hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Σε οσους εκαναν το κολπο ρε το registry για το gps, μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει λινκ να κατεβασω καποιο προγραμμα για να το κανω, γιατι δεν βρισκω καποιο καλο; ο καλυτερος registry editor (δωρεαν) http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ο καλυτερος registry editor (δωρεαν) http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/ psospatho apo xtes na to katebaso kai katebeni me 11bytes/sec !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 psospatho apo xtes na to katebaso kai katebeni me 11bytes/sec !!!!!! Εχω προσπαθησει πολλες φορες να τον κατεβασω, αλλα θα φαω τα νιατα μου ετσι. Δε γινεται καποιος να τον βαλει σε rapidshare παρακαλω; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 otan katebene mou elege oti einai 96kb sta 35.4 teliose !!!! tsaba i anamoni kapios na to stili an bori ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 1. Το πληκτρολογιο της samsung γιατι εχει μονο ελληνικα και δεν παιρνει αγγλικα; (προφανως εχω την ελληνικη version της συσκευης). Χανω κατι; Κράτα πατημένο το κουμπι xt9 για να αλλάξεις απο ελληνικά σε αγγλικά και αντίστροφα ή το πληκτρο TAB στα αλλά πληκτρολογια. Ειδικά το Samsung Phonepad βολευει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ:D:D Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 σκεφτομαι να αγορασω τη συσκευη,εχω ομως μια ερωτηση.Στις ''ελληνικες''συσκευες υπαρχει καποιο προεγκατεστημενο προγραμμα πλοηγησης εκτοσ του google maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Αυτό μάλλον θα πάρω.. φιλε μου επειδη τα περισσοτερα bt παρουσιαζουν προβληματα στιs ληψειs,καποια δεν κραταει η μπαταρια και προσωπικα εχω κατεβασει ενα ολοκληρο μαγαζι στιs αλλαγεs (τα δοκιμασα ολα, νοκια ,samsung ,με καλωδιο,χωριs,κτλ...κατεληξα σε ενα μοτορολα μικρο με μεγαλη αναμονη...φοβερο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 μπορω καπως να συγχρονισω τα favorites του mozilla με τον Opera του Ομνια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgrc Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 καλησπέρα, 2 ερωτησούλες....: 1ον έχω το spb mobile shell 2, skins release 2.0, για να βάλω τα skins Release3.1.1 , θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσω το spb mobile shell 2 και να εγκαταστήσω το spb mobile shell 2.1.2 ή μπορώ και κατευθείαν???? 2ον το spb mobile shell 2 που ήδη έχω όταν το είχα βρεί... είχε το "Mobile Shell 2 Installation" ενώ το 2.1.2 είναι σε cab, η διαφορά ποια είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ο καλυτερος registry editor (δωρεαν) http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/ μηπως εχεις τιποτα serial για το Resco registry editor???? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ρε παίδες μια ερώτηση που ίσος σας φάνη χαζη αλλα με παίδεψη από το πρωί προσπαθώ να στεiλω αρχείο με bt για εικόνα το βρήκα την -την ανοίγεις και από το μενού πατάς αποστολή με bt για video 3gp η για mp3 όμως το μαρκάρω και μενού και αποστολή μου βγάζει να το στειλω με e-mail η mms μονο ύπαρξη άλλος τρόπος ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ρε παίδες μια ερώτηση που ίσος σας φάνη χαζη αλλα με παίδεψη από το πρωί προσπαθώ να στεiλω αρχείο με bt για εικόνα το βρήκα την -την ανοίγεις και από το μενού πατάς αποστολή με bt για video 3gp η για mp3 όμως το μαρκάρω και μενού και αποστολή μου βγάζει να το στειλω με e-mail η mms μονο ύπαρξη άλλος τρόπος ?? Πρέπει να το κάνεις απο τον file explorer και οχι απο την προβολή φωτο Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 για να μην μπαινει ιντερνετ μεσω gprs βαζεις το nodata και αφου το εγκαταστησεις πας και κανεις disabled internet,wap http://www.4shared.com/file/34306709/f45622d6/NoData.html απενεργοποιηση 3g εναρξη/ρυθμισεις/τηλεφωνο/περισσοτερα(κατω μερος στο τελος/επιλογη ζωνης/ληψη ρυθμισεων και βαζεις στη ζωνη συχνοτητας GSM 900/1800 σε ευχαριστώ πολύ...μου βγαζει το zip 3 αρχεία...Οταν πατάω στο μονο που εκτελείται ανοίγει τον opera αλλά μετα μου βγάζει κάτι ακαταλαβίστικα...τα άλλα 2 αρχεία δεν είναι λέει εκτελέσιμα...Πως τελικά το εγκαθιστώ αυτό?(είμαι πρωτάρης στα windows βλέπεις)....να είστε καλά παιδιά που με υπομονή ανέχεστε την ασχετοσύνη μας!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Πρέπει να το κάνεις απο τον file explorer και οχι απο την προβολή φωτο apo ton file explorer pao pio einai to epomeno bima gia audio-video http://rapidshare.com/files/13413157..._PPC_v7.03.rar resco explorer 2008 me registry editor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ i900 από το Ιντερνετ που την ΒΡΗΚΑ ο ΙΔΙΟΣ PDA : i900BDHH5/BYHH1 PHONE : i900XXHH9 Ανεβαζω και ενα μικρό βίντεο σε λίγο.... http://omniacs.net/showthread.php?t=242 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Τελικά δεν κατάφερα να βρω tvout ΠΟυθενά στην Αγγλία... εσείς τι κάνατε? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoulidis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 geia sas paidia ...mipos 8a mporouse kapoios na m steilei ena prosopiko minima na tou rotiso kapoia pragmata????euxaristw Παράθεση apo edo kai sto eksis...neos xristis omnia!!!! !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoulidis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 mporw na mathw ti einai auto to destrinator k ti douleia kanei? Παράθεση apo edo kai sto eksis...neos xristis omnia!!!! !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Λοιπόν να παραθέσω και εγώ τώρα την εμπειρία μου για το Ομνια αφού το έχω δικό μου :D : Εμφάνιση : 8/10 (καθαρά υποκειμενικό οπότε δεν το αναλύω) Ταχύτητα: 9/10 (σε μενού, λειτουργίες, όπερα, rendering Κτλ. Ανώτερο του διαμαντιού και του Τυτανά 2 που έχω δίπλα μου) Wifi: 9/10 (ταχύτατη λήψη, μεγάλο εύρος κάλυψης) Οθόνη: 6/10 (μέτρια απόκριση, μέτρια-καλή φωτεινότητα, θέλη αρκετή δύναμη για να πιάσει) Κάμερα: 9.5/10 (μακράν η καλύτερη κάμερα για wm. Αφήνω 0.5 για το φλάς που μπερδεύεται) SAmsung Widgets: 5/10 (Κλειδωμένα, χάνουν την απόκριση μερικές φορές και έχουν ξεχάσει το calendar λες και ειναι δευτερεύον!!!!!!! ) Ηχείο : 8/10 (καλό αλλά όχι πολύ δυνατό) GPS: (7.5/10) Πιανεί παντού και πάντα σε περίπου 1 λεπτάκι αλλά μέτρια ένταση σήματος και φυσικά δεν είναι τόσο ακριβές για GPS . Για πλοήγηση είναι άψογο όμως Κατασκευή: 8/10. Καλή και στιβαρή κατασκευή.Αλλά το πενάκι....?? Τι βλακεία είναι αυτό!!! Βίντεο-Multimedia: 9/10. Πολύ καλή αναπαραγωγή βίντεο με το TCPMP . Ταινια 800χ600 την βγάζει χωρίς κανένα σπάσιμο Tv-out : Δεν βρίσκεις καλώδιο πουθενά :( Ράδιοφωνο: 9/10 . Πολύ καλή λήψη σε περίεργους χώρους. Καθαρά και ξάστερα! Τηλέφωνο: 10/10 Κανένα πρόβλημα. Καλό σήμα ακόμα και εκεί που με το ΤυΤΝ2 δεν πιάνω (και το είχα σαν σταθμό το ΤυΤΝ2) Αυτά προς το παρόν Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Εχω προσπαθησει πολλες φορες να τον κατεβασω, αλλα θα φαω τα νιατα μου ετσι. Δε γινεται καποιος να τον βαλει σε rapidshare παρακαλω; το ανεβασα εδω http://rapidshare.com/files/161300416/regedit.Mrln_ARM.CAB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoulidis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 hellas200?einai tosa pou 8elw na ma8w gia to omnia toses ri8miseis...pos na valw to garmin ...olo mperdevomai eimai axristos...tsampa to agorasa???den kserw tpt:(snif Παράθεση apo edo kai sto eksis...neos xristis omnia!!!! !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 σκεφτομαι να αγορασω τη συσκευη,εχω ομως μια ερωτηση.Στις ''ελληνικες''συσκευες υπαρχει καποιο προεγκατεστημενο προγραμμα πλοηγησης εκτοσ του google maps? εαν το αγορασεις απο γερμανο στην εκδοση των 8 gb (αυτο αγορασα εγω) σου δινουν δωρο το garmin με χαρτες autodrive hellas πληρ. εδω http://www.autodrivehellas.gr/html/adh_dl.html μαλιστα η εκδοση που το αγορασα ηταν 1.40 και το αναβαθμισα σε 1.50 απο το link πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoulidis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 px se apo auto to site an katevasw to exe...kai to valw sto kinito m 8a to exw to garmin?gt den to exw ...to exw svisei...an valw mono auto 8a litourgisei?i 8a xriastei kati akoma? Παράθεση apo edo kai sto eksis...neos xristis omnia!!!! !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 σε ευχαριστώ πολύ...μου βγαζει το zip 3 αρχεία...Οταν πατάω στο μονο που εκτελείται ανοίγει τον opera αλλά μετα μου βγάζει κάτι ακαταλαβίστικα...τα άλλα 2 αρχεία δεν είναι λέει εκτελέσιμα...Πως τελικά το εγκαθιστώ αυτό?(είμαι πρωτάρης στα windows βλέπεις)....να είστε καλά παιδιά που με υπομονή ανέχεστε την ασχετοσύνη μας!:) το αρχειο που θα τρεξεις απο το κινητο εχει καταληξη cab αφου το τρεξεις (εγκατασταση στην μνημη) soft reset και μετα πας στα προγραμματα το βρισκεις (nodata) το κλικαρεις και κανεις toggle internet,wap (να γινει disabled) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 px se apo auto to site an katevasw to exe...kai to valw sto kinito m 8a to exw to garmin?gt den to exw ...to exw svisei...an valw mono auto 8a litourgisei?i 8a xriastei kati akoma? μονο με το αρχειο δεν κανεις τιποτα ,αυτο λειτουργει ως αναβαθμιση πανω στην καρτα που σου δινουν και εχει το προγραμμα (η καρτα ειναι κλειδωμενη με κωδικο και δεν αντιγφραφεται) (παρακληση γραφε ελληνικα ,ειναι κουραστικα τα greeklish) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts