gnikolop Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Θα ήθελα να ξέρω σε ποιο περιοδικό γράγεις και τι θέματα γραφεις, και καθόμαστε και τα διαβάζουμε, η μνήμη των 8 gb η των 16 gb δεν ειναι κάρτα αλλά εσωτερικός σκληρός και αν ψάξεις τον file manager του κινητού θα δεις να αναφέρεται ως η αποθήκη μου. Ευχαριστώ, φίλε. Έχω να γράψω ένα κάρο άρθρα για ένα περιοδικό που δουλεύω, οπότε ΔΕΝ έχω απαραίτητο χρόνο απόψε. Θα το δω αύριο... (ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ mp3 AC-DC, MAIDEN κτλ. ringtones που έχω φτιάξει; PM me...) Κάτι άλλο... ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ κάρτα μνήμης το κουτί - πράγμα ΕΝΤΕΛΩΣ παράλογο! - μπορώ ν' αγοράσω μια 16άρα μνήμη αντί 8άρα, παρόλο που πήρα το "8GB" OMNIA;... (Βοηθήστε με να καταλάβω. ΓΙΑΤΙ το 8άρι ΟΜΝΙΑ κάνει "τόσο" και το 16άρι "τόσο", ΕΑΝ ΔΕΝ υπάρχει κάρτα μνήμης μέσα στο κουτί;;; Βασικά, το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην έχουν κάρτα μνήμης μέσα στο κουτί! Πρέπει να 'ναι "ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ πατέντα" αυτό! Δεν μπορεί η Samsung να βγάζει ένα τόσο "μαμιστερό" PDA κινητό, σε ΔΥΟ εκδόσεις των 8 & 16 GB... και να ΜΗΝ ΕΧΕΙ μέσα στο κουτί κάρτα μνήμης! Δηλαδή, ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ μπορεί να 'ναι κάποιος, να δίνει ένα κινητό με δώρο ΧΑΡΤΕΣ για το GPS του, ενώ κάρτα μνήμης που "υποτίθεται" ότι έχει επέκταση το κινητό, "δια μαγείας" να υπολείπεται απ' το κουτί;;;! ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα μας ενδιέφερε περισσότερο η επέκταση και λιγότερο οι χάρτες, που "βρίσκονται" από άλλους χρήστες!) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Λοιπόν... είμαι ΠΟΛΥ κόπανος! Αν και 39ρης και με κομπιούτερ απ' την εποχή του... Spectrum με τις "γομολάστιχες"... είμαι πολύ "ψάρακας" με τα WM κινητά! Η... γραφίδα που την βρήκα μεγάλη και πλατιά, δεν έχει πρόβλημα. Απλά, έγραφα με... το πίσω μέρος!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ! Τες-πα... Ακόμα χρόνο δεν βρήκα να το λιώσω όσο θα 'θελα ή να κάνω αυτά στο tutorial του παιδιού που γράφει εδώ... Φίλε "gnikolop", ενδεχομένως δύσκολο να το διαβάζεις το περιοδικό, διότι είναι ΕΙΔΙΚΟ - για Γραφίστες (Περιοδικό "ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ"). Απ' την άλλη, μπορεί να 'σαι του "συναφιού" μας, οπότε... το διαβάζεις. Α... Μάλιστα! Ώστε τα 8GBs είναι ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ του WM κινητού! "Το 'πιασα"! Οπότε, μέχρι ΠΟΣΟ παραπάνω κάρτα μνήμης μπορώ να βάλω;;; Μέχρι 16GB; Κάτι που 'χω παρατηρήσει... Μάλλον φταίει είτε το ROM του εργοστασίου είτε τα ΚΩΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ Windows που έχει το ΟΜΝΙΑ (διότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν έχω βάλει στα PCια μου ΕΛΛΗΝΙΚΟ λειτουργικό)... Έχω παρατηρήσει ότι σε ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ επιλογές, δύσκολα μπορείς να πατήσεις στο ΔΕΞΙΟ κουμπί - σχεδόν πάντα το ΑΡΙΣΤΕΡΟ πατιέται. Επίσης, στις κυλιόμενες μπάρες τις δεξιές, ΔΥΣΚΟΛΑ πιάνεις το κουμπί για να το σύρεις κάτω οπότε να πας στα παρακάτω εικονίδια. Και... π.χ. στα "Θέματα" (για ν' αλλάξεις χρώμα στο μενού κτλ.), δύσκολα επιλέγεις το χρώμα των μενού ή των γραμμάτων που ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ-ΚΟΝΤΑ. Πιστεύω, είναι θέμα λειτουργικού, διότι π.χ. στις κυλιόμενες μπάρες βάζω τη γραφίδα ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ του κουμπιού (ΟΧΙ ΠΑΝΩ) - σχεδόν... στο μεταλικό πλαίσιο του κινητού και ΤΟΤΕ λαμβάνει την εντολή. Άρα, το MAPPING στην οθόνη αφής δεν είναι ΣΩΣΤΑ συγχρονισμένο - υποθέτω, λόγω λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Λοιπόν... είμαι ΠΟΛΥ κόπανος! Αν και 39ρης και με κομπιούτερ απ' την εποχή του... Spectrum με τις "γομολάστιχες"... είμαι πολύ "ψάρακας" με τα WM κινητά! Η... γραφίδα που την βρήκα μεγάλη και πλατιά, δεν έχει πρόβλημα. Απλά, έγραφα με... το πίσω μέρος!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ! Τες-πα... Ακόμα χρόνο δεν βρήκα να το λιώσω όσο θα 'θελα ή να κάνω αυτά στο tutorial του παιδιού που γράφει εδώ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Συγγνώμη που γελώ αλλά.... Φίλε "gnikolop", ενδεχομένως δύσκολο να το διαβάζεις το περιοδικό, διότι είναι ΕΙΔΙΚΟ - για Γραφίστες (Περιοδικό "ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ"). Απ' την άλλη, μπορεί να 'σαι του "συναφιού" μας, οπότε... το διαβάζεις. Α... Μάλιστα! Ώστε τα 8GBs είναι ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ του WM κινητού! "Το 'πιασα"! Οπότε, μέχρι ΠΟΣΟ παραπάνω κάρτα μνήμης μπορώ να βάλω;;; Μέχρι 16GB; Κάτι που 'χω παρατηρήσει... Μάλλον φταίει είτε το ROM του εργοστασίου είτε τα ΚΩΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ Windows που έχει το ΟΜΝΙΑ (διότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν έχω βάλει στα PCια μου ΕΛΛΗΝΙΚΟ λειτουργικό)... Έχω παρατηρήσει ότι σε ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ επιλογές, δύσκολα μπορείς να πατήσεις στο ΔΕΞΙΟ κουμπί - σχεδόν πάντα το ΑΡΙΣΤΕΡΟ πατιέται. Επίσης, στις κυλιόμενες μπάρες τις δεξιές, ΔΥΣΚΟΛΑ πιάνεις το κουμπί για να το σύρεις κάτω οπότε να πας στα παρακάτω εικονίδια. Και... π.χ. στα "Θέματα" (για ν' αλλάξεις χρώμα στο μενού κτλ.), δύσκολα επιλέγεις το χρώμα των μενού ή των γραμμάτων που ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ-ΚΟΝΤΑ. Πιστεύω, είναι θέμα λειτουργικού, διότι π.χ. στις κυλιόμενες μπάρες βάζω τη γραφίδα ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ του κουμπιού (ΟΧΙ ΠΑΝΩ) - σχεδόν... στο μεταλικό πλαίσιο του κινητού και ΤΟΤΕ λαμβάνει την εντολή. Άρα, το MAPPING στην οθόνη αφής δεν είναι ΣΩΣΤΑ συγχρονισμένο - υποθέτω, λόγω λειτουργικού. Καταρχήν τα windows με την μορφή που έχουν,δεν είναι και το πιο finger friendly λειτουργικό.Στο δικό μου που δοκιμάζω πατάω ακριβώς στην μπάρα και λειτουργεί.Πατώντας στο πλαίσιο δε κάνει τίποτε.Ξανακάνε προσεκτικά το calibrate της οθόνης.Εναρξη-->σύστημα-->οθόνη-->στοίχιση.Οσο για τα ελληνικά windows ήθελα να ήξερα ποιος είχε την φαεινή ιδέα να μετονομάσει την κάρτα μνήμης από storage card σε Κάρτα Αποθ.Μόνο προβληματα δημιουργεί αυτό.Ενα από αυτά τα προβλήματα είναι ότι το destinator pro(εκφώνηση των ονομάτων των οδών) δεν έχει ήχο γιατί τα dll που πρέπει να φορτώσει δεν βλέπουν το Κάρτα Αποθ. αλλά μόνο sdmmc,storage card κτλ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Φίλε "bbbb", δεν με πειράζει που κάνεις edit τα γραπτά μου, απλά ΔΙΟΡΘΩΣΕ τη λέξη "συγνώμμη" σε "συγγνώμη". Thxs. Θα κοιτάξω να δω το calibration της οθόνης... Με το άλλο που είπες, δεν γίνεται να ΜΕΤΑΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ το "Κάρτα Αποθ." σε "Storage Card";;; Κι αν όχι, γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Το διόρθωσα.Ευτυχώς γίνεται και έτσι γλιτώνεις την αλλαγή ρομ σε αγγλική.Δες εδώ http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=7261&highlight=%EA%DC%F1%F4%E1+%E1%F0%EF%E8+storage+card post 19 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Λοιπόν... είμαι ΠΟΛΥ κόπανος! Αν και 39ρης και με κομπιούτερ απ' την εποχή του... Spectrum με τις "γομολάστιχες"... είμαι πολύ "ψάρακας" με τα WM κινητά! Η... γραφίδα που την βρήκα μεγάλη και πλατιά, δεν έχει πρόβλημα. Απλά, έγραφα με... το πίσω μέρος!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ! Τες-πα... Ακόμα χρόνο δεν βρήκα να το λιώσω όσο θα 'θελα ή να κάνω αυτά στο tutorial του παιδιού που γράφει εδώ... Φίλε "gnikolop", ενδεχομένως δύσκολο να το διαβάζεις το περιοδικό, διότι είναι ΕΙΔΙΚΟ - για Γραφίστες (Περιοδικό "ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ"). Απ' την άλλη, μπορεί να 'σαι του "συναφιού" μας, οπότε... το διαβάζεις. Α... Μάλιστα! Ώστε τα 8GBs είναι ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ του WM κινητού! "Το 'πιασα"! Οπότε, μέχρι ΠΟΣΟ παραπάνω κάρτα μνήμης μπορώ να βάλω;;; Μέχρι 16GB; Κάτι που 'χω παρατηρήσει... Μάλλον φταίει είτε το ROM του εργοστασίου είτε τα ΚΩΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ Windows που έχει το ΟΜΝΙΑ (διότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν έχω βάλει στα PCια μου ΕΛΛΗΝΙΚΟ λειτουργικό)... Έχω παρατηρήσει ότι σε ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ επιλογές, δύσκολα μπορείς να πατήσεις στο ΔΕΞΙΟ κουμπί - σχεδόν πάντα το ΑΡΙΣΤΕΡΟ πατιέται. Επίσης, στις κυλιόμενες μπάρες τις δεξιές, ΔΥΣΚΟΛΑ πιάνεις το κουμπί για να το σύρεις κάτω οπότε να πας στα παρακάτω εικονίδια. Και... π.χ. στα "Θέματα" (για ν' αλλάξεις χρώμα στο μενού κτλ.), δύσκολα επιλέγεις το χρώμα των μενού ή των γραμμάτων που ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ-ΚΟΝΤΑ. Πιστεύω, είναι θέμα λειτουργικού, διότι π.χ. στις κυλιόμενες μπάρες βάζω τη γραφίδα ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ του κουμπιού (ΟΧΙ ΠΑΝΩ) - σχεδόν... στο μεταλικό πλαίσιο του κινητού και ΤΟΤΕ λαμβάνει την εντολή. Άρα, το MAPPING στην οθόνη αφής δεν είναι ΣΩΣΤΑ συγχρονισμένο - υποθέτω, λόγω λειτουργικού. μαλλον χρειαζεσαι στοιχιση οθονης πηγαινε εναρξη/ρυθμισεις/συστημα/οθονη και με μια οδοντοφλυφιδα κανε κλικ στο "στοιχιση" και ακολουθα το σταυρο τα πραγματα θα ειναι καλυτερα μετα απο αυτο (υπαρχει και αλλος τροπος να βαλεις κατευθειαν τις ρυθμισεις της γραφιδας κατευθειαν με εναν registry editor αλλα πιστευω οτι ακομη δεν χρειαζεται-δοκιμασε πρωτα αυτο) Καταρχήν τα windows με την μορφή που έχουν,δεν είναι και το πιο finger friendly λειτουργικό.Στο δικό μου που δοκιμάζω πατάω ακριβώς στην μπάρα και λειτουργεί.Πατώντας στο πλαίσιο δε κάνει τίποτε.Ξανακάνε προσεκτικά το calibrate της οθόνης.Εναρξη-->σύστημα-->οθόνη-->στοίχιση.Οσο για τα ελληνικά windows ήθελα να ήξερα ποιος είχε την φαεινή ιδέα να μετονομάσει την κάρτα μνήμης από storage card σε Κάρτα Αποθ.Μόνο προβληματα δημιουργεί αυτό.Ενα από αυτά τα προβλήματα είναι ότι το destinator pro(εκφώνηση των ονομάτων των οδών) δεν έχει ήχο γιατί τα dll που πρέπει να φορτώσει δεν βλέπουν το Κάρτα Αποθ. αλλά μόνο sdmmc,storage card κτλ η λυση ειναι αυτη που βρηκες με την καρτα αν και πιστευω οτι η καλυτερη λυση ειναι αγγλικη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Με την αγγλική ROM... γράφεις ελληνικά στα SMS ("λαλακία" είπα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Ναι μπορείς να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο.Και εγώ υπέρ της αγγλικής rom είμαι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikech22 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Παιδια εχω ελληνικη ρομ μπορω να γραψω στα αγγλικα? Και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Στις επαφές εγώ, με το Samsung πληκτρολόγιο... Θα υπάρχει κι άλλος τρόπος, φαντάζομαι. (Το "σενιάρω"! Έβαλα "Vista" LIVERPOOL FC φόντο και... "For those about to Rock (We salute You)" για ringtone... XEXEXE!) Παιδιά, απ' το παλιό το Nokia 6111, έκανα export τις επαφές μου, οι οποίες βγήκαν υπό τη μορφή ενός csv αρχείου. ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ αυτό το αρχείο μέσα στο ΟΜΝΙΑ;;; Θα "τον πιω" αν είναι να περάσω χειροκίνητα 88 επαφές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Στις επαφές εγώ, με το Samsung πληκτρολόγιο... Θα υπάρχει κι άλλος τρόπος, φαντάζομαι. (Το "σενιάρω"! Έβαλα "Vista" LIVERPOOL FC φόντο και... "For those about to Rock (We salute You)" για ringtone... XEXEXE!) Παιδιά, απ' το παλιό το Nokia 6111, έκανα export τις επαφές μου, οι οποίες βγήκαν υπό τη μορφή ενός csv αρχείου. ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ αυτό το αρχείο μέσα στο ΟΜΝΙΑ;;; Θα "τον πιω" αν είναι να περάσω χειροκίνητα 88 επαφές! Ας τα πάρουμε από την αρχή: Για όλα τα Ομνια που έχω ακούσει μέχρι τώρα, υπήρχε μέσα καρτούλα 1GB το ίδιο και στο δικό μου. Η κάρτα συνήθως και ανάλογα με την έκδοση περιείχε το γνήσιο Garmin το οποίο και δεν μπορούσες να μεταφέρεις σε άλλη κάρτα λόγω κλειδώματος! Τώρα γιατί στο δικό σου δεν έχει κάρτα, δεν ξέρω! Δες στο τι έπρεπε να περιέχει το πακέτο, το γράφει νομίζω μέσα στο manual και μπορεί και έξω από το κουτί! Για τις επαφές θα πρέπει από το νοκια να τις περάσεις στο outlook και από κει στο ομνια!!! Αν διάβασες τον οδηγό που λές πιο πάνω σίγουρα θα βρεις εκεί μέσα και άλλες πληροφορίες για προγράμματα, πληκτρολόγια (fingerkeyboard π.χ. υπάρχει θέμα στο myphone), ρυθμίσεις και αλλαγές rom!!! Η γνώμη μου είναι να εξοικιωθείς λίγο με τα WM και στην συνέχεια αλλάζεις και ρομ! Αν θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο, όπως προγράμματα κλπ PM me :p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Mια ερωτηση. Εχω το renoir στο οποιο δεν ειχα προβλημα να το λειτουργω πληρως με τα δαχτυλα χωρις χρηση γραφιδας. Στο omnia θα ειναι το ιδιο? Το μονο που με ξενερωσε στο renoir ειναι το κλειστο λειτουργικο..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Mια ερωτηση. Εχω το renoir στο οποιο δεν ειχα προβλημα να το λειτουργω πληρως με τα δαχτυλα χωρις χρηση γραφιδας. Στο omnia θα ειναι το ιδιο? Το μονο που με ξενερωσε στο renoir ειναι το κλειστο λειτουργικο..... Εγώ φίλε μου, δεν χρησιμοποιώ ποτέ γραφίδα! Βέβαια το έστησα έτσι ώστε να μην χρειάζεται... έχω βάλει δηλαδή εφαρμογές που είναι touch friendly όπως το φοβερό spb 3 http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/mobileshell/ Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 καλο βραδυ σε ολους.παιδια εχω το ομνια με το αυθεντικο garmin εδω και καποιο καιρο.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν θα μπω μεσω του προγγραμματος στο garmin online και θελω να κανω καποια τυχον αναβαθμηση στους χαρτες θα χρεωθω απο την garmin? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lab_irs Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 παιδια πως σας φαινεται αυτο: http://www.usb111.com/eshop/usb-eshop_proteinomena/samsung_i900_omnia_16gb.php Ειναι αληθινή η τιμη του?????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 παιδια πως σας φαινεται αυτο: Ειναι αληθινή η τιμη του?????????????????? δεν πιστευω τα ματια μου να παρουμε 2-3 δειτε ομως και μια αλλη σελιδα απο το ιδιο μαγαζι http://www.usb111.com/eshop/kinita_tilefona/samsung/samsung_i900_omnia_16gb.php ο πελατης τι να πιστεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lab_irs Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Παντως δεν αναφερει πουθενα για μεταχειρισμενο. Σκεφτομαι να παρω ενα. Για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_n Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Παιδιά καλησπέρα!Έχω το omnia περίπου ένα μήνα από την vodafone και δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ ευχαριστημένος από την μπαταρία.Διάβασα ότι μπορεί να φταίει η ελληνική rom.Στην έκδοση γράφει : PDA : i900BDHH4/NVHH2 ,THΛΕΦΩΝΟ: i900BUHH4 .Γνωρίζει κανένας αν έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη rom ? Kαι αν ναι ποιά να βάλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Τι ακριβώς εννοείς, φίλε; Δηλαδή, πόσες μέρες σου κρατάει;... Εγώ το έχω απ' το Σάββατο, δεν το 'χω φορτίσει (όσο ήταν η μπαταρία εργοστασιακά), το έβαλα βέβαια καμιά ώρα συνδεδεμένο με το PC και έχει ακόμα 2 μπάρες... Βέβαια, δεν του 'χω κάνει φοβερή χρήση, που ούτως ή άλλως ΔΕΝ θα κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_n Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Τι ακριβώς εννοείς, φίλε; Δηλαδή, πόσες μέρες σου κρατάει;... Εγώ το έχω απ' το Σάββατο, δεν το 'χω φορτίσει (όσο ήταν η μπαταρία εργοστασιακά), το έβαλα βέβαια καμιά ώρα συνδεδεμένο με το PC και έχει ακόμα 2 μπάρες... Βέβαια, δεν του 'χω κάνει φοβερή χρήση, που ούτως ή άλλως ΔΕΝ θα κάνω. Mε φόρτιση την Κυριακή,μέτρια χρήση,χωρίς χρήση gps,wifi,παιχνίδια,μουσική,βίντεο,απενεργοποιημένο το 3g,δόνηση ,σήμερα το απόγευμα έμεινε από μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 "Κουφό"!... Δεν ξέρω, τι να σου πω. Μήπως έπεσες σε "μάπα" μπαταρία; Ή δεν έκανες καλή/σωστή πρώτη φόρτηση; Δεν αγοράζεις και μια ΝΕΑ (να έχεις πρόχειρη) για να δοκιμάσεις με μια καινούργια; Εδώ, λένε ότι οι αγγλικές ROM κάνουν καλύτερη διαχείρηση, γενικά. Βασικά, εγώ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τα αγγλικά Win, οπότε ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σύντομα, θ' αλλάξω σε ΕΠΙΣΗΜΗ ROM. Ελπίζω να πάει καλύτερα η αυτονομία... Δες και το tutorial εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 καλο βραδυ σε ολους.παιδια εχω το ομνια με το αυθεντικο garmin εδω και καποιο καιρο.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν θα μπω μεσω του προγγραμματος στο garmin online και θελω να κανω καποια τυχον αναβαθμηση στους χαρτες θα χρεωθω απο την garmin? ευχαριστω... οχι ,η αναβαθμιση ειναι δωρεαν ,πηγαινεις εδω και ακολουθεις τις οδηγιες http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html Παιδιά καλησπέρα!Έχω το omnia περίπου ένα μήνα από την vodafone και δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ ευχαριστημένος από την μπαταρία.Διάβασα ότι μπορεί να φταίει η ελληνική rom.Στην έκδοση γράφει : PDA : i900BDHH4/NVHH2 ,THΛΕΦΩΝΟ: i900BUHH4 .Γνωρίζει κανένας αν έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη rom ? Kαι αν ναι ποιά να βάλω?? η ρομ ειναι παλια (αυγουστος 2008) η BDHJ2 ειναι η τελευταια επισημη ελληνικη και ή πας εδω και την κατεβαζεις και τη βαζεις μονο σου http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=6698 ή πας σε ενα service της samsung και τους ζητας να σου την περασουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 οχι ,η αναβαθμιση ειναι δωρεαν ,πηγαινεις εδω και ακολουθεις τις οδηγιες http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html η ρομ ειναι παλια (αυγουστος 2008) η BDHJ2 ειναι η τελευταια επισημη ελληνικη και ή πας εδω και την κατεβαζεις και τη βαζεις μονο σου http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=6698 ή πας σε ενα service της samsung και τους ζητας να σου την περασουν Φαντάζομαι... δεν "λέει" να πας σε κατάστημα, διότι στα ΝΟΚΙΑ που ήμουν πριν, χρέωναν και το... καλημέρα που έλεγες όταν άνοιγες τη πόρτα! Φίλε "hellas", εγώ που 'χω WIND (πια... για να το πάρω, άλλαξα), ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η τελευταία έκδοση ελλην. ROM; Το πήρα το προηγούμενο "Σου-Κου". Λες να 'χει τη τελευταία;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_n Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση:) Tί rom προτείνεις να βάλω,ελληνική ή αγγλική?Δεν έχω πρόβλημα με τα αγγλικά και επίσης από το χ600 ,έχω διαπιστώσει πως οι αγγλικές είναι καλύτερες. Υ.Σ. Με vista γίνεται αναβάθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση:) Tί rom προτείνεις να βάλω,ελληνική ή αγγλική?Δεν έχω πρόβλημα με τα αγγλικά και επίσης από το χ600 ,έχω διαπιστώσει πως οι αγγλικές είναι καλύτερες. Υ.Σ. Με vista γίνεται αναβάθμιση?? Εγώ ακόμα, (εδώ και μερικές μόνο μέρες), έχω ελλην. ROM. Θα βάλω σύντομα αγγλική, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΩΝ παρατηρήσω τίποτα "περίεργα"... ... Άσχετο... παιχνίδια για το ΟΜΝΙΑ που μπορώ να βρω; Παίδες... θέλω ν' αλλάξω τα μενού του ΟΜΝΙΑ με κανένα άλλο (στυλ HTC), που να μη πολυχρειάζεται τη πένα, να 'ναι δηλαδή με μεγάλα, κυλιόμενα, εικονίδια. "ΠΑΙΖΕΙ" κάτι τέτοιο κι αν ναι, από που το κατεβάζω;;; Thxs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts