε τα 8GBs είναι ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ του WM κινητού! "Το 'πιασα"! Οπότε, μέχρι ΠΟΣΟ παραπάνω κάρτα μνήμης μπορώ να βάλω;;; Μέχρι 16GB; Κάτι που 'χω παρατηρήσει... Μάλλον φταίει είτε το ROM του εργοστασίου είτε τα ΚΩΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ Windows που έχει το ΟΜΝΙΑ (διότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν έχω βάλει στα PCια μου ΕΛΛΗΝΙΚΟ λειτουργικό)... Έχω παρατηρήσει ότι σε ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ επιλογές, δύσκολα μπορείς να πατήσεις στο ΔΕΞΙΟ κουμπί - σχεδόν πάντα το ΑΡΙΣΤΕΡΟ πατιέται. Επίσης, στις κυλιόμενες μπάρες τις δεξιές, ΔΥΣΚΟΛΑ πιάνεις το κουμπί για να το σύρεις κάτω οπότε να πας στα παρακάτω εικονίδια. Και... π.χ. στα "Θέματα" (για ν' αλλάξεις χρώμα στο μενού κτλ.), δύσκολα επιλέγεις το χρώμα των μενού ή των γραμμάτων που ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ-ΚΟΝΤΑ. Πιστεύω, είναι θέμα λειτουργικού, διότι π.χ. στις κυλιόμενες μπάρες βάζω τη γραφίδα ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ του κουμπιού (ΟΧΙ ΠΑΝΩ) - σχεδόν... στο μεταλικό πλαίσιο του κινητού και ΤΟΤΕ λαμβάνει την εντολή. Άρα, το MAPPING στην οθόνη αφής δεν είναι ΣΩΣΤΑ συγχρονισμένο - υποθέτω, λόγω λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Λοιπόν... είμαι ΠΟΛΥ κόπανος! Αν και 39ρης και με κομπιούτερ απ' την εποχή του... Spectrum με τις "γομολάστιχες"... είμαι πολύ "ψάρακας" με τα WM κινητά! Η... γραφίδα που την βρήκα μεγάλη και πλατιά, δεν έχει πρόβλημα. Απλά, έγραφα με... το πίσω μέρος!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ! Τες-πα... Ακόμα χρόνο δεν βρήκα να το λιώσω όσο θα 'θελα ή να κάνω αυτά στο tutorial του παιδιού που γράφει εδώ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Συγγνώμη που γελώ αλλά.... Φίλε "gnikolop", ενδεχομένως δύσκολο να το διαβάζεις το περιοδικό, διότι είναι ΕΙΔΙΚΟ - για Γραφίστες (Περιοδικό "ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ"). Απ' την άλλη, μπορεί να 'σαι του "συναφιού" μας, οπότε... το διαβάζεις. Α... Μάλιστα! Ώστε τα 8GBs είναι ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ του WM κινητού! "Το 'πιασα"! Οπότε, μέχρι ΠΟΣΟ παραπάνω κάρτα μνήμης μπορώ να βάλω;;; Μέχρι 16GB; Κάτι που 'χω παρατηρήσει... Μάλλον φταίει είτε το ROM του εργοστασίου είτε τα ΚΩΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ Windows που έχει το ΟΜΝΙΑ (διότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν έχω βάλει στα PCια μου ΕΛΛΗΝΙΚΟ λειτουργικό)... Έχω παρατηρήσει ότι σε ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ επιλογές, δύσκολα μπορείς να πατήσεις στο ΔΕΞΙΟ κουμπί - σχεδόν πάντα το ΑΡΙΣΤΕΡΟ πατιέται. Επίσης, στις κυλιόμενες μπάρες τις δεξιές, ΔΥΣΚΟΛΑ πιάνεις το κουμπί για να το σύρεις κάτω οπότε να πας στα παρακάτω εικονίδια. Και... π.χ. στα "Θέματα" (για ν' αλλάξεις χρώμα στο μενού κτλ.), δύσκολα επιλέγεις το χρώμα των μενού ή των γραμμάτων που ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ-ΚΟΝΤΑ. Πιστεύω, είναι θέμα λειτουργικού, διότι π.χ. στις κυλιόμενες μπάρες βάζω τη γραφίδα ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ του κουμπιού (ΟΧΙ ΠΑΝΩ) - σχεδόν... στο μεταλικό πλαίσιο του κινητού και ΤΟΤΕ λαμβάνει την εντολή. Άρα, το MAPPING στην οθόνη αφής δεν είναι ΣΩΣΤΑ συγχρονισμένο - υποθέτω, λόγω λειτουργικού. Καταρχήν τα windows με την μορφή που έχουν,δεν είναι και το πιο finger friendly λειτουργικό.Στο δικό μου που δοκιμάζω πατάω ακριβώς στην μπάρα και λειτουργεί.Πατώντας στο πλαίσιο δε κάνει τίποτε.Ξανακάνε προσεκτικά το calibrate της οθόνης.Εναρξη-->σύστημα-->οθόνη-->στοίχιση.Οσο για τα ελληνικά windows ήθελα να ήξερα ποιος είχε την φαεινή ιδέα να μετονομάσει την κάρτα μνήμης από storage card σε Κάρτα Αποθ.Μόνο προβληματα δημιουργεί αυτό.Ενα από αυτά τα προβλήματα είναι ότι το destinator pro(εκφώνηση των ονομάτων των οδών) δεν έχει ήχο γιατί τα dll που πρέπει να φορτώσει δεν βλέπουν το Κάρτα Αποθ. αλλά μόνο sdmmc,storage card κτλ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Φίλε "bbbb", δεν με πειράζει που κάνεις edit τα γραπτά μου, απλά ΔΙΟΡΘΩΣΕ τη λέξη "συγνώμμη" σε "συγγνώμη". Thxs. Θα κοιτάξω να δω το calibration της οθόνης... Με το άλλο που είπες, δεν γίνεται να ΜΕΤΑΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ το "Κάρτα Αποθ." σε "Storage Card";;; Κι αν όχι, γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Το διόρθωσα.Ευτυχώς γίνεται και έτσι γλιτώνεις την αλλαγή ρομ σε αγγλική.Δες εδώ http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=7261&highlight=%EA%DC%F1%F4%E1+%E1%F0%EF%E8+storage+card post 19 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Λοιπόν... είμαι ΠΟΛΥ κόπανος! Αν και 39ρης και με κομπιούτερ απ' την εποχή του... Spectrum με τις "γομολάστιχες"... είμαι πολύ "ψάρακας" με τα WM κινητά! Η... γραφίδα που την βρήκα μεγάλη και πλατιά, δεν έχει πρόβλημα. Απλά, έγραφα με... το πίσω μέρος!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ! Τες-πα... Ακόμα χρόνο δεν βρήκα να το λιώσω όσο θα 'θελα ή να κάνω αυτά στο tutorial του παιδιού που γράφει εδώ... Φίλε "gnikolop", ενδεχομένως δύσκολο να το διαβάζεις το περιοδικό, διότι είναι ΕΙΔΙΚΟ - για Γραφίστες (Περιοδικό "ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ"). Απ' την άλλη, μπορεί να 'σαι του "συναφιού" μας, οπότε... το διαβάζεις. Α... Μάλιστα! Ώστε τα 8GBs είναι ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ του WM κινητού! "Το 'πιασα"! Οπότε, μέχρι ΠΟΣΟ παραπάνω κάρτα μνήμης μπορώ να βάλω;;; Μέχρι 16GB; Κάτι που 'χω παρατηρήσει... Μάλλον φταίει είτε το ROM του εργοστασίου είτε τα ΚΩΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ Windows που έχει το ΟΜΝΙΑ (διότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν έχω βάλει στα PCια μου ΕΛΛΗΝΙΚΟ λειτουργικό)... Έχω παρατηρήσει ότι σε ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ επιλογές, δύσκολα μπορείς να πατήσεις στο ΔΕΞΙΟ κουμπί - σχεδόν πάντα το ΑΡΙΣΤΕΡΟ πατιέται. Επίσης, στις κυλιόμενες μπάρες τις δεξιές, ΔΥΣΚΟΛΑ πιάνεις το κουμπί για να το σύρεις κάτω οπότε να πας στα παρακάτω εικονίδια. Και... π.χ. στα "Θέματα" (για ν' αλλάξεις χρώμα στο μενού κτλ.), δύσκολα επιλέγεις το χρώμα των μενού ή των γραμμάτων που ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ-ΚΟΝΤΑ. Πιστεύω, είναι θέμα λειτουργικού, διότι π.χ. στις κυλιόμενες μπάρες βάζω τη γραφίδα ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ του κουμπιού (ΟΧΙ ΠΑΝΩ) - σχεδόν... στο μεταλικό πλαίσιο του κινητού και ΤΟΤΕ λαμβάνει την εντολή. Άρα, το MAPPING στην οθόνη αφής δεν είναι ΣΩΣΤΑ συγχρονισμένο - υποθέτω, λόγω λειτουργικού. μαλλον χρειαζεσαι στοιχιση οθονης πηγαινε εναρξη/ρυθμισεις/συστημα/οθονη και με μια οδοντοφλυφιδα κανε κλικ στο "στοιχιση" και ακολουθα το σταυρο τα πραγματα θα ειναι καλυτερα μετα απο αυτο (υπαρχει και αλλος τροπος να βαλεις κατευθειαν τις ρυθμισεις της γραφιδας κατευθειαν με εναν registry editor αλλα πιστευω οτι ακομη δεν χρειαζεται-δοκιμασε πρωτα αυτο) Καταρχήν τα windows με την μορφή που έχουν,δεν είναι και το πιο finger friendly λειτουργικό.Στο δικό μου που δοκιμάζω πατάω ακριβώς στην μπάρα και λειτουργεί.Πατώντας στο πλαίσιο δε κάνει τίποτε.Ξανακάνε προσεκτικά το calibrate της οθόνης.Εναρξη-->σύστημα-->οθόνη-->στοίχιση.Οσο για τα ελληνικά windows ήθελα να ήξερα ποιος είχε την φαεινή ιδέα να μετονομάσει την κάρτα μνήμης από storage card σε Κάρτα Αποθ.Μόνο προβληματα δημιουργεί αυτό.Ενα από αυτά τα προβλήματα είναι ότι το destinator pro(εκφώνηση των ονομάτων των οδών) δεν έχει ήχο γιατί τα dll που πρέπει να φορτώσει δεν βλέπουν το Κάρτα Αποθ. αλλά μόνο sdmmc,storage card κτλ η λυση ειναι αυτη που βρηκες με την καρτα αν και πιστευω οτι η καλυτερη λυση ειναι αγγλικη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Με την αγγλική ROM... γράφεις ελληνικά στα SMS ("λαλακία" είπα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Ναι μπορείς να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο.Και εγώ υπέρ της αγγλικής rom είμαι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikech22 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Παιδια εχω ελληνικη ρομ μπορω να γραψω στα αγγλικα? Και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Στις επαφές εγώ, με το Samsung πληκτρολόγιο... Θα υπάρχει κι άλλος τρόπος, φαντάζομαι. (Το "σενιάρω"! Έβαλα "Vista" LIVERPOOL FC φόντο και... "For those about to Rock (We salute You)" για ringtone... XEXEXE!) Παιδιά, απ' το παλιό το Nokia 6111, έκανα export τις επαφές μου, οι οποίες βγήκαν υπό τη μορφή ενός csv αρχείου. ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ αυτό το αρχείο μέσα στο ΟΜΝΙΑ;;; Θα "τον πιω" αν είναι να περάσω χειροκίνητα 88 επαφές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Στις επαφές εγώ, με το Samsung πληκτρολόγιο... Θα υπάρχει κι άλλος τρόπος, φαντάζομαι. (Το "σενιάρω"! Έβαλα "Vista" LIVERPOOL FC φόντο και... "For those about to Rock (We salute You)" για ringtone... XEXEXE!) Παιδιά, απ' το παλιό το Nokia 6111, έκανα export τις επαφές μου, οι οποίες βγήκαν υπό τη μορφή ενός csv αρχείου. ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ αυτό το αρχείο μέσα στο ΟΜΝΙΑ;;; Θα "τον πιω" αν είναι να περάσω χειροκίνητα 88 επαφές! Ας τα πάρουμε από την αρχή: Για όλα τα Ομνια που έχω ακούσει μέχρι τώρα, υπήρχε μέσα καρτούλα 1GB το ίδιο και στο δικό μου. Η κάρτα συνήθως και ανάλογα με την έκδοση περιείχε το γνήσιο Garmin το οποίο και δεν μπορούσες να μεταφέρεις σε άλλη κάρτα λόγω κλειδώματος! Τώρα γιατί στο δικό σου δεν έχει κάρτα, δεν ξέρω! Δες στο τι έπρεπε να περιέχει το πακέτο, το γράφει νομίζω μέσα στο manual και μπορεί και έξω από το κουτί! Για τις επαφές θα πρέπει από το νοκια να τις περάσεις στο outlook και από κει στο ομνια!!! Αν διάβασες τον οδηγό που λές πιο πάνω σίγουρα θα βρεις εκεί μέσα και άλλες πληροφορίες για προγράμματα, πληκτρολόγια (fingerkeyboard π.χ. υπάρχει θέμα στο myphone), ρυθμίσεις και αλλαγές rom!!! Η γνώμη μου είναι να εξοικιωθείς λίγο με τα WM και στην συνέχεια αλλάζεις και ρομ! Αν θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο, όπως προγράμματα κλπ PM me :p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Mια ερωτηση. Εχω το renoir στο οποιο δεν ειχα προβλημα να το λειτουργω πληρως με τα δαχτυλα χωρις χρηση γραφιδας. Στο omnia θα ειναι το ιδιο? Το μονο που με ξενερωσε στο renoir ειναι το κλειστο λειτουργικο..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Mια ερωτηση. Εχω το renoir στο οποιο δεν ειχα προβλημα να το λειτουργω πληρως με τα δαχτυλα χωρις χρηση γραφιδας. Στο omnia θα ειναι το ιδιο? Το μονο που με ξενερωσε στο renoir ειναι το κλειστο λειτουργικο..... Εγώ φίλε μου, δεν χρησιμοποιώ ποτέ γραφίδα! Βέβαια το έστησα έτσι ώστε να μην χρειάζεται... έχω βάλει δηλαδή εφαρμογές που είναι touch friendly όπως το φοβερό spb 3 http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/mobileshell/ Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 καλο βραδυ σε ολους.παιδια εχω το ομνια με το αυθεντικο garmin εδω και καποιο καιρο.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν θα μπω μεσω του προγγραμματος στο garmin online και θελω να κανω καποια τυχον αναβαθμηση στους χαρτες θα χρεωθω απο την garmin? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lab_irs Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 παιδια πως σας φαινεται αυτο: http://www.usb111.com/eshop/usb-eshop_proteinomena/samsung_i900_omnia_16gb.php Ειναι αληθινή η τιμη του?????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 παιδια πως σας φαινεται αυτο: Ειναι αληθινή η τιμη του?????????????????? δεν πιστευω τα ματια μου να παρουμε 2-3 δειτε ομως και μια αλλη σελιδα απο το ιδιο μαγαζι http://www.usb111.com/eshop/kinita_tilefona/samsung/samsung_i900_omnia_16gb.php ο πελατης τι να πιστεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lab_irs Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Παντως δεν αναφερει πουθενα για μεταχειρισμενο. Σκεφτομαι να παρω ενα. Για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_n Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Παιδιά καλησπέρα!Έχω το omnia περίπου ένα μήνα από την vodafone και δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ ευχαριστημένος από την μπαταρία.Διάβασα ότι μπορεί να φταίει η ελληνική rom.Στην έκδοση γράφει : PDA : i900BDHH4/NVHH2 ,THΛΕΦΩΝΟ: i900BUHH4 .Γνωρίζει κανένας αν έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη rom ? Kαι αν ναι ποιά να βάλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Τι ακριβώς εννοείς, φίλε; Δηλαδή, πόσες μέρες σου κρατάει;... Εγώ το έχω απ' το Σάββατο, δεν το 'χω φορτίσει (όσο ήταν η μπαταρία εργοστασιακά), το έβαλα βέβαια καμιά ώρα συνδεδεμένο με το PC και έχει ακόμα 2 μπάρες... Βέβαια, δεν του 'χω κάνει φοβερή χρήση, που ούτως ή άλλως ΔΕΝ θα κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_n Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Τι ακριβώς εννοείς, φίλε; Δηλαδή, πόσες μέρες σου κρατάει;... Εγώ το έχω απ' το Σάββατο, δεν το 'χω φορτίσει (όσο ήταν η μπαταρία εργοστασιακά), το έβαλα βέβαια καμιά ώρα συνδεδεμένο με το PC και έχει ακόμα 2 μπάρες... Βέβαια, δεν του 'χω κάνει φοβερή χρήση, που ούτως ή άλλως ΔΕΝ θα κάνω. Mε φόρτιση την Κυριακή,μέτρια χρήση,χωρίς χρήση gps,wifi,παιχνίδια,μουσική,βίντεο,απενεργοποιημένο το 3g,δόνηση ,σήμερα το απόγευμα έμεινε από μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts