SAXOVTS Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 το έκανε αυτό αλλά τπτ...δυο φορες κιολας ok αντε στα settings και κανε την συνδεσμολογία usb σε usb mode και όχι activesync.συνδεσε το στο pc και θα βλέπεις τηn my storage σαν σκληρό δίσκο,από εκεί καν του φορματ και πες μου αν δούλεψε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 ναι, τωρα στελνει mp3 1,5gb για να δουμε τι θα γίνει...μήπως είναι εικονικο το λάθος μεγάλα αρχεία τα στέλνουμε φυσικά όταν έχουμε γυρίσει την σύσκευη σε mass storage εννοείτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_petran27 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 το εκανε και ετσι παλι 959mb του δειχνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 το εκανε και ετσι παλι 959mb του δειχνει... format από το pc έκανε ? κανε τώρα ένα hard reset αν έκανε format με τον τρόπο που σου περιέγραψα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_petran27 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 format από το pc έκανε ? κανε τώρα ένα hard reset αν έκανε format με τον τρόπο που σου περιέγραψα. εκανε το format οπως ειπαμε - μετα hard rest αλλα ακομα 959mb μηπως ειναι θεμα hardware απο το εργοστασιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 εκανε το format οπως ειπαμε - μετα hard rest αλλα ακομα 959mb μηπως ειναι θεμα hardware απο το εργοστασιο? ένα παλικάρι από ξένο forum είχε το ίδιο πρόβλημα αλλα τώρα δεν θυμάμαι το site μετά από αυτά τα βήματα που κάναμε κανε 2 folder και βάλε μερικά αρχεία μέσα και μετά soft reset,έτσι αυτουνού του δούλεψε,αλλιώς βραστά!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_petran27 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 οκ thanks για τη βοηθεια, αντε να δουμε τι θα γινει στο τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgrc Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 λοιπον μαστορια, εγω ειμαι με το προβλημα το omnia, και ειναι οπως τα ειπε ο petran..... εχω φαει τρελη ηττα..... απο 8Gb σε 1Gb..... ακούω προτασεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 λοιπον μαστορια, εγω ειμαι με το προβλημα το omnia, και ειναι οπως τα ειπε ο petran..... εχω φαει τρελη ηττα..... απο 8Gb σε 1Gb..... ακούω προτασεις.... ελληνικό είναι ? αν όχι τι rom version έχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikats Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Btw, δεν ξερω αν θυμαστε, σας ειχα πει οτι με ενημερωσαν απο το τμημα κινητης τους Πλαισιου (απο τα γραφεια οχι απο καταστημα) οτι θα ειναι διαθεσιμο το τηλεφωνο μεχρι τις 7/10. +1. ετσι α κ ρ ι β ώ ς μου τα πε η ...κοπέλα και μένα. Τρίτη θα χουν κομμάτια διαθέσιμα. Εκανα κράτηση. Παράθεση Carpe Viam [sIGPIC]http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=88993&dateline=1182420673 Εικόνα Υπογραφής σε Χρήση[/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 ελληνικό είναι ? αν όχι τι rom version έχεις? Δεν νομίζω να είναι ελληνικό γιατί θα ήταν 16gb μιας και μόνο από την vodafone έχει κυκλοφορήσει. στην συνέχεια ανακάλυψα πως αν συρεις το δάχτυλο σου από κάτω προς τα πάνω στο ύψος πάνω από το λογότυπο Samsung στην οθόνη τότε ανοίγει ο task manager του ομνια!!!! οπότε από κει μεταφερόμαστε σε όποιο πρόγραμμα τρέχει η το κλείνουμε. καταπληκτικό!!!!! Αυτό στο ελληνικό το έχει δοκιμάσει κανείς? Εμένα μάλλον δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgrc Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 ελληνικό είναι ? αν όχι τι rom version έχεις? εκανα και τους φακελους, εκανα kai soft reset.... αλλα το 959.... 959mb..... οχι δεν ειναι ελληνικο, τωρα για τη version λεει: pda i900xxhg5/mshg1 και phone i900xxhg5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgrc Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 στο format απο το pc μηπως επρεπε να επιλεξω fat 32? γιατι ειχε προεπιλεγμενο το fat (σκετο) υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2507693#post2507693 thanks.......απλο αλλα δυσκολο να το εβρισκα μόνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 thanks.......απλο αλλα δυσκολο να το εβρισκα μόνος το wifi ειναι συνδεδεμενο....εχω βγαλει το gprs αλλα παρόλα αυτα οταν ανοιγω explorer μου λεει θα συνδεθει με gprs..το ακυρώνω αλλα λεει πως αδυνατει να συνδεθει...τι να κανω στισ ριθμύσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 το wifi ειναι συνδεδεμενο....εχω βγαλει το gprs αλλα παρόλα αυτα οταν ανοιγω explorer μου λεει θα συνδεθει με gprs..το ακυρώνω αλλα λεει πως αδυνατει να συνδεθει...τι να κανω στισ ριθμύσεις?? Με πρόλαβες. Το ίδιο κάνει και σε μένα. Τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Με πρόλαβες. Το ίδιο κάνει και σε μένα. Τι παίζει? πηγαίντε στα settings>connections>browser connections και επιλέξτε automatically detect settings. στον opera πηγαίντε settings>connections>και τικαρετε το automatically detect. αν έχετε πρόβλημα μετά από αυτά πείτε μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 εκανα και τους φακελους, εκανα kai soft reset.... αλλα το 959.... 959mb..... οχι δεν ειναι ελληνικο, τωρα για τη version λεει: pda i900xxhg5/mshg1 και phone i900xxhg5 σου προτείνω να αλλάξεις rom και να βάλεις η την official ZHH3 η την παρα πολύ καλή HI1 η HI2. http://www.modaco.com/content/i900-omnia-http-i900-modaco-com/271215/rom-download-links-naming-scheme-incorrect-software-version-fix/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Διάβασα για δυσκολίες με σύνδεση WiFi ... Είδικά ρε παιδιά το WiFi αυτού του κινητού ΔΕΝ ΠΕΖΕΤΑΙ. Πως είναι δυνατόν δεν το καταλαβαίνω. Μπάς και φταίει το ρούτερ?. Με Philips παίζει, με Asus παίζει, με belkin παίζει με fritz παίζει.. Και όταν λέω παίζει ΕΝΝΟΩ παίζει. Το έχω ανοικτό ΟΛΗ ΜΕΡΑ άμα βρίσκομαι σπίτι και κλείνει ανοίγει αυτόματα όταν "ξυπνάει" το ppc.. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ πρόβλημα!... Για μένα η φταίει το ρούτερ η φταίει το wireless security του ρούτερ σας η φταίει η βοδα.. Για προσπαθήστε με WPA-PSK .. δηλαδή preshare key. Και βάλτε ένα δικό σας κωδικό. Αλλά βλακείες λέω. Εφόσον σε όλα τα προαναφερθέντα ρούτερ παίζει με ΟΤΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. Για το αδύναμο σήμα τώρα.. ΑΝΕΚΔΟΤΟ μου ακούγετε. Είναι το μοναδικό κινητό που βλέπω ΟΛΟΚΛΗΡΗ ταινία από κρεβατοκάμαρα δίχως ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΡΕ για να κάνει buffer. Είχα DIAMOND, KAISER, TOSHIBA, DELL, 3600, 3300 και γενικά ότο κ0λ0mobile έχει βγει και ΚΑΝΕΝΑ δεν το έκανε αυτό. Τα συμπεράσματά μου: ΒΑΛΤΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΡΟΜ SASMUNG OFFICIAL DZHH1 η αυτοί που έχουν την OFFICIAL επίσεις G4 από expansys να το αφήσουν ως έχει. Πέραν από κάποιες έξτρα δυνατότητες και ελαφρά χαμηλότερη ταχύτητα (ίσως και ελαφρά μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας) με αυτές τις 3 ρομ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΑ ΠΟΤΕ. Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Όσο για σένα φίλε nikosgr για δες μια εδώ γιατί μάλλον το έχουν και άλλοι voda users το πρόβλημά σου. Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 gia αρχη wi fi msn explorer.....με σςστεσ ριθμισεις πλεον ΟΛΑ turbo......:lol::lol: voda ειναι και το δικο μου. κανενα προβλημα αφου εγιναν οι σωστες και πολυ απλες κινήσεις.....φτου φτου φτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 gia αρχη wi fi msn explorer.....με σςστεσ ριθμισεις πλεον ΟΛΑ turbo......:lol::lol: voda ειναι και το δικο μου. κανενα προβλημα αφου εγιναν οι σωστες και πολυ απλες κινήσεις.....φτου φτου φτου Έκανες αυτά που είπε ο saxovts γιατί εγώ τώρα δεν μπορώ να το δοκιμάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Έκανες αυτά που είπε ο saxovts γιατί εγώ τώρα δεν μπορώ να το δοκιμάσω? δυσκολευτηκα να το βρω στο ελληνικο μενου αλλα ναι οτι μας ειπε....στο msn δεν εμπαινε ξετικαρισα τα παντα και μπηκε...opera akoma δε δοκιμασα παντως...μολις δε μπορει να συνδεθει το wifi......με ματιαξατε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Εγώ έχω φάει ήττα. Έχω αλλάξει τον κωδικό του router και δεν τον θυμάμαι και δεν μπορώ να μπω να περάσω την mac address με συνέπεια να μην μπορώ να συνδεθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Εγώ έχω φάει ήττα. Έχω αλλάξει τον κωδικό του router και δεν τον θυμάμαι και δεν μπορώ να μπω να περάσω την mac address με συνέπεια να μην μπορώ να συνδεθώ. κανε ένα hard reset στο router σου για να γυρίσει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. ποιο ρουτερ εχεις ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts