user10010 Δημοσιεύτηκε January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 13, 2008 Ποια Linux θα προτιμούσατε και γιατί; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Ubuntu επειδει τα εχω και ειναι φανταστικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maelstrom Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Εγώ θα χρησιμοποιούσα μάλλον το Suse γιατί είναι η πιο πλήρης διανομή από πλευράς συμπεριλαμβανομένου software. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Εγώ θα χρησιμοποιούσα μάλλον το Suse γιατί είναι η πιο πλήρης διανομή από πλευράς συμπεριλαμβανομένου software. Και εγώ SUSE χρησιμοποιώ γιατί νομίζω ότι είναι τι πιό πλήρες λειτουργικό σύστημα. Κατά τα άλλα δεν ξέρω άμα έκανα καλί κίνηση... Είχα και τα Ubuntu πιο παλιά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Ubuntu γιατί είναι εύκολο Slackware γιατί είμαι παλιός! http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Ubuntu γιατί είναι εύκολο Slackware γιατί είμαι παλιός! Το Ubuntu σε εμένα δεν μου φάνηκε αρκετά εύκολο όσο το SUSE. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MouzakitisAngelo Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Wirelessly posted (Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.0.10031/230; U; el)) Απο εμενα το mandriva2008 που ειναι ευκολο για αρχαριους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Όχι, είπα ότι είναι εύκολο, όχι ευκολότερο από κάποια άλλη διανομή. Επίσης, η κοινότητα που το υποστηρίζει, είναι φοβερά ενεργή. Μέσα σε λίγα λεπτά, το πολύ ώρες, έχω απάντηση για τα πάντα. Προσωπικά έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, κάθε διανομή έχει τα + και - της. Εξαρτάται τι θες να κάνεις, ποιο είναι το επίπεδο γνώσης σου και πόσο "ελευθερία" θέλεις να έχεις στις επιλογές σου. Για παράδειγμα το Gentoo είναι φοβερό, αλλά δεν είναι πάντα το καλύτερο να κάνεις compile τα πάντα από την αρχή, όταν δεν το χρειάζεσαι. http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Όχι, είπα ότι είναι εύκολο, όχι ευκολότερο από κάποια άλλη διανομή. Επίσης, η κοινότητα που το υποστηρίζει, είναι φοβερά ενεργή. Μέσα σε λίγα λεπτά, το πολύ ώρες, έχω απάντηση για τα πάντα. Προσωπικά έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, κάθε διανομή έχει τα + και - της. Εξαρτάται τι θες να κάνεις, ποιο είναι το επίπεδο γνώσης σου και πόσο "ελευθερία" θέλεις να έχεις στις επιλογές σου. Για παράδειγμα το Gentoo είναι φοβερό, αλλά δεν είναι πάντα το καλύτερο να κάνεις compile τα πάντα από την αρχή, όταν δεν το χρειάζεσαι. Εγώ χρεισιμοποιώ μόνο Linux. Έχω αποκόψει τα Windows αρκετό καιρό πριν (1,5 χρόνο)... Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τα Linux χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts